Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση by default το Ν4 δεν ειχε ελληνικη γλωσσα πχ για σμσ . κατεβασα ενα app greek keyboard αλλα δεν βλεπω να μπορω να κανω εναλλαγη απο ελληνικα->αγγλικα ή απο ελληνικα-> αριθμους. any help about it?

--

no prob.

Αποκλείεται να μην έχει ελληνικά το πληκτρολόγιο, κάποιο λάθος κανεις..

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ερώτηση by default το Ν4 δεν ειχε ελληνικη γλωσσα πχ για σμσ . κατεβασα ενα app greek keyboard αλλα δεν βλεπω να μπορω να κανω εναλλαγη απο ελληνικα->αγγλικα ή απο ελληνικα-> αριθμους. any help about it?

--

no prob.

Φίλε τέτοια γενικές απορίες με εφαρμογές καλύτερα να τα ρωτάς στο θέμα των εφαρμογών.

Δεν έχουν σχέση αυτά που ρωτάς καθαρά με το Ν4.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μάλιστα .. ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Με βοήθησαν αρκετά!

Σχετικά με το θέμα της μπαταρίας..που για μένα είναι σημαντικό ζήτημα καθώς δεν θέλω να ξεμείνω σε καποια "κρίσιμη στιγμή" γιατί διάβαζα μέσα στο φόρουμ οτι απο ενα ποσοστό και κάτω 40% πχ πέφτει απότομα.

Τι ενέργειες μπορεί να κάνει κάποιος για να κρατάει περισσότερο η μπαταρία? Μία λύση αναφέρερθηκε και πιο πάνω. Και πόσο τελικά μπορεί να βοηθήσει οτι ενέργεια κάνει κάποιος?

Επειδή έχω να ασχοληθώ χρόνια με την αγορά κινητού εσείς που είστε πιο κοντα στα πράγματα μπορείτε να πείτε αν πιστεύετε οτι θα πέσει η τιμή του? Δεν ξέρω αν είναι απο τους κανόνες του φορουμ να μην αναφέρουμε καταστήματα αλλά κανα 2μηνο πιο πίσω που είχα κάνει μια έρευνα αγοράς ήταν στα ίδια λεφτά και ας κυκλοφόρησα τώρα τα καινουργια nexus, iphone κλπ.

Ευχαριστώ παιδιά!!!

Εγώ το πήρα 277 απο e shop 4 Γενάρη. Συμπαθητική τιμουλα.. Σε όποιον η μπαταρία πέφτει απότομα μετα το 40% σημαίνει οτι έχει κάποιο πρόβλημα η μπαταρία.. Εγώ όταν είμαι κάπου εξω με μπαταρία 20% σβηνω τα δεδομένα και το gps .χαμηλώνω φωτεινότητα και κρατάει μια χαρά ..τουλάχιστον τηλέφωνο παίρνω και με παίρνουν..

Φίλε τέτοια γενικές απορίες με εφαρμογές καλύτερα να τα ρωτάς στο θέμα των εφαρμογών.

Δεν έχουν σχέση αυτά που ρωτάς καθαρά με το Ν4.

To ότι λέει πως «by default το Ν4 δεν ειχε ελληνικη γλωσσα» φυσικά και έχει να κάνει με το Nexus 4, και σίγουρα κάτι έχει κάνει λάθος και συμβαίνει αυτό. Όλων μας το Nexus 4 έχει ελληνική γλώσσα και ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο.

Για το 3rd party πληκτρολόγιο, έχεις δίκαιο πως πρέπει να ρωτήσει στο thread των Εφαρμογών, να του απαντήσουν κάποιοι που πιθανόν να χρησιμοποιούν το ίδιο πληκτρολόγιο.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Συγνώμη αν έχει ξανά ειπωθεί αλλά πριν την 4,4 με κάποιο τροπο είχα περάσει φλας καθ έβλεπα τα παντα στις σελίδες.υπάρχει κάτι ανάλογο τώρα;

Συγνώμη αν έχει ξανά ειπωθεί αλλά πριν την 4,4 με κάποιο τροπο είχα περάσει φλας καθ έβλεπα τα παντα στις σελίδες.υπάρχει κάτι ανάλογο τώρα;

Βαλε αυτό https://www.dropbox.com/s/9kbimx6rxwj1q3o/Adobe%20Flash%20Player%2011.1.apk

Μαζί με dolphin και jetpack

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά μερικές γρήγορες ερωτήσεις αν μπορείτε να απαντήσετε:

1) Στο θέμα της φωτογραφικής μηχανής, γενικά διαβάζω επικριτικά λόγια. Έχουμε 2 Xperia Arc κ είμαστε ικανοποιημένοι από την κάμερα τους, με τον Exmor R φακό. Από το Xperia τραβάει χειρότερες/καλύτερες φωτογραφίες?? Το κινητό προορίζεται για κάτοχο dSLR, απλά θέλει να βγάζει κ μερικές φωτο όταν δεν έχει μαζί την μηχανή του, σε καμία βόλτα, καφέ, κλπ. Κυρίως διαβάζω ότι στο φως της ημέρας βγάζει καλές κ καθαρές αλλά προβληματίζεται στις νυχτερινές όπου έχει πολύ θόρυβο. Αληθεύει αυτό? Μήπως με την 4.4 έχει βελτιωθεί η ποιότητα των φωτογραφιών και τα reviews που είναι περσινά αναφέρονται στην ποιότητα των φωτογραφιών με Android 4.1-4.2? (ρωτάω μήπως και το έχουν στρώσει με κάποια βελτίωση στο λογισμικό.

2) Με FB, Viber, μερικές κλήσεις κ σερφάρισμα σε 3G, με την 4.4 Kit Kat να υπολογίζουμε να βγάζει την ημέρα, η το μεσημέρι φόρτιση πάλι?

3) Με την ART έχετε δει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στην απόκριση σε σχέση με την Dalvik? (VM είναι αν δεν κάνω λάθος)

4) Στο XDA βλέπω άπειρες ROM κ Kernel, υπάρχουν φαντάζομαι επιλογές για όσο το δυνατόν πιο battery/ram friendly roms, σωστά?

Ευχαριστώ.

--- Sony Xperia 5 II ---

1) Η μηχανή του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Δεν έχω δει από κοντά τις συγκεκριμένες συσκευές που αναφέρεις αλλά αν ενδιαφερόμουν πολύ για ποιότητα φώτο δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή μου. Φυσικά για απλή χρήση είναι μια χαρά.

2) Πόσο σερφάρισμα; 10 λεπτά; μισή ώρα; 2 ώρες; Αυτή είναι η πιο ενεργοβόρα διαδικασία οπότε η διάρκεια της παίζει ρόλο στο πόσο θα σου βγάλει. Με ένα μισάωρο 3g browsing, και 3g συνεχώς ανοιχτό για email/ενημερώσεις κτλ. φτάνεις κοντά στο 25% τέλος της μέρας θα λεγα. Σίγουρα δεν τελειώνει το μεσημέρι πάντως. Αντίθετα σε 2g λειτουργία αλλά με όλους τους συγχρονισμούς ανοιχτούς (wifi) βγάζω 2 μέρες.

3) Ναι η ART είναι ένα κλικ παραπάνω σε αίσθηση. Όχι κάτι τραγικό αλλά για τους περισσότερους αξιοπρόσεκτο.

4) Λυπάμαι αλλά μην περιμένεις να βρεις κάποιο μαγικό συνδυασμό rom-kernel που θα διπλασιάσει ξαφνικά την αυτονομία. Εγω προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει αποκλίσεις μεγαλύτερες του +/-10% στο περίπου. Η 4.4.2 είναι αλήθεια ότι έχει ρίξει λίγο την μπαταρία οπότε ίσως κάποιοι να καταφέρνουν να το γυρίζουν στα προ KitKat επίπεδα αλλά δεν θα είναι κάτι φοβερά καλύτερο. Αν δε σε καλύπτει η αυτονομία που στο περίπου σου περιγράφω στο 2 μάλλον δε θα σε καλύψει γενικά η συσκευή.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

@babis200sx να απαντήσω σχετικά σύντομα και περιεκτικά στις ερωτήσεις σου:

1) Επειδή είχα κι εγώ το arc s πριν το nexus θα σου πω πως είχε καλύτερη φωτογραφική το πρώτο. Δεν είχε βγει και τυχαία best camera phone 2011. Όμως δεν υπάρχει πρόβλημα, όπως είπες, για μερικές λήψεις που θα το χρειαστείς. Για νυχτερινή κανένα κινητό δεν κάνει.

2) Εδώ δεν είσαι σαφής. Αλλά και να ήσουν η χρήση που κάνει ο καθένας είναι διαφορετική και δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Πάντως το 3g το ξεχνάς.

3) Όντως υπάρχει διαφορά σε art και σε απόκριση και σε scrolling. Όχι τρομερή αλλά υπάρχει. (Σωστά έχεις καταλάβει)

4) Αυτός είναι ο στόχος τους αλλά πολύ περισσότερο να καλύψουν τα όποια κενά της στοκ σε customization. Με ram δεν έχεις θέμα σε συσκευή με 2.

Εδώ και δύο μέρες δεν συγχρονίζει το Google account οπότε δεν έχω πρόσβαση σε play mail και άλλες υπηρεσίες Google. Στο nexus 10 δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει;

Εδώ και δύο μέρες δεν συγχρονίζει το Google account οπότε δεν έχω πρόσβαση σε play mail και άλλες υπηρεσίες Google. Στο nexus 10 δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει;

Βγαλτο και ξαναβαλτο

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις σας παιδιά, ήσασταν κατατοπιστικότατοι..! Τα μεταφέρω και ίσως από το Σάββατο έχει νέα μέλη στο club των κατόχων..!

Για το σερφάρισμα που ανέφερα κανένα 15' με Next Browser κ κανένα 20' στο Tapatalk να διαβάζουμε το myphone..! :-P

Το Arc βγάζει πολύ καλές φώτο, ειδικά για συσκευή του 2011.

@noisex: Απογοητευτηκες δηλαδή με το πέρασμα στο Nexus στον τομέα φωτογραφίας? Για δυνατότητες δεν ρωτάω, με 512ΜΒ κ μονοπυρηνο επεξεργαστή, Ο S4 Pro με τα 2GB RAM πρέπει να φαντάζει πυρηνοκινητο..!

--- Sony Xperia 5 II ---

Πας στο wi-fi, στις ρυθμίσεις -> advanced -> wi-fi frequency band ->only 2,4

Σε ευχαριστώ πολύ!

Σήμερα είχα 20λεπτά τηλέφωνο μέσω ΒΤ χωρίς κανένα πρόβλημα μετά από αυτή την αλλαγή.

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις σας παιδιά, ήσασταν κατατοπιστικότατοι..! Τα μεταφέρω και ίσως από το Σάββατο έχει νέα μέλη στο club των κατόχων..!

Για το σερφάρισμα που ανέφερα κανένα 15' με Next Browser κ κανένα 20' στο Tapatalk να διαβάζουμε το myphone..! :-P

Το Arc βγάζει πολύ καλές φώτο, ειδικά για συσκευή του 2011.

@noisex: Απογοητευτηκες δηλαδή με το πέρασμα στο Nexus στον τομέα φωτογραφίας? Για δυνατότητες δεν ρωτάω, με 512ΜΒ κ μονοπυρηνο επεξεργαστή, Ο S4 Pro με τα 2GB RAM πρέπει να φαντάζει πυρηνοκινητο..!

Όχι δεν απογοητεύτηκα. Απλώς το arc βγάζει καλύτερες. Τα υπόλοιπα τα είπες μόνος σου.

νέα κάτοχος κι εγώ του Ν4 και είμαι πολύ ευχαριστημένη... στιβαρό, γρήγορο... μια χαρά... Σύνδεσα και το gmail μου και όλα είναι τόσο απλά..

Και δεν πρόκειται να πειράξω ξανά (αλλαγή rom) σε κινητό!!

Βέβαια την μοναδική φορά που το έκανα κατέληξα στο N4 οπότε μάλλον μου βγήκε σε καλό...(όχι πως το giayu g3 ήταν κακό...μια χαρά ήταν μέχρι να αποφασίσω να πειραματιστώ).Τέσπα

Λοιπόν... για το 2014 εύχομαι καλά νέα να ακούμε όλοι από τα κινητά μας

νέα κάτοχος κι εγώ του Ν4 και είμαι πολύ ευχαριστημένη... στιβαρό, γρήγορο... μια χαρά... Σύνδεσα και το gmail μου και όλα είναι τόσο απλά..

Βέβαια την μοναδική φορά που το έκανα κατέληξα στο N4 οπότε μάλλον μου βγήκε σε καλό...(όχι πως το giayu g3 ήταν κακό...μια χαρά ήταν μέχρι να αποφασίσω να πειραματιστώ).Τέσπα

Όχι άλλους πειραματισμους με ρομ το έχω πει άπειρες φορές... Δεν πιάνει!

Όσο και να πειραματιστεις με ενα nexus δεν υπάρχει περιπτωση να πάθει κάτι μη αναστρέψιμο..

Καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Παιδιά ακόμα μια ερώτηση: Στο θέμα χρωμάτων κ φωτεινότητας Πως σας φαίνεται η οθόνη? Μετά το "γκρι" μαύρο του Arc θα θέλαμε ένα καλό μαύρο. Ξέρω πως σαν της SAMOLED δεν θα είναι, σίγουρα η LCD IPS του Nexus θα έχει πιο θερμά χρώματα, αλλά και πάλι, ένα μαύρο θέλουμε να έχει..
--- Sony Xperia 5 II ---

Η οθόνη του Nexus 4 έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Προσωπικά τα χρώματά της μου φαίνονται πάρα πολύ καλά και φυσικά. Αντίθετα, τα χρώματα ενός S3 mini που βλέπω επίσης μου φαίνονται εντελώς αφύσικα. Βεβαίως τα πράγματα εξελίσσονται και οι νεότερες οθόνες μπορεί να είναι και καλύτερες...

Ρε παιδιά πως δικαολογειτα αυτή πτώση μπαταρίας σε 25 λεπτα περιπου χρήσης wifi και chrome. 4.4.2 root stock rom και kernel?

Το κινητό πήρε φωτιά έφτασε 70 βαθμούς η cpu.

http://s14.postimg.org/yjelhjzv1/Screenshot_2014_01_09_16_45_13.jpg

Edited by pank

Ρε παιδιά πως δικαολογειτα αυτή πτώση μπαταρίας σε 25 λεπτα περιπου χρήσης wifi και chrome. 4.4.2 root stock rom και kernel?

Το κινητό πήρε φωτιά έφτασε 70 βαθμούς η cpu.

http://s14.postimg.org/yjelhjzv1/Screenshot_2014_01_09_16_45_13.jpg

story of my life... και επισης καποιες φορες μου κανει πολυ ωρα να φορτισει και ανεβοκατεβαινει ενω ειναι στη φορτιση :p

Με το mtp περνάς τα παντα (μάλλον εκτός φωτο και βίντεο) με ptp το κινητό εμφανιζεται σαν φωτογραφικη μηχανή. Δυστυχώς δεν εδώ να σου προτείνω κάποια. Εγώ χρησιμοποιώ τα hands free του s3, άλλα δεν βολευουν πολύ στο αυτί, δεν τα προτείνω. Κοιτά στο θέμα με τα αξεσουάρ για περισσότερες πληροφορίες.

Φίλε leftko,

Πήρα χθες τα ακουστικά του s4 από μια προσφορά, 8€. καλά είναι, δεδομένου ότι πριν είχα το s2 plus και είναι παρόμοια, αλλά δε δουλεύει η ένταση.., ενώ το μικρόφωνο και το κουμπί του λειτουργούν κανονικά.Εσένα τα δικά σου, δουλεύουν τα πλήκτρα της έντασης??

Όχι φιλέ. Τώρα το παρατήρησα. Τα χρησιμοποιώ μονο για τηλεφωνα καί δεν είχε τύχει ποτέ να δουλεψω τα κουμπιά αυξομείωσης. Το άλλο δουλεύει κανονικά

Καλησπέρα έχω ενα λίγο περίεργο πρόβλημα. Σε 2 Η\Υ βλέπει κανονικά το τηλ. ωστόσο σε ενα netbook nc10 samsung ενω στην αποσύνδεση των συσκευών το βλέπει στην καρτέλα ο υπολογιστής δε φαίνεται. Ελπίζω να μην έφθασε σε αυτό το σημείο η κόντρα με τη samsung.... Πλάκα κάνω. Καμια ιδέα? Είμαι χωρίς κανένα πείραγμα 4.2.2 και ο Η/Υ έχει win 7.

Καλησπέρα έχω ενα λίγο περίεργο πρόβλημα. Σε 2 Η\Υ βλέπει κανονικά το τηλ. ωστόσο σε ενα netbook nc10 samsung ενω στην αποσύνδεση των συσκευών το βλέπει στην καρτέλα ο υπολογιστής δε φαίνεται. Ελπίζω να μην έφθασε σε αυτό το σημείο η κόντρα με τη samsung.... Πλάκα κάνω. Καμια ιδέα? Είμαι χωρίς κανένα πείραγμα 4.2.2 και ο Η/Υ έχει win 7.

Αν πας ω στον αποθετικό χώρο, πατήσεις τις τρεις τελιτσες πάνω δεξιά, σου βγάζει 2 επιλογές(mtp,ptp), είναι κάποια από τις 2 πατημενη? Αν όχι, επέλεξε αυτή που θες.

Υγ. Λογικά άκυρο αυτό που σου λέω. Τώρα προσεξα οτι σε 2 αλλά pc δεν έχει πρόβλημα. Θα σου έλεγα και για τον εντοπισμό σφαλμάτων αλλά δεν ισχυει για τον ίδιο λογο. Στο netbook κάνε απ εγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση μήπως στρώσει.

Edited by leftko

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)