nik0las6600 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Εγώ έχω Vodafone. Το Πάσχα που έστειλα mms με την stock εφαρμογή, δίπλα στο μήνυμα μου εμφάνιζε ένα θαυμαστικό. Νόμιζα πως το μήνυμα δεν είχε σταλεί και άρχισα να ψάχνω λύσεις με την εξυπηρέτηση πελατών κλπ. Τελικά το μήνυμα είχε πάει κανονικά, απλά το θαυμαστικό είχε μείνει εκεί και δεν έφευγε με τίποτα, ακόμη και στα επόμενα mms που έστειλα. εμένα δεν είχαν πάει..σίγουρα..και με το που άνοιξα χειροκίνητα το 3g έφυγαν.. με mms έχω και εγώ πρόβλημα. Γενικά δεν μπορώ να στείλω mms( με whatsup ) Επίσης συμβαίνει και το εξής κουφό: αν μου στείλουν από wind κινητό mms το παίρνω κανονικά, αν μου στείλουν από vodafone μου έρχεται το μήνυμα με τους κωδικούς για να μπω σε ιστοσελίδα να το δώ δε δοκιμάζεις αυτό που είπαν και σε μένα? άνοιξε το 3g Και μετά προχώρα σε αποστολή mms.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Έχω κι εγώ μια ερώτηση... Έχω διαβάσει σχετικά με θέματα "κουδουνίσματος" κυρίως από το μέρος του sim tray αλλά και από την κάμερα. Εμένα κοντά στην κάμερα αν το χτυπήσω λίγο ακούγεται σαν κάτι να είναι χαλαρό - νομίζω είναι known issue. Το θέμα είναι ότι όταν γράφω και έχει ησυχία, με τις μικροδονήσεις του πληκτρολογίου ακούγεται το κλακ κλακ τις κάμερας.. Να ξενερώσω και να ψάχνω σέρβις η μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Έχω κι εγώ μια ερώτηση... Έχω διαβάσει σχετικά με θέματα "κουδουνίσματος" κυρίως από το μέρος του sim tray αλλά και από την κάμερα. Εμένα κοντά στην κάμερα αν το χτυπήσω λίγο ακούγεται σαν κάτι να είναι χαλαρό - νομίζω είναι known issue. Το θέμα είναι ότι όταν γράφω και έχει ησυχία, με τις μικροδονήσεις του πληκτρολογίου ακούγεται το κλακ κλακ τις κάμερας.. Να ξενερώσω και να ψάχνω σέρβις η μπα; Μη τραβιεσαι τσαμπα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 εμένα δεν είχαν πάει..σίγουρα..και με το που άνοιξα χειροκίνητα το 3g έφυγαν.. δε δοκιμάζεις αυτό που είπαν και σε μένα? άνοιξε το 3g Και μετά προχώρα σε αποστολή mms.. το δοκίμασα κ δεν έφυγαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Δεν ξέρω ποσό off topic είμαστε αλλά στις ρυθμίσεις έχω την φωτο αυτή. Όταν μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών μου έστειλαν ρυθμίσεις για έκδοση android παλιότερη από αυτή που έχει το nexus. Τις Δοκίμασα αλλά δεν είδα διάφορα.[ATTACH]32385[/ATTACH] Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων έχω επιλέξει την αναφορά παράδοσης σε sms και mms. Στα sms έχει το εικονίδιο του μηνύματος με ένα πράσινο τικ πάνω δεξιά, ενώ στα mms έχει στην θέση του ένα θαυμαστικό. Το mms όμως πήγε. Αυτό που δεν ξεκαθάρισα είναι αν πήγε κανονικά σαν φωτογραφία ή σαν σύνδεσμος. Αυτό όμως μάλλον πρέπει να είναι θέμα τις άλλης συσκευής. Edit :Google now live wallpapers http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263641 Νομίζω είναι αρκετά ενδιαφέρον Edited May 13, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Έχω κι εγώ μια ερώτηση... Έχω διαβάσει σχετικά με θέματα "κουδουνίσματος" κυρίως από το μέρος του sim tray αλλά και από την κάμερα. Εμένα κοντά στην κάμερα αν το χτυπήσω λίγο ακούγεται σαν κάτι να είναι χαλαρό - νομίζω είναι known issue. Το θέμα είναι ότι όταν γράφω και έχει ησυχία, με τις μικροδονήσεις του πληκτρολογίου ακούγεται το κλακ κλακ τις κάμερας.. Να ξενερώσω και να ψάχνω σέρβις η μπα; ειναι το ελατηριακι της καμερας για το φοκους.... μια χαρα εισαι μην κανεις κατι Edited May 13, 2013 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Έχω βρει στα 330 ευρώ καινούριο το 8αρι από Αγγλία. Να το χτυπήσω ή θα χτυπάω το κεφάλι μου λόγω χωρητικοτητας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Έχω βρει στα 330 ευρώ καινούριο το 8αρι από Αγγλία. Να το χτυπήσω ή θα χτυπάω το κεφάλι μου λόγω χωρητικοτητας ? Το κεφάλι σου σίγουρα θα το κτυπήσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Έχω βρει στα 330 ευρώ καινούριο το 8αρι από Αγγλία. Να το χτυπήσω ή θα χτυπάω το κεφάλι μου λόγω χωρητικοτητας ? Ειναι λιγα τα 8 Δες αγγελιες...στα ιδια περιπου λεφτα παιρνεις το 16αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Να ρωτήσω βρε παιδιά έχει πάει κανείς το κινητό του για αλλαγή gorilla glass να μου πει πόσο πάει??Όταν δεν δουλεύει το touch είναι και άλλα λεφτά ή μόνο το τζάμι πάλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Κι εγώ βρήκα ένα σφραγισμένο 8άρι "αγγλικό" 150 ευρώ φθηνότερα από ένα σφραγισμένο 16άρι "ελληνικό"! Mεταχειρισμένα σπανιώτατα βρίσκω στην κατάσταση που τα θέλω. Άνετα λοιπόν θυσίασα 8GB μνήμης για 150 ευρώ! Το τιγκάρισα στις εφαρμογές που χρησιμοποιώ και τα προσωπικά μου δεδομένα και έμειναν 2.3GB ελεύθερα. Και 32άρι να ήταν, πάλι αυτά θα είχα αποθηκεύσει, οπότε νομίζω ότι έκανα καλή αγορά. Παραγωγής 02/2013, Rev 11, αλλά χωρίς "ποδαράκια". Μιά χαρά! Θέλει καλό ψάξιμο φίλε αλλά βρίσκεις. Εγώ πήρα στα 265€ το δικό μου 16αρι μεταχείρα από Αγγλία και είναι σαν καινούριο. Απλά δεν πήρα κουτί. Τελικά το Rev πώς το βλέπουμε αν δεν έχουμε κουτί; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Από τον bootloader. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ανακοίνωση Wind. https://m.facebook.com/note.php?note_id=525649174162773 Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Πρώτον, δεν μπορείς να φανταστείς τα δικά μου στάνταρντς για ένα "άψογο" κινητό. Κανένα σχεδόν από όσα αγόρασα δεν τα πληρούσε και όλα πουλήθηκαν. Δεύτερον, πώς ακριβώς "ψάχνεις" για να "βρείς"; Κλείνεις ραντεβού με τον οποιδήποτε ανά το πανελλήνιο και το ελέγχεις προσωπικά; Πρακτικά δε γίνεται να "ψάξεις"...βασίζεσαι στο τι θεωρεί ο πωλητής ότι είναι σε "άριστη καταάσταση", "σαν καινούργιο" κλπ. Δεν μιλάω καν για Ελλάδα. Όλα τα κινητά μου εδώ και 7 χρόνια τα παίρνω ελαφρώς μεταχειρισμένα από Ebay από Αγγλία, όπου το επίπεδο των πωλητών είναι υψηλό και αξιόπιστο. Κανένα ποτέ δεν είχε κάποιο πρόβλημα σε εμφάνιση ή λειτουργία. Τις περισσότερες φορές μάλιστα τα παίρνω και με το κουτί τους. Τώρα πώς σε διασφαλίζει το EBay αν κάτι δεν είναι όπως πρέπει, ξεφεύγει από την παρούσα ενότητα. Από κει και πέρα, αν ψάχνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο, πχ σφραγισμένο κουτί κλπ, τότε καλό είναι να έχεις γεμάτο πορτοφόλι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 γεια χαρά σε όλους μερικές φορες πάω να ανοίξω το bluetooth και δεν ανοίγει αφού κάνω restart το κινητό όλα καλά, το έχει κάποιος άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 γεια χαρά σε όλους μερικές φορες πάω να ανοίξω το bluetooth και δεν ανοίγει αφού κάνω restart το κινητό όλα καλά, το έχει κάποιος άλλος? σε μενα δεν εχει συμβει με στοκ ρομ και 2 αλλες custom... ποια ρομ φορας? ή εισαι στοκ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 σε μενα δεν εχει συμβει με στοκ ρομ και 2 αλλες custom... ποια ρομ φορας? ή εισαι στοκ?? δεν εχω πειραξει τιποτα, stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 δεν εχω πειραξει τιποτα, stock ισως με μια επαναφορα να λυθει το προβλημα αλλα θα τα χασεις ολα... περιμενε μηπως ξερει κατι αλλο καποιος αλλος να σου πει:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 δεν εχω πειραξει τιποτα, stock Πέρνα μια καστομ Ρομ δούλεψε τη αλλιώς ξαναγύρνα σε στοκ.το είχε και κάποιος αλλος αυτό που λες αλλά δεν θυμάμαι τι έκανε.παίξε όμως με Ρομ κ κερνελ κ μετα γύρισε σε στοκ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Μου έχει συμβεί, αλλά μόνο όταν το έχω ανοίξει και κλείσει πολλές φορές (π.χ. το έχει κάνει το tasker). Και όντως τότε επανέρχεται με restart. Είναι όμως κάτι που συμβαίνει σπάνια. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 μόλις αναβαθμιστικε μόνο του το Google play store! Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 To ver του κινητου τ κοιταω απο το bootloader.την ημερομηνια κατασκευης του κινητου που το βλεπω παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 μόλις αναβαθμιστικε μόνο του το Google play store! Εμενα εχει καμια βδομαδα.Προτιμουσα το παλιο παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Σε τι εκδοση πηγε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 To ver του κινητου τ κοιταω απο το bootloader.την ημερομηνια κατασκευης του κινητου που το βλεπω παιδια. Απο το S/N. Το λέει πανω στο κουτί. Κοιτάς τα 3 πρώτα ψηφία. Πχ 303 = Μάρτη του 13 212 = Δεκέμβρης του 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts