Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε με καταλαβατε παιδια δεν κραταει η μπαταρια 5 ωρες.. Να φορτισει πληρως το κινητό χρειαζεται 5ωρες

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρέπει να προσέξεις αν γράφει "Φόρτιση AC" ή "Φόρτιση USB", η δεύτερη είναι πολύ πιο αργή. Εμένα είναι μισοχαλασμένο το καλώδιο και φορτίζει "USB" με αυτό συνήθως.

Παλι reboot ενω εκανα χρηση της φωτογραφικης :mad: Αν εβγαζε και καμια καλη φωτογραφια θα ημουν πιο ανεκτικος στα reboots :rolleyes:

Συμβαινει και σε εσας ακομη?

Η μπαταρία του κινητού είναι από τα πιο αδύνατα σημεία του. Τώρα που έχουν περάσει 18 μήνες από την αγορά μου βγάζει το πολύ 3,5 ώρες οθόνη. Σε 3g δε, μπορεί και σε μια ώρα να αδειάσει.

Εγω παντως το εχω αποφασισει: αν μας δωσουν την επομενη αναβαθμιση, αλλάζω και μια μπαταρια στο service (γιατι σιγουρα ο 1,5 χρονος φορτισεων εχει μεριδιο στην μειωμενη διαρκεια) και ζουμε...ευτυχισμενοι για ενα χρονο ακομα.

Αλλιως... :confused:

Sony logo.gif

Εγώ μετά από 1,5 χρόνο υπερευχαριστημενης συμβίωσης το πούλησα και από Τετάρτη πάω στο oneplus.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κριμαααα...σε χανουμε ε? :lol:

Εγω συνεχιζω με δευτερη αλλαγη μπαταριας!

Αν δε χαλασει, δεν αλλαζει!

Post may contain irony.

Κριμαααα...σε χανουμε ε? :lol:

Εγω συνεχιζω με δευτερη αλλαγη μπαταριας!

Αν δε χαλασει, δεν αλλαζει!

Εδώ γύρω θα είμαι:D

Καλή συνέχεια, θα σας παρακολουθώ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγώ μετά από 1,5 χρόνο υπερευχαριστημενης συμβίωσης το πούλησα και από Τετάρτη πάω στο oneplus.

Καλή μετάβαση στο νέο κτήνος.

Εμένα μετά την εμπειρία του Ν4 μόνο σε Ν6 ή LG3 με βλέπω.

Τα κινέΖικα δεν τα εμπιστεύομαι για καλό κινητό ακόμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εδώ γύρω θα είμαι:D

Καλή συνέχεια, θα σας παρακολουθώ

Δεν είχες κάνει και μια μετάβαση σε G2 ή θυμάμαι λάθος?

Με το καλό να σου έρθει το νέο μωρό και απροβλημάτιστο :)

Δεν είχες κάνει και μια μετάβαση σε G2 ή θυμάμαι λάθος?

Με το καλό να σου έρθει το νέο μωρό και απροβλημάτιστο :)

το σκεφτόμουν αλλά δεν το έκανα :)

Ευχαριστώ :)

Σε συνεχεια προηγούμενης ερώτησης πραγματι το κινητό δειχνει φορτιση usb αντι για ac γιαυτο κ μάλλον καθυστερεί τοσο.. Λέτε να φταει το καλωδιο η ολος ο φορτιστης; αυτος αλλαζει στην εγγυηση;

Σε συνεχεια προηγούμενης ερώτησης πραγματι το κινητό δειχνει φορτιση usb αντι για ac γιαυτο κ μάλλον καθυστερεί τοσο.. Λέτε να φταει το καλωδιο η ολος ο φορτιστης; αυτος αλλαζει στην εγγυηση;

Αν μπορείς να δοκιμάσεις ένα - ένα αυτά τα κομμάτια (τον φορτιστή με άλλο καλώδιο και το καλώδιο με άλλον φορτιστή) θα το καταλάβεις!

Εμένα μου είχαν αλλάξει το καλώδιο στην εγγύηση πριν από μερικούς μήνες για το λόγο αυτό αλλά εδώ και λίγο καιρό έχω πάλι τα ίδια (με άλλο καλώδιο φορτίζει μια χαρά...). Θα το ξαναπάω μόλις μπορέσω. Και δεν νομίζω ότι ταλαιπωρώ το καλώδιο!...

Κι εγώ σε one plus θα πάω και το nexus θα το δώσω στη γυναίκα. Περιμένω να βγει το καινούργιο xiaomi για να δώσω παραγγελία.

Σήμερα 2 απανωτά restart ενω έβγαζαν φωτο. Τη μια μάλιστα κόλλησε και το φλας αναμενο κάνα λεπτο πριν κλείσει :/

Σου στέλνουν κούριερ στο σπίτι.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Kαλησπέρα παιδιά . Είμαι κάτοχος του N4 απο τον Φεβρουάριο και έχω μερικές απορίες :

Αν και δεν εχω παρατηρήσει κανένα σοβαρό κόλλημα της συσκευής , έχω μια πτώση γύρω στις 5 χιλιάδες μονάδες στο antutu benchmark.

To κινητό δεν είναι πολυ φορτωμένο και αυτο που προξένησε εντύπωση μιας και οπως προείπα δεν υπάρχει αισθητή διαφορά , ούτε lagάρει η συσκευή.Σκέφτομαι σιγά-σιγά να περάσω μια costum rom στο κινητό , γενικά να ψαχτώ λίγο πάνω στο θέμα μιας και απ'ότι έχω διαβάσει το N4 είναι ιδανικό κινητό για εισαγωγή σε αυτην την διαδικασία.

Επίσης , στο κινητό "φοράω" μια ringke θήκη της rEarth οπου μαζί έδινε μια προστατευτική ζελατίνα για το πίσω μέρος της συσκευής.

Τέλος πάντων , λόγω απειρίας , της κόλλησα όπως να'ναι.Μπορώ να την αφαιρέσω εντελώς , ή υπάρχει περίπτωση να χαραχθεί το γυαλί εντός θήκης ;

Ευχαριστώ πολυ !

Kαλησπέρα παιδιά . Είμαι κάτοχος του N4 απο τον Φεβρουάριο και έχω μερικές απορίες :

Αν και δεν εχω παρατηρήσει κανένα σοβαρό κόλλημα της συσκευής , έχω μια πτώση γύρω στις 5 χιλιάδες μονάδες στο antutu benchmark.

To κινητό δεν είναι πολυ φορτωμένο και αυτο που προξένησε εντύπωση μιας και οπως προείπα δεν υπάρχει αισθητή διαφορά , ούτε lagάρει η συσκευή.Σκέφτομαι σιγά-σιγά να περάσω μια costum rom στο κινητό , γενικά να ψαχτώ λίγο πάνω στο θέμα μιας και απ'ότι έχω διαβάσει το N4 είναι ιδανικό κινητό για εισαγωγή σε αυτην την διαδικασία.

Επίσης , στο κινητό "φοράω" μια ringke θήκη της rEarth οπου μαζί έδινε μια προστατευτική ζελατίνα για το πίσω μέρος της συσκευής.

Τέλος πάντων , λόγω απειρίας , της κόλλησα όπως να'ναι.Μπορώ να την αφαιρέσω εντελώς , ή υπάρχει περίπτωση να χαραχθεί το γυαλί εντός θήκης ;

Ευχαριστώ πολυ !

Δεν έχει σχέση το φόρτωμα τόσο, όσο ο kernel για το score.

Έχω 250 εφαρμογές και μόνο με custom kernel και στοκ ρομ βγάζω 22000+.

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστώ πολυ !

Για τον hell κοίτα εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2495373

Επειδή όμως αφορά άλλη κουβέντα, καλύτερα να συνεχιστεί η συζήτηση στο θέμα των Τροποποιήσεων.

Amazon Fire stick 4k max

Το custom είναι αν θες να παίζεις. Εγώ έχω Mahdi+Franco kernel.

Αλλά πλεον με stock + xposed μπορείς να κανεις τα ίδια σε εμφάνιση/παραμετροποίηση όπως σε custom ROM.

Ζελατινες κ θήκες μετα απο μια βδομάδα της εβγαλα... Τέτοιο κινητό το χαίρομαι γυμνό πανέμορφο εδώ κ 16 μηνες

Ζελατινες κ θήκες μετα απο μια βδομάδα της εβγαλα... Τέτοιο κινητό το χαίρομαι γυμνό πανέμορφο εδώ κ 16 μηνες

Μαζί σου!! Με τις πιθανές-απίθανες πτώσεις όμως όλο αυτό τον καιρό τί κάνεις??

Sony logo.gif

Μέχρι τώρα μονο μια πτώση άφησε σημάδι μικρο στο bezel. Κάνα 2-3 φορες σώθηκε απο την leather pouch θήκη που περιβάλλεται απο μια λωρίδα λάστιχο. Νταξει προσπαθώ να μαι προσεκτικός. Πιστεύω αν είναι να σου γίνει η στραβη.. Εχεις δεν εχεις...

Καλημερα σε ολους.

Θα ηθελα να σας ρωτησω για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω εδω και μια εβδομαδα με το κινητο μου και δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει και αν το ειχε ποτε κανενας αλλος να μου δωσει καποια λυση.

Λοιπον...το κινητο το εχω παρει μεταχειρισμενο απο την ξαδερφη μου που το ειχε με ενα εξαμηνο χρηση και περιπου 5 μηνες σε αχρηστια και ειναι αγορασμενο απο αμερικη.

Την προηγουμενη εβδομαδα ειδα οτι μου εκανε πολλα "νερα" με την μπαταρια του τυπου να δειχνει οτι δεν εχει μπαταρια και μολις το βαλω στον φορτιστη να δειχνει +30% (παραδειγμα το ποσοστο), να κλεινει και ας δειχνει πως εχει μπαταρια 80% και οταν να παω να το ανοιξω να με το που bootαρει να γραφει απευθειας powering off και να χρειαζεται να ειναι σε φορτιστη εστω και για λιγο, να χανει σημα δικτυου και μειωμενο σημα wifi και τετοια περιεργα και ειδα οτι ειχε φουσκωσει η μπαταρια του γιατι μετα απο 2 μερες μου ραγισε το τζαμι και το ανοιξα και το ειδα και παραγγειλα μια μπαταρια γιατι λεω θα τα εχει παιξει επειδη ηταν και καιρο σε ακινησια το κινητο. Εβαλα την καινουργια μπαταρια και ολα δουλευαν κομπλε. Και σημα wifi full και σημα δικτυου επισης και κανενα προβλημα. το αποφορτιζω και το ξαναφορτιζω και ολα ηταν μια χαρα μεχρι εχθες που το ειχα βαλει να φορτισει και γυριζω και βλεπω ειχε κλεισει. το ανοιγω και με το που βγαζει την εικονα κλειδωματος απευθειας powering off χωρις να προλαβω να κανω τιποτα. του εβγαλα μπαταρια και την ξαναεβαλα και εστρωσε μεχρι που το εβαλα το βραδυ να φορτισει και το πρωι το βρηκα κλειστο παρολο που ηταν στον φορτιστη και να μην ανοιγει ξανα. Τωρα με τα χιλια ζορια ανοιξε να κανω ενα backup εστω και το εχω βαλει να φορτισει 100% για να δω τι θα γινει γιατι και οταν ανοιξε μετα απο παρα πολλες προσπαθειες καθε φορα μου εδειχνε αλλο ποσοστο μπαταριας.

Μηπως φταιει και η καινουργια μπαταρια, ειναι ελλατωματικη ή ειναι τιποτα αλλο? Εχει καποιος κατι κατα νου?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και συγγνωμη για την "εκθεση" μου.

ΥΓ: Και πριν αλλαξω μπαταρια ειχα παρατηρησει οτι ζεσταινοταν αρκετα πισω σε φαση να καιει. Δεν ξερω αν ζεσταινεται τοσο πολυ κανονικα.

Γενικά το κινητό στη χρήση και στη φόρτιση ζεσταίνεται, ως αρκετά.

Η καινούργια μπαταρία ήταν αυθεντική;

Προσωπικά έχω απογοητευτεί τουλάχιστον μία φορά από κινέζικες μπαταρίες από το eBay και δεν το ξανακάνω...

Αυθεντικη ειναι απ'οσο εγραφε στο site που την πηρα απο εδω Ελλαδα. Τωρα ποιος ξερει σιγουρα,τι να πω.

Στην χρηση με παιχνιδια και τετοια που ειναι φυσιολογικο και οταν φορτιζει και χαζευω αλλα με την μπαταρια την αλλη ζεσταινοταν και ετσι τις περισσοτερες φορες.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)