Jump to content

PantelisAr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About PantelisAr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

PantelisAr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στο Application Bar στο κατω μέρος της οθόνης σου. Φάκελοι (Folders)
  2. Δεν ξερω αν σου απαντησε ήδη κάποιος άλλος. settings -> ease of access (text size, high contrast, and more) Sorry, αλλα έχω το τηλεφωνο σε αγγλικη γλωσσα, θα το βρείς παντως στις ρυθμίσεις
  3. Εννοείτε ότι όλα αυτά που ρωτάς είναι παραμετροποιήσιμα. Δες τα attachments
  4. Καλησπέρα σε όλους, Έχω φτιάξει μια εφαρμογή για τα φάρμακα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και είναι διαθέσιμα στα ιδιωτικά φαρμακεία. Μέσω τις εφαρμογής μπορείτε να δείτε το κόστος λιανικής των φαρμάκων και ορισμένες πληροφορίες για το καθένα, να αναζητήσετε φάρμακα, εισάγωντας το όνομα τους, σκανάρoντας το barcode της συσκευασίας είτε εισάγοντας τον αριθμό του. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να δείτε παραπλήσια φάρμακα, ανά δραστική ουσία. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47688&stc=1&d=1406031173 H δοκιμαστική έκδοση έχει όλες τις λειτουργίες, αλλά ένα υποσύνολο του συνολικού αριθμού των 9300 φαρμάκων περίπου που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Μπορείτε να την κατεβάσετε και να μου πείτε την γνώμη σας. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BF/d98eead5-4176-47d4-9109-947dcc3fde71
  5. Θα προσπαθήσω να βρω λίγο χρόνο μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες και θα τα ενσωματώσω σε αυτή! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να σαι καλά φίλε μου, Στο μεταξύ κατεβάστε τη να την δοκιμάσετε, έχει και trial έκδοση, δεν είναι απαραίτητη η αγορά.
  6. Καλησπέρα σε όλους, Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει την εφαρμογή μου. http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BF/d98eead5-4176-47d4-9109-947dcc3fde71
  7. Ναι, τώρα κατάλαβα τι λες, εναλλαγή ανάμεσα στους αγαπημένους σταθμούς με swipe. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι μια λειτουργία που δεν υπάρχει. Ενας διαφορετικός τρόπος είναι για να αλληλεπιδράσεις με την λίστα των αγαπημένων σταθμών, κάτι που ήδη υπάρχει, απλά γίνεται με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που προτείνεις.
  8. Μπορείς να στείλεις στον developer ένα email να προσθέσει τις λειτουργιες που λες σε επόμενη αναβάθμιση. Η ενσωματωμένη FM Radio και μία ακόμα με το ίδιο όνομα, κάνουν search με το gesture που αναφέρεις.
  9. Δεν γίνεται αυτό που λες. Δεν μπορείς να διαβάσεις τους αγαπημένους σταθμούς της ενσωματωμένης FM Radio εφαρμογής. Οπότε το μόνο που μένει από αυτά που ανέφερες που μπορεί να προστεθεί στις υπάρχουσες εφαρμογές ραδιοφώνου, είναι το backup (σίγουρα κάποιες το κάνουν) και το shuffle της λίστας των αγαπημένων που και αυτό μάλλον υπαρχει. Αν θα μπορούσες να σκεφτείς κάποιες άλλες έξυπνες λειτουργίες, που πραγματικά θα ήταν χρήσιμες και θα έκαναν να αξίζει να δημιουργηθεί μία ακόμα εφαρμογή ραδιοφώνου για να τις υλοποιήσει, είμαστε εδώ για να το συζητήσουμε. :)
  10. +1 Αυτό είναι ακριβώς αυτό που λέω στην τελευταία παράγραφο.
  11. Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να δώσω μερικές διευκρινίσεις από την πλευρά του developer, όσον αφορά εφαρμογές που προτείνετε με συγκεκριμένες λειτουργίες. Γενικά ότι έχει να κάνει με δεδομένα τρίτων (υπάρχοντα site, εφαρμογές σε άλλες πλατφόρμες, ένα παράδειγμα που αναφέρθηκε είναι το taxheaven) είναι πρακτικά αδύνατο να υλοποιηθούν από ανεξάρτητους developers. Πρέπει να έχεις πρόσβαση στα δεδομένα για να κάνεις κάτι που αλληλεπιδρά με αυτά, οπότε μόνο οι ίδιοι μπορούν να δημιουργήσουν τέτοιες εφαρμογές, ή να αναθέσουν σε κάποιον wp developer να το κάνει. Σχετικά με εφαρμογές που σπάνε, ή προσπαθούν να σπάσουν κωδικους από wifi δίκτυα, απορίπτονται από το Windows Store. Εφαρμογές, που έχουν να κάνουν με αναχαίτιση/διακοπή/παρεμπόδιση/αλληλεπίδραση κλήσεων, sms, email κλπ. ξεχάστε τες. Το μοντέλο ασφάλειας στο λειτουργικό δεν επιτρέπει τέτοιες λειτουργίες. Είναι το μοντέλο που κρατάει το κινητό σας ασφαλές από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Επίσης εφαρμογές που αλληλεπιδρούν με τα αισθητήρια της συσκευής και τρέχουν κλειστές (background tasks, κλειστή είναι μια εφαρμογή όταν έχουμε φύγει από αυτή, όχι όταν τρέχει κάτω από την κλειδωμένη οθόνη) δεν μπορούν να δημιουργηθούν, λόγο του μοντέλου οικονομίας της μπαταρίας, που απορρίπτει την πρόσβαση σε αυτά αν η εφαρμογή δεν είναι η foreground εφαρμογη (αν δεν είναι ανοιχτή η εφαρμογή και στο προσκήνιο).
  12. Για την καθυστερηση αποθηκευσης της φωτογραφιας πιθανοτατα να φταιει το οτι τις αποθηκευεις στην microSD. Δοκιμασε να τις αποθηκευσεις στο τηλεφωνο. Υπαρχουν νομιζω συγκεκριμενες microSD στις οποιες αποθηκεύεις το ιδιο γρήγορα οπως και στο τηλεφωνο. Το δευτερο δεν το καταλαβα. Απο κάτω αφυπνιση? Ανεβασε ενα screenshot.
  13. Εχει κανεις ιδεα τι σημαινουν οι τρεις κυματιστες γραμμες αριστερα της ενδειξης μπαταριας? https://skydrive.live.com/redir?resid=C7487FBCFE8684D0!1811&authkey=!AOg0lTfXawRcVVI
  14. Εγω χρησιμοποιω αυτο: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/battery/c8e96f8e-cda1-4e25-b628-e934815b25cb Υπαρχει και αυτο: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/connectivityshortcuts/430cf007-731f-4357-af7b-b897bff25a2c Σου ηρθε η συσκευη απο το service?
  15. Για το συγκεκριμένο πρόβλημα ειναι νομιζω ειναι προτιμότερο να σου το φτιαξουν (αρκει να διορθωθει το προβλημα, γιατι διαβασα περιπτωσεις στο φορουμ της νοκια, οπου και μετα απο αντικατασταση πλακετας συνεχιζε να υπαρχει) απο το να σου στειλουν αλλη συσκευη. Εκτος του οτι συνηθως η νοκια αντικαθιστα με refurbished συσκευες (καπου πρεπει να καταληξουν και αυτες για να μειωσουν την χασουρα), μπορει να τυχαινες και στην ιδια ελλατωματικη παρτιδα. Ενημερωσε μας οταν επιστρεψει αν οντως στο διορθωσαν. Τι manufacturer model εχετε εσεις με το προβλημα ? Settings -> Extras + Info - additional info - manufacturer model name.
×
×
  • Create New...