nik0las6600 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 σήμερα μου κανε "μαγικό" πάτάω powerbutton..για να ενεργοποιηθεί η οθόνη..πάω να ξεκλειδώσω σέρνωντας την κλειδαριά..και έμεινε εκεί..και εκεί που περιΜένω..κάνει ένα restart Μόνο του και όλα καλά.. επίσης σχετικά με το bluetooth..πραγματικά είναι με τις μέρες του..αλλά αυτό που παρατηρώ, ότι πολλές φορές όταν αποσυνδέεται και πατάω από το bluetooth να γίνει επανασύνδεση, μου ζητάει εκ νέου επιβεβαίωση να γίνει pair (ζεύγος) με τον αντίστοιχο κωδικό..!!! μα γιατί?? αφού ζευγαρωμένα είναι πανάθεμά τα..!! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Εμένα πάλι θα με χαζεψει το κινητό. Για 14 μέρες όλα δουλεύουν κανονικά. Απο Χθές έχω πρόβλημα με το data. Εκεί που η συσκευή είναι σε αδράνεια δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις. Έρχονται μετα απο 20 λεπτά. Μου το είχε ξανακάνει, το εκανα reset και ενω δούλευε κανονικά παλι τα ίδια. Όλα στοκ. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Εμένα πάλι θα με χαζεψει το κινητό. Για 14 μέρες όλα δουλεύουν κανονικά. Απο Χθές έχω πρόβλημα με το data. Εκεί που η συσκευή είναι σε αδράνεια δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις. Έρχονται μετα απο 20 λεπτά. Μου το είχε ξανακάνει, το εκανα reset και ενω δούλευε κανονικά παλι τα ίδια. Όλα στοκ. Εχεις μήπως το battery guru της qualcomm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Εχεις μήπως το battery guru της qualcomm; Όχι. Μόνο το gsam battery έχω. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Εμένα πάλι θα με χαζεψει το κινητό. Για 14 μέρες όλα δουλεύουν κανονικά. Απο Χθές έχω πρόβλημα με το data. Εκεί που η συσκευή είναι σε αδράνεια δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις. Έρχονται μετα απο 20 λεπτά. Μου το είχε ξανακάνει, το εκανα reset και ενω δούλευε κανονικά παλι τα ίδια. Όλα στοκ. Εμένα πάντως μια φορά στο παρελθόν το είχε κάνει αυτό και έφταιγε το δίκτυο τελικά. Τι rom είχα φλασάρει, radio, kernel και τι δεν είχα δοκιμάσει. Αφού νόμιζα κάποια στιγμή ότι έφταιγαν οι servers της google, γιατί όταν ενεργοποιούσα την οθόνη το σήμα ήταν γκρι και μετά από λίγο γινόταν μπλε. Όταν άλλαξα τυχαία κάρτα από άλλο πάροχο εξαφανίστηκε το πρόβλημα μια για πάντα. Δε λέω ότι είναι αυτό στη δική σου περίπτωση, αλλά να το έχεις υπόψιν σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Εμένα πάντως μια φορά στο παρελθόν το είχε κάνει αυτό και έφταιγε το δίκτυο τελικά. Τι rom είχα φλασάρει, radio, kernel και τι δεν είχα δοκιμάσει. Αφού νόμιζα κάποια στιγμή ότι έφταιγαν οι servers της google, γιατί όταν ενεργοποιούσα την οθόνη το σήμα ήταν γκρι και μετά από λίγο γινόταν μπλε. Όταν άλλαξα τυχαία κάρτα από άλλο πάροχο εξαφανίστηκε το πρόβλημα μια για πάντα. Δε λέω ότι είναι αυτό στη δική σου περίπτωση, αλλά να το έχεις υπόψιν σου. Αυτό συμβαίνει και σε μένα φίλε μου. Ανοίγω το κινητό και είναι γκρι αντί για μπλε η μπάρα. Και είχα αλλάξει όπως είπες και συ rom, radio, kernel και μου το έκανε μετά από μέρες. Ενώ δηλαδή στην αρχή έδειχνε να δουλέυει ξαφνίκα μια μέρα σταματουσε. Το ξαναέκανα στοκ και μου το εμφάνισε μετα από 14 μέρες. Έχω cosmote κάρτα. Εσύ δοκιμαστικά άλλαξες πάροχο και δούλεψε ή έφυγες από την μια εταιρία και πήγες στην άλλη; Με το s3 που είχα δεν μου το παρουσίασε ποτέ το πρόβλημα αυτό.. Edited March 24, 2013 by vaggelis_grg Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Καλημέρα, καμιά ιδέα γιατί το Πάσχα στο ημερολόγιο του κινητού μου είναι την ...επόμενη Κυριακή; :confused: (Στο ημερολόγιο του gmail μου είναι κανονικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Είναι το καθολικό Πασχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 προσπαθω να βαλω δικο μου ηχο κλησης και δε μπορω.κατεβασα ενα file manager.κατεβαζω τ τραγουδι που θελω κ το παει στα download.το κανω αντιγραφη σε notification,alarms,ringtone αλλα τιποτα.μονο σε ηχο για μηνυμα το βγαζει.για ηχο κλησης τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 προσπαθω να βαλω δικο μου ηχο κλησης και δε μπορω.κατεβασα ενα file manager.κατεβαζω τ τραγουδι που θελω κ το παει στα download.το κανω αντιγραφη σε notification,alarms,ringtone αλλα τιποτα.μονο σε ηχο για μηνυμα το βγαζει.για ηχο κλησης τιποτα αφού το βάλεις στον φάκελο ringtones, κάνε restart την συσκευή για γα "ξαναδιάβάσει" τα περιεχόμενα του φακέλου.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 προσπαθω να βαλω δικο μου ηχο κλησης και δε μπορω.κατεβασα ενα file manager.κατεβαζω τ τραγουδι που θελω κ το παει στα download.το κανω αντιγραφη σε notification,alarms,ringtone αλλα τιποτα.μονο σε ηχο για μηνυμα το βγαζει.για ηχο κλησης τιποτα Κατέβασε την εφαρμογή zedge. Απο εκεί κατεβαζεις ringtone και τα ενεργοποιης. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Κατέβασε την εφαρμογή zedge. Απο εκεί κατεβαζεις ringtone και τα ενεργοποιης. την ειχα και στο s3.την εχω βαλει ηδη.ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Αυτό συμβαίνει και σε μένα φίλε μου. Ανοίγω το κινητό και είναι γκρι αντί για μπλε η μπάρα. Και είχα αλλάξει όπως είπες και συ rom, radio, kernel και μου το έκανε μετά από μέρες. Ενώ δηλαδή στην αρχή έδειχνε να δουλέυει ξαφνίκα μια μέρα σταματουσε. Το ξαναέκανα στοκ και μου το εμφάνισε μετα από 14 μέρες. Έχω cosmote κάρτα. Εσύ δοκιμαστικά άλλαξες πάροχο και δούλεψε ή έφυγες από την μια εταιρία και πήγες στην άλλη; Με το s3 που είχα δεν μου το παρουσίασε ποτέ το πρόβλημα αυτό.. Είχα frog (δίκτυο cosmote είναι απ' ότι ξέρω) και άλλαξα σε vodafone γιατί είχε κάτι προσφορές σε ίντερνετ και με το που έβαλα την κάρτα σταμάτησε το πρόβλημα αμέσως. Δεν το πίστευα ότι ταλαιπωριόμουν τσάμπα τόσο καιρό. Τώρα τι να σου πω; Δεν ξέρω αν ισχύει και σ' εσένα, αλλά είναι περίεργο που έρχεται και φεύγει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Είχα frog (δίκτυο cosmote είναι απ' ότι ξέρω) και άλλαξα σε vodafone γιατί είχε κάτι προσφορές σε ίντερνετ και με το που έβαλα την κάρτα σταμάτησε το πρόβλημα αμέσως. Δεν το πίστευα ότι ταλαιπωριόμουν τσάμπα τόσο καιρό. Τώρα τι να σου πω; Δεν ξέρω αν ισχύει και σ' εσένα, αλλά είναι περίεργο που έρχεται και φεύγει το πρόβλημα. Μ'εβαλες σε σκέψεις τώρα. Θα το κοιτάξω απο τρίτη. Ευχαριστώ! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Τα παίξε το τηλέφωνο, ειμαι με στοκ ρομ εδώ και δύο μέρες αρχίζει ζεσταίνεται στην πλάτη κοντά στην κάμερα, χωρίς να το πειράζω, και η μπαταρία τελειώνει σε 2-3 ώρες.Το φόρτισα σβηστό και με το που το άνοιξα αρχίζει να ζεσταίνεται κ να πέφτει η μπαταρία. Ο, τι να ναι και το χειρότερο δεν εχω απόδειξη αγοράς για να το παω στην LG..Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Τα παίξε το τηλέφωνο, ειμαι με στοκ ρομ εδώ και δύο μέρες αρχίζει ζεσταίνεται στην πλάτη κοντά στην κάμερα, χωρίς να το πειράζω, και η μπαταρία τελειώνει σε 2-3 ώρες.Το φόρτισα σβηστό και με το που το άνοιξα αρχίζει να ζεσταίνεται κ να πέφτει η μπαταρία. Ο, τι να ναι και το χειρότερο δεν εχω απόδειξη αγοράς για να το παω στην LG..Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Φλασαρε παλι factory image.Μηπως εχεις καμια εφαρμογη που στο κανει αυτο? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Φλασαρε παλι factory image.Μηπως εχεις καμια εφαρμογη που στο κανει αυτο? Μπορεί τι να πω; Θα σβησω πρώτα κάποιες και μετά με βλέπω για φλασαρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimrom Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Ξέρει κανείς αν στα μηνύματα μόνο 60 χαρακτήρες μας αφήνει να γράψουμε; αλλάζει από κάπου; γιατί μια βδομάδα που το έχω δεν το βρίσκω με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Εάν είσαι root υπάρχει λύση αντικαθιστώντας το mms.apk με ένα τροποποιημένο. Διάβασε αυτή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4607702 και την επόμενη σελίδα. Σε περίπτωση που δεν είσαι πας σε λύση go sms ή handset από Google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Μπορεί τι να πω; Θα σβησω πρώτα κάποιες και μετά με βλέπω για φλασαρισμα Δοκίμασε αυτό ή αυτό (2o post για το apk) για να προσπαθήσεις να βρεις την εφαρμογή που φταίει. Με τόσο έντονη κατανάλωση λογικά θα είναι προφανές με λίγες ώρες μετρήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Ειμαι στους 50 βαθμουςη μπαταρία πέφτει συνέχεια και δεν κανω τίποτα.. Το σύστημα Android δείχνει να καταναλώνει το μεγαλύτερο ποσοστό, τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Θα ήθελα να μας αναφερεις κάποια πράγματα μιας και έχεις την τελευταία έκδοση σε hardware. 1. Kernel version. 2. Σε απόλυτη ησυχία αν το ακουστικό σου παράγει στατικό θόρυβο. 3. Αν το συνδέσεις με ΒΤ hands free τι ποιότητα έχεις. 4. Το led τί χρωματισμούς σου κάνει, σε τι καταστάσεις και αν δουλεύει με ανοικτή οθονη παρόλο που δεν θα εχεις κλείσει το οποί notification / αναπαντητη. 1. 3.4.0 kernel εχω εγω,θες κ τα υπολοιπα? 2.Οχι,δεν κανει καποιον ηχο. 3.Εχω ενα παλιο σαμσουνγκ,μια χαρα ποιοτητα εχω(οσο του επιτρεπει το ακουστικο φυσικα) 4.Τα χρωματα που μου κανει ειναι πρασινο(ebay,messenger),μπλε(facebook,twitter),κοκκινο κ λευκο(sms).Οταν ερθει κατι με ανοιχτη την οθονη δεν μου αναβει,οταν ερθει με κλειστη οθονη,μενει μεχρι να ξεκλειδωσω το τηλ Edited March 25, 2013 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Και εγω μαλλον την τελευταια εκδοση εχω, εχει και τα ποδαρακια για το ηχειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Καλημέρα σε όλους! Ένα κουφό που μου συμβαίνει με το κινητό: κλείνω το wifi και μετά από κάποια ώρα (δεν έχω προσδιορίσει ακόμα πόσο συχνά γίνεται αυτό) το βρίσκω ανοιχτό... Έχει συμβεί σε κάποιον ή έχετε κάποια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Ειμαι στους 50 βαθμουςη μπαταρία πέφτει συνέχεια και δεν κανω τίποτα.. Το σύστημα Android δείχνει να καταναλώνει το μεγαλύτερο ποσοστό, τι είναι αυτό; Χμ. Περίμενα ότι θα σου έγραφε κάποια 3rd party εφαρμογή. Ίσως κάποιος άλλος να ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts