nikoskat Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Γράφετε παραπάνω ότι η Wind δε χρέωνει τη micro sim. Εμένα μου τη χρέωσαν 5 ευρώ στη Wind του Mall, όπου πήγα να αλλάξω την κάρτα για το nexus. Τόσο κοστίζει κανονικά, το τσαμπα είναι απλά "εξυπηρέτηση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Τετάρτη παραλαμβάνω κι εγώ ευρωπαϊκό nexus.απο εγγύηση θα ήμαστε κόμπλε. Μπήκα στο πειρασμό μέρες τώρα και προχώρησα σε αγορά του.αντε να το δουλέψω εντατικά να δούμε τι καπνό φουμαρει κι ελπίζω το κινητο να αξίζει και να μην το μετανιωσω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Τετάρτη παραλαμβάνω κι εγώ ευρωπαϊκό nexus.απο εγγύηση θα ήμαστε κόμπλε. Μπήκα στο πειρασμό μέρες τώρα και προχώρησα σε αγορά του.αντε να το δουλέψω εντατικά να δούμε τι καπνό φουμαρει κι ελπίζω το κινητο να αξίζει και να μην το μετανιωσω. Χμμ.. Eαν ερθεις και εσυ απο amoled θα σου φανει καπως ξεπλυμενη στα χρωματα η οθονη αλλα μπορεις να την ψιλοστρωσεις, φυσικα μετα απο root με το display control.:) Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Χμμ.. Eαν ερθεις και εσυ απο amoled θα σου φανει καπως ξεπλυμενη στα χρωματα η οθονη αλλα μπορεις να την ψιλοστρωσεις, φυσικα μετα απο root με το display control.:) Ξέρω οτι η οθόνη δεν ειναι με απεικόνιση του στυλ one x όμως δε θυμάμαι αν ειναι καλύτερη η χειρότερη η στα ΙΔΙΑ επίπεδα με του lg 4x που πραγματικά τα χρώματα του ειναι πολυ ψυχρά.ευελπιστω να ειναι καλύτερη. Το display control δεν ξέρω τι απόδοση μπορεί να δώσει κι αν όντως μπορεί να του δώσει μια καλύτερη απόδοση στα χρώματα,να τα κάνει πιο ζεστά να το Πω έτσι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Μια χαρά ζεστά είναι τα χρώματα του Nexus 4. Ελπίζω να έχουν καταλάβει αρκετοί πλέον ότι η οθόνη του Nexus 4 αποδίδει πιο σωστά χρώματα σε σχέση με τα υπερκορεσμένα των Super AMOLED, κι ας φαίνονται «ξεπλυμένα». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Για τα γούστα μου και το πως είχε μάθει το μάτι μου τα χρωματα του nexus παρα ηταν ζεστά και ναι σίγουρα οι samoled είναι κορεσμένες αλλά δεν με ενοχλούσε και μου άρεσε κι όλας, έτσι και αλλιως συσκευή ευχαρίστησης είναι και όχι monitor γραφίστα.. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) Διάβολε πουλάω το i9250 ακομα δε το πηρα. Απο που το αγοράζω;Λινκ απο ευρωπη πορ φαβορ :p Edited January 27, 2013 by Lacrymosa Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) Παιδια υπαρχει κανενα topic που να γραφουν για τα αξεσουαρ (θηκες-ζελατινες κτλ) που εχει αγορασει ο καθενας για το Ν4..?? Edited January 27, 2013 by Dimitris_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Υπάρχει, αλλά και που υπάρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Υπάρχει, αλλά και που υπάρχει.. Εψαξα αλλα δεν το βρηκα... αν μπορει καποιος να εδινε ενα λινκ... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Οσοι το εχετε αποκτησει, δωστε καμια πληροφορια πως θα ερθει στα χερια μουυυ :cry: Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Εψαξα αλλα δεν το βρηκα... αν μπορει καποιος να εδινε ενα λινκ... :O http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=353650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Μια χαρά ζεστά είναι τα χρώματα του Nexus 4. Ελπίζω να έχουν καταλάβει αρκετοί πλέον ότι η οθόνη του Nexus 4 αποδίδει πιο σωστά χρώματα σε σχέση με τα υπερκορεσμένα των Super AMOLED, κι ας φαίνονται «ξεπλυμένα». Το αυτό. Δεν είναι ξεπλυμένα τα χρώματα της οθόνης του Ν4, αλλά υπερκορεσμένα των AMOLED όπου το κόκκινο είναι σχεδόν μωβ. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Φαίνεται εξάλλου και στο πoλύ καλό review που παρέθεσα πιο πάνω (http://www.youtube.com/watch?v=D30vBWCWCnI). Ακόμα και στο 16:10 που η Αva αναφέρει ότι το S3 "handles the scene better" από το Nexus 4, βλέπουμε ξεκάθαρα ότι «σβήνουν» πολλές πληροφορίες, όπως ο τοίχος ακριβώς δίπλα απ' την κολώνα, ή το φρεάτιο τέρμα αριστερά, ή στο βάθος του δρόμου. Βλέπουμε ότι το μαύρο της Super AMOLED του S3 είναι πιο έντονο, αλλά πώς επηρεάζει αρνητικά τη συγκεκριμένη σκηνή. Ναι μεν υπάρχει ένα θέμα με μια θαμπάδα με το Nexus, ίσως λόγω των ακτινών του ηλίου, αλλά κάνει μπαμ ότι είναι ευδιάκριτες περισσότερες πληροφορίες. Και προσωπικά προτιμώ να βλέπω περισσότερα παρά λιγότερα στην ίδια εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Ευχαριστημένος απο την γρήγοραδα του νεξυς αλλά απο μπαταρία όχι λ τόσο.πως γίνεται να κανω πληρη φορτιση κλειστό..κ όταν το ανοιξω χωρίς να άνοιξη WiFi .τίποτα...σε 10 λεπτα έχει Πάει στο 96% ουτε μέρα δεν μου κρατάει η μπαταρία με χαλαρή χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Πώς ορίζεις τη χαλαρή χρήση; Εμένα μου κράτησε 61 ώρες την τελευταία φορά και τώρα είναι στις 45 ώρες με 13% ακόμα. To Wi-Fi είναι μονίμως ανοιχτό αλλά το έχω δουλέψει λίγο, έχω μιλήσει στο τηλέφωνο, έπαιξα με το Sygic, έχω στείλει μηνύματα. Για μένα αυτό είναι χαλαρή χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Double post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Θα σου πω.3+4 ώρες την μέρα τσατ κ τίποτε άλλο.ουτε βίντεο ουτε ψάξιμο στο ίντερνετ.ουτε GPS.το έχω το κινητό 5 μέρες.το ανοιγω φορτισμένο το πρωι στις 8 κ στις 8 το απόγευμα έχει 18% υπόλοιπο. Μονο σε εμένα συμβαίνει αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Τι εννοείς chat; Μήπως έχεις ανοιχτές εφαρμογές που δεν τις κλείνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Θα σου πω.3+4 ώρες την μέρα τσατ κ τίποτε άλλο.ουτε βίντεο ουτε ψάξιμο στο ίντερνετ.ουτε GPS.το έχω το κινητό 5 μέρες.το ανοιγω φορτισμένο το πρωι στις 8 κ στις 8 το απόγευμα έχει 18% υπόλοιπο. Μονο σε εμένα συμβαίνει αυτό;;; Ωρες οθόνης πες. Αν είσαι κοντα στο 4 καλά είσαι Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Η οθόνη γράφει 40% κ ώρες 2.απο τις 8 το πρωι ανοιχτό το εχω ύστερα απο πληρη φόρτιση. Τσατ εννοώ την εφαρμογή που μιλάω με μυνήματα ιντετνετικα απο το δυκτιο κ όχι απο wifi.επίσης καθόλου κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Εγώ έχω οθόνη 3 ώρες και 15%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 (edited) Πως γίνεται αυτό; δεν θα έπρεπε να εχεις περισσότερο; πρεπει να αλλάξω κάτι σε ρυθμίσεις; την φωτεινότητα την έχω στο αυτόματο.. Το daydream τι είναι;να το έχω ενεργό η όχι;ηταν ενεργό Edited January 28, 2013 by stylatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Εμένα όμως μου έβγαλε περίπου 50 ώρες, ενώ εσένα πρέπει να σου βγάζει τις μισές όπως τα λες. Μάλλον γι' αυτό έχω 15% κι εσύ 40%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 (edited) Κάτι που παρατηρησα .γράφει 40%..η ώρα είναι ενεργοποιημένη 2 ώρες κ 25 λεπτα..κ η μπάρα είναι γεμάτη με μπλε χρωμα.αφού είναι στο 40% δεν θα έπρεπε το μπλε χρώμα της μπάρας να είναι περίπου στη μέση; Ας πει κ κάποιος άλλος αν το χρωμα της μπάρας είναι γεμάτο η στο μισό.κ ποσο σας κραταει η μπαταρια με χαλαρη χρηση.τι άλλο να φταιει δηλαδή; αν είχε κάποιο πρόβλημα το κινητό τοτε τι να πω...ατυχία Edited January 28, 2013 by stylatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts