Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ερώτησις:

Στo Android μπορούσες να έχεις απενεργοποιημένο το GPS (για οικονομία μπαταρίας), αλλά το κινητό σου να συνεχίζει να βρίσκει στίγμα (με μειωμένη ακρίβεια) μέσω των κεραιών κινητής. Στο WP έχεις μόνο μια επιλογή: Activate/ De-activate Location Services. Τι γίνεται με αυτό;; Πως το αντιμετωπίζετε - σας έχει κάνει εντύπωση αυτή η διαφορά;

thanks!

Φίλε μου η ακρίβεια του gps μέσω κεραιών κινητής τηλεφωνίας ειδικά εκτός μεγάλων πόλεων είναι τραγική. Μπορεί να σε βγάλει σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων οπότε καθίσταται ουσιαστικά άχρηστη. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει σε κινητά android φίλων μου. Α και δεν νομίζω να υπάρχει άλλη επιλογή στα WP εκτός από το Gps on-off και μάλιστα δεν υπήρχε ούτε το symbian μου.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει παρατηρησει κανεις οτι το instagram beta ειναι ρουφιχτρα της μπαταριας?

Επι 3 ωρες ημουν μεσα στην εφαρμογη, ανεβαζα φωτογραφιες και μου φαγε 60% μπαταρια.. Jesus!

Με viber στο παρασκηνιο και messenger, wifi on, glance on peek, double tap..

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

Εχει παρατηρησει κανεις οτι το instagram beta ειναι ρουφιχτρα της μπαταριας?

Επι 3 ωρες ημουν μεσα στην εφαρμογη, ανεβαζα φωτογραφιες και μου φαγε 60% μπαταρια.. Jesus!

Με viber στο παρασκηνιο και messenger, wifi on, glance on peek, double tap..

Για αυτό δεν έχουν βγάλει το beta.

Γιατί δε βάζεις την 6tag;

Για αυτό δεν έχουν βγάλει το beta.

Γιατί δε βάζεις την 6tag;

Thnx για την απαντηση..

Οχι δεν το δοκιμασα.. καλυτερο απ'το beta?

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Καλύτερο το 6tag.

Αλλά βλακεια της νοκια που στο σαιτ της λέει πρώτα πρώτα κατεβασε το instagram ενώ είναι beta. Anyway, όντως το 6tag είναι πολύ καλύτερο.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Φίλε μου η ακρίβεια του gps μέσω κεραιών κινητής τηλεφωνίας ειδικά εκτός μεγάλων πόλεων είναι τραγική. Μπορεί να σε βγάλει σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων οπότε καθίσταται ουσιαστικά άχρηστη. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει σε κινητά android φίλων μου. Α και δεν νομίζω να υπάρχει άλλη επιλογή στα WP εκτός από το Gps on-off και μάλιστα δεν υπήρχε ούτε το symbian μου.

Στο android, ακόμα και google maps λειτουργούσα στηριζόμενος μόνο στις κεραίες κινητής. Εννοείτε δεν ήταν πάντοτε εμπιστοσύνης αλλά για μια γρήγορη ματιά, να βρεις που είσαι - που πας, ήταν ο,τι πρέπει. Επίσης, εφαρμογές που στηρίζονται σε Location Services τύπου foursquare, κτλ λειτουργούσαν σωστά μόνο με τις κεραίες κινητής, επομένως για πολλά σενάρια δεν χρειαζόμουν να ενεργοποιήσω το gps.

Στο android, ακόμα και google maps λειτουργούσα στηριζόμενος μόνο στις κεραίες κινητής. Εννοείτε δεν ήταν πάντοτε εμπιστοσύνης αλλά για μια γρήγορη ματιά, να βρεις που είσαι - που πας, ήταν ο,τι πρέπει. Επίσης, εφαρμογές που στηρίζονται σε Location Services τύπου foursquare, κτλ λειτουργούσαν σωστά μόνο με τις κεραίες κινητής, επομένως για πολλά σενάρια δεν χρειαζόμουν να ενεργοποιήσω το gps.

Επειδή δεν έχω δουλέψει ο ίδιος android δε μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου. Αλλά ειδικά στο google maps η ακρίβεια ήταν τραγική. Ίσως κάτι να μου διαφεύγει αλλά η ουσία δεν αλλάζει στο wp8 δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Και να διορθώσω ένα λάθος μου έγραψα πριν. Στο symbian όντως υπήρχε η επιλογή να επιλέξεις μόνο τις κεραίες η τα wifi spots για εντοπισμό θέσης αλλά δε τα είχα χρησιμοποιήσει ποτέ μόνα τους.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καλύτερο το 6tag.

Αλλά βλακεια της νοκια που στο σαιτ της λέει πρώτα πρώτα κατεβασε το instagram ενώ είναι beta. Anyway, όντως το 6tag είναι πολύ καλύτερο.

Μα να φαει κοντα 80%+ της μπαταριας σε 3-4 ωρες χρησης του instagram? Δεν ειναι too much?

Συνηθως ανοιγεις την εφαρμογη ανεβαζεις κλεινεις.. Οκ.. Εγω σημερα λογω δουλειας στο μαγαζι, το ειχα μονιμα ανοιχτο κοντα 3-4 ωρες και ανεβαζα σιγα σιγα καποιες φωτογραφιες.. και τσουπ κοντα 15% η μπαταρια απο 100% που ηταν το πρωι.. μεσα σε 3-4 ωρες..

Δεν νομιζω να φταιει το κινητο γι αυτο ετσι? Γιατι κοντα 1 μηνα τωρα ποτε δεν ειχα θεμα και πρωτη φορα βλεπω τοσο ρουφιγμα μπαταριας..

Edited by Skrillex

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Όχι αλλά κάνε και ένα soft reset να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κολλήσει τίποτα στο παρασκήνιο...

Επίσης μην ξεχνάς ότι οι εφαρμογές με λευκό φόντο "τρώνε" ακόμα πιο πολύ μπαταρία λόγω amoled οπότε δεν είναι και πολύ περίεργο αν λειτουργούσες την οθόνη 3-4 ώρες... ίσα ίσα σε λευκό φόντο 4 ώρες στη σειρά σχετικά νορμάλ νομίζω είναι...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ανακουφιστηκα ετσι οπως τα πες γιατι τρομαξα για λιγο..

Θα του τραβηξω ενα soft reset οταν παω σπιτι.. Απλα κραταω το κουμπι και σερνω κατω την οθονη ετσι?

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Όχι... Πατάς το κουμπί που κλειδώνει + το volume down για περίπου 8-10 δευτερόλεπτα μέχρι να κάνει μία δόνηση...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Όχι !!!

Soft reset είναι σαν να βγάζεις την μπαταρία απ' την συσκευή... Forced restart ένα πράγμα...

Έχει αναλυθεί δεκάδες φορές fyi .

:rtfm:

Όχι !!!

Soft reset είναι σαν να βγάζεις την μπαταρία απ' την συσκευή... Forced restart ένα πράγμα...

Έχει αναλυθεί δεκάδες φορές fyi .

Don't hate me δεν το ειχα διαβασει :happy:

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Εμένα πάντως όταν πατάω αυτό το συνδυασμό των πλήκτρων για soft reset δεν κάνει αυτό.

Στην αρχή μειώνεται η ένταση και μετά από λίγο κλείνει το κινητό.Δεν δονείται και μόνο όταν τα αφήσω κάνει επανεκίνηση.

Υ.Γ. : επειδή είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα το πει, να εξηγήσω ότι το έχω προσπαθήσει πολλές φορές και ΝΑΙ τα πατάω ταυτόχρονα.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_tgWcQ08f3Q

http://conversations.nokia.com/2014/03/06/goodridge-rallies-faster-business-lumia-2/

Επίσης θετικές είναι οι προοπτικές στο μέτωπο του vlc player:

πήρε έγκριση για το metro ui των windows,

οπότε καιρός να πάρει σειρά μετά από κάποιο διάστημα και το windows phone store.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

πήρε έγκριση για το metro ui των windows,

οπότε καιρός να πάρει σειρά μετά από κάποιο διάστημα και το windows phone store.

επιτέλους

αραχνιάσαμε

Εμένα πάντως όταν πατάω αυτό το συνδυασμό των πλήκτρων για soft reset δεν κάνει αυτό.

Στην αρχή μειώνεται η ένταση και μετά από λίγο κλείνει το κινητό.Δεν δονείται και μόνο όταν τα αφήσω κάνει επανεκίνηση.

Υ.Γ. : επειδή είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα το πει, να εξηγήσω ότι το έχω προσπαθήσει πολλές φορές και ΝΑΙ τα πατάω ταυτόχρονα.

πόσα δευτερολεπτα το κρατάς? Περίμενε περισσότερο.... Κι αν σου βγάλει την οθόνη κλειδώματος με το κλασικό "συρετε προς τα κατω για απενεργοποίηση" εσύ συνέχισε να πιέζεις τα δυο πλήκτρα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

πόσα δευτερολεπτα το κρατάς? Περίμενε περισσότερο.... Κι αν σου βγάλει την οθόνη κλειδώματος με το κλασικό "συρετε προς τα κατω για απενεργοποίηση" εσύ συνέχισε να πιέζεις τα δυο πλήκτρα.

Αυτό κάνω αλλά δεν δονείται. Μετά από αυτή την οθόνη κλείνει το κινητό και μετά αφήνω τα πλήκτρα. Όταν τα αφήσω μόνο τότε δονείται και ξαναανοίγει. Αν δεν τα αφήσω δεν κάνει τπτ (τα εχω κρατήσει για πολύ ώρα χωρίς να γίνει τπτ).

Αυτό κάνω αλλά δεν δονείται. Μετά από αυτή την οθόνη κλείνει το κινητό και μετά αφήνω τα πλήκτρα. Όταν τα αφήσω μόνο τότε δονείται και ξαναανοίγει. Αν δεν τα αφήσω δεν κάνει τπτ (τα εχω κρατήσει για πολύ ώρα χωρίς να γίνει τπτ).

Εφόσον δονείται είσαι οκ.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εφόσον δονείται είσαι οκ.

Ναι αλλά πως γίνεται να λειτουργεί διαφορετικά στον καθένα;Δε θα έπρεπε να δουλεύει το ίδιο ακριβώς σε όλους;

Δηλαδή δε θα έπρεπε να δονείται πριν αφήσω τα κουμπιά;

Μετά το soft reset μου ξανα-ηρθαν 2-3 μηνυματα sms που ειχα λαβει πριν 2-4 μερες..

Επισης στο messenger μου πεταξε σαν push notification (πανω πανω στην οθονη) οσες συνομιλιες ειχα στο facebook σημερα μια μια (μου σπασε τα νευρα)..

Τι δ1αολο.. τι απ ολα ειχε κολλησει και τα πεταξε ολα αυτα μαζεμενα..

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Με την ευκαιρία της συζήτησης για soft reset, ας γράψω κι εγώ τις ερωτήσεις μου.

1. Με το soft reset, δε χάνω κάτι από τα δεδομένα μου, σωστά;

2. Κάνοντας soft reset, αν είχα κάποιο θέμα με batter drain, θα λυνόταν;

Huawei Nova 5T

Με την ευκαιρία της συζήτησης για soft reset, ας γράψω κι εγώ τις ερωτήσεις μου.

1. Με το soft reset, δε χάνω κάτι από τα δεδομένα μου, σωστά;

2. Κάνοντας soft reset, αν είχα κάποιο θέμα με batter drain, θα λυνόταν;

1 Όχι

2 Πολύ πιθανό. Αν έχει κολλήσει κάτι στο παρασκήνιο....

Powerd by OnePlus 7 Pro