Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να το κανεις copy paste απο το PC και όχι απο φακελο του κινητού.....

Ναι, συνέδεσα το κινητό με το PC και αντέγραψα το αρχείο, το έκανα επικόληση στο φάκελο Ringtones του κινητού.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, συνέδεσα το κινητό με το PC και αντέγραψα το αρχείο, το έκανα επικόληση στο φάκελο Ringtones του κινητού.

Ελπίζω να κοίταξες πιο πάνω από,τους ήχους του κινητού επειδή οι ήχοι που περνάμε πάνε πιο πάνω από αυτούς!!Κάνε λίγο scroll και λογικά θα τον δεις

Ελπίζω να κοίταξες πιο πάνω από,τους ήχους του κινητού επειδή οι ήχοι που περνάμε πάνε πιο πάνω από αυτούς!!Κάνε λίγο scroll και λογικά θα τον δεις

Κοίταξα, έχει δύο στήλες, μια της ΝΟΚΙΑ και μια των WP ήχων

Ξαναλέω. Το αρχείο βρισκόταν στο PC, έτσι?

Αν ναι τότε κάνε μια επανεκκίνηση

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ξαναλέω. Το αρχείο βρισκόταν στο PC, έτσι?

Αν ναι τότε κάνε μια επανεκκίνηση

Ναι, στο PC.

Edit: Εμφανίστηκε ο ένας ήχος, ο άλλος δε φαίνεται ούτε μετά από επανεκίνηση.

Edited by Alex_tz

Παιδιά εχτές το βράδυ πέρασα την 8,1.....στο 925,,ωραίο,άλλα πολύ μπέρδεμα μέχρι να βρω βάλω της ρυθμίσεις που θέλω..υπάρχει κάποιος από εδώ που να έχει περάσει την 8,1 και να μας εξηγεί πάνω κάτω η στο περίπου της ρυθμίσεις..? πχ στο wifi έχει 4 η 5 ρυθμίσεις...στα ελληνικά πάντα αν υπάρχει κάποιο βιντεακι

Πρέπει να το κανεις copy paste απο το PC και όχι απο φακελο του κινητού.....

Λίγο μακακία δεν είναι αυτό;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Βασικά να γίνεται τουλάχιστον και μέσω του file Explorer του κινητού.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Βασικά κατεβάστε το Ringtones Maker της Nokia (ή Microsoft Mobile πλέον) και απλά πετάξετε τα τραγούδια που θέλετε στη Μουσική από το PC... Μετά πηγαίνετε στην εφαρμογή και επιλέξτε ποια θέλετε να είναι διαθέσιμα και για ringotones + ότι μπορείτε να τα προσαρμόσετε κόβοντας κομμάτια από το τραγούδι και τέτοια ειδικά σε περίπτωση που έχετε περασμένο όλο το τραγούδι...

Μέσω PC δεν έχω δοκιμάσει να τα πετάξω στο φάκελο Ringtones ποτέ... Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο μπέρδεμα....

Powerd by OnePlus 7 Pro

Βασικά κατεβάστε το Ringtones Maker της Nokia (ή Microsoft Mobile πλέον) και απλά πετάξετε τα τραγούδια που θέλετε στη Μουσική από το PC... Μετά πηγαίνετε στην εφαρμογή και επιλέξτε ποια θέλετε να είναι διαθέσιμα και για ringotones + ότι μπορείτε να τα προσαρμόσετε κόβοντας κομμάτια από το τραγούδι και τέτοια ειδικά σε περίπτωση που έχετε περασμένο όλο το τραγούδι...

Μέσω PC δεν έχω δοκιμάσει να τα πετάξω στο φάκελο Ringtones ποτέ... Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο μπέρδεμα....

Μου βγάζει κάτι που μου λέει να πάω στις ρυθμίσεις και δεν γίνεται να το παρακάμψω.

Μου βγάζει κάτι που μου λέει να πάω στις ρυθμίσεις και δεν γίνεται να το παρακάμψω.

Απλά σου λέει που θα τα βρεις.... Από κάτω ακριβώς λέει "Pick a Song" πάτα πάνω και θα σε βγάλει στη λίστα με τη Μουσική σου...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Απλά σου λέει που θα τα βρεις.... Από κάτω ακριβώς λέει "Pick a Song" πάτα πάνω και θα σε βγάλει στη λίστα με τη Μουσική σου...

Ευχαριστώ πολύ:)

Ξέρετε πώς γίνεται να περάσω ένα τραγούδι από τον υπολογιστή για ήχο κλήσης; Έβαλα τον ήχο στον φάκελο Ringtone και πήγα στις ρυθμίσεις αλλά δεν υπήρχε στο πινακάκι που έχει τους ήχους κλήσης.

Αφου εχει βγει file manager στα 8.1. Δε μπορεις να το κανεις απο μεσα;

Αφου εχει βγει file manager στα 8.1. Δε μπορεις να το κανεις απο μεσα;

Προσπάθησα και από εκεί, μόνο η εφαρμογή που είπε ο alex_gate_7 δούλεψε.

Λοιπόν, αλλάζω συνέχεια τις ταπετσαρίες και είναι λίγο κουραστικό, γίνεται να αποθηκεύσω θέματα;

Δε μπορώ να συνδεθώ με το email του microsoft acount στο lumia 925, που είχα ρυθμίσει αρχικά. έχει καταργηθεί το mail και το live account.

'Ετσι δε μπορώ να κάνω update στις εφαρμογές που υπάρχουν στο microsoft store (οι free).

πώς λοιπόν μπορώ να καταργήσω αυτό το microsoft acount από τη συσκευή lumia 925 και να ανοίξω ένα καινούργιο;

Δε μπορώ να συνδεθώ με το email του microsoft acount στο lumia 925, που είχα ρυθμίσει αρχικά. έχει καταργηθεί το mail και το live account.

'Ετσι δε μπορώ να κάνω update στις εφαρμογές που υπάρχουν στο microsoft store (οι free).

πώς λοιπόν μπορώ να καταργήσω αυτό το microsoft acount από τη συσκευή lumia 925 και να ανοίξω ένα καινούργιο;

με hard reset αλλά προφανώς χάνεις τα δεδομένα σου

Πέρασα την 8.1 στο 925 μου πριν 5 μέρες και παρατηρώ ότι έχει μεγάλο drain η μπαταρία, πολύ μεγαλύτερο απ'ότι πριν, χωρίς να έχω βάλει κάποια νέα εφαρμογή στο κινητό. Πως μπορώ να βρω ποια εφαρμογή ή τι άλλο φταίει;

Την έχω καλιμπράρει την μπαταρία με 3 πλήρης κύκλους φόρτισης.

Πέρασα την 8.1 στο 925 μου πριν 5 μέρες και παρατηρώ ότι έχει μεγάλο drain η μπαταρία, πολύ μεγαλύτερο απ'ότι πριν, χωρίς να έχω βάλει κάποια νέα εφαρμογή στο κινητό. Πως μπορώ να βρω ποια εφαρμογή ή τι άλλο φταίει;

Την έχω καλιμπράρει την μπαταρία με 3 πλήρης κύκλους φόρτισης.

δες στην "οικονομία μπαταρίας " ποιες τρέχουν από πίσω και κόψε αυτές που δεν θές

Αρχικά η μπαταρία δεν χρειάζεται καλιμπράρισμα... Καλό είναι να την φορτίζεις όταν πέσει κάτω από το 20% (εφόσον είσαι σπίτι εννοείται) γιατί αν την φτάνεις στο 0% συνέχεια θα μειωθεί η απόδοση της...

Τσέκαρε στην "Οικονομία Μπαταρίας" να δεις αν κάποια εφαρμογή τρέχιε πολύ στο παρασκήνιο... Επίσης για να μην ξέρεις που να πας φαντάζομαι δεν έχεις ρυθμίσει το ποιες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο και ποιες όχι... Οπότε πήγαινε στην οικονομία μπαταρίας και επέλεξε ποιες θες στο παρασκήνιο και ποιες όχι...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αρχικά η μπαταρία δεν χρειάζεται καλιμπράρισμα... Καλό είναι να την φορτίζεις όταν πέσει κάτω από το 20% (εφόσον είσαι σπίτι εννοείται) γιατί αν την φτάνεις στο 0% συνέχεια θα μειωθεί η απόδοση της...

Τσέκαρε στην "Οικονομία Μπαταρίας" να δεις αν κάποια εφαρμογή τρέχιε πολύ στο παρασκήνιο... Επίσης για να μην ξέρεις που να πας φαντάζομαι δεν έχεις ρυθμίσει το ποιες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο και ποιες όχι... Οπότε πήγαινε στην οικονομία μπαταρίας και επέλεξε ποιες θες στο παρασκήνιο και ποιες όχι...

Ναι, όταν λέω καλιμπράρισμα αυτό εννοώ. Την φόρτισα όταν έπεσε στο 10% τρεις φορές.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παδιά. Έλεγξα τις εφαρμογές που τρέχαν στο παρασκήνιο και αναμένω αποτελέσματα.

ΑΛήθεις, εσείς είχατε αυτό το πρόβλημα με την 8.1;