Jump to content

johpapa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johpapa

  1. Γενικά στη χρηση είναι πολύ πιο αργό απο την kitkat. Αυτό που μου σπάει τα νεύρα κυρίως είναι το dial. Το lolipop το είχα βάλει με καθαρή εγκατάσταση πριν βγει ota. Απο την πρωτη μέρα που το έβαλα αρχισαν τα lag . τεσπα επειδή δεν θέλω να ασχολουμε με custom μάλλον γυρίσω σε κιτκατ μέχρι να αλλάξω συσκευή. Ευχαριστώ για τις απαντήσει ς
  2. Γεια σε ολους. Είμαι ενα βήμα πριν γυρίσω πίσω σε κιτκατ . μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια λύση να μην λαγγαρει τόσο το λολιποπ.. Σε ενα 6 μηνο θα αλλάξω κινητό αλλά δεν παλευεται η κατασταση.
  3. Κατα πάσα πιθανοτητα δεν φταίει η μπαταρία σου. Την πρωτη μέρα που έβαλα την 5 , ήμουν σχεδόν όλη μέρα σπίτι με wifi και η μπαταρία ηταν όπως με την κιτ κατ. Την επόμενη μέρα φεύγω απο το σπίτι με 100 % και ανοιχτα δεδομένα . περνάει μια ωρα και ξεκλειδωνω το κινητό και η μπαταρία ηταν 75% χωρίς να έχω κανει τίποτα. Μια ωρα σε αδράνεια ηταν. Τελικά το πρόβλημα ηταν οτι διάφορα εφαρμογές χρησιμοποιουν το 3g στο παρασκήνιο. Πχ google now . facebook . hangout κτλ . αν πας στις ρυθμίσεις των δεδομένων μπορείς να επιλέξεις ποιοες εφαρμογές δεν θέλεις να χρησιμοποιουν 3g στο παρασκήνιο (όταν το τηλέφωνο ειναι κλειδωμενο ) Εγώ αυτά παρατήρησα αρχικα.και ο google now launcher ψιλομαπα.τουλαχιστον για n4
  4. Πάντα ανοιχτά τα είχα ολα . δεν τα έκλεινα ποτέ. πρεπει να είναι το backup της google. :( θα δοκιμάσω με κλειστά δεδομένα για δω αν όντως συμβαίνει απο αυτό .. Πάντως όταν είμαι σε wifi η απόδοση της μπαταρίας είναι κανονική.
  5. Παιδιά έχω την 5 δυο μέρες και αντιμετώπιζω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία. Οταν είμαι σπίτι και είναι συνδεδεμένο σε wifi είναι όλα μια χαρά. Οταν βγαινω εξω και μπαινει στα δεδομένα μου τρώει την μπαταρία μέσα σε μια ωρα . και το μεγαλυτερο ποσοστο το εχουν οι υπηρεσίες google! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
  6. συμφωνώ . Πάντως μεχρι στιγμής φαίνεται βελτιωμένη ... αλλά μη βγάζουμε συμπεράσματα απο τώρα. επίσης σου δείχνει εκτεινόμενο χρόνο μέχρι την αποφόρτιση .. αυτό το είχε στην kitkat?
  7. Παιδιά μόλις πέρασα το update!! Νομίζω οτι είναι η καλύτερη αναβάθμιση μέχρι τώρα ..:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
  8. Και γω ήμουν έτοιμος να πάω σε g3 ..αλλά με λολιποπ δε φεύγω ακόμα.. Η μπαταρία είναι ενα θέμα γιατί έχει ταλαιπωρηθει λιγο
  9. Γεια σας παιδιά.. Είχα καιρό να μπω στο θρεντ και δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες σελίδες.. Διάβασα κάπου οτι τέλος Οκτώβρη θα παρουμε android L .ισχύει κάτι τέτοιο. ? Έχετε κάποια καλη ενημέρωση?
  10. Εγώ το πήρα 277 απο e shop 4 Γενάρη. Συμπαθητική τιμουλα.. Σε όποιον η μπαταρία πέφτει απότομα μετα το 40% σημαίνει οτι έχει κάποιο πρόβλημα η μπαταρία.. Εγώ όταν είμαι κάπου εξω με μπαταρία 20% σβηνω τα δεδομένα και το gps .χαμηλώνω φωτεινότητα και κρατάει μια χαρά ..τουλάχιστον τηλέφωνο παίρνω και με παίρνουν..
  11. Παίδες εσάς σας απαντάει το google now .. Εμένα απλα κανει αναζήτηση στο google.
  12. Μου φαίνεται περίεργο που ενώ έχουμε κιτ κατ ,θέλει launcher kitkat :worry: ... Ελπίζω σε μελλοντική αναβάθμιση να γίνουμε πιο πολύ κιτ κατ. :p
  13. Καλησπέρα παιδιά !! Με την κιτ κατ δε θα έπρεπε να γίνει διάφανο το status bar και τα soft keys επίσης? Είμαι νέος στο θρεντ και δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες οποτε σορρυ αν το αναφέρω για δεύτερη φορά.
  14. Γεια σας παιδιά .. Καλή χρονιά να έχουμε. Πότε πιστεύετε ότι θα έρθει στην Ελλάδα σε τιμή play store? Αν κάποιος ψαγμένος έχει ακούσει κάτι θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ
  15. Παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο. Όσοι το χρησιμοποιείτε χωρίς θήκη , αντέχει καθόλου? ή είναι επιρρεπής σε χτυπήματα και μικρογρατζουνιες.
  16. Και οι θεοί του λαγκ τα σονυ!!! Ανυπομονώ να διώξω από πάνω μου το xperia s και να πάω σε nexus.
  17. Γεια σας παιδιά !! Σκέφτομαι να το πάρω στα 280 . Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί αν εξακολουθεί να είναι το ίδιο σμούθ με την κιτ κατ ? ή φαίνεται να "βάρυνε" το κινητό ? Γενικά είστε ευχαριστημένοι απο το n4! Οι άλλες επιλογές είναι 1)το s4 mini στα ίδια λεφτά και 2) να περιμένω το n5 να πέσει στα 360.
  18. johpapa

    Sony Xperia S

    Ευχαριστώ πολύ
  19. johpapa

    Sony Xperia S

    Καλησπέρα παιδιά ! Έχει κανένας κατεβασμένο το "DooMKernel v06" γιατί έχει πέσει το d-h.st/ και δεν βρίσκω mirror link να κατεβάσω. Αν το έχει κάποιος και μπορεί να το ανεβάσει σε κάποιον hoster ας απαντήσει παρακαλώ .. Ευχαριστώ!
  20. johpapa

    Sony Xperia S

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα την δοκιμάσω ..Δεν έχω κολλήματα με τις εκδόσεις ..και 2.3 θα έβαζα που λέει ο λόγος..Απλά θέλω κάτι σταθερό και αξιόπιστο
  21. johpapa

    Sony Xperia S

    Ευχαριστώ πολύ! Εσύ απ οτι κατάλαβα έχεις αυτή ..?? Θέλω κάτι σταθερό και γρήγορο.. Είμαι πολυ απογοητευμένος απο το κινητό .. (5-6 reboot τη βδομάδα. Αρκετά κολλήματα.. Και το χειρότερο ,όταν βιάζομαι να πάρω ενα τηλέφωνο παθαίνει όλα τα σκαλώματα που μπορεί να πάθει .:mad: Δεν ξέρω αν το παθαίνει κανένας άλλος.. Θα δοκιμάσω 2-3 ρομ μήπως δω άσπρη μέρα!
  22. johpapa

    Sony Xperia S

    Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη rom??
  23. johpapa

    Sony Xperia S

    Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε κάτι ώστε να φύγει η ασπριλα από τις επαφές και τα μυνήματα...τώρα με jelly έχουν άσπρο φόντο ..και δεν είναι πολύ ωραίο.. Δε θέλω να βάλω εφαρμογές γιατί κάνουν μια ώρα ανοίξουν..
  24. johpapa

    Sony Xperia S

    +1 όποιος έχει να προτείνει κάτι γιατι αυτή η ασπρηλα δεν είναι ωραία
×
×
  • Create New...