Jump to content

cuculos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cuculos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

cuculos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα. Κάτοχος πλέον S7 και αγόρασα την Spigen Ultra Hybrid Crystal Clear για θηκούλα. Μήπως κάποιος γνωρίζει να μου προείνει tempered glass ή ζελατίνα που να ταιριάζει με την θηκούλα;
  2. καλησπέρα! τα sony αυτοκολλητά ήταν κομμένα και απο πάνω είχαν βάλει ίδιου μεγέθους στρόγγυλα αυτοκόλλητα για να ξανακλείσει. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως η συσκευή μέσα ήταν κανονικά μέσα στην ζελατίνα της και δεν την πείραξα. sevenspot λέγεται το μαγαζί...μόλις μίλησα μαζί τους μου είπαν πως αν θέλω να την γυρίσω και να μου επιστραφούν τα χρήματα. Λέω να την γυρίσω και να την αγοράσω από sony hellas στα 399. Δηλαδή 40 ευρώ πάνω.... Δεν ξέρω. Αν κάποιος έχει άποψη επί του θέματος να βοηθήσει να πάρω την απόφασή μου. Αλλιώς μέχρι αύριο θα την έχω αποστείλει πίσω.
  3. Παιδιά καλησπέρα! Μόλις αγόρασα το xperia z3 compact από μαγαζί του skroutz και πρόσεξα πως η συσκευασία που μου ήρθε είχε πάνω από τα γνήσια αυτοκόλλητα της sony δικά τους στρόγγυλα απλά αυτοκολλητα και πως από κάτω τα γνήσια ήταν κομμένα. άνοιξα το κουτάκι και η συσκευή ήταν κανονικά με τις ζελατίνες της στο σακουλάκι όμως δεν προχώρησα και είπα στο κατάστημα πως θα επιστρέψω την συσκευτή καθώς τους είχα προειδοποιήσει εξ αρχής πως θέλω η συσκευασία να είναι απείραχτη. Αυτοί μου είπαν πως βαζουν απο επάνω δικά τους γιατι καμιά φορά τα γνήσια ξεκολλάνε εύκολα και τέτοια. Θα ήθελα να μου πείτε τις δικές σας εμπειρίες στο ξεσφράγισμα. Είναι έτσι όντως? Να την κρατήσω ή να την στείλω? Ευχαριστώ!! Περιμένω άμεσα τα μηνύματά σας για να μπορέσω να δω πώς θα το χειριστώ.
  4. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα το φτιαξω στο εξουσιοδοτημένο service τελικά για σίγουρα πράγματα. Είναι φοβερή συσκευή και με το κόστος επισκευής δεν πρόκειται να βρω κάτι καλύτερο ;αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να το ρισκαρω μόνος μου αν και δεν φαίνεται να είναι καμία δυσκολη διαδικασία...ασε που το βιαζομαι και δεν με παίρνει χρόνος στο να ψαξω να βρω και να έρθειτ ανταλλακτικό.
  5. Μίλησα σήμερα με procordia. Μου ειπαν πως η αλλαγή μικροφώνου στοιχίζει 40 ευρώ και αν θελασησω ν αλλάξω και το πίσω τζαμάκι όλα μαζί 82 ευρώ. Τα μεταφορικά δωρεάν γιατί ειμαιε και από δυσπρόσιτο μέρος οποτε θα χρειαστεί courier. Υπάρχει πιο οικονομική λύση για να το φτιαξω αλλά ταυτόχρονα και αξιόπιστη?! Ξέρεις που μπορω να το επισεευασωτ με 20-25 ευρώ?
  6. Καλησπέρα! Θα ήθελα την γνώμη σας για το δίλημμα στο οποίο βρίσκομαι. Είμαι μεταξύ των δυο παραπανω συσκευών.. Τί θα μου προτείνατε να πάρω?
  7. Παιδιά καλησπέρα! Μετα απο πτώση το nexus μου πρέπει να έχει πρόβλημα με το μικρόφωνο καθώς όταν μιλάω δεν με ακούν. Όταν όμως το χτυπάω λίγο απο κάτω τοτε επενέρχεται. Αυτό το πράγμα συμβαίνει.κατα διαστηματα. Μάλλον χάνει επαφη και με το χτυπημα στρώνει. Επίσης έχει ραγίσει λιγάκι το πίσω τζαμάκι κάτω χαμηλά και θα ήθελα να αλλάξω κι αυτό. Γνωρίζετε που θα μπορουσα να το επισκεύασω?? Έχετε να προτείνετε κάποιο καταστημα που μπορεί να επιδιορθώσει την συσκευή μου εγγυημένα και χωρίς να δώσω πολλά χρήματα?? Ευχαριστωε εκ των προτέρων !
  8. Δοκίμασα το "8sms" όμως και εκεί μου δίνει 70 χαρακτήρες. Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση?
  9. Γνωρίζει κανείς εάν το hangouts υποστηρίζει 160 χαρακτήρες??
  10. Καλησπέρα!!!! Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει πώς μπορώ να ρυθμίσω την συσκευή ώστε να στέλνω μήνυμα με 160 γραφικούς χαρακτήρες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  11. Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω εάν το πρόβλημα με το χρώμα μαύρο λύθηκε στο 5s? Παρατήρησε κανείς το ίδιο θέμα με ξέβαμα στο 5s μαύρο?
  12. Παιδιά καλημέρα! Ξέρει κανένας πως τα κατω εικονικά κουμπιά μπορούν να γίνουν να γίνουν διαφανή?
  13. Έκανα αυτό που μου έιπες και όντως λύθηκε το θέμα!!! Ευχαριστώ!! Υ.γ.: Εν τω μεταξύ από την wind επέμεναν πως πρέπει ν αλλάξω τις ρυθμίσεις και ακόμη μου τις στέλνουν!! (τους πήρα και 2η φορά κλήση και φυσικά με χρέωση)
×
×
  • Create New...