Cuore_Sportivo Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 (edited) το ιδανικο θα ειναι να το κανεις χωρις χρηση τοολκιτ αλλα με τις εντολες του adb και του fastboot. σβηνεις το κινητο, πατας power + volume down και μπεινεις σε recovery. μετα τρεχεις το flash all script που ειναι μεσα στο official image και απλα περιμενεις Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Κατεβάζω το image για 4.4.2 (KOT49H) από εδώ, extract τον φάκελο και με το κινητό σε fastboot (voldown+power), απλά τρέχω το flash-all.bat σωστά; Αν συνεχίζω να έχω θέμα με bootloop, προκειμένου να κλειδώσω τον bootloader, ανοίγω cmd με directory το C:\android-sdk\platform-tools, και με το κινητό σε fastboot τρέχω απλά "fastboot oem lock"; Δυστυχώς οι περισσότεροι οδηγοί που βρήκα για κλείδωμα του bootloader ήταν σε συνέχεια του flash-αρίσματος, οπότε δεν είμαι σίγουρος για το τί πρέπει να εκτελέσω. EDIT: Μετά από ώρες επανεκκινήσεων, τελικά η συσκευή αποφάσισε να boot-άρει, κι ενώ ήμουν έτοιμος να κάνω τα παραπάνω. Στη συνέχεια και μέσω του toolkit έγινε επιτυχώς το relock. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν! Edited April 3, 2014 by Cuore_Sportivo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ έχει βγει τόσο καιρό η 4.4 σχεδόν καμία εφαρμογή δεν έχει διαφάνεια ή immersive, ούτε καν της Google (με εξαίρεση τον launcher).... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Καλημέρα. Θα ήθελα τα φώτα σας. Ποια είναι η καλύτερη ROM καθώς και kernel με κριτήριο την μέγιστη διαρκεια της μπαταρίας; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Καλημέρα. Θα ήθελα τα φώτα σας. Ποια είναι η καλύτερη ROM καθώς και kernel με κριτήριο την μέγιστη διαρκεια της μπαταρίας; Δεν υπάρχει κάποια σαφής απάντηση. Στον καθένα μπορεί οι rom και οι kernel να 'καθήσουν' διαφορετικά. Και αναλόγως τις εφαρμογές που τρέχει ο κάθε χρήστης, η εμπειρία χρήσης να είναι διαφορετική. Λίγο πολύ, οι rom και οι kernel που χρησιμοποιούνται πιο συχνά είναι συγκεκριμένοι, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις και να δεις με ποιο συνδυασμό είσαι ευχαριστημένος. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ έχει βγει τόσο καιρό η 4.4 σχεδόν καμία εφαρμογή δεν έχει διαφάνεια ή immersive, ούτε καν της Google (με εξαίρεση τον launcher).... Υπάρχουν κάμποσα παιχνίδια που έχουν ήδη. Διαφάνεια έχω δει και σε εφαρμογές. Το immersive mode που λες, νομίζω ότι στην πράξη αφαιρεί από την ευχρηστία της συσκευής: σου εξαφανίζει τα κουμπιά από κάτω και πρέπει να κάνεις δύο κινήσεις για να κάνεις π.χ. back ή home. Ασφαλώς τα παιχνίδια κερδίζουν από τον περισσότερο διαθέσιμο χώρο, και συνήθως όταν παίζεις δεν θέλεις να κάνεις και κάτι άλλο, άρα εκεί είναι χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Ρε παιδια την εχω κανει ψιτ με το Skype, εδώ και καιρό κ με διαφορετικές ROM κ παντα αναβαθμισμένο ROM kernel Skype...το ανοίγω κρατάει status icon , σβήνει η οθόνη αλλά δεν παραμένει η εφαρμογή ανοιχτή!! Δεν έρχονται τα μυνηματα, δεν έχω push notifications, και..δεν υπάρχει έπειτα εικονίδιο status πια. Είπα να ρωτησω αν ξερετε τπτ. Mahdi/hellscore/Skype Edit: okkkk λάθος τοσο καιρό.. Το είχα greenify το βγαλα οκ τώρα Edited April 7, 2014 by Netrino_SR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Εγώ που δεν είναι Ρουτ αλλά όλα μανισια το σκαιπ παντα δεν δουλεύει σωστα. Αφού κάνω κλήση μετα απο 1 λεπτο κλείνει το τηλ μου εντελώς. Εδω και καιρό το κανει αλλά κ υστερα απο ενημερωσεις της εφαρμογής. Πιστεύω οτι είναι θέμα σπαιπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Θεωρειτε οτι την επερχομενη 4.4.3 θα την παρουμε με σχετικη καθυστερηση σε σχεση με τα nexus 5,7?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Θεωρειτε οτι την επερχομενη 4.4.3 θα την παρουμε με σχετικη καθυστερηση σε σχεση με τα nexus 5,7?? Στα leaks αναφέρουν πάντως μέσα Απριλίου για n5 n7 2013 δε λένε τίποτα για το 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Θεωρειτε οτι την επερχομενη 4.4.3 θα την παρουμε με σχετικη καθυστερηση σε σχεση με τα nexus 5,7?? Χλωμό το κόβω. Πήραμε απο 4.2.2 4.3. 4.4 4.4.1 4.4.2 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Χλωμό το κόβω. Πήραμε απο 4.2.2 4.3. 4.4 4.4.1 4.4.2 Αν το 18μήνο υποστήριξης του N4 από την πρώτη κυκλοφορία του τελειώνει πριν τη κυκλοφορία της ενημέρωσης, τότε λίγο δύσκολο να την πάρουμε. Θεωρώ πάντως ότι θα τη πάρει διότι είναι ακόμα πολύ "φρέσκο " τηλέφωνο. Edited April 9, 2014 by dimitris762 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Πάντως οι φήμες λένε και για το δικό μας Σήμερα κυκλοφόρησε αυτή η είδηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Λογω nexus και minor update θεωρω οτι θα την παρουμε κι εμεις - εστω και ως τελευταια αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 4.4.3 θεωρώ/ελπίζω ότι θα πάρουμε. 4.5ή 5.0 το βρίσκω χλωμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Θα πάρουμε και 4.4.3 και 4.5 ή 5.Έτσι τουλάχιστον πιστεύω.το galaxy nexus πήρε τέσσερις μεγάλες αναβαθμίσεις από 4 έως 4.3.οπότε μένει ακόμα μία για εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Στο νήμα του nexus 4 θα ζήσουμε όλοι όσοι έχουμε/είχαμε το gnexus ένα de zavu. Θα πάρουμε την τάδε αναβάθμιση άραγε; Σας καταλαβαίνω διότι φάγαμε γερή πίκρα εμείς. Το 18μηνο πάντως με βάση το επίσημο λανσάρισμα τελειώνει Μάιο του 14. Για πιο λόγο να μην πάρετε ρε παιδιά την 4.4.3; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Εγω πάντως έχω να πω μιας κ ερχόμενος απο galaxy nexus (που το παράτησαν λόγω CPU) οτι ακόμα κ εκείνο που δεν υπάρχουν official drivers για τις καινούργιες εκδόσεις οι cyanogen κ εν γένει στο XDA του έφτιαξαν 4.4.2 ποσο μάλλον στο δικο μας που κ drivers υπαρχουν Κ θα υπάρχουν λόγω Qualcomm Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Εγω πάντως έχω να πω μιας κ ερχόμενος απο galaxy nexus (που το παράτησαν λόγω CPU) οτι ακόμα κ εκείνο που δεν υπάρχουν official drivers για τις καινούργιες εκδόσεις οι cyanogen κ εν γένει στο XDA του έφτιαξαν 4.4.2 ποσο μάλλον στο δικο μας που κ drivers υπαρχουν Κ θα υπάρχουν λόγω Qualcomm Καλά ότι θα έχουμε υποστήριξη μέσω xda το ξέρουμε. Μιλάμε για επίσημα τι θα γίνει.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Πείραξαν κάτι στο τελευταίο Antutu 4.4 ? Πριν έπιανα 20800 και τώρα 22k. Stock 4.4.1 , Hell God kernel b46 On demand governor Stock settingshttp://img.tapatalk.com/d/14/04/13/y8adu6ar.jpg Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλησπέρα!!!! Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει πώς μπορώ να ρυθμίσω την συσκευή ώστε να στέλνω μήνυμα με 160 γραφικούς χαρακτήρες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλησπέρα!!!! Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει πώς μπορώ να ρυθμίσω την συσκευή ώστε να στέλνω μήνυμα με 160 γραφικούς χαρακτήρες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μια εύκολη κ γρήγορη λύση είναι να κατεβάσεις από Store μια εφαρμογή για sms που να το υποστηρίζει όπως πχ 8sms http://goo.gl/fQFH7B κ η άλλη επιλογή είναι xposed + gravity box, πρέπει να είσαι ρουτ όμως γιαυτό. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Μπορείς να μου πεις που ακριβώς είναι η επιλογή για τους 160 χαρακτήρες στο gravity? Γιατί δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Μπορείς να μου πεις που ακριβώς είναι η επιλογή για τους 160 χαρακτήρες στο gravity? Γιατί δεν το βρίσκω Διάβασε το post #2482. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Διάβασε το post #2482. Ευχαριστώ. Αλλά εγώ δεν βλέπω αυτή την επιλογή. Ξέρω ότι παλιά υπήρχε, αλλά ίσως όχι πλέον γιαυτό σε ρώτησα. Το έχεις κάνει εσύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Ευχαριστώ. Αλλά εγώ δεν βλέπω αυτή την επιλογή. Ξέρω ότι παλιά υπήρχε, αλλά ίσως όχι πλέον γιαυτό σε ρώτησα. Το έχεις κάνει εσύ? Όχι, χρησιμοποιώ το EvolveSMS το οποίο υποστηρίζει 160 χαρακτήρες, οπότε δεν μου χρειάζεται. Απλά, είχα διαβάσει κάποιες μέρες πριν το post, και το παρέθεσα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts