Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει βρει κανεις τροπο να αλλαξει τα toggles? με ενοχλει λιγο που εχει ολα οσα θελω εκτος απο συγχρονισμο. Δεν λεει να βαλω εξτρα εφαρμογη μονο και μονο για ενα...

Γενικα πολυ καλες εντυπωσεις. Η καμερα ειχε μια αποσυνδεση ηδη ομως εχει γινει πιο γρηγορη και νομιζω εχει βελτιωθει αρκετα το hdr mode.

Πολυ ωραιο που στο setup ρωταει ποιες εφαρμογες θελεις να επαναφερει

Πολυ ομορφα animation και χρωματα γενικα και δεν βλεπω lag οπως θα περιμενα. Αφηνει την αισθηση οτι ειναι το πιο ελαφρυ android ever

Χωρίς εφαρμογή δεν γίνεται.

Επίσης μην περιμένετε μεγάλες διαφορές με την μπαταρία.

Ίσως ένα 5-10% καλύτερα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είχε κανείς Multirom περασμένη και να δοκίμασε να κάνει dirty flash σε 4.4.4;

Μου έχει κολλήσει στο reboot, ενώ περνούσα το boot.img

Amazon Fire stick 4k max

Έκανα root με την μέθοδο του chainfire αλλά κατέβασα το Adblock Plus και δεν λειτουργεί. Μάλλον δεν είναι συμβατό με Android L. Τι άλλο Adblock προτείνουμε?

Εβγαλα το 4αρι απο το συρτάρι και φλασαρα την 5, μέχρι στιγμής όλα καλά, την νέα εκδοση για τα μηνύματα που την βρίσκουμε;; το factory έχει την παλιά.. Θα γίνει κάποια στιγμή ενημέρωση από το store??

Εβγαλα το 4αρι απο το συρτάρι και φλασαρα την 5, μέχρι στιγμής όλα καλά, την νέα εκδοση για τα μηνύματα που την βρίσκουμε;; το factory έχει την παλιά.. Θα γίνει κάποια στιγμή ενημέρωση από το store??

Μ' ένα search στο Google Play θα το έβρισκες. ;)

link

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε την μπάρα αναζήτησης της Google από την αρχική οθόνη;

Μόνο με αλλαγή launcher. Πρώτες εντυπώσεις από μπαταρία ενθαρρυντικές πάντως.. Είμαι στο 66% με 1h ,50min SOT όλο wifi όμως.

Παδια ειχα unofficial cyanogenmod 4.4 και με το wugfresh nexus 4 toolkit περασα το factory image απο το σαητ της γκουγκλ. Ολα πολυ ομορφα , σμουθ αισθηση , αλλα ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ! άλλαξα τα apn εκανα και reset defaults αλλα τζιφος! καμια ιδεα?

Μ' ένα search στο Google Play θα το έβρισκες. ;)

link

Νόμιζα ότι ήταν update τις εφαρμογής μηνύματα,thanks!!

Παδια ειχα unofficial cyanogenmod 4.4 και με το wugfresh nexus 4 toolkit περασα το factory image απο το σαητ της γκουγκλ. Ολα πολυ ομορφα , σμουθ αισθηση , αλλα ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ! άλλαξα τα apn εκανα και reset defaults αλλα τζιφος! καμια ιδεα?

Τί εταιρεία κινητής έχεις;

Μόλις περασα το update με clean install μου εμφανίζει ένα θαυμαστικο στο εικονίδιο του σήματος.Τι είναι;;

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Μόλις περασα το update με clean install μου εμφανίζει ένα θαυμαστικο στο εικονίδιο του σήματος.Τι είναι;;

Μάλλον οτι δεν έχει πρόσβαση στο internet..

πως την περασατε παιδια? με ποιον τροπο? προσπαθω εδω και ωρα και δεν μπορει να την περασει

Μήπως είναι όπως παλιά που το εικονίδιο του wifi στην jelly bean γινόταν γκρι αντί για μπλε;γιατί έχω κανονικά Ίντερνετ

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

σήμερα έχω και εγώ πρόβλημα με τα δεδομένα. Απ το μεσημέρι ενώ μπορεί να έχω φουλ σήμα (και με 2g κ 3g) αλλά δεν συνδέετε στο ίντερνετ. Κλείνω,ανοίγω τα δεδομένα. Έκανα επανεκινηση.τίποτα.

Έχω cm11 m11, έβαλα την νέα m12,νόμιζα ότι έφταιγε η νέα ρομ και γύρισα στη m11 αλλά τα ίδια.

Θα περιμένω μέχρι αύριο μήπως φταιει το δίκτυο(cosmote whats up) αλλιώς θα βάλω τη στοκ.

Άλλοι με whats up έχουν το ίδιο πρόβλημα?

Edited by leftko

σήμερα έχω και εγώ πρόβλημα με τα δεδομένα. Απ το μεσημέρι ενώ μπορεί να έχω φουλ σήμα (και με 2g κ 3g) αλλά δεν συνδέετε στο ίντερνετ. Κλείνω,ανοίγω τα δεδομένα. Έκανα επανεκινηση.τίποτα.

Έχω cm11 m11, έβαλα την νέα m12,νόμιζα ότι έφταιγε η νέα ρομ και γύρισα στη m11 αλλά τα ίδια.

Θα περιμένω μέχρι αύριο μήπως φταιει το δίκτυο(cosmote whats up) αλλιώς θα βάλω τη στοκ.

Άλλοι με whats up έχουν το ίδιο πρόβλημα?

Ναι. Είναι πρόβλημα της cosmote

Μολις την πέρασα.

Αλλαξα και μπαταρία μιας και τα είχε παίξει η προηγούμενη..

Xposed κανένα νεο?

Xposed χλωμό ακόμα

Amazon Fire stick 4k max

Ναι το θαυμαστικό στο σήμα είναι οτι δεν έχει ίντερνετ. Φεύγει μόλις μπεις wifi ή δεδομένα κινητού. Εγώ το πέρασα το 5αρι με το nexus root toolkit

Παιδιά, έτσι για να δούμε, πόσο πιάνετε Antutu;

Εγώ με την επίσημη lollipop 22.000, ενώ με το port του Ν6 χτυπούσα 24.000.

Amazon Fire stick 4k max

Μόλις πιασανε στο XDA το link από το update zip! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56795905&postcount=496 Enjoy χωρίς να περιμένετε την Google και χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας...

Sony logo.gif

Μόλις πιασανε στο XDA το link από το update zip! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56795905&postcount=496 Enjoy χωρίς να περιμένετε την Google και χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας...

Πρεπει να εισαι ρουτ? η το κατεβαζεις συο κινητο σαν apk?

Το κουμπακι του ον /οφφ εδώ και έναν μηνα τα έχει παιξει , όποτε θέλει ανοίγει οπότε θέλει όχι, print screen δεν μπορώ να κάνω και γενικα τρωει άσχημα σκαλωματα. Η κατασταση παλευοταν μέχρι προτινος με ένα απλο ρεσταρτ αλλά πλέον το προβλημα δεν λυνεται ούτε έτσι. Οπότε η μονη λύση είναι να το στειλω για επισκευη. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω ποια είναι η καλυτερη εταιρία? Ενα τλφ για να επικοινωνησω μαζί τους ? Επίσης, το κινητό έχει ακόμα 1και χρόνο εγεγγύηση. Ξέρετε αν θα επιβαρυνθω οικονομικα και αν ναι πόσο περίπου...?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πρεπει να εισαι ρουτ? η το κατεβαζεις συο κινητο σαν apk?

Είναι flashable zip λογικά.

Όχι apk.

Amazon Fire stick 4k max

ολοι εσεις φλασαρατε τα ξεχωριστα αρχεια οπως λεει ο φιλος παραπανω η οχι? πειτε ρε παιδια εναν ευκολο τροπο

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)