Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά όχι και 150ε.200-250ε πιστεύω είναι τίμια αγορά-πώληση.Εγώ πάντως θα περιμένω το 6 αρκεί να μην μεγαλώσει και άλλο το μέγεθος του κινητού

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θελω τωρα με το καλο που θα παμε στην αναβάθμιση να μην φόρτωση ολες της εφαρμογες οπως μου εκανε στην προηγούμενη αναβάθμιση,, θελω να τις βαλω χειροκίνητα οποιες θελω εγω,,, και πως καποιες που δεν θελω καθόλου να τις σβήσω και απο το μαρκετ να μην φαίνονται εγκατεστημενες

Αν την πάρεις με ΟΤΑ θα μείνουν όλες όπως τις έχεις. Αν το κάνεις με factory image σταμάτα το από το play store. Αν θες να μην εμφανίζονται παλιές πήγαινε στο play store στις εφαρμογές μου->όλες και πάτα χ σε όσες δεν θες.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

μπορεί επίσης να πάρει πρωτα το ΟΤΑ και αφού τελειωσουν όλα του τραβάει ενα factory reset και μετά να προχωρησει χωρίς να επαναφέρει τίποτα από το Google αλλά να τα περάσει ένα ένα όπως επιθυμεί. όλα γίνονται και όλα εύκολα είναι.
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

παιδια σας ευχαριστω ολους για τις επαφες θα τους δοκιμασω ολουςτους τροπους και θα ενημερώσω ,,οσο για την αναβάθμιση οταν ερθη θα το πολεμήσω και με factory reset ,,με ποια κουμπια κανη factory reset

https://db.tt/G0OVPV9x

white boot anim. έτοιμο για flash

no wipes just flash

αν κανείς θέλει τροποποιημένο system ui από κιτ κατ (όλα λευκά) για slim bean

4.3.1 build 2 ας μου πει

Thanks! Ειναι τελειο...

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

τίποτα funk σημείωση το original n5 boot logo με τις (βουλιτσες)

κυκλοφορει σε δύο μεγέθη ένα μεγαλο και ένα μικρό το μικρό είναι καλύτερο.. oποιος έχει slim bean ας δοκιμάσει το ui και ας γράψει εντυπώσεις https://db.tt/9UBOvOut

ίσως το κάνω και flashable

τίποτα funk σημείωση το original n5 boot logo με τις (βουλιτσες)

κυκλοφορει σε δύο μεγέθη ένα μεγαλο και ένα μικρό το μικρό είναι καλύτερο.. oποιος έχει slim bean ας δοκιμάσει το ui και ας γράψει εντυπώσεις https://db.tt/9UBOvOut

ίσως το κάνω και flashable

εδώ είναι το zip https://db.tt/ltxrDzzP

σημείωση μόνο για slim bean build 2

με δική σας ευθύνη δοκιμάστε το σε προηγούμενες εκδόσεις

slim πάντα με backup στην SD.

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

γαμ....τα...

για δείτε και εδώ πάνω πάνω ο υποτιθέμενος 3.8 η 3.10 κερνελ έγινε apis και tools... http://developer.android.com/about/versions/kitkat.html

γαμ....τα...

για δείτε και εδώ πάνω πάνω ο υποτιθέμενος 3.8 η 3.10 κερνελ έγινε apis και tools... http://developer.android.com/about/versions/kitkat.html

Ελπίζω τουλάχιστον να έχει τη διαφάνεια (στην statusbar και στα on screen buttons) και στο Nexus 4....

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Πάντως το θέμα του launcher δεν νομίζω οτι έχει γίνει σαφές.

Δηλαδή τί; Θα δώσει μεν το update αλλά με τον παλιό launcher;! Ή μήπως απλά δε θα έχει την always listen feature του N5; Πιο πιθανό βρίσκω το 2ο.

Όπως και να χει σε λίγο θα μάθουμε. Από την άλλη, στην πρώτη περίπτωση, δε νομίζω οτι θα ναι και τόσο δύσκολο να φορέσουμε τον launcher μόνοι μας.

Το εφέ του "OK Google" δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Τα υπόλοιπα όμως ναι.

Λογικά δε θα ενσωματώσουν και οι άλλοι launchers αυτό το transparency; Γιατί αν το κάνουν, τότε δεν μας απασχολεί και τόσο. Για το Google now προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου αυτό το swipe που πρόσθεσαν.

Κοιτα.ουτε εμενα δεν με ενδιαφερει αλλα οχι οτι μου αρεσει που μπορει να μην το παρουμε.υποτιθετε οτι αυτο ηταν ενα απο τα μεγαλα + της google

Κοιτα.ουτε εμενα δεν με ενδιαφερει αλλα οχι οτι μου αρεσει που μπορει να μην το παρουμε.υποτιθετε οτι αυτο ηταν ενα απο τα μεγαλα + της google

Και είναι. Το παιχνίδι παίζεται έτσι κι αλλιώς στα play services και όλα τα apk κυκλοφορούν και θα κυκλοφορήσουν και στο play. Και παράλληλα ας συγκρίνουμε το gnex με τις αντίστοιχες flagships που κυκλοφόρησαν το 11. Σε ποτά έκδοση βρίσκονται;

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Όσοι θυμάστε το πρόβλημα που είχα αναφέρει σχετικά με το wifi( το οποίο δεν μπορούσε να μου αποθηκεύσει νέους κωδικούς, ούτε καν του σπιτιού μου), το πρόβλημα που είχα με "τα ίχνη μου" και το ότι ξαφνικά σταμάτησε το Google now (με τον γνωστό τρόπο δεν δούλεψε), όταν έκανα προσπάθεια να ξαναβάλω το Google now, γύρισα το κινητό στα english us, δεν έπιασε και αφηρημένα το άφησα σε αυτή την γλώσσα από χτες το απόγευμα. Ξαφνικά όλα τα παραπάνω λύθηκαν, αποθηκεύει και πάλι κωδικούς, μου εμφάνισε το παράθυρο για permissions για "τα ίχνη μου"(τα οποία ζητούσαν πρόσβαση και πατώντας στην μπάρα, δεν έκανε τίποτα) και ενεργοποιηθηκε το Google now μόνο του!
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Καλησπέρα!

Έχω παρατηρήσει ότι το led ανάβει μεν για τα μηνύματα, αλλά όχι για τις χαμένες κλήσεις. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το "φτιάξω"; Είμαι στοκ.

Ευχαριστω!

εχει κανεις να μου προτινει καποιες καλες ψειρες hands free...κυριως για μουσικη και μετα για κλησεις..

Καλησπέρα!

Έχω παρατηρήσει ότι το led ανάβει μεν για τα μηνύματα, αλλά όχι για τις χαμένες κλήσεις. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το "φτιάξω"; Είμαι στοκ.

Ευχαριστω!

Κατέβασε το lightflow, είναι απλό και θα τα ρυθμίσεις όπως θες.

οσο ειναι sold out συνεχεια το nexus 5 θα ακουμε και αλλα τετοια και ισως να αργει και η αναβαθμηση για τον ιδιο λογο , μετα απο λιγο ιςως ακουσουμε παλι οτι ηταν απλα φημες και να βγει. google launcher και να μπορουν να τον εχουν και τα υπολοιπα τηλεφωνα η και ποιος ξερει τι αλλο. πιστευω οτι ειναι περισσοτερο θεμα μαρκετινκ

Τελευταια έχω ενα θέμα.καποιες φορες όταν θέλω να ξεκλειδωσω το κινητό πρεπει να πατήσω το κουμπί 4-5 φορες .δεν φταιει σίγουρα το κουμπί γιατί με το κλείδωμα πιάνει αμέσως.

Τελευταια έχω ενα θέμα.καποιες φορες όταν θέλω να ξεκλειδωσω το κινητό πρεπει να πατήσω το κουμπί 4-5 φορες .δεν φταιει σίγουρα το κουμπί γιατί με το κλείδωμα πιάνει αμέσως.

είχα το ίδιο θέμα πριν λιγα ποστ πριν ειχα γράψει πως έλυσα εγώ το θέμα μου.

Πέρασα το officail google image με toolkit .... αλλα δεν έγινε τίποτα συνέχισε να το κανει

πήγα μετά κλείδωσα τον Bootloader για να το στείλω για σερβις

(εννοείτε δεν επανέφερα τις ρυθμίσεις λογαριασμού απο Google)

έτσι ξαφνικά έστρωσε και από τότε πατάει κανονικά.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)