Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ε για καλοκαίρι δεν είχαμε πει;Κάπου εκεί θα σκάσει λογικά. Το θέμα είναι ότι τους κατόχους Lumia 920/820 μας βλέπω ακόμα πιο μετά λόγω παλαιότητας...

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Ε για καλοκαίρι δεν είχαμε πει;Κάπου εκεί θα σκάσει λογικά. Το θέμα είναι ότι τους κατόχους Lumia 920/820 μας βλέπω ακόμα πιο μετά λόγω παλαιότητας...

εμείς με τα 620 που πήραμε την black πριν από μία εβδομάδα τι να πούμε!!!! :P

Με το δεδομένο ότι τα γεννητούρια της τελικής έκδοσης των Windows Phone 8.1 την είχαμε χτες,

η πλάκα είναι ότι οι συνωμοσιολόγοι θα επιμένουν ότι η Nokia την είχε πάρει νωρίτερα... LOL

Κατά τα λοιπά, κρίνοντας από το black update, η προτεραιότητα χρονικά δόθηκε στην αναβάθμιση για τις ακριβότερες σειρές πρώτα, και μετά στις φτηνότερες.

Εξαίρεση το 620, που όντως άργησε ανεξήγητα, ίσως γιατί άραγε να θεωρήθηκε οριακά μικρότερης σημασίας σε σχέση με το πλέον καλοπουλημένο 520 (; ) ...

Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Για πια παλαιότητα μιλάς:confused:

Άλλοι είναι οι λόγοι που αργούν να δεχθούν τα updates οι νοκια συσκευές.

Αναρωτιέμαι γιατί "δε μπορεί" να δώσει η ms σε όλα τα wph τις εκάστοτε ενημερώσεις και πρέπει πάντα να περιμένουν οι κάτοχοι των νοκια.:blink:

Για πια παλαιότητα μιλάς:confused:

Άλλοι είναι οι λόγοι που αργούν να δεχθούν τα updates οι νοκια συσκευές.

Αναρωτιέμαι γιατί "δε μπορεί" να δώσει η ms σε όλα τα wph τις εκάστοτε ενημερώσεις και πρέπει πάντα να περιμένουν οι κάτοχοι των νοκια.:blink:

η Microsoft δίνει τις αναβαθμίσεις σε όλους την ίδια στιγμή , απλά η Nokia προσθέτει και τα δικά της καλούδια οπότε εκεί είναι η καθυστέρηση .Επίσης είναι και θέμα του κάθε παρόχου να εγκρίνει την αναβάθμιση δυστυχώς

η Microsoft δίνει τις αναβαθμίσεις σε όλους την ίδια στιγμή , απλά η Nokia προσθέτει και τα δικά της καλούδια οπότε εκεί είναι η καθυστέρηση .Επίσης είναι και θέμα του κάθε παρόχου να εγκρίνει την αναβάθμιση δυστυχώς

Για ποια νόκια μιλάς; Αφού είναι το ίδιο.

Δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να ενσωματωθούν τα καλούδια των λούμια στην ώρα τους.

Τον πάροχο δεν τον βάζω μέσα. Αναγκαίο κακό ;)

Είναι αυτό που λένε ότι η Nokia παίρνει κρυφά πρώτη το update... LOL φυσικά

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388371

Λοιπόν πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον αριθμό των μοντέλων WP στην κάθε εταιρεία, την ύπαρξη βελτιστοποιήσεων (πχ drivers) και παραμετροποίησης από τον κάθε κατασκευαστή και του πιθανού ελέγχου που θέλουν να κάνουν ωσότου διανείμουν επισήμως την αναβάθμιση.

Κάθε μοντέλο και κάθε κατασκευαστής έχει ενδεχομένως διαφορετικές απαιτήσεις.

Μετά από τα παραπάνω, έρχεται και το sw update pack της Nokia.

Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Store App of Windows Phone 8.1 is exposed in leaked screenshots

New Changes :

‘Store’ is now capitalized

‘Featured’ is now the first pane, with more than one app or game presented

‘Quick Links’ with featured apps, games, Top, New + Rising Apps, etc.

‘Categories’ section with general games, entertainment, lifestyle, etc.

‘Personalized’ for app recommendations based on your history, likes and interests with the ability to dispose of recommendations via a ‘not interested’ button

Dedicated sections for

•My apps – Checks for updates

•Downloads – See active downloads

•App Updates – Option for automatic updates; only over Wi-Fi

•Use my location – For better app suggestions

New layout – overview, reviews, details, related (versus: details, reviews, screenshots, related)

Menu (via ellipsis) – New shortcuts to Home, Share, My Apps, Settings, Downloads

App screenshots merged below app description instead of own section

Reviews – This section gets a graph of stars for reviews; ability to sort reviews by most helpful, most recent, highest rated or lowest rated; users can judge user reviews as helpful/unhelpful

App details such as language, version number, last updated is now on a separate page

src - wpcentral

http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/1157662_644374442276710_319099253_n_zps17233d2e.jpg

http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/10001439_644374468943374_985285697_n_zps5f8cf90f.jpg

Powerd by OnePlus 7 Pro

Mobiuser χαίρομαι που αποσαφηνισες το θέμα με τις αναβαθμίσεις και γενικότερα με ρο λογισμικό μια και εγω πάντα υποστήριζα (ειδικα στις ειδήσεις) πως είναι η νοκια αυτη που εδωσε πολλά.

Μάλιστα σε πρόσφατη συζήτηση σε παρόμοιο θεμα ειδησης κάποιος με ativ s περηφανευοταν οτι ειχε ολα τα προγραμματα γιατι τα δινει ολα η ms.

Νομίζω ειχε απαντήσει και ο g1orgos τότε.

Σε κάθε περίπτωση ωραία αυτα που έβαλες εδώ και χρήσιμα.

Μένει να τα εκμεταλευτουν κιολας οι devs

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Mobiuser χαίρομαι που αποσαφηνισες το θέμα με τις αναβαθμίσεις και γενικότερα με ρο λογισμικό μια και εγω πάντα υποστήριζα (ειδικα στις ειδήσεις) πως είναι η νοκια αυτη που εδωσε πολλά.

Μάλιστα σε πρόσφατη συζήτηση σε παρόμοιο θεμα ειδησης κάποιος με ativ s περηφανευοταν οτι ειχε ολα τα προγραμματα γιατι τα δινει ολα η ms.

Νομίζω ειχε απαντήσει και ο g1orgos τότε.

Σε κάθε περίπτωση ωραία αυτα που έβαλες εδώ και χρήσιμα.

Μένει να τα εκμεταλευτουν κιολας οι devs

Να θυμηθώ άραγε τί επιθέσεις δέχτηκα ότι ...παραπληροφορώ από τους δήθεν γνώστες;...

Εγώ επιμένω στο ότι η Nokia καταβάλλει πόρους και δυναμικό για να βελτιστοποιεί τα προϊόντα της, από τα WP ως το Android.

Οι υπόλοιποι κατασκευαστές δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου με τα WP. Αλλά γκρινιάζουν κι από πάνω με ανύπαρκτους ισχυρισμούς.

Η Microsoft άνοιξε το μαγαζί με τα wp8, αυτοί οπλως δεν πήγαν να βοηθήσουν σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα , και τώρα ορισμένοι ορέγονται και τους κόπους του μόνου παίκτη που ασχολήθηκε και δικαίως κατέκτησε την αγορά των WP.

Δεν ξέρω αν και μετά από πόσο καιρό ίσως τους κάνει το χατήρι η MS,

αλλά μια φορά αν δεν κοπιάσουν κι εκείνοι

τη Nokia δε θα τη φτάσουν.

Και ο λόγος είναι πως η Nokia βελτιώνει και πράγματα που δε φαίνονται πχ drivers.

Και εκεί θα φαίνεται η διαφορά από τους αδιάφορους κατασκευαστές.

Edited by mobiuser

Πως να κοπιάσουν οι άλλοι από τη στιγμή που η ίδια η ms δε το κάνει;

Εσυ ο ιδιος λες οτι η Nokia καταβάλλει πόρους και δυναμικό για να βελτιστοποιεί τα προϊόντα της;

Πιστευω οτι στο μονο που συμφωνουμε ολοι ειναι οτι αν δεν ητανε η νοκια το μαγαζι θα εκλεινε.

Πως να κοπιάσουν οι άλλοι από τη στιγμή που η ίδια η ms δε το κάνει;

Εσυ ο ιδιος λες οτι η Nokia καταβάλλει πόρους και δυναμικό για να βελτιστοποιεί τα προϊόντα της;

Πιστευω οτι στο μονο που συμφωνουμε ολοι ειναι οτι αν δεν ητανε η νοκια το μαγαζι θα εκλεινε.

Το να κοπιάσουν οι κατασκευαστές είναι κάτι που το οφείλουν στους ανθρώπους που τιμούν τα προϊόντα τους.

Όταν οι πελάτες ξοδεύουν χρήματα για να αγοράσουν συσκευές,

είναι προκλητικό ένας κατασκευαστής

- που υποτίθεται θέλει να έχει συνέχεια στο λειτουργικό -

να μη διαθέτει τους ανάλογους πόρους

και να στρουθοκαμηλίζει ότι μένει άπραγος

γιατί περιμένει να τα πάρει έτοιμα από τον ανταγωνιστή του.

Ας μην καλλιεργούμε ψευδαισθήσεις,

αν οι κατασκευαστές έμπαιναν μέσα με την ενασχόληση με τα WP

δε θα βλέπαμε διάδοχα μοντέλα πχ από Samsung και HTC.

Όλοι ξέρουν τί κάνουν και παζαρεύουν κανονικά τις συμφωνίες τους.

Η Acer πχ δεν τα βρήκε με τη Microsoft, και δε βγάζει συσκευές wp.

Το θέμα είναι πως πλην της Nokia, κανείς άλλος δεν επενδύει στο λειτουργικό.

Ούτε στοιχειωδώς port δεν κάνουν το SW που έχουν σε άλλα λειτουργικά.

Καλώς ή κακώς, η Nokia είναι η εταιρεία που έχει το δυναμικό για να παράγει SW.

Από τον καιρό του Symbian που συντηρούσε ολόκληρο λειτουργικό, και ακόμα πιο παλιά.

Δεν είναι η εταιρεία που απλώς βάζει ένα custom wallpaper.

Και αυτό η Nokia το περνάει στα μοντέλα της και το εισπράττει σε πωλήσεις.

Οι άλλοι κατασκευαστές περιμένουν τις πωλήσεις να έρθουν πρώτα,

για να χρηματοδοτήσουν την ελάχιστη προσπάθεια πχ port κάποιων Android apps.

Διαφορετικό επιχειρηματικό μοντέλο που εξαργυρώνεται σε αποτελέσματα πωλήσεων,

και όχι δε φταίει καμία Microsoft ή Nokia.

Εγώ απλά πιστεύω ότι οι άλλοι ανταγωνιστές δεν πολυπιστευουν ακόμα στα WP και βασίζονται κυρίως στο android, την πεπατημένη οδο. Η Nokia δεν έχει άλλη επιλογή, έτσι όπως τα κατάφερε, απο το να στηρίξει και να δουλέψει με τα WP. Αυτο φυσικά είναι καλό για τους χρηστές του λειτουργικού. Απο κει και πέρα όμως αν το πάρουμε γενικα στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, μπορεί στα WP η Nokia να είναι πρώτη, αλλα δε συγκρίνεται στις συνολικές πωλήσεις με Samsung και HTC για παράδειγμα. Τέλος πάντων ξεφύγαμε λίγο!

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Συν το ρίσκο των άλλων εταιριών να μπουν στα WP... Μικρό μερίδιο αγοράς (βασικά πολύ μικρό σε σχέση με το Android) + ότι δεν μπορούν να δώσουν όλη την προσοχή εκεί όπως η Νόκια... Δύσκολο να μπει μια εταιρία στα WP και να χτυπήσει τη Nokia...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Το να κοπιάσουν οι κατασκευαστές είναι κάτι που το οφείλουν στους ανθρώπους που τιμούν τα προϊόντα τους.

Όταν οι πελάτες ξοδεύουν χρήματα για να αγοράσουν συσκευές,

είναι προκλητικό ένας κατασκευαστής

- που υποτίθεται θέλει να έχει συνέχεια στο λειτουργικό -

να μη διαθέτει τους ανάλογους πόρους

και να στρουθοκαμηλίζει ότι μένει άπραγος

γιατί περιμένει να τα πάρει έτοιμα από τον ανταγωνιστή του.

Ας μην καλλιεργούμε ψευδαισθήσεις,

αν οι κατασκευαστές έμπαιναν μέσα με την ενασχόληση με τα WP

δε θα βλέπαμε διάδοχα μοντέλα πχ από Samsung και HTC.

Όλοι ξέρουν τί κάνουν και παζαρεύουν κανονικά τις συμφωνίες τους.

Η Acer πχ δεν τα βρήκε με τη Microsoft, και δε βγάζει συσκευές wp.

Το θέμα είναι πως πλην της Nokia, κανείς άλλος δεν επενδύει στο λειτουργικό.

Ούτε στοιχειωδώς port δεν κάνουν το SW που έχουν σε άλλα λειτουργικά.

Καλώς ή κακώς, η Nokia είναι η εταιρεία που έχει το δυναμικό για να παράγει SW.

Από τον καιρό του Symbian που συντηρούσε ολόκληρο λειτουργικό, και ακόμα πιο παλιά.

Δεν είναι η εταιρεία που απλώς βάζει ένα custom wallpaper.

Και αυτό η Nokia το περνάει στα μοντέλα της και το εισπράττει σε πωλήσεις.

Οι άλλοι κατασκευαστές περιμένουν τις πωλήσεις να έρθουν πρώτα,

για να χρηματοδοτήσουν την ελάχιστη προσπάθεια πχ port κάποιων Android apps.

Διαφορετικό επιχειρηματικό μοντέλο που εξαργυρώνεται σε αποτελέσματα πωλήσεων,

και όχι δε φταίει καμία Microsoft ή Nokia.

Απ ότι καταλαβαίνω τα βλέπεις με μια άλλη σκοπιά. Πιο συναισθηματική θα έλεγα.

Αν βλέπεις ως απραγία τη μη ενασχόληση των 'ακατανόμαστων' για σένα, με τα wph, εγώ το βλέπω ως αποτυχία να αναπτύξει μονή της (ms) το λειτουργικό της.

Δικαίωμα σου, δικαίωμα μου.

Πρόβλημα της (Νοκια) που είναι η μόνη που επενδύει. Την ανάγκασε κανείς; Έκανε τις επιλογές της.

Για να μη πλευρίζουν το λειτουργικό οι υπόλοιποι κάτι μπορεί να βλέπουν που δε βλέπουμε εμείς.

Τις φήμες για την χρηματοδότηση της samsung για την περαιτέρω ενασχόληση της με τα wph δε ξέρω πως να τις εκλάβω.

ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΠΟΙΟΝ;;;

Όσο για την κατηγορηματική σου ασυλία στη τελευταία σου πρόταση, εκεί φαίνεται ποιος εθελοτυφλεί η όχι.

Εγώ απλά πιστεύω ότι οι άλλοι ανταγωνιστές δεν πολυπιστευουν ακόμα στα WP και βασίζονται κυρίως στο android, την πεπατημένη οδο. Η Nokia δεν έχει άλλη επιλογή, έτσι όπως τα κατάφερε, απο το να στηρίξει και να δουλέψει με τα WP. Αυτο φυσικά είναι καλό για τους χρηστές του λειτουργικού. Απο κει και πέρα όμως αν το πάρουμε γενικα στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, μπορεί στα WP η Nokia να είναι πρώτη, αλλα δε συγκρίνεται στις συνολικές πωλήσεις με Samsung και HTC για παράδειγμα. Τέλος πάντων ξεφύγαμε λίγο!

Δεν είναι και τελείως εκτός θέματος, αλλά για να το κλείσουμε

η ουσία φαίνεται εκ του αποτελέσματος.

Η Nokia φτιάχνει SW σε κάθε πλατφόρμα με την οποία ασχολείται

και από τα Asha ως τα WP τραβάει στα άκρα την παραμετροποίηση.

Οι υπόλοιποι κατασκευαστές ασχολούνται κυρίως με το Android,

στα δε WP δεν μπαίνουν στον κόπο να κάνουν port τα έτοιμα apps του Android.

Και με αυτό τον τρόπο έρχονται τα αποτελέσματα στην εικόνα της αγοράς.

Αν δεν τα εμπιστεύονται τότε ας μην εμπλακούν. Δεν μπορεί να πετάνε συσκευές στην αγορά και να τις εγκαταλείπουν κρεμώντας τους πελάτες τους. Ένας λόγος παραπάνω που δεν εμπιστεύονται το λειτουργικό να μείνουν μακριά. Και οι συσκευές της HTC αλλα και το ativ s είναι μια χαρά συσκευές αλλα αυτη η εγκατάλειψη είναι τεράστιος ανασταλτικός παράγοντας για να τα προτιμήσει κάποιος. Νομίζω πως δίκαια έχουν αυτο το ποσοστό πωλήσεων στα WP. Προσωπικά απολαμβάνω τα καλούδια της Nokia και δεν με απασχολει αν η ms μείνει στο 3% ή αν πάει και παρακάτω. Με ενδιαφέρει που το αποτέλεσμα nokia+ms είναι πολύ ικανοποιητικό (για μένα).

Όσο για τα update νομίζω πως έπρεπε να γινει κάπως διαφορετικα. Να πάρουν όλοι ταυτόχρονα το update της ms και μετά να έρθει το update της Nokia μα τα καλούδια του. Αν βέβαια είναι εφικτό αυτο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αν δεν τα εμπιστεύονται τότε ας μην εμπλακούν. Δεν μπορεί να πετάνε συσκευές στην αγορά και να τις εγκαταλείπουν κρεμώντας τους πελάτες τους. Ένας λόγος παραπάνω που δεν εμπιστεύονται το λειτουργικό να μείνουν μακριά. Και οι συσκευές της HTC αλλα και το ativ s είναι μια χαρά συσκευές αλλα αυτη η εγκατάλειψη είναι τεράστιος ανασταλτικός παράγοντας για να τα προτιμήσει κάποιος. Νομίζω πως δίκαια έχουν αυτο το ποσοστό πωλήσεων στα WP. Προσωπικά απολαμβάνω τα καλούδια της Nokia και δεν με απασχολει αν η ms μείνει στο 3% ή αν πάει και παρακάτω. Με ενδιαφέρει που το αποτέλεσμα nokia+ms είναι πολύ ικανοποιητικό (για μένα).

Αυτό... Αδιάφορο το ποσοστό αν είμαι εγώ ικανοποιημένος με αυτό....

Όσο για τα update νομίζω πως έπρεπε να γινει κάπως διαφορετικα. Να πάρουν όλοι ταυτόχρονα το update της ms και μετά να έρθει το update της Nokia μα τα καλούδια του. Αν βέβαια είναι εφικτό αυτο.

Νομίζω πως αυτό θα ήταν μεγαλύτερο μπέρδεμα... Δεν είμαι και ειδικός βέβαια...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ποιος μας κρεμασε Κωστα;

Αμα δε παρουμε την 8.1 τοτε ναι, μαζι σου.

Οσο για τις ενημερωσεις, δε μπορω να πιστευψω οτι η τεραστια microsoft με την πειρα της στο software δε μπορει.

Εγω για σας το λεω, να μην περιμενετε. :)

Εμεις οι 'κρεμασμενοι' στην ωρα τους τα εχουμε... Σε πειραζω ;)

Ποιος μας κρεμασε Κωστα;

Αμα δε παρουμε την 8.1 τοτε ναι, μαζι σου.

Οσο για τις ενημερωσεις, δε μπορω να πιστευψω οτι η τεραστια microsoft με την πειρα της στο software δε μπορει.

Εγω για σας το λεω, να μην περιμενετε. :)

Εμεις οι 'κρεμασμενοι' στην ωρα τους τα εχουμε... Σε πειραζω ;)

και καλά κάνεις (και με πειράζεις).....:)

Δεν λέω για την Ms. Αυτή δίνει κανονικά ότι έχει να δωσει (λιγα-πολλά) σε όλους. Απλά οι κατασκευαστές που εμπλέκονται με τα WP (Samsung HTC) δεν προσφέρουν (σχεδόν) τίποτα παραπάνω. Αυτό είναι για μένα εγκατάλειψη του πελάτη. Και δυστυχώς η Nokia το κάνει να φαίνεται πολύ έντονα.... Και ίσως η HTC να μην έχει πόρους να διαθέσει (με όσα διαβάσαμε κατά καιρούς). Η Samsung όμως????

και καλά κάνεις (και με πειράζεις).....:)

Δεν λέω για την Ms. Αυτή δίνει κανονικά ότι έχει να δωσει (λιγα-πολλά) σε όλους. Απλά οι κατασκευαστές που εμπλέκονται με τα WP (Samsung HTC) δεν προσφέρουν (σχεδόν) τίποτα παραπάνω. Αυτό είναι για μένα εγκατάλειψη του πελάτη. Και δυστυχώς η Nokia το κάνει να φαίνεται πολύ έντονα.... Και ίσως η HTC να μην έχει πόρους να διαθέσει (με όσα διαβάσαμε κατά καιρούς). Η Samsung όμως????

Ποσο στα σοβαρα να παρω την samsung οταν μας λεει εδω και δυο χρονια οτι θα βγαλει καινουργιο λειτουργικο (tizen).

Ποσο στα σοβαρα να παρω την samsung οταν μας λεει εδω και δυο χρονια οτι θα βγαλει καινουργιο λειτουργικο (tizen).

Οφείλουμε να παίρνουμε στα σοβαρά κάποιον που κατάφερε να πάει στην κορυφή....

Οφείλουμε να παίρνουμε στα σοβαρά κάποιον που κατάφερε να πάει στην κορυφή....

Εχεις χιουμορ τελικα...

Εννοείται ότι δεν με ενδιαφέρουν οι πωλήσεις αν εγώ ειμαι ικανοποιημένος απο το προϊόν. Άλλωστε αν υπήρχε έστω και ελάχιστη υποστήριξη στο Symbian δε θα το άλλαζα και ας ήμουν στο 0.5%. Επειδή μιλάγαμε για μάρκετινγκ ανέφερα τις πωλήσεις.