jose1985beck Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Καλησπερα, εχει το κινητο ενα ξαδερφακι και με εχει φαει με εφαρμογες κλπ. το μονο που ξερω απο android ειναι το rooting, μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε πως μπορω να το κανω στο nexus 4? εχετε καποιον οδηγο να μου στειλετε σε pm? Καλησπέρα, μπορείς να ξεκινήσεις διαβάζοντας τα ακόλουθα. Με πολύ προσοχή βέβαια. Αν δεν καταλάβεις τι κάνεις και γιατί ίσως είναι καλύτερα να το αφήσεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368494 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Οταν η CyanogenMod γινεται εταιρεια,πολλα αλλαζουν...... Αναθεωρηστε τις αποψεις σας,για το τι ρομ χρησιμοποιειτε και σκεφτειτε καλα αν θελετε να ειστε μονιμα beta testers της CyanogenMod Inc. που θα κρατα τα καλυτερα κομματια του λειτουργικου της,για εταιρικους χρηστες. Καποιες εξτρα πληροφοριες εδω....... http://androidfannetwork.com/2013/09/21/the-dark-side-of-cyanogenmod-aka-cyanogen-inc/ http://rootzwiki.com/news/cyanogenmod-without-root-by-default/ Ψαξτε το λιγο. Edited December 15, 2013 by orion79 Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Παιδια καλησπερα. Ειχα γραψει πριν λιγες μερες πως ειχα πολυ κακη μπαταρια μετα τη πρωτη φορτιση. Η μπαταρια τελικα εστρωσε και με την ιδια βαρια χρηση βγαζω ποτε 17 ποτε 14 ωρες. Το θεμα μου ομως τωρα ειναι οτι το κινητο δε φορτιζει ποτε ως το 100%. Φτανει παντα στο 99% και μενει εκει. Επισης ενα βραδυ το ξεχασα στη φορτιση και το πρωι φορτιζε και ηταν στο 96% :wacko: Για ολα αυτα το μαγαζι που το πηρα ειπε πως δεν φερει ευθυνη και πως ειναι δικο μου λαθος και κακη φορτιση :wacko: Η μπαταρια ειναι παντως οκ δεν εχω κανενα πρακτικο προβλημα με την αυτονομια απλα μονο αυτο με τη φορτιση στο 100% το εχει παθει κανεις αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Με την 4.4 στο 50% είχα 2 ώρες ανοιχτή οθόνη.Με την 4.4.2 τις 2ώρες τις πιάνω στο 30%.Με έχει κουράσει γενικά το θέμα μπαταρίας και σκέφτομαι την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Με την 4.4 στο 50% είχα 2 ώρες ανοιχτή οθόνη.Με την 4.4.2 τις 2ώρες τις πιάνω στο 30%.Με έχει κουράσει γενικά το θέμα μπαταρίας και σκέφτομαι την αλλαγή. Να ξέρεις πάντως οτι αυτό που λες δεν ισχύει με καθαρη εγκατάσταση της 4.4.2..Κάτι φταίει στο setup σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εγώ σήμερα πέρασα την 4.4.2 και πρωτη φορά μετα από reboot η μπαταρία ανέβηκε αντί να κατέβει. Εκανα reboot με 20% και όταν άνοιξε είχα 27%. Παράξενα πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Εγώ σήμερα πέρασα την 4.4.2 και πρωτη φορά μετα από reboot η μπαταρία ανέβηκε αντί να κατέβει. Εκανα reboot με 20% και όταν άνοιξε είχα 27%. Παράξενα πράγματα Ναι τα λέμε και αυτά, γιατί πολλά παράπονα εκφράζονται για την μπαταρία. Δεν πέφτει μόνο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλημερα παιδια.. Μολις αντιληφθηκα ενα πολυ περιεργο προβλημα στο nexus μου. Ενω το power button δουλευει κανονικα στο κλειδωμα - ξεκλειδωμα αν το κρατησω πατημενο δεν εμφανιζει την απενεργοποιηση κτλ κ ουτε καν κλεινει!! Ειμαι τελειως stock κ εχω παρει κ την 4.4.2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλημερα παιδια.. Μολις αντιληφθηκα ενα πολυ περιεργο προβλημα στο nexus μου. Ενω το power button δουλευει κανονικα στο κλειδωμα - ξεκλειδωμα αν το κρατησω πατημενο δεν εμφανιζει την απενεργοποιηση κτλ κ ουτε καν κλεινει!! Ειμαι τελειως stock κ εχω παρει κ την 4.4.2... Softwarικό θέμα φαίνεται, οπότε κάνε ένα factory reset (αφού πάρεις backup τα δεδομένα σου) και δες αν θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ναι τα λέμε και αυτά, γιατί πολλά παράπονα εκφράζονται για την μπαταρία. Δεν πέφτει μόνο. Αχαχαχαχαχα!!!!! Ωραίος! Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Πέρασα την 4.4.2 ΟΤΑ και ο GEL συνεχίζει οκ... όλα καλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Εγώ πάντως μετά την αναβάθμιση σε kit kat παρατήρησα ότι η μπαταρία πάει πολύ απότομα από το 100 στο 98, ακόμα κι αν απλά το αφήσω σε κατάσταση αναμονής 5 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Εγώ πάντως μετά την αναβάθμιση σε kit kat παρατήρησα ότι η μπαταρία πάει πολύ απότομα από το 100 στο 98, ακόμα κι αν απλά το αφήσω σε κατάσταση αναμονής 5 λεπτά. Κι εμένα μου συμβαίνει αυτό!! Μόλις βγάλω τον φορτιστή από 100 παει κατευθείαν 97 χωρίς χρήση. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Softwarικό θέμα φαίνεται, οπότε κάνε ένα factory reset (αφού πάρεις backup τα δεδομένα σου) και δες αν θα στρώσει. Ελεγα μηπως το γλυτωσω το reset.. Υπαρχει καποιο προγραμμα για backup η απλα περνω τα αρχεια μου κ παλι απο την αρχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Mια ερωτηση εχει λεντακι ειδοποίησης;Καπου γραφει για φωτεινο παλμο ειδοποιησης :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Mια ερωτηση εχει λεντακι ειδοποίησης;Καπου γραφει για φωτεινο παλμο ειδοποιησης :O Ναι φυσικά στο κάτω μαύρο bezel κάτω από το home button. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ναι φυσικά στο κάτω μαύρο bezel κάτω από το home button. Εμενα γιατι δεν αναβει;Ειναι για αναπαντητες και μηνυματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Εμενα γιατι δεν αναβει;Ειναι για αναπαντητες και μηνυματα; Αναπάντητες σε stock δεν δουλεύει,στα αλλά δουλεύει μια χαρά,μπορείς να κατεβάσεις το light flow και να ρυθμίσεις εσύ ποτε θες να ανάβει και με τι χρωμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Μεταχειρισμένο από Ελλάδα στα πόσα το βρίσκουμε παιδιά το 16αρι; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Μεταχειρισμένο από Ελλάδα στα πόσα το βρίσκουμε παιδιά το 16αρι; 200-220 εξαρτάται.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 200-220 εξαρτάται.. και καινουργιο 270€, δεν συμφερει μεταχειρα... εγω το πηρα απο παραμαγαζο για λογαριασμο γνωστου και ολα οκ... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Σε καλη κατασταση αν το δινει κανεις στα 200€ με ενδιαφερει για φιλο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2 (μαμίσιο, καμία επέμβαση με άλλη rom κλπ) κι εμένα η μπαταρία πήγε από το 84% στο 18% σε πολύ λίγο!! WTf?? :ninja: Πρίν από λίγο ανακάλυψα και 2ο πρόβλημα. 2 φορές έχει χάσει δίκτυο μόνο του, χωρίς να το πειράξω και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στον πάροχο. Την 1η επανήρθε με γύρισμα σε airplane mode και πάλι πίσω, τη 2η αυτό δεν δούλεψε και χρειάστηκε ολικό restart. Κρίμα, κάτω του μετρίου το πράγμα. Και είμαι πάντα του μαμίσιου, δεν πειράζω τίποτα. Pure Nexus. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Δεν ξέρω αλλά γενικά το κινητό με πιο παλιές εκδόσεις δούλευε πολύ καλυτερα κ ηταν κ πιο φορτωμένο. Ξέρω είναι νωρίς κ τέτοια,αλλά το κινητό είναι ηδη ενος χρόνου ποσο άλλο χρονο να δώσεις για να ωριμάσει μια έκδοση την στιγμη που βγάζουν καινούριες με bugs.εαν δουλευαν οι ειδοποιήσεις στην 4.2.2 θα είχα γυρίσει πίσω.Καλυτερα πήγαινε κ καλύτερη μπαταρία είχα.δεν ξέρω αν συμφωνείτε .. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Δεν ξέρω αλλά γενικά το κινητό με πιο παλιές εκδόσεις δούλευε πολύ καλυτερα κ ηταν κ πιο φορτωμένο. Ξέρω είναι νωρίς κ τέτοια,αλλά το κινητό είναι ηδη ενος χρόνου ποσο άλλο χρονο να δώσεις για να ωριμάσει μια έκδοση την στιγμη που βγάζουν καινούριες με bugs.εαν δουλευαν οι ειδοποιήσεις στην 4.2.2 θα είχα γυρίσει πίσω.Καλυτερα πήγαινε κ καλύτερη μπαταρία είχα.δεν ξέρω αν συμφωνείτε .. My friend,4.2.2 carbon και Franco 134.Το θυμάμαι και κλαίω.τρομερές επιδόσεις παντού και μπαταρία εξωπραγματική για δεδομένα nexus 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts