taliban Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Εγω απο την αλλη δεν εχω κανενα προβλημα με την μπαταρια.Απο το HOS που ειχα πριν μου φαινεται οτι κραταει περισσοτερο.Ειδικα οταν ειναι stand-by δεν καταναλωνει καθολου μπαταρια.Σχετικα με το καλιμπραρισμα της οθονης,για να καταλαβω, αν ειναι στοκ μπορουμε να κανουμε τιποτα? ποιο προγραμμα δλδ μπορω να κατεβασω για να παιξω με τις ρυθμισεις χωρις να αλλα φω το kernel? αν δεν είσαι ρουτ νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι και του φράνκο και η άλλη εφαρμογή δουλευουν σε ρουταρισμενα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Περιμενε για το νεο που θα εχει για rgb ξεχωριστα ρυθμισεις. Η δικη μου οθονη με μετρησεις vicheral απο xda γιατι η ΕΙΖΟ ηταν για επισκευη και δεν περιμενα, εδειχνε κοντα στο 2.2 gamma (2 ειχα δει). θα ποστάρεις τις ρυθμίσεις σου ή είναι μυστικό ??????:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Εχω κρατησει τιποτα μυστικο? :lol: Εννοειται θα τις ποσταρω. Αλλα θα παρει καποιο καιρο, τωρα το βαζω και πρεπει να εχω χρονο να μετρησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 να κανω μια ερωτηση. οσοι εχουν παρει τα κινητα τους απο wind ποσοι απο εσας πηρατε και τον ασυρματο φορτιστη? θα το δωσουν η απλα το ειπαν οτι δινουν ετσι για να γινει ντορος και να πουλησουν περισσοτερα κομματια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά καλημέρα. Αν δεν έχεις ανοιχτό το Wifi ,3G κ.λ.π. συνέχεια, ούτε facebook παρά μόνο στο σπίτι το βράδυ για καμία ώρα σερφάρισμα και λίγες κλήσεις και το βράδυ κλειστό πόσο κρατάει η μπαταριά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 να κανω μια ερωτηση. οσοι εχουν παρει τα κινητα τους απο wind ποσοι απο εσας πηρατε και τον ασυρματο φορτιστη? θα το δωσουν η απλα το ειπαν οτι δινουν ετσι για να γινει ντορος και να πουλησουν περισσοτερα κομματια? Κανεις δεν τον εχει παρει ακομα, θα μας ερθη απο την lg.Το ποτε αγνωστο, φανταζομαι κρατισαν τα στοιχεια σου απο το καταστημα και θα σε παρουν τηλ, οπως ειπαν σε ολους μας.Υπομονη :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά καλημέρα. Αν δεν έχεις ανοιχτό το Wifi ,3G κ.λ.π. συνέχεια, ούτε facebook παρά μόνο στο σπίτι το βράδυ για καμία ώρα σερφάρισμα και λίγες κλήσεις και το βράδυ κλειστό πόσο κρατάει η μπαταριά? Αν εννοεις μονο κλησεις και λιγο σερφαρισμα wifi το βραδυ τοτε πάνω απο μιάμιση μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά, όσοι το έχετε πάρει ήδη και το χρησιμοποιείτε αξίζει η μετάβαση σε αυτό; Έχω Nexus S και θέλω να παραμείνω σε Nexus. Ή μήπως να περιμένει κάποιο κάτι ποιό ποιοτικό επόμενο; Σάς εχει ικανοποιήσει η επαφή με το τηλέφωνο λίγο καιρό μετά, πέραν του αρχικού ενθουσιασμού; (το βρίσκω σφραγισμένο από το εξωτερικό στα 350 ευρώ) Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά, όσοι το έχετε πάρει ήδη και το χρησιμοποιείτε αξίζει η μετάβαση σε αυτό; Έχω Nexus S και θέλω να παραμείνω σε Nexus. Ή μήπως να περιμένει κάποιο κάτι ποιό ποιοτικό επόμενο; Σάς εχει ικανοποιήσει η επαφή με το τηλέφωνο λίγο καιρό μετά, πέραν του αρχικού ενθουσιασμού; (το βρίσκω σφραγισμένο από το εξωτερικό στα 350 ευρώ) Εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!Η αποκριση που εχει γενικα ολο το κινητο σε οτι κ να κανεις ειναι απιστευτη.Κατασκευη παρα πολυ καλη εξωτερικα και πανεμορφη. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά καλημέρα. Αν δεν έχεις ανοιχτό το Wifi ,3G κ.λ.π. συνέχεια, ούτε facebook παρά μόνο στο σπίτι το βράδυ για καμία ώρα σερφάρισμα και λίγες κλήσεις και το βράδυ κλειστό πόσο κρατάει η μπαταριά? Ισως και να μην ειναι πολυ ενδεικτικο αυτο που θα αναφερω (λογω πολυ ελαφριας χρησης) αλλα μου εχει κρατησει η μπαταρια 3 μερες και 10 ωρες με 40 λεπτα τηλεφωνο,2 ωρες screen time και καμια ωρα συνολικο σερφαρισμα και καποια apps( mail,livescores κτλ).Η φωτεινοτητα ειναι στο 50%. Δεν ξερω πως ειναι υπο εντονη χρηση αλλα η συγκεκριμενη επιδοση με αφησε εντυπωσιασμενο σε σχεση με προγουμενα κινητα (Razr,HOS). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά, όσοι το έχετε πάρει ήδη και το χρησιμοποιείτε αξίζει η μετάβαση σε αυτό; Έχω Nexus S και θέλω να παραμείνω σε Nexus. Ή μήπως να περιμένει κάποιο κάτι ποιό ποιοτικό επόμενο; Σάς εχει ικανοποιήσει η επαφή με το τηλέφωνο λίγο καιρό μετά, πέραν του αρχικού ενθουσιασμού; (το βρίσκω σφραγισμένο από το εξωτερικό στα 350 ευρώ) εγω νομιζω οτι κραταω iphone στα χερια μου.τρομερη ποιοτητα κατασκευης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrakas13 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ρε παίδες έχω ένα θεματάκι, τα notifications από facebook αργούν αρκετά όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη και οι κλήσεις από το viber δεν περνάνε καν, απλά βλέπω πως είχα αναπάντητες. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Εχεις μήπως το battery guru; Στο viber δεν είναι λογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrakas13 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Όχι, είχα και το Light flow αλλά το αφαίρεσα μπας και... Επίσης είχα κάνει reinstall τα apps που ανέφερα. Από ότι βλέπω εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072930 υπάρχει θέμα γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Παιδιά, όσοι το έχετε πάρει ήδη και το χρησιμοποιείτε αξίζει η μετάβαση σε αυτό; Έχω Nexus S και θέλω να παραμείνω σε Nexus. Ή μήπως να περιμένει κάποιο κάτι ποιό ποιοτικό επόμενο; Σάς εχει ικανοποιήσει η επαφή με το τηλέφωνο λίγο καιρό μετά, πέραν του αρχικού ενθουσιασμού; (το βρίσκω σφραγισμένο από το εξωτερικό στα 350 ευρώ) Φίλε μου, απο nexus s ήρθα και εγώ. Φυσικά και πρέπει να μείνεις σε nexus. Φαντάσου πως είναι ενα nexus s πιο πολύ πιο γρήγορο, πολύ πιο δυνατό και πιο μεγάλο. Το τελευταίο μόνο με δυσκόλεψε, γιατί δεν φτάνω με ανεση να κατεβάζω το notification bar με τον αντίχειρα όπως στο NS. 2 χρόνια μου πήγε το nexus s και 2 χρόνια υπολογιζω να μου πάει και το nexus 4. Παρ'το, μην το σκέφτεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 εγω νομιζω οτι κραταω iphone στα χερια μου.τρομερη ποιοτητα κατασκευης Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο. Εχεις ενα πολυ γρηγορο κινητο,κατ εμε το πιο fast,με updates να ερχονται απο μαμα google και ποιοτητα κατασκευης που νοιωθεις οτι κρατας ενα 4,7 inches iphone 4 :cool: Στα 350 ευρω παρτο με κλειστα τα ματια. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 παρατηρησε κανεις καλυτερη μπαταρια με το snapdragon application? Εχω την εντύπωση οτι στην καλύτερη περίπτωση είναι τα ίδια πράγματα ... (battery drain παντως δεν ειχα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Προσπαθώ να επαναφέρω κάποιο xml αρχείο μέσω του titanium. Το αρχείο υπάρχει στο Dropbox, στο box, skydrive και στο drive της Google. Μπορώ να δω όλους τους cloud λογαριασμούς, εκτός από της Google. Έψαξα στις ρυθμίσεις του drive αλλά δεν βρήκα κάτι, θυμάμαι στο παρελθόν το είχα χρησιμοπιήσει, τι φταίει; Διαβάζω ότι κάποιοι συγχρονίζουν την μουσική τους με το play music της Google, πως ακριβώς το κάνουν; χρησιμοποιούν proxy και αν ναι πως; Όσοι το έχουν κάνει για να ακούν την μουσική τους, πρέπει κάθε φορά να έχουν σύνδεση με το Internet ή λειτουργεί όπως το drive που κάποια αρχεία είναι διαθέσιμα και εκτός σύνδεσης; Edited March 12, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Για το google music... Mπηκα με UK proxy στο pc μου, μπηκα στη σελιδα του music και κατεβασα το προγραμματακι για να ανεβασω τα τραγουδια μου. Βγηκα απο το proxy, το upload των τραγουδιων εγινε κανονικα αφου βγηκα και ανοιξα το music στο κινητο μου οπου ειχα πλεον και τα online τραγουδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ειμαι και εγω πλεον κατοχος του Nexus 4, φοβερο κινητο απο οσο εχω προλαβει να το εξερευνησω. Μια ερωτηση για οποιον ισως το εχει συναντησει. Εψαξα στις προηγουμενες σελιδες αλλα δε μπορεσα να βρω κατι. Οταν με καλει καποιος που ειναι αποθηκευμενος στο gmail μου με photo, η photo φαινεται πολυ χαλια. Τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ειμαι και εγω πλεον κατοχος του Nexus 4, φοβερο κινητο απο οσο εχω προλαβει να το εξερευνησω. Μια ερωτηση για οποιον ισως το εχει συναντησει. Εψαξα στις προηγουμενες σελιδες αλλα δε μπορεσα να βρω κατι. Οταν με καλει καποιος που ειναι αποθηκευμενος στο gmail μου με photo, η photo φαινεται πολυ χαλια. Τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω; Ευχαριστω Δεν ξέρω πως αλλά μετά απο λίγο καιρό στρώνει μόνο του lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ειμαι και εγω πλεον κατοχος του Nexus 4, φοβερο κινητο απο οσο εχω προλαβει να το εξερευνησω. Μια ερωτηση για οποιον ισως το εχει συναντησει. Εψαξα στις προηγουμενες σελιδες αλλα δε μπορεσα να βρω κατι. Οταν με καλει καποιος που ειναι αποθηκευμενος στο gmail μου με photo, η photo φαινεται πολυ χαλια. Τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω; Ευχαριστω Κανε upload ξανα τις φωτογραφιες και θα ειναι μια χαρα. Ανανεωθηκε η εφαρμογη Επαφες απο 4.1 JB και θελει ξανα περασμα. Τωρα σου δειχνει τις φωτο στη χαμηλη αναλυση που υποστηριζε το Android μεχρι και το ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 παρατηρησε κανεις καλυτερη μπαταρια με το snapdragon application? Εχω την εντύπωση οτι στην καλύτερη περίπτωση είναι τα ίδια πράγματα ... (battery drain παντως δεν ειχα). Αυτή η εφαρμογή πήγε και μου άλλαξε τις ρυθμίσεις συγχρονισμού των accounts μου. Αν έτσι επιτύγχανε οικονομία χαίρω πολύ. Το έκανα και μόνος μου. Την σούταρα όπως ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Απο σημερα κατοχος και εγω,αυριο θα το εχω στα χερια μου. Παραγγελια απο αρμαος ,πολυ καλο το μαγαζι και πολυ εξυπηρετικο.. Αποψεις και απο εμενα αυριο :D Edited March 12, 2013 by GaleaNatur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Για το google music... Mπηκα με UK proxy στο pc μου, μπηκα στη σελιδα του music και κατεβασα το προγραμματακι για να ανεβασω τα τραγουδια μου. Βγηκα απο το proxy, το upload των τραγουδιων εγινε κανονικα αφου βγηκα και ανοιξα το music στο κινητο μου οπου ειχα πλεον και τα online τραγουδια. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να βρω ένα proxy. Μέχρι και η Google έστειλε μήνυμα πως κάποιος προσπάθησε να μπει στον λογαριασμό μου. Ένα proxy που να δουλεύει σίγουρα ρε παιδιά! Παραιτούμε, το μόνο που κατάφερα είναι να αλλάξω τον κωδικό του gmail μου :( Το έκανα!!! επιτέλους, για να δούμε, άξιζε τον κόπο; Edited March 12, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts