kyriakos96 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Αλλάζει αρχεία συστήματος αλλά αν το κάνεις Disable μέσα από το μενού του τα επαναφέρει. Εμένα στο 5 μου πέρασε με xposed η συγκεκριμένη ΟΤΑ . Κάνε μια δοκιμή. Το ζιπ είναι : http:// http://android.clients.google.com/packages/ota/google_mako/50b6433104972a686aae5fc208d54de1f7b209ee.signed-occam-KTU84P-from-KTU84L.50b64331.zip Το ζιπ είναι έμπιστο? Που υπάρχει η ρύθμιση για disable? Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Καταρχήν θέματα τροποποίησης τα συζητάμε στο άλλο θέμα του Ν4. Πάντως για σιγουριά, εγώ πάντα περνάω πρώτα το system.img για να περαστουν ολα τα system files σωστά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Καταρχήν θέματα τροποποίησης τα συζητάμε στο άλλο θέμα του Ν4. Πάντως για σιγουριά, εγώ πάντα περνάω πρώτα το system.img για να περαστουν ολα τα system files σωστά. Σωστός, αλλά δεν πρόλαβα να το βάλω στον οδηγό γιατί είμαι έξω. Θα επανορθώσω. Συγνώμη για το off-topic. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Αλλάζει αρχεία συστήματος αλλά αν το κάνεις Disable μέσα από το μενού του τα επαναφέρει. Εμένα στο 5 μου πέρασε με xposed η συγκεκριμένη ΟΤΑ . Κάνε μια δοκιμή. Το ζιπ είναι : http:// http://android.clients.google.com/packages/ota/google_mako/50b6433104972a686aae5fc208d54de1f7b209ee.signed-occam-KTU84P-from-KTU84L.50b64331.zip Τί μέγεθος είναι το ζιπ; γύρω στα 2,5mb; Μην κάνω λάθος... Διότι ο σύνδεσμος που έχεις αυτό το μέγεθος αρχείου zip μου κατέβασε. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Τί μέγεθος είναι το ζιπ; γύρω στα 2,5mb; Μην κάνω λάθος... Διότι ο σύνδεσμος που έχεις αυτό το μέγεθος αρχείου zip μου κατέβασε. Σωστός είναι, είναι από τους σερβερ της Google. Αν θες για να μην γεμίζουμε το τοπικ, γράψε αν θες κάτι άλλο στο θέμα της ΟΤΑ. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Σωστός είναι, είναι από τους σερβερ της Google. Αν θες για να μην γεμίζουμε το τοπικ, γράψε αν θες κάτι άλλο στο θέμα της ΟΤΑ. Έχεις δίκιο... sorry, από κεκτημένη ταχύτητα το ποσταρα εδώ. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) Στην τελευταια Mahdi όταν κανω απο πανω scroll down έχω πανω δεξια ενα νεο εικονίδιο σαν 2 ορθογώνια το ενα πανω από το αλλο..ξέρει κανεις τι είναι? http://s30.postimg.org/utqja809t/Screenshot_2014_06_20_10_49_36.png Edited June 20, 2014 by Netrino_SR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ενεργοποιει το hover! Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Δύο εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα δηλαδή;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Άλλο το hover άλλο το float mode όταν κράτας πατημένο ενα app στο recent apps? Αυτό το hover το πάταω αλλά δεν καταλαβαίνω πως ενεργοποιειτε λειτουργει.. Ευχαριστώ όπως κ να χει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Κοιταξτε εδω: Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Καλησπέρα και πάλι σε όλους! Έχω εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου το τελευταίο NRT, και παράλληλα έχω περάσει και όλους τους απαραίτητους drivers, για να μπορεί επιτυχώς το NRT να κάνει unlock κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι αφότου περάστηκαν οι drivers, πλέον όταν συνδέω το Ν4 στο PC, δεν αναγνωρίζεται ως εξωτερικός δίσκος. Έχω τσεκάρει MTP/PTP, έχω δοκιμάσει με USB debugging on/off, αλλά τίποτα. Ειναι λογικό να συμβαίνει όλο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Καλησπέρα και πάλι σε όλους! Έχω εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου το τελευταίο NRT, και παράλληλα έχω περάσει και όλους τους απαραίτητους drivers, για να μπορεί επιτυχώς το NRT να κάνει unlock κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι αφότου περάστηκαν οι drivers, πλέον όταν συνδέω το Ν4 στο PC, δεν αναγνωρίζεται ως εξωτερικός δίσκος. Έχω τσεκάρει MTP/PTP, έχω δοκιμάσει με USB debugging on/off, αλλά τίποτα. Ειναι λογικό να συμβαίνει όλο αυτό; Πηγαινε στο control panel στον device manager και κανε δεξι κλικ στο adb interface που σου βγαζει. Πατα update driver και μετα browse my computer for driver software. Μετα let me pick from a list of device drivers on my computer και μετα διαλεξε το mtp. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Πηγαινε στο control panel στον device manager και κανε δεξι κλικ στο adb interface που σου βγαζει. Πατα update driver και μετα browse my computer for driver software. Μετα let me pick from a list of device drivers on my computer και μετα διαλεξε το mtp. Συμπληρωματικά στα παραπάνω δοκίμασε να αλλάξεις και usb θύρα, μπορει να ακούγεται κουλό αλλα μου έχει δημιουργήσει πολλές φορές πρόβλημα με το ABD όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Εγώ δεν την έχω πάρει ακόμα την 4.4.4 γιατί;; τις προηγούμενες φορές τις έπαιρνα την επόμενη μερα Nexus 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Εγώ δεν την έχω πάρει ακόμα την 4.4.4 γιατί;; τις προηγούμενες φορές τις έπαιρνα την επόμενη μερα Nexus 4 Ούτε εμένα έχει έρθει. Μάλλον θα ξανακάνω την κομπίνα με την διαγραφή των προσωρινών αρχείων του πλαισίου υπηρεσιών google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ούτε εμένα έχει έρθει. Μάλλον θα ξανακάνω την κομπίνα με την διαγραφή των προσωρινών αρχείων του πλαισίου υπηρεσιών google. Πως το κανουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Πως το κανουμε Εφαρμογές --> Όλες --> πλαίσιο υπηρεσιών google --> εκκαθάριση δεδομένος --> επανεκκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ούτε εμένα έχει έρθει. Μάλλον θα ξανακάνω την κομπίνα με την διαγραφή των προσωρινών αρχείων του πλαισίου υπηρεσιών google. Πάντως σύμφωνα με υπάλληλο της Google δεν είναι καλό να το κάνεις αυτό γιατί παίζει να έχεις άλλα θέματα μετά με το λογαριασμό της Google και το Play Store. Έτσι και αλλιώς γιατί τόση κάψα για την 4.4.4; Δεν αλλάζει και τίποτα, μόνο κάτι security fixes. Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Εγώ προσωπικά θεωρώ σημαντικότερο ενα update που αφορα security fixes, παρά ενα που κανει ομορφότερες δύο-τρεις εφαρμογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Εγώ προσωπικά θεωρώ σημαντικότερο ενα update που αφορα security fixes, παρά ενα που κανει ομορφότερες δύο-τρεις εφαρμογές... Σωστός.... Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 καλησπερα. πηρα ενα nexus 4 το οποιο εχει περασμενη την Paranoidandroid 4.2-BETA5 (Εκδοση android 4.4.2). μου βγαζει μεσω Paranoid ΟΤΑ να κανω αναβαθμιση, αλλα δεν ξερω τι να επιλεξω γιατι εχει αρκετες επιλογες. το κινητο δουλευει μια χαρα, οποτε εσεις τι μου προτεινετε; να το αφησω οπως ειναι, να κανω αναβαθμιση (σε ποια;) η να του περασω την official 4.4.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 καλησπερα. πηρα ενα nexus 4 το οποιο εχει περασμενη την Paranoidandroid 4.2-BETA5 (Εκδοση android 4.4.2). μου βγαζει μεσω Paranoid ΟΤΑ να κανω αναβαθμιση, αλλα δεν ξερω τι να επιλεξω γιατι εχει αρκετες επιλογες. το κινητο δουλευει μια χαρα, οποτε εσεις τι μου προτεινετε; να το αφησω οπως ειναι, να κανω αναβαθμιση (σε ποια;) η να του περασω την official 4.4.4; Πέρασε του την official 4.4.4 τρέχει μια χαρά και μετά αν θες του βάζεις έναν kernel. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 αν αύριοη Google ανακοινώσει το Android 5.0,εμείς που έχουμε nexus 4 θα το λάβουμε ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 αν αύριοη Google ανακοινώσει το Android 5.0,εμείς που έχουμε nexus 4 θα το λάβουμε ή όχι; 4.5 ή 5 , το πιο πιθανό είναι ότι θα το πάρουμε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts