zafos90 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καταρχας πια συσκευη εχεις; Πια εφαρμογη ειναι αυτη...με ενδιαφερει. Εχεις εγκαταστησει πολλες εφαρμογες γι αυτο σου εμφανιζει το αλφαβητο...και να τις βγαλεις παλι θα υπαρχει.Αυτη την εντυπωση εχω. Το 920 εχω.Η εφαρμογη λεγεται greek sms 160.Κοστιζει ενα ευρω.Δεν ειναι οτι τσιγκουνευομαι αλλα οφειλει το λειτουργικο να τα εχει στανταρ αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 επειδη βλεπω πως ολοι αναφερουν οτι τα windows δεν εχουν τοσες εφαρμογες οσο τα android κτλ ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι οι πιο βασικεσ/σημαντικες εφαρμογες που δεν εχει?γιατι δεν γινεται οι τοσες χιλιαδες εφαρμογες που χει το android να ειναι ολες σημαντικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Το 920 εχω.Η εφαρμογη λεγεται greek sms 160.Κοστιζει ενα ευρω.Δεν ειναι οτι τσιγκουνευομαι αλλα οφειλει το λειτουργικο να τα εχει στανταρ αυτα. Μα στα νοκια εχει ρυθμισεις για τα sms. Μπες στο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=342890 και ψαξε η ρωτα. Ευχαριστω για την εφαρμογη. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καλημερα ... Το ποιες εφαρμογες λειπουν ειναι σχετικο για τον καθενα ..Εξαρτατε απο τι χρησιμοποιεις .. Παντως γενικα απο τις βασικες εφαρμογες ελαχιστες λειπουν .. Αν χρησιμοποιεις Instagram πχ ..ακομη δεν υπαρχει επισημη (ανεπισημη υπαρχει) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Το 920 εχω.Η εφαρμογη λεγεται greek sms 160.Κοστιζει ενα ευρω.Δεν ειναι οτι τσιγκουνευομαι αλλα οφειλει το λειτουργικο να τα εχει στανταρ αυτα. Δεν νομιζω οτι δεν στελνει 160 χαρ Ελληνικα sms ..Κατι δεν εχεις ρυθμισει σωστα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Το 920 εχω.Η εφαρμογη λεγεται greek sms 160.Κοστιζει ενα ευρω.Δεν ειναι οτι τσιγκουνευομαι αλλα οφειλει το λειτουργικο να τα εχει στανταρ αυτα. ρυθμισεις -> δίκτυο+ -> σύνολο χαρακτήρων sms επιλέγεις "μειωμένο" Δε χρειάζεσαι καμία εφαρμογή..;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 ρυθμισεις -> δίκτυο+ -> σύνολο χαρακτήρων sms επιλέγεις "μειωμένο" Δε χρειάζεσαι καμία εφαρμογή..;) Ευχαριστω φιλε:) Νομιζα οτι μειωμενο=70 και πληρες=160 οποτε δεν το πειραζα. Να ρωτησω και κατι ακομα.Πως βαζω ονομα χρηστη οταν αφηνω αξιολογησεις εφαρμογων και θελω να ρωτησω αν υπαρχει κανενας τροπος τα tiles να γυρνανε πιο γρηγορα. Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Ευχαριστω φιλε:) Νομιζα οτι μειωμενο=70 και πληρες=160 οποτε δεν το πειραζα. Να ρωτησω και κατι ακομα.Πως βαζω ονομα χρηστη οταν αφηνω αξιολογησεις εφαρμογων και θελω να ρωτησω αν υπαρχει κανενας τροπος τα tiles να γυρνανε πιο γρηγορα. Ευχαριστω:) μειωμενο=160 Το όνομα δεν αλλαζει. Είναι αυτο που χρησιμοποιείς στον λογαριασμό σου. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 μειωμενο=160 Το όνομα δεν αλλαζει. Είναι αυτο που χρησιμοποιείς στον λογαριασμό σου. Ναι απλα εμενα με βγαζει ως "Χρήστης".Εγω θελω να βαλω ενα κανονικο ονομα.Ψαχνω τις ρυθμισεις και δε βρισκω κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Ναι απλα εμενα με βγαζει ως "Χρήστης".Εγω θελω να βαλω ενα κανονικο ονομα.Ψαχνω τις ρυθμισεις και δε βρισκω κατι. Μπες στο xbox και εκεί υπάρχει επιλογή διαμόρφωσης του λογαριασμού (αν δεν κάνω λάθος) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Leaked Windows Phone screenshots reveal notification center, UI changes, and more http://www.theverge.com/2013/6/8/4408798/windows-phone-notification-center-screenshots-leak-rumor :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Leaked Windows Phone screenshots reveal notification center, UI changes, and more http://www.theverge.com/2013/6/8/4408798/windows-phone-notification-center-screenshots-leak-rumor :happy: "A Reddit user has posted a series of screenshots from a recently purchased Lumia 920 that appear to include an internal Windows Phone build." "The Verge has reached out to Microsoft for comment and we'll update you accordingly." Ούτε καν leaked. Μαλλον κανέναν concept ιδιωτικό απο αυτά που εμφανίζονται συνέχεια στο ιντερνετ (ενα παρόμοιο είχε γίνει και είδηση εδώ στο myphone.gr). Αυτό πάντως το notification, αν σκεφτούμε τον χρόνο που πέρασε, δεν πρέπει να το είχε καν στο μυαλό της η MS. Γιατί ακόμα και αν δεν πρόλαβαν να το βάλουν όταν κυκλοφόρησαν τα WP8 θα έπρεπε να το είχαν βάλει ήδη απο τις αρχές 2013 (με την λογική οτι το είχαν έτοιμο αλλα δεν το τελειοποίησαν). Και πως να το έχει όταν θεωρητικά notication screen είναι η home screen με τα live tiles. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 "A Reddit user has posted a series of screenshots from a recently purchased Lumia 920 that appear to include an internal Windows Phone build." "The Verge has reached out to Microsoft for comment and we'll update you accordingly." Ούτε καν leaked. Μαλλον κανέναν concept ιδιωτικό απο αυτά που εμφανίζονται συνέχεια στο ιντερνετ (ενα παρόμοιο είχε γίνει και είδηση εδώ στο myphone.gr). Αυτό πάντως το notification, αν σκεφτούμε τον χρόνο που πέρασε, δεν πρέπει να το είχε καν στο μυαλό της η MS. Γιατί ακόμα και αν δεν πρόλαβαν να το βάλουν όταν κυκλοφόρησαν τα WP8 θα έπρεπε να το είχαν βάλει ήδη απο τις αρχές 2013 (με την λογική οτι το είχαν έτοιμο αλλα δεν το τελειοποίησαν). Και πως να το έχει όταν θεωρητικά notication screen είναι η home screen με τα live tiles. Συμφωνώ. Αν ίσχυε το "δεν προλάβαμε" θα έπρεπε να το έχουμε δει τους αμέσως επόμενους 1-2 μήνες.... Προσωπικά δεν μου λείπει καθόλου. Αλλα έχουν προτεραιότητα να προστεθούν-βελτιωθούν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ούτε μένα μου κάνει για leak. Ούτε στην φιλοσοφία αλλά ούτε στο UI δεν ταιριάζουν τα screenshot. Πιο πολύ Android θύμισε, όπου οι πληροφορίες μπαίνουν πάνω στην οθόνη χωρίς καμία αισθητική και λογική συνέχεια/συνέπεια με το υπόλοιπο λειτουργικό. Αν τώρα, η MS όντως ετοιμάζει αυτά που είδαμε παραπάνω, τότε από μένα θα φάει κράξιμο, διότι όπως είπα και πριν, αυτά που είδαμε δεν είναι ένα Metro UI, αλλά ένα wannabe Μetro UI. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ούτε και εμένα μου αρέσει αυτό το θέαμα. Προτιμώ το project με τις φωτο που ανέβασα 4-5 σελίδες πριν με τον file manager/notification center κλπ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ούτε μένα μου κάνει για leak. Ούτε στην φιλοσοφία αλλά ούτε στο UI δεν ταιριάζουν τα screenshot. Πιο πολύ Android θύμισε, όπου οι πληροφορίες μπαίνουν πάνω στην οθόνη χωρίς καμία αισθητική και λογική συνέχεια/συνέπεια με το υπόλοιπο λειτουργικό. Αν τώρα, η MS όντως ετοιμάζει αυτά που είδαμε παραπάνω, τότε από μένα θα φάει κράξιμο, διότι όπως είπα και πριν, αυτά που είδαμε δεν είναι ένα Metro UI, αλλά ένα wannabe Μetro UI. http://www.technovert.in/2013/06/08/windows-phone-8-screenshots-show-notification-center-tweaks/ Αυτο αλλαζει λιγο τα δεδομενα περι leak ή οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 http://www.technovert.in/2013/06/08/windows-phone-8-screenshots-show-notification-center-tweaks/ Αυτο αλλαζει λιγο τα δεδομενα περι leak ή οχι. Ποια η διαφορά; Γράφει κάτι περισσότερο; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ποια η διαφορά; Γράφει κάτι περισσότερο; The phone has a build number of 12084.WPMAIN(wpbldlab).20130509-1407 leading many to believe that the software was compiled on May 9th. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παιδιά, εγώ θέλω τα inbox του κινητού και του υπολογιστή μου να είναι τέλεια συγχρονισμένα, δηλαδή ό,τι κάνω στο ένα να συμβαίνει και στο άλλο. Τώρα π.χ. διαγράφω ένα μήνυμα στο κινητό, αλλά όταν ανοίγω τον υπολογιστή υπάρχει, και δεν το θέλω έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 The phone has a build number of 12084.WPMAIN(wpbldlab).20130509-1407 leading many to believe that the software was compiled on May 9th. Το ίδιο έγραφε και στο προηγούμενο link. Δεν το διάβασες; Η ερώτηση είναι γιατί νομίζεις πως δεν είναι leaked. Το build number δεν έχει σχέση και δεν το δείχνει στις φωτό. Τουλάχιστον στην πρώτη είδηση έγραψαν σαφεστατα οτι θα ρωτήσουν την microsoft. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Το ίδιο έγραφε και στο προηγούμενο link. Δεν το διάβασες; Η ερώτηση είναι γιατί νομίζεις πως δεν είναι leaked. Το build number δεν έχει σχέση και δεν το δείχνει στις φωτό. Τουλάχιστον στην πρώτη είδηση έγραψαν σαφεστατα οτι θα ρωτήσουν την microsoft. To διαβασα σε αλλα sites, ισως μου διεφυγε. Να δωθηκε build number και να ειναι fake εντελως, καπως χλωμο μου φαινεται. Μηπως το εδωσε η ιδια η Nokia (Microsoft)...; Οπως ""διαρρεουν"" τα μοντελακια της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Προσωπικά με αφηνει αδιαφορο ένα Notification Center εφόσον υπάρχουν τα live tiles. Για να δούμε τι θα δουμε. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Προσωπικά με αφηνει αδιαφορο ένα Notification Center εφόσον υπάρχουν τα live tiles. Για να δούμε τι θα δουμε. Ακριβώς αυτό. Εκτός κι αν παρουσιάσουν κάτι το wow (πράγμα που αποκλείω). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Προσωπικά με αφηνει αδιαφορο ένα Notification Center εφόσον υπάρχουν τα live tiles. Για να δούμε τι θα δουμε. Στο 925 φαινεται να αναβοσβηνει το home button, το θεμα με τις ειδοποιησεις κλεινει ετσι. Μακαρι απλα να εφαρμοστει και σε ολες τις υπολοιπες συσκευς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Γνωρίζετε να μου πείτε στις πόσες εφαρμογές εμφανίζεται το αλφάβητο στο μενού; Όποιος γνωρίζει να μου πει με ακρίβεια παρακαλώ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts