Rayden1 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Καλημέρα! Ερώτησις: Στo Android μπορούσες να έχεις απενεργοποιημένο το GPS (για οικονομία μπαταρίας), αλλά το κινητό σου να συνεχίζει να βρίσκει στίγμα (με μειωμένη ακρίβεια) μέσω των κεραιών κινητής. Στο WP έχεις μόνο μια επιλογή: Activate/ De-activate Location Services. Τι γίνεται με αυτό;; Πως το αντιμετωπίζετε - σας έχει κάνει εντύπωση αυτή η διαφορά; thanks! Φίλε μου η ακρίβεια του gps μέσω κεραιών κινητής τηλεφωνίας ειδικά εκτός μεγάλων πόλεων είναι τραγική. Μπορεί να σε βγάλει σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων οπότε καθίσταται ουσιαστικά άχρηστη. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει σε κινητά android φίλων μου. Α και δεν νομίζω να υπάρχει άλλη επιλογή στα WP εκτός από το Gps on-off και μάλιστα δεν υπήρχε ούτε το symbian μου. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Εχει παρατηρησει κανεις οτι το instagram beta ειναι ρουφιχτρα της μπαταριας? Επι 3 ωρες ημουν μεσα στην εφαρμογη, ανεβαζα φωτογραφιες και μου φαγε 60% μπαταρια.. Jesus! Με viber στο παρασκηνιο και messenger, wifi on, glance on peek, double tap.. Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Εχει παρατηρησει κανεις οτι το instagram beta ειναι ρουφιχτρα της μπαταριας? Επι 3 ωρες ημουν μεσα στην εφαρμογη, ανεβαζα φωτογραφιες και μου φαγε 60% μπαταρια.. Jesus! Με viber στο παρασκηνιο και messenger, wifi on, glance on peek, double tap.. Για αυτό δεν έχουν βγάλει το beta. Γιατί δε βάζεις την 6tag; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Για αυτό δεν έχουν βγάλει το beta. Γιατί δε βάζεις την 6tag; Thnx για την απαντηση.. Οχι δεν το δοκιμασα.. καλυτερο απ'το beta? Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Καλύτερο το 6tag. Αλλά βλακεια της νοκια που στο σαιτ της λέει πρώτα πρώτα κατεβασε το instagram ενώ είναι beta. Anyway, όντως το 6tag είναι πολύ καλύτερο. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lumia925 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Φίλε μου η ακρίβεια του gps μέσω κεραιών κινητής τηλεφωνίας ειδικά εκτός μεγάλων πόλεων είναι τραγική. Μπορεί να σε βγάλει σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων οπότε καθίσταται ουσιαστικά άχρηστη. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει σε κινητά android φίλων μου. Α και δεν νομίζω να υπάρχει άλλη επιλογή στα WP εκτός από το Gps on-off και μάλιστα δεν υπήρχε ούτε το symbian μου. Στο android, ακόμα και google maps λειτουργούσα στηριζόμενος μόνο στις κεραίες κινητής. Εννοείτε δεν ήταν πάντοτε εμπιστοσύνης αλλά για μια γρήγορη ματιά, να βρεις που είσαι - που πας, ήταν ο,τι πρέπει. Επίσης, εφαρμογές που στηρίζονται σε Location Services τύπου foursquare, κτλ λειτουργούσαν σωστά μόνο με τις κεραίες κινητής, επομένως για πολλά σενάρια δεν χρειαζόμουν να ενεργοποιήσω το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Στο android, ακόμα και google maps λειτουργούσα στηριζόμενος μόνο στις κεραίες κινητής. Εννοείτε δεν ήταν πάντοτε εμπιστοσύνης αλλά για μια γρήγορη ματιά, να βρεις που είσαι - που πας, ήταν ο,τι πρέπει. Επίσης, εφαρμογές που στηρίζονται σε Location Services τύπου foursquare, κτλ λειτουργούσαν σωστά μόνο με τις κεραίες κινητής, επομένως για πολλά σενάρια δεν χρειαζόμουν να ενεργοποιήσω το gps. Επειδή δεν έχω δουλέψει ο ίδιος android δε μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου. Αλλά ειδικά στο google maps η ακρίβεια ήταν τραγική. Ίσως κάτι να μου διαφεύγει αλλά η ουσία δεν αλλάζει στο wp8 δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Και να διορθώσω ένα λάθος μου έγραψα πριν. Στο symbian όντως υπήρχε η επιλογή να επιλέξεις μόνο τις κεραίες η τα wifi spots για εντοπισμό θέσης αλλά δε τα είχα χρησιμοποιήσει ποτέ μόνα τους. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) Καλύτερο το 6tag. Αλλά βλακεια της νοκια που στο σαιτ της λέει πρώτα πρώτα κατεβασε το instagram ενώ είναι beta. Anyway, όντως το 6tag είναι πολύ καλύτερο. Μα να φαει κοντα 80%+ της μπαταριας σε 3-4 ωρες χρησης του instagram? Δεν ειναι too much? Συνηθως ανοιγεις την εφαρμογη ανεβαζεις κλεινεις.. Οκ.. Εγω σημερα λογω δουλειας στο μαγαζι, το ειχα μονιμα ανοιχτο κοντα 3-4 ωρες και ανεβαζα σιγα σιγα καποιες φωτογραφιες.. και τσουπ κοντα 15% η μπαταρια απο 100% που ηταν το πρωι.. μεσα σε 3-4 ωρες.. Δεν νομιζω να φταιει το κινητο γι αυτο ετσι? Γιατι κοντα 1 μηνα τωρα ποτε δεν ειχα θεμα και πρωτη φορα βλεπω τοσο ρουφιγμα μπαταριας.. Edited March 6, 2014 by Skrillex Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Όχι αλλά κάνε και ένα soft reset να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κολλήσει τίποτα στο παρασκήνιο... Επίσης μην ξεχνάς ότι οι εφαρμογές με λευκό φόντο "τρώνε" ακόμα πιο πολύ μπαταρία λόγω amoled οπότε δεν είναι και πολύ περίεργο αν λειτουργούσες την οθόνη 3-4 ώρες... ίσα ίσα σε λευκό φόντο 4 ώρες στη σειρά σχετικά νορμάλ νομίζω είναι... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ανακουφιστηκα ετσι οπως τα πες γιατι τρομαξα για λιγο.. Θα του τραβηξω ενα soft reset οταν παω σπιτι.. Απλα κραταω το κουμπι και σερνω κατω την οθονη ετσι? Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Όχι... Πατάς το κουμπί που κλειδώνει + το volume down για περίπου 8-10 δευτερόλεπτα μέχρι να κάνει μία δόνηση... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Και το αλλο που λεω εγω που λεει απενεργοποιηση το ιδιο δεν ειναι? Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Όχι !!! Soft reset είναι σαν να βγάζεις την μπαταρία απ' την συσκευή... Forced restart ένα πράγμα... Έχει αναλυθεί δεκάδες φορές fyi . Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Όχι !!! Soft reset είναι σαν να βγάζεις την μπαταρία απ' την συσκευή... Forced restart ένα πράγμα... Έχει αναλυθεί δεκάδες φορές fyi . Don't hate me δεν το ειχα διαβασει :happy: Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Δεν hatάρουμε ερωτήσεις/απορίες... Απλά μια αναζήτηση πολλές φορές μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Εμένα πάντως όταν πατάω αυτό το συνδυασμό των πλήκτρων για soft reset δεν κάνει αυτό. Στην αρχή μειώνεται η ένταση και μετά από λίγο κλείνει το κινητό.Δεν δονείται και μόνο όταν τα αφήσω κάνει επανεκίνηση. Υ.Γ. : επειδή είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα το πει, να εξηγήσω ότι το έχω προσπαθήσει πολλές φορές και ΝΑΙ τα πατάω ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_tgWcQ08f3Q http://conversations.nokia.com/2014/03/06/goodridge-rallies-faster-business-lumia-2/ Επίσης θετικές είναι οι προοπτικές στο μέτωπο του vlc player: πήρε έγκριση για το metro ui των windows, οπότε καιρός να πάρει σειρά μετά από κάποιο διάστημα και το windows phone store. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 πήρε έγκριση για το metro ui των windows, οπότε καιρός να πάρει σειρά μετά από κάποιο διάστημα και το windows phone store. επιτέλους αραχνιάσαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Εμένα πάντως όταν πατάω αυτό το συνδυασμό των πλήκτρων για soft reset δεν κάνει αυτό. Στην αρχή μειώνεται η ένταση και μετά από λίγο κλείνει το κινητό.Δεν δονείται και μόνο όταν τα αφήσω κάνει επανεκίνηση. Υ.Γ. : επειδή είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα το πει, να εξηγήσω ότι το έχω προσπαθήσει πολλές φορές και ΝΑΙ τα πατάω ταυτόχρονα. πόσα δευτερολεπτα το κρατάς? Περίμενε περισσότερο.... Κι αν σου βγάλει την οθόνη κλειδώματος με το κλασικό "συρετε προς τα κατω για απενεργοποίηση" εσύ συνέχισε να πιέζεις τα δυο πλήκτρα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 πόσα δευτερολεπτα το κρατάς? Περίμενε περισσότερο.... Κι αν σου βγάλει την οθόνη κλειδώματος με το κλασικό "συρετε προς τα κατω για απενεργοποίηση" εσύ συνέχισε να πιέζεις τα δυο πλήκτρα. Αυτό κάνω αλλά δεν δονείται. Μετά από αυτή την οθόνη κλείνει το κινητό και μετά αφήνω τα πλήκτρα. Όταν τα αφήσω μόνο τότε δονείται και ξαναανοίγει. Αν δεν τα αφήσω δεν κάνει τπτ (τα εχω κρατήσει για πολύ ώρα χωρίς να γίνει τπτ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Αυτό κάνω αλλά δεν δονείται. Μετά από αυτή την οθόνη κλείνει το κινητό και μετά αφήνω τα πλήκτρα. Όταν τα αφήσω μόνο τότε δονείται και ξαναανοίγει. Αν δεν τα αφήσω δεν κάνει τπτ (τα εχω κρατήσει για πολύ ώρα χωρίς να γίνει τπτ). Εφόσον δονείται είσαι οκ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Εφόσον δονείται είσαι οκ. Ναι αλλά πως γίνεται να λειτουργεί διαφορετικά στον καθένα;Δε θα έπρεπε να δουλεύει το ίδιο ακριβώς σε όλους; Δηλαδή δε θα έπρεπε να δονείται πριν αφήσω τα κουμπιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Μετά το soft reset μου ξανα-ηρθαν 2-3 μηνυματα sms που ειχα λαβει πριν 2-4 μερες.. Επισης στο messenger μου πεταξε σαν push notification (πανω πανω στην οθονη) οσες συνομιλιες ειχα στο facebook σημερα μια μια (μου σπασε τα νευρα).. Τι δ1αολο.. τι απ ολα ειχε κολλησει και τα πεταξε ολα αυτα μαζεμενα.. Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Με την ευκαιρία της συζήτησης για soft reset, ας γράψω κι εγώ τις ερωτήσεις μου. 1. Με το soft reset, δε χάνω κάτι από τα δεδομένα μου, σωστά; 2. Κάνοντας soft reset, αν είχα κάποιο θέμα με batter drain, θα λυνόταν; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Με την ευκαιρία της συζήτησης για soft reset, ας γράψω κι εγώ τις ερωτήσεις μου. 1. Με το soft reset, δε χάνω κάτι από τα δεδομένα μου, σωστά; 2. Κάνοντας soft reset, αν είχα κάποιο θέμα με batter drain, θα λυνόταν; 1 Όχι 2 Πολύ πιθανό. Αν έχει κολλήσει κάτι στο παρασκήνιο.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts