highpriest Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Μήπως να περιμένει το 525 με την 1GB ram; Το θέμα είναι πόσο θα κοστίζει και πότε θα έρθει εδώ! Άν μπορεί να περιμένει, ναι. Άλλα δεν θα ξεκινήσει το 525 από την ξεφτίλα τιμή που έχει το 520. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Άν μπορεί να περιμένει, ναι. Άλλα δεν θα ξεκινήσει το 525 από την ξεφτίλα τιμή που έχει το 520. Είδα κάπου εδώ στο φόρουμ ότι το 525 θα είναι και δικαρτο! Αληθεύει; Δεν θυμάμαι σε ποιο thread ήταν τώρα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Είδα κάπου εδώ στο φόρουμ ότι το 525 θα είναι και δικαρτο! Αληθεύει; Δεν θυμάμαι σε ποιο thread ήταν τώρα! όχι δεν θα είναι to Lumia "moneypenny" υποτίθεται ότι θα είναι η dual sim έκδοση του 625 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) όχι δεν θα είναι to Lumia "moneypenny" υποτίθεται ότι θα είναι η dual sim έκδοση του 625 Κι όμως, για το 525 αναφέρει εδώ μόνο! Για το 625 ούτε καν λόγος! Δες το: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=380085 Έχεις κάποιο λινκ που να λέει για το δικαρτο 625; Edited December 16, 2013 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Παιδια μετα απο Ρεσετ περασα στους λογαριασμους το ΦΒ αλλα δεν μου βγαζει στο ημερολογιο τα γενεθλια του ΦΒ οπως γινοταν πριν....ξερει κανενας καμια λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Παιδια μετα απο Ρεσετ περασα στους λογαριασμους το ΦΒ αλλα δεν μου βγαζει στο ημερολογιο τα γενεθλια του ΦΒ οπως γινοταν πριν....ξερει κανενας καμια λυση?? το έχεις συνδεσει το outlook με το Fb ; κοίταξε στις ρυθμίσεις του ημερολόγιου αν είναι ενεργοποιημένο το birthday calendar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 το έχεις συνδεσει το outlook με το Fb ; κοίταξε στις ρυθμίσεις του ημερολόγιου αν είναι ενεργοποιημένο το birthday calendar Ακου να δεις λυση τωρα να τραβας τα μαλλια σου... Ολα ενεργοποιημενα...Συνχρονισμους παλι συνχρονισμους ... Αφαιρεσα το λογαριασμο τον ξαναπερασα και τπτ... δεν εγινε.... Και μιλησα με τα Headquarters του Windows Phone :lol::lol: Kαι ακου τι βηματα καναμε και τελικα πως εφτιαξε.... Πρωτα καναμε διαγραφη ιστορικου στον Εxplorer μετα Reboot .... κανω συνχρονισμο μετα απο ολα αυτα και τζιφος... Και τελικα τι εγινε...προσθεσα στο ημερολογιο ενα στοιχειο οτι να ναι... και μετα εμφανιστηκε και το Ημερολογιο του ΦΒ... Τι να πω:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 το έχεις συνδεσει το outlook με το Fb ; κοίταξε στις ρυθμίσεις του ημερολόγιου αν είναι ενεργοποιημένο το birthday calendar οταν λες να συνδεθεί το ημερολόγιο του fb με του outlook, τι εννοείς? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 οταν λες να συνδεθεί το ημερολόγιο του fb με του outlook, τι εννοείς? από το outlook συγχρονίζεις και συνδέεις το facebook με το τηλέφωνο , οπότε σου εμφανίζει τις εκδηλώσεις του ημερολογίου και μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το chat μέσα από το messenger hub Ακου να δεις λυση τωρα να τραβας τα μαλλια σου... Ολα ενεργοποιημενα...Συνχρονισμους παλι συνχρονισμους ... Αφαιρεσα το λογαριασμο τον ξαναπερασα και τπτ... δεν εγινε.... Και μιλησα με τα Headquarters του Windows Phone Kαι ακου τι βηματα καναμε και τελικα πως εφτιαξε.... Πρωτα καναμε διαγραφη ιστορικου στον Εxplorer μετα Reboot .... κανω συνχρονισμο μετα απο ολα αυτα και τζιφος... Και τελικα τι εγινε...προσθεσα στο ημερολογιο ενα στοιχειο οτι να ναι... και μετα εμφανιστηκε και το Ημερολογιο του ΦΒ... :p τώρα που το σκέφτομαι , το ημερολόγιο νομίζω ότι συγχρονίζει ανα μισάωρο , οπότε μπορει απλά να αργούσε αλλα και πάλι συμβαίνουν κάτι τετοια κουλά συνέχεια btw απ' ότι βλεπω στα forum της Ms το πρώτο πράγμα που προτείνουν σε όλους για κάθε πρόβλημα είναι να σβήσουν το ιστορικό και cookies του IE :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 btw απ' ότι βλεπω στα forum της Ms το πρώτο πράγμα που προτείνουν σε όλους για κάθε πρόβλημα είναι να σβήσουν το ιστορικό και cookies του IE :wacko: οπως και στα PC Windows δηλαδη...ολα περνανε απο τον Internet Explorer! εχει τα κολληματα της η MS τελος παντων Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Διαρροη στοιχειων για το 8.1: http://www.wphermes.com/2013/12/16/windows-phone-8-1-%CE%BC%CE%B5-notification-center-personal-assistant/2465 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Διαρροη στοιχειων για το 8.1: http://www.wphermes.com/2013/12/16/windows-phone-8-1-%CE%BC%CE%B5-notification-center-personal-assistant/2465 Τρέλα!!!! Μακάρι να το πάρουμε άπαντες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Τρέλα!!!! Μακάρι να το πάρουμε άπαντες!!! Δε νομίζω να κάνει ξανά τα ίδια λάθη. Θέλω να πιστεύω ότι η ms αφουγκράζεται τους χρήστες πια. Θα ήθελα όλοι όσοι έχουν wph8, ανεξάρτητα από τη ραμ(ακόμα και οι 512), να γευθούν την 8.1 Το σίγουρο είναι ότι έχουμε μεγάλες προσδοκίες από την επόμενη ενημέρωση. Θα κριθούν πολλά. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Δε νομίζω να κάνει ξανά τα ίδια λάθη. Θέλω να πιστεύω ότι η ms αφουγκράζεται τους χρήστες πια. Θα ήθελα όλοι όσοι έχουν wph8, ανεξάρτητα από τη ραμ(ακόμα και οι 512), να γευθούν την 8.1 Το σίγουρο είναι ότι έχουμε μεγάλες προσδοκίες από την επόμενη ενημέρωση. Θα κριθούν πολλά. Κι εγώ πιστεύω πως πρέπει να την πάρουν άπαντες. Εκτός κι αν μας έρθει σε 10 χρόνια...... Το παρακάτω έχει δοση αληθειας? http://youtu.be/AJRGexODxX0 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Δηλαδή τώρα μένει ένας καλός Media Player που είχαν παράπονα πολλά γι αυτόν εδώ στο φόρουμ τουλάχιστον, αλλά και για μένα η έλειψη στοιχείων των φωτογραφιών όπως (πχ. ανάλυση και MB) που δεν τα έβρισκα με τίποτα στα 8άρια! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Υπάρχει η εφαρμογή picture info για λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Το παρακάτω έχει δοση αληθειας? http://youtu.be/AJRGexODxX0 Αν φτιαχτεί κάτι τέτοιο μιλάμε για τετραπλασιασμό ποσοστών σε 2-3 μήνες. Δεν το βλέπω πιθανο για την επόμενη έκδοση. Αργότερα ίσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Πόσο καλύτερα μπορεί να γινουν τα πράγματα?? :D Μόλις πέρασα το Nokia camera beta στο 820 μου! Παιδιά νομίζω τα σπάει?????? Αυτο που βαζεις όποιο camera app στο camera button αλλαζει με τη black σωστά? Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Πόσο καλύτερα μπορεί να γινουν τα πράγματα?? :D Μόλις πέρασα το Nokia camera beta στο 820 μου! Παιδιά νομίζω τα σπάει?????? Αυτο που βαζεις όποιο camera app στο camera button αλλαζει με τη black σωστά? όχι υπαρχει και τωρα πας στης φωτογραφιες--->ρυθμίσεις ----> και scroll προς τα κατω και θα το δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Αν φτιαχτεί κάτι τέτοιο μιλάμε για τετραπλασιασμό ποσοστών σε 2-3 μήνες. Δεν το βλέπω πιθανο για την επόμενη έκδοση. Αργότερα ίσως. Λες να το κρατάνε για την 9; 'Η μήπως θα υπάρξει και κάτι ενδιάμεσα, μεταξύ 8.1 και 9; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) η microsoft πλέον (θεωρητικά) έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να δώσει στον καταναλωτή, για να τις επιστέψει πίσω (όχι μούτζες) και αυτός με την σειρά του (κέρδη), άρα θα αρχίσει σιγά σιγά να δίνει νέα στοιχεία στο λειτουργικό της..και λέω σιγά σιγά γιατί πρέπει να έχει κάτι να δίνει με το πέρασμα του χρόνου ώστε να κρατάει σε εγρήγορση τον τωρινό υποστηρικτή της, να ακούγεται στα media, blogs κτλ για τον μελλοντικό αγοραστή... παίρνω παράδειγμα από εμένα μετά από 4 χρόνια android έχοντας αφήσει στην άκρη το θρυλικό galaxy s2 -που φυσικά παίζει ακόμα με τα χίλια και κοιτάει στα μάτια πολλά άλλα κινητά- σαν δεύτερο κινητό πλέον...περιμένοντας βελτιώσεις στο λειτουργικό της ms, όταν τα έχω ήδη όλα από android μεριά:) ήδη τώρα ειμαι στην αλλαγή για το 925 πλέον περιμένοντας την προσφορά του πλαισίου καθώς έχω εταιρικό αφμ (έχει ξεμεινει από 925) και ο μόνος λόγος είναι το βάρος του 920, οπότε πάει σιγά σιγά για πώληση Edited December 17, 2013 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Λες να το κρατάνε για την 9; 'Η μήπως θα υπάρξει και κάτι ενδιάμεσα, μεταξύ 8.1 και 9; Δεν ξέρω, αλλά αν τα δώσει όλα αυτά στην επόμενη αναβάθμιση θα κάνει άλμα στις πωλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Leak από τις ρυθμίσεις των notifications των wp 8.1 http://wmpoweruser.com/windows-phone-8-1-notification-customization-settings-revealed-in-leaked-screenshot/ Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Leak από τις ρυθμίσεις των notifications των wp 8.1 http://wmpoweruser.com/windows-phone-8-1-notification-customization-settings-revealed-in-leaked-screenshot/ fake είναι πουθενά στις ρυθμίσεις δεν υπάρχουν οι τρείς τελείες που βγάζουν ρυθμίσεις . Δεν έχει νόημα άλλωστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Υπάρχει η εφαρμογή picture info για λεπτομέρειες. Αυτήν την εφαρμογή την κατεβάζεις ή υπάρχει ήδη; Εγώ θα ήθελα πάντως να είναι όπως στο symbian όπου πατάς συνεχόμενα την εικόνα και σου βγάζει τα πάντα μαζί με τα στοιχεία αυτής! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts