_NikitaS_ Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Αν δεν θες τα δεδομένα μέσα, το πιο εύκολο είναι να φλασάρεις τη factory image. Αλλιώς πρέπει να πεις τι λάθος βγάζει και τι είχες κάνει πιο πριν από φλασαρισματα. Επίτηδες έκανα επιστροφή σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Κατεβάζει το update κάνει επανεκκίνηση και ενώ φορτώνει ξαπλώνει το Android με ένα κόκκινο θαυμαστικό και από κάτω να γράφει σφάλμα. Δεν έχω κάνει τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Επίτηδες έκανα επιστροφή σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Κατεβάζει το update κάνει επανεκκίνηση και ενώ φορτώνει ξαπλώνει το Android με ένα κόκκινο θαυμαστικό και από κάτω να γράφει σφάλμα. Δεν έχω κάνει τίποτα άλλο. Factory image, για να μην παιδεύεσαι. Edit : Λάθος το προηγούμενο λινκ. Εδώ δες :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717 Edited November 18, 2014 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδιά θα μια βοήθεια. Έχω μια συσκευή nexus 4 στη 4.2.2 και update δε βρίσκει. Ξέρετε που μπορεί να οφείλετε και τί πρέπει να δοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 ... Πάντως η μπαταρία με την 5, πλέον δεν βγάζει μέρα.......... Σε 1 ώρα το πρωί , εχασε 22% χωρίς να το έχω ακουμπήσει... Πάμε μάλλον για νέα μπαταρία. Κόστος ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδιά θα μια βοήθεια. Έχω μια συσκευή nexus 4 στη 4.2.2 και update δε βρίσκει. Ξέρετε που μπορεί να οφείλετε και τί πρέπει να δοκιμάσω; Πέρασε την χειροκίνητα αν δεν σε ενδιαφέρουν τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Όταν πάω να περάσω το update με ADB μου βγάζει /system/app/GoogleHindiIME.apk has unexpected contents και από κάτω E:Error in /tmp/update.zip (status 7) τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 ... Πάντως η μπαταρία με την 5, πλέον δεν βγάζει μέρα.......... Σε 1 ώρα το πρωί , εχασε 22% χωρίς να το έχω ακουμπήσει... Πάμε μάλλον για νέα μπαταρία. Κόστος ξέρει κανείς? Προηγούμενη σελίδα κάποιος ρώταγε το ίδιο και πρέπει να έδωσαν και λινκ. Για δες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Όταν πάω να περάσω το update με ADB μου βγάζει /system/app/GoogleHindiIME.apk has unexpected contents και από κάτω E:Error in /tmp/update.zip (status 7) τι κάνω; To έκανα με FACTORY IMAGE και όλα ΟΚ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Όταν πάω να περάσω το update με ADB μου βγάζει /system/app/GoogleHindiIME.apk has unexpected contents και από κάτω E:Error in /tmp/update.zip (status 7) τι κάνω; To έκανα με FACTORY IMAGE και όλα ΟΚ!!! :) Άρα γι αυτό δεν πέρναγε η ΟΤΑ. Γιατί είχες τροποποιήσει ή σβήσει το GoogleHindiIME.apk, ίσως και άλλα αρχεία συστήματος. Τέλος καλό όλα καλά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Άρα γι αυτό δεν πέρναγε η ΟΤΑ. Γιατί είχες τροποποιήσει ή σβήσει το GoogleHindiIME.apk, ίσως και άλλα αρχεία συστήματος. Τέλος καλό όλα καλά. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! :) (πάντως δε ξέρω πώς είχαν τροποποιηθεί. Όπως είχα πει δε το είχα πειράξει) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Έχετε παρατηρήσει όσοι είστε στην 5.0, διάφορα κολληματάκια που τρώει το κινητό όταν πχ πατάμε το home button ή αλλάζουμε από το multitasking σε άλλη εφαρμογή? Δεν το κάνει συνέχεια αλλά εκεί που τσουλάει αέρας ξαφνικά τρώει σκάλωμα. Α και μόλις έβαλα τον google now launcher το κινητό έγινε πιο αργό και από replay :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Έχετε παρατηρήσει όσοι είστε στην 5.0, διάφορα κολληματάκια που τρώει το κινητό όταν πχ πατάμε το home button ή αλλάζουμε από το multitasking σε άλλη εφαρμογή? Δεν το κάνει συνέχεια αλλά εκεί που τσουλάει αέρας ξαφνικά τρώει σκάλωμα. Α και μόλις έβαλα τον google now launcher το κινητό έγινε πιο αργό και από replay :lol: Είναι γνωστό ότι η Official 5.0 πάσχει από Ram drain κάτι που ήδη έχουν φτιάξει σε κάποιες custom Rom. Όποιος θέλει να μείνει με την Official, θα πρέπει να περιμένει νέο update από την Google. Λογικά σε λίγες μέρες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Εγω παντως με τις 100+ εφαρμογες που ειχα και πριν, εχω περιπου τα ιδια νουμερα ελευθερης μνημης (~700ΜΒ). Οτι παραπανω βεβαια φτιαξει η Google σε μελλοντικα updates που σιγουρα θα προκυψουν στην πορεια, ευπροσδεκτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johpapa Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 ... Πάντως η μπαταρία με την 5, πλέον δεν βγάζει μέρα.......... Σε 1 ώρα το πρωί , εχασε 22% χωρίς να το έχω ακουμπήσει... Πάμε μάλλον για νέα μπαταρία. Κόστος ξέρει κανείς? Κατα πάσα πιθανοτητα δεν φταίει η μπαταρία σου. Την πρωτη μέρα που έβαλα την 5 , ήμουν σχεδόν όλη μέρα σπίτι με wifi και η μπαταρία ηταν όπως με την κιτ κατ. Την επόμενη μέρα φεύγω απο το σπίτι με 100 % και ανοιχτα δεδομένα . περνάει μια ωρα και ξεκλειδωνω το κινητό και η μπαταρία ηταν 75% χωρίς να έχω κανει τίποτα. Μια ωρα σε αδράνεια ηταν. Τελικά το πρόβλημα ηταν οτι διάφορα εφαρμογές χρησιμοποιουν το 3g στο παρασκήνιο. Πχ google now . facebook . hangout κτλ . αν πας στις ρυθμίσεις των δεδομένων μπορείς να επιλέξεις ποιοες εφαρμογές δεν θέλεις να χρησιμοποιουν 3g στο παρασκήνιο (όταν το τηλέφωνο ειναι κλειδωμενο ) Εγώ αυτά παρατήρησα αρχικα.και ο google now launcher ψιλομαπα.τουλαχιστον για n4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 μεχρι ποσες μερες μπορει να παρει μεχρι να ρολλαρει η ΟΤΑ σε ολα τα κινητα? ακομα κιτ κατ τρωγω εγω Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Κατα πάσα πιθανοτητα δεν φταίει η μπαταρία σου. Την πρωτη μέρα που έβαλα την 5 , ήμουν σχεδόν όλη μέρα σπίτι με wifi και η μπαταρία ηταν όπως με την κιτ κατ. Την επόμενη μέρα φεύγω απο το σπίτι με 100 % και ανοιχτα δεδομένα . περνάει μια ωρα και ξεκλειδωνω το κινητό και η μπαταρία ηταν 75% χωρίς να έχω κανει τίποτα. Μια ωρα σε αδράνεια ηταν. Τελικά το πρόβλημα ηταν οτι διάφορα εφαρμογές χρησιμοποιουν το 3g στο παρασκήνιο. Πχ google now . facebook . hangout κτλ . αν πας στις ρυθμίσεις των δεδομένων μπορείς να επιλέξεις ποιοες εφαρμογές δεν θέλεις να χρησιμοποιουν 3g στο παρασκήνιο (όταν το τηλέφωνο ειναι κλειδωμενο ) Εγώ αυτά παρατήρησα αρχικα.και ο google now launcher ψιλομαπα.τουλαχιστον για n4 Αποκλείεται να φταίνε αυτά. Τα έχω όλα μόνιμα ανοιχτά, χωρίς Greenify κλπ και για να χάσω σε 1 ώρα 25-30% σε μπαταρία με 3G ανοιχτά, πρέπει να το χρησιμοποιώ συνέχεια για σερφάρισμα στο ίντερνετ. Αλλιώς δεν χάνει πάνω από 5-10% σε 1 ώρα . Αυτά από μένα με μόνο χρήση WiFi για σύγκριση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 ήμουν stock 4.4.4 root ουσιαστικά είχα μόνο adfree, superSU κ titanum (δε ξέρω τι είχαν πειράξει από τα αρχεία συστήματος). πέρασα την OTA.zip με adb sideload έχοντας φλασάρει πριν μόνο το recovery.img κ την πήρε. Δλδ περίπτωση 2η από τον οδηγό. μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πάει το TWRP πάει και το root. :( Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Εμενα με wifi συνεχεια ανοιχτο μ βγαζει 3:30 ωρες screen on Με 3g 2:30 max Δεν ηταν τοσο χαλια πριν με την κιτ κατ. Μου θυμιζει τον πρωτο μηνα που το χα παρει που ειχα ξενερωσει πολυ με την μπαταρία αλλα μετα εστρωσε. Οποτε περιμενω μηπως και Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Αποκλείεται να φταίνε αυτά. Τα έχω όλα μόνιμα ανοιχτά, χωρίς Greenify κλπ και για να χάσω σε 1 ώρα 25-30% σε μπαταρία με 3G ανοιχτά, πρέπει να το χρησιμοποιώ συνέχεια για σερφάρισμα στο ίντερνετ. Αλλιώς δεν χάνει πάνω από 5-10% σε 1 ώρα . Αυτά από μένα με μόνο χρήση WiFi για σύγκριση. Μηπως εχεις το NFC και location report google ανοιχτό?ειδικα το nfc στην 5.0 ξεσκίζει την μπαταρία (δοκιμασμενο κ στο nexus 5) Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μηπως εχεις το NFC και location report google ανοιχτό?ειδικα το nfc στην 5.0 ξεσκίζει την μπαταρία (δοκιμασμενο κ στο nexus 5) Όχι κλειστά και τα 2. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hagic200 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Χθες το βράδι μου ήρθε η 5,0 ota και επειδή δεν είχα μπαταρία δεν με άφηνε να την κάνω εγκατάσταση. Το αφήνω και σκέφτηκα να το κάνω σπίτι που θα το φορτισω. Μετα απο 4 ώρες περιπου κοιταω το κινητό είχε εξαφανιστεί η αναβάθμιση και το κακό είναι οτι οσες φορες και να παταω την ενημέρωση μου λέει οτι η συσκευή είναι ενημερωμένη.Τι έγινε ρε παιδιά. Την έχασα δλδ...θα μείνει έτσι με 4.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλησπερα,να ρωτησω σας εκατσε βαρια η 5? Πριν την ΟΤΑ δουλευε με 28% ραμ και μετα το update με 48%.Ειναι λογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Χθες το βράδι μου ήρθε η 5,0 ota και επειδή δεν είχα μπαταρία δεν με άφηνε να την κάνω εγκατάσταση. Το αφήνω και σκέφτηκα να το κάνω σπίτι που θα το φορτισω. Μετα απο 4 ώρες περιπου κοιταω το κινητό είχε εξαφανιστεί η αναβάθμιση και το κακό είναι οτι οσες φορες και να παταω την ενημέρωση μου λέει οτι η συσκευή είναι ενημερωμένη.Τι έγινε ρε παιδιά. Την έχασα δλδ...θα μείνει έτσι με 4.4.4 Οσο το πατάς τόσο χειρότερα. Θα έρθει μόνο του.νομίζω παλιά διαγραφαμε τα δεδομένα του πλαίσιο υπηρεσιών google και ερχόταν αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλησπερα,να ρωτησω σας εκατσε βαρια η 5? Πριν την ΟΤΑ δουλευε με 28% ραμ και μετα το update με 48%.Ειναι λογικο? Διάβασε 10 post πιο πάνω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Aν κρινω απο το ποτε μου ηρθε η κιτκατ (νομιζω ημουν απο τους τελευταιους στο θρεντ που τη πηραν) ειμαι σιγουρος οτι και αυτη η αναβαθμιση θα μου ερθει καπως αργα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts