stewe Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Κι αν you know how it works δεν θα έπρεπε να υπήρχε πρόβλημα ;) Αυτό το είπα, διότι η πρώτη απάντηση που παίρνει κάποιος είναι να δει τα φιλτραρίσματα, αλλά επειδή είχα WP7 ξέρω την διαδικασία. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ στα ΝΕΑ μου εμφανίζονται τα "τιτιβίσματα" από τις επαφές που έχω στον twitter λογαριασμό μου, αυτές δεν εμφανίζονται στον κατάλογο, ούτε με το search. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Αυτό το είπα, διότι η πρώτη απάντηση που παίρνει κάποιος είναι να δει τα φιλτραρίσματα, αλλά επειδή είχα WP7 ξέρω την διαδικασία. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ στα ΝΕΑ μου εμφανίζονται τα "τιτιβίσματα" από τις επαφές που έχω στον twitter λογαριασμό μου, αυτές δεν εμφανίζονται στον κατάλογο, ούτε με το search. Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με το twitter. Βέβαια στην περίπτωσή μου εμφανίζονται κάποιες επαφές αλλά όχι όλες. Ήθελα κάποιους λογαριασμούς να τους κάνω Pin στην αρχική οθόνη και δεν τους έβρισκα στο people hub. Τους έκανα pin από την εφαρμογή και ξεμπέρδεψα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Αυτό το είπα, διότι η πρώτη απάντηση που παίρνει κάποιος είναι να δει τα φιλτραρίσματα, αλλά επειδή είχα WP7 ξέρω την διαδικασία. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ στα ΝΕΑ μου εμφανίζονται τα "τιτιβίσματα" από τις επαφές που έχω στον twitter λογαριασμό μου, αυτές δεν εμφανίζονται στον κατάλογο, ούτε με το search. Δεν σε γνώρισα με το νέο σου άβαταρ....:) Προσπάθησε να συνενώσεις δυο επαφές (μια τηλ και μια twitter) μήπως και εμφανιστεί καθώς την αναζητάς στην συνένωση. Κουφο μεν αλλά ίσως... Εμένα μου τις εμφανίζει πάντως Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Λεπόν... μετά από μερικά install και uninstall του λογαριασμού του twitter όλα διορθώθηκαν. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 πολύ καλα νεα για τα Lumia Nokia confirms Bluetooth 4.0 LE coming to ‘full WP8 Lumia range’ with Black update http://www.wpcentral.com/nokia-bluetooth-4-le-coming-full-lumia-range Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Καλημέρα..Πήρα για πρώτη μου φορά WP8 και συγκεκριμένα το SAMSUNG ATIV S..Μου άρεσαν πολύ τα WP8 απλά το συγκεκριμένο κινητό ειναι 2πύρινο και σέρνεται λιγάκι...Σε ένα μήνα έχω επιδότηση και σκέφτομαι να πάρω κάποιο WP8 αλλά να ειναι καλό και 4πύρινο φυσικά...Έχετε να μου προτείνεται κάποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Μόνο αυτά τα διπύρηνα που σέρνονται βγαίνουν με wp8 δυστυχώς φίλε μου. Ή θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα ζήσεις με δύο ταπεινούς πυρήνες,ή θα πας σε πιο προηγμένα λειτουργικά, όπως το android που έχουν 4 παντοδύναμους πυρήνες και νικάνε τα άλλα κινητά. Η απόφαση είναι δική σου.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 όταν έρθει Ελλάδα το ΝΟΚΙΑ LUMIA 1520 το έχω πάρει με χίλιαααααααααααα.... http://www.digitallife.gr/nokia-lumia-1520-to-megalytero-kai-kalytero-windows-phone-8-episima-89039 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Καλημέρα..Πήρα για πρώτη μου φορά WP8 και συγκεκριμένα το SAMSUNG ATIV S..Μου άρεσαν πολύ τα WP8 απλά το συγκεκριμένο κινητό ειναι 2πύρινο και σέρνεται λιγάκι...Σε ένα μήνα έχω επιδότηση και σκέφτομαι να πάρω κάποιο WP8 αλλά να ειναι καλό και 4πύρινο φυσικά...Έχετε να μου προτείνεται κάποιο? εισαι σιγουρος ότι δεν φταιει κατι άλλο ; γιατι τα Wp δεν είναι android , ακομα και τα διπυρινα "πετανε" ....το δε ativ s είναι ταχυτατο :cool: Edited November 14, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Καλημέρα..Πήρα για πρώτη μου φορά WP8 και συγκεκριμένα το SAMSUNG ATIV S..Μου άρεσαν πολύ τα WP8 απλά το συγκεκριμένο κινητό ειναι 2πύρινο και σέρνεται λιγάκι...Σε ένα μήνα έχω επιδότηση και σκέφτομαι να πάρω κάποιο WP8 αλλά να ειναι καλό και 4πύρινο φυσικά...Έχετε να μου προτείνεται κάποιο? Φιλε κατι παιζει σιγουρα γιατι το δικο μου Ativ S παει αερα πατερα σε ταχυτητα...:cool::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Καλημέρα..Πήρα για πρώτη μου φορά WP8 και συγκεκριμένα το SAMSUNG ATIV S..Μου άρεσαν πολύ τα WP8 απλά το συγκεκριμένο κινητό ειναι 2πύρινο και σέρνεται λιγάκι...Σε ένα μήνα έχω επιδότηση και σκέφτομαι να πάρω κάποιο WP8 αλλά να ειναι καλό και 4πύρινο φυσικά...Έχετε να μου προτείνεται κάποιο? Το τρολαρισμα της ημέρας......εντάξει μπορώ να καταλογισω τα χίλια μύρια στα wp8 αλλά το ότι σέρνονται πρώτη φορά το ακούω......κάτι κάνεις πολύ λάθος φίλε μου. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Μέχρι πρόσφατα το 520 μου κρατούσε μέσο όρο μιάμισι με δύο μέρες. Εδώ και λίγες μέρες μου κρατάει μέσο όρο μισή μέρα. Εντάξει, κατέβασα κάποιες εφαρμογές και παιχνίδια, αλλά δεν τις έχω να τρέχουν συνέχεια. Είναι παράλογο το κινητό σε idle mode να κρατάει μισή μέρα. Ερώτηση πρώτη, μπορώ να δω κάπως ποια εφαρμογή χρειάζεται αυτούς τους πόρους και μου τρώει την μπαταρία; Ερώτηση δεύτερη. Υπάρχει πιθανότητα να φταίει που έχω συνδέσει το facebook με τα sms και είμαι μόνιμα σε wifi ορατός και διαθέσιμος για συνομιλία; Μπορεί κάτι τόσο απλό να μου στεγνώνει την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Μέχρι πρόσφατα το 520 μου κρατούσε μέσο όρο μιάμισι με δύο μέρες. Εδώ και λίγες μέρες μου κρατάει μέσο όρο μισή μέρα. Εντάξει, κατέβασα κάποιες εφαρμογές και παιχνίδια, αλλά δεν τις έχω να τρέχουν συνέχεια. Είναι παράλογο το κινητό σε idle mode να κρατάει μισή μέρα. Ερώτηση πρώτη, μπορώ να δω κάπως ποια εφαρμογή χρειάζεται αυτούς τους πόρους και μου τρώει την μπαταρία; Ερώτηση δεύτερη. Υπάρχει πιθανότητα να φταίει που έχω συνδέσει το facebook με τα sms και είμαι μόνιμα σε wifi ορατός και διαθέσιμος για συνομιλία; Μπορεί κάτι τόσο απλό να μου στεγνώνει την μπαταρία; όχι, κάτι άλλο φταίει. Κάνε κι ένα restart Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Με σχέση το iPhone 4 που είχα είναι πολύ ποιο αργό...δεν σέρνεται στο μενού..σέρνεται όταν χρησημοποιω εφαρμογές που θελου ίντερνετ...π.χ viber,fb,και η συνομιλία που έχουν τα wp8....Και όταν λέω σέρνεται μην φανταστείτε ότι κάνει 50 ώρες...απλά αργεί..δλδ μου στέλνει ο άλλος μνμ στο viber χτυπάει το κιν μου αλλα όταν μπαίνω μέσα καμια φορά κάνει και 1 λεπτό να το εμφανίσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 όχι, κάτι άλλο φταίει. Κάνε κι ένα restart Τι εννοείς restart; Κλείσιμο και άνοιγμα ή κάτι πιο σύνθετο; Αν μιλάς για κλείσιμο και άνοιγμα το έκανα. Δεν άλλαξε κάτι. Να διευκρινίσω οτι έχω περασμένη την GDR3 εδώ και ένα μήνα περίπου που δόθηκε. Αλλά το πρόβλημα βγήκε πολύ αργότερα, οπότε δεν φταίει αυτό. Μήπως να φταίει η εφαρμογή insider που έχω για την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Με σχέση το iPhone 4 που είχα είναι πολύ ποιο αργό...δεν σέρνεται στο μενού..σέρνεται όταν χρησημοποιω εφαρμογές που θελου ίντερνετ...π.χ viber,fb,και η συνομιλία που έχουν τα wp8....Και όταν λέω σέρνεται μην φανταστείτε ότι κάνει 50 ώρες...απλά αργεί..δλδ μου στέλνει ο άλλος μνμ στο viber χτυπάει το κιν μου αλλα όταν μπαίνω μέσα καμια φορά κάνει και 1 λεπτό να το εμφανίσει.... είσαι σίγουρος ότι έχεις ενεργοποιημένο το 3g; Edited November 14, 2013 by navi55 τεράστιο κενό Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το 3G δεν έχω βρει πως ανοίγει αλλά αυτά γίνονται όταν ειμαι σπίτι και συνδέομαι στο wifi μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Μέχρι πρόσφατα το 520 μου κρατούσε μέσο όρο μιάμισι με δύο μέρες. Εδώ και λίγες μέρες μου κρατάει μέσο όρο μισή μέρα. Εντάξει, κατέβασα κάποιες εφαρμογές και παιχνίδια, αλλά δεν τις έχω να τρέχουν συνέχεια. Είναι παράλογο το κινητό σε idle mode να κρατάει μισή μέρα. Ερώτηση πρώτη, μπορώ να δω κάπως ποια εφαρμογή χρειάζεται αυτούς τους πόρους και μου τρώει την μπαταρία; Ερώτηση δεύτερη. Υπάρχει πιθανότητα να φταίει που έχω συνδέσει το facebook με τα sms και είμαι μόνιμα σε wifi ορατός και διαθέσιμος για συνομιλία; Μπορεί κάτι τόσο απλό να μου στεγνώνει την μπαταρία; Παλιοτερα οταν ειχα ανοιχτη την συνομιλια για αρκετη ωρα ειχε αισθητη διαφορα στην καταναλωση μπαταριας. Σε συνδυασμο και με το insider. Προσωπικα οσα app εχω βαλει για την μπαταρια ολα ειχαν επιδραση στην μπαταρια, αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο. Κλεισε ενα απο τα 2 και δες πως παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Μήπως να φταίει η εφαρμογή insider που έχω για την μπαταρία; Αν είναι με Live Tile, που δείχνει ποσοστό φόρτισης, ναι, αυτή φταίει. Επίσης, έλεγξε nfc, double tap και εφαρμογές που τρέχουν στο background. Dimi_Arap. Κάτι έχεις κάνει πολύ λάθος στη συσκευή σου. Αν για κάτι έχουν να "υπερηφανεύονται" τα WP8, είναι η ταχύτητά τους. Και η συνέπεια, αλλά αυτό είναι offtopic. Ψάξε,λίγο τη συσκευή σου. Δεν είναι Android, να χρειάζεται 4 πυρήνες, για να "πετάει"... Edited November 14, 2013 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ναι, με live tile ειναι και μαλιστα το μεγάλο μέγεθος. Λες να το βρήκαμε;:) double tap ντεν έκει καρντιά μου το 520 :( nfc και λοιπές εφαρμογές κλειστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 θα το ψάξω...Επίσης θέλω να μάθω πως ανοίγει το 3G και πως κλείνουν η εφαρμογές που ανοίγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 θα το ψάξω...Επίσης θέλω να μάθω πως ανοίγει το 3G και πως κλείνουν η εφαρμογές που ανοίγω... για το 3g ρυθμισεις--->κινητη τηλεφωνια--->συνδεση δεδομενων ή μπορεις να κατεβασεις μια εφαρμογή πχ connectivity tiles να το εχεις σε tile και να το κανεις κατευθείαν οι εφαρμογες κλεινουν με το back button και σε λιγο με την GDR3 θα εχουν ένα Χ στο multitasking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ναι, με live tile ειναι και μαλιστα το μεγάλο μέγεθος. Λες να το βρήκαμε;:) Αυτό είναι. Αφού δε μπορούν να παρακολουθούν έστω κάθε λεπτό το ποσοστό της μπαταρίας, για 'μένα δεν έχουν λόγο ύπαρξης αυτού του είδους οι εφαρμογές. Εκτός κι αν βάλουν μυαλό οι εταιρείες και επαναφέρουν τις μπάρες στην ένδειξη της μπαταρίας. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Δυστυχώς δεν έστρωσε. Μέσα σε 3-4 ώρες κατέβηκε η μπαταρία στο μισό.:( Όλες οι εφαρμογές στο παρασκήνιο είναι απενεργοποιημένες εκτός του accuweather (που το είχα όμως από την αρχή που πήρα το τηλέφωνο). Ποια είναι η διαδικασία για να επαναφέρω εργοστασιακές ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Δυστυχώς δεν έστρωσε. Μέσα σε 3-4 ώρες κατέβηκε η μπαταρία στο μισό.:( Όλες οι εφαρμογές στο παρασκήνιο είναι απενεργοποιημένες εκτός του accuweather (που το είχα όμως από την αρχή που πήρα το τηλέφωνο). Ποια είναι η διαδικασία για να επαναφέρω εργοστασιακές ρυθμίσεις; τσεκαρε ποιες εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο ρυθμισεις--->εφαρμογες--->εργασιες στο παρασκηνιο και κοψε αυτές που δεν χρειαζεσαι οσο για τις εργοστασιακες ρυθμισεις ρυθμισεις--->πληροφοριες τηλεφωνου --->επαναφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts