montoya_42 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ή να μικρύνουν τα tiles Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 alexandros82 said: μιας και δε σου χρειάζεται λοιπόν η περιγραφή τι την αναφερεις σαν κάτι χρήσιμο? Παρ'ολα αυτα τα: ημερομηνία, ώρα, είδος αρχείου, αναλυση (σε MP), zoom level, exposure, shutter speed, ISO, white balance και μέγεθος αρχείου σου φτάνουν σωστά? Αν θες και περιγραφή είναι ένα app πάντως, νομίζω photo tales λέγεται, εκεί βαζεις και κείμενο, και ήχο και δεν ξέρω και γω τι αλλο... Το λέω γιατί υπάρχει, άσχετα αν δεν τη χρησιμοποίησα ποτέ! Μόνο κείμενο παιρνει όχι ήχο! Ναι μου φτάνουν, αλλά θα προτιμούσα να υπήρχαν παρά να τα κατεβάζω έξτρα! Μάλλον θα περιμένω την 8.1 να δω τι ακριβώς θα έχει και μετά θα παω για Lumia! Προς το παρόν κρατάω το Ν8 ακόμα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Όσοι έχετε την gdr3.. η ώρα συγχρονίζεται αυτόματα μέσω internet? Υποτίθεται στην gdr2 υπάρχει αυτόματη ρύθμιση αλλά δεν λειτουργεί, ή λειτουργεί λάθος. Προχθές είχε χάσει 1-2 λεπτά το κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Στους χάρτες στην αναζήτηση δεν βρισκει κανένα δρομο...πεταει μυνηνα και λέει ελενξτε την ορθογραφία σας ή χρησιμοποιείστε άλλους ορους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Έχεις κατεβάσει τον χάρτη. Ελλάδας; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 evris2013 said: Το λέω γιατί υπάρχει, άσχετα αν δεν τη χρησιμοποίησα ποτέ! Μόνο κείμενο παιρνει όχι ήχο! Ναι μου φτάνουν, αλλά θα προτιμούσα να υπήρχαν παρά να τα κατεβάζω έξτρα! Μάλλον θα περιμένω την 8.1 να δω τι ακριβώς θα έχει και μετά θα παω για Lumia! Προς το παρόν κρατάω το Ν8 ακόμα! Βασικά για τις συγκεκριμμένες πληροφορίες δε χρειάζεται να κατεβάσεις έξτρα εφαρμογή, τις βλέπεις με τη Nokia camera που όσοι έχουν lumia έτσι κι αλλιώς αυτή χρησιμοποιούν σαν την κύρια εφαρμογή κάμερας, απλά πατάς "πληροφορίες εικόνας" και σου δείχνει τα στοιχεία που σου απάντησε το παιδί παραπάνω, αυτό εννοούσε. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 atlantian said: Βασικά για τις συγκεκριμμένες πληροφορίες δε χρειάζεται να κατεβάσεις έξτρα εφαρμογή, τις βλέπεις με τη Nokia camera που όσοι έχουν lumia έτσι κι αλλιώς αυτή χρησιμοποιούν σαν την κύρια εφαρμογή κάμερας, απλά πατάς "πληροφορίες εικόνας" και σου δείχνει τα στοιχεία που σου απάντησε το παιδί παραπάνω, αυτό εννοούσε. Ακριβώς. Και αυτό που θεωρώ βασικότερο είναι το iso και το exposure time (ταχύτητα κλείστρου) ώστε να "μαθαίνω" τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιεί η κάμερα ανάλογα με τις συνθήκες. Η ανάλυση της φωτογραφίας είναι δεδομένη όπως επίσης τα mb βρίσκονται μέσα σε κάποιο όριο για την κάθε συσκευή. Η extra εφαρμογή θα χρειαστεί μόνο για φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί είτε με άλλη εφαρμογή, είτε έχουν σταλεί από κάποια άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Εγω δεν χρησιμοποιω αυτη (925) και ο λόγος είναι πως δεν μπορω να βγάλω φωτογραφία με ένα και μόνο πάτημα στην οθόνη (στο σημείο που θέλω να κεντραρω). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) montoya_42 said: Έχεις κατεβάσει τον χάρτη. Ελλάδας; ναι κανονικα...μεχρι εχθες επαιζε αμα κλείσω wifi και 3g παίζει κανονικά... Αλλα δεν βρισκει την ακριβή τοποθεσία μου Edited December 19, 2013 by VXR_ZAP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Kατι ειδα εχθες για notification center για developers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 VXR_ZAP said: Kατι ειδα εχθες για notification center για developers... Κάποιο link υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μόλις έκανε update το κινητό μου οπότε έχω πλέον τη version 8.0.10521.155 Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 highpriest said: Κάποιο link υπάρχει; Καπου στα news του windows phone central το ειδα...αμα το βρω θα το βαλω εκτος και αν το βρεις πρωτος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 skiabox said: Μόλις έκανε update το κινητό μου οπότε έχω πλέον τη version 8.0.10521.155 Υπάρχει κάτι καινούριο ή απλά διορθώσεις κάποιων bug;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 skiabox said: Μόλις έκανε update το κινητό μου οπότε έχω πλέον τη version 8.0.10521.155 Λεπτομέρειες? Τι κινητό? Ποιας αγοράς? Μόνο GDR3 ή και Black? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 skiabox said: Μόλις έκανε update το κινητό μου οπότε έχω πλέον τη version 8.0.10521.155 Είναι τα δύο updates που έδωσε την προηγούμενη βδομάδα η MS για την GDR3 preview. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Έχω το nokia lumia 620 και έχω βάλει την gdr3 με developer account. Κάτι καινούριο που είδα είναι ότι μπορείς να βάλεις σε black list κάποιο τηλέφωνο τόσο για κλήσεις όσο και για sms. Edited December 20, 2013 by skiabox Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 skiabox said: Έχω το nokia lumia 620 και έχω βάλει την gdr3 με developer account. Κάτι καινούριο που είδα είναι ότι μπορείς να βάλεις σε black list κάποιο τηλέφωνο τόσο για κλήσεις όσο και για sms. αυτο υπάρχει και στην gdr2...;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 skiabox said: Μόλις έκανε update το κινητό μου οπότε έχω πλέον τη version 8.0.10521.155 Τελικά αυτή είναι η gdr3;;; Την έχει πάρει κανένας άλλος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 topo85 said: Τελικά αυτή είναι η gdr3;;; Την έχει πάρει κανένας άλλος;;; Αυτό είναι update της GDR3. Την GDR3 δεν την έχουμε πάρει ακόμη επίσημα (τα lumia τουλάχιστον) και όσοι την έχουμε είναι επειδή δηλωθήκαμε σαν developers. Όσοι την έχουμε (την GDR3) , έχουμε πάρει και το παραπάνω update 8.0.10521.155 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 highpriest said: Αυτό είναι update της GDR3. Την GDR3 δεν την έχουμε πάρει ακόμη επίσημα (τα lumia τουλάχιστον) και όσοι την έχουμε είναι επειδή δηλωθήκαμε σαν developers. Όσοι την έχουμε (την GDR3) , έχουμε πάρει και το παραπάνω update 8.0.10521.155 για να περασετε την developer χανεται εγγυηση ή κανω λαθος;; εχει προβληματα ή αξιζει για lumia 925;; ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) al3x1k0 said: για να περασετε την developer χανεται εγγυηση ή κανω λαθος;; εχει προβληματα ή αξιζει για lumia 925;; ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις Ναι, έχει γραφτεί ότι χάνουμε την εγγύηση. Για ποιον λόγο (μιας και είναι επίσημο update) δεν το καταλαβαίνω, αλλά ισχύει. Όχι, δεν έχει προβλήματα. Ότι πιθανόν γνωρίζεις από άλλα λειτουργικά σχετικά με beta update το ξεχνάς. Η GDR3 που έδωσαν στους developers τρέχει νεράκι και χωρίς προβλήματα. Για εμένα αξίζει και την έκανα στο 520. Κάποιος άλλος πιθανόν να θέλει να περιμένει. Το τελευταίο σου ερώτημα έχει υποκειμενική απάντηση. Εδω το τι προσφέρει η GDR3: http://www.wpcentral.com/changelog-gdr3-windows-phone-8-bittersweet-shimmer Edited December 21, 2013 by highpriest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 highpriest said: Ναι, έχει γραφτεί ότι χάνουμε την εγγύηση. Για ποιον λόγο (μιας και είναι επίσημο update) δεν το καταλαβαίνω, αλλά ισχύει. Όχι, δεν έχει προβλήματα. Ότι πιθανόν γνωρίζεις από άλλα λειτουργικά σχετικά με beta update το ξεχνάς. Η GDR3 που έδωσαν στους developers τρέχει νεράκι και χωρίς προβλήματα. Για εμένα αξίζει και την έκανα στο 520. Κάποιος άλλος πιθανόν να θέλει να περιμένει. Το τελευταίο σου ερώτημα έχει υποκειμενική απάντηση. Εδω το τι προσφέρει η GDR3: http://www.wpcentral.com/changelog-gdr3-windows-phone-8-bittersweet-shimmer αμα χανεται η εγγυηση δεν ασχολουμαι γιατι δεν ειναι δικο μου το κινητο... παντως ας παρει οποιος μπορει ενα τηλεφωνο στη νοκια να ρωτησει... αν προλαβω θα το κανω εγω απο βδομαδα. σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. μηπως ξερεις ποτε θα την δωσουν σε ολους;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Όχι δεν γνωρίζω. Ακούγεται ο Ιανουάριος πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Θα το γραψω εδω το μυνημα για να το δουν ολοι οι κατοχοι WP Σημερα στην παρεα ετυχε να παιξω για αρκετη ωρα με διαφορα Αντροιντ...Note 2, Galaxy S3, Galaxy Tab 3 παιδια δεν με συγκινησε εκτος απο μερικα πραγματακια που ειχαν εξτρα πχ 2 παραθυρα μαζι κτλ...κατα τα αλλα νομιζω οτι Λαγκαραν πολυ ολα... Δεν νομιζω να υπαρχει επιστροφη για εμενα σε Αντροιντ ξανα... Επιασα το δικο μου μετα και καταχαρηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts