nothing Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) εγω δεν ειχα κανει ακομα το update απο 4.4 σε 4.4.1 και μολις επεστρεψα σπιτι και ανοιξα wifi κατεβασε την 4.4.2 (το επιβεβαιωσα μολις τωρα που την εβαλα) με 52mb (λογικο αφου βλεπει οτι δεν εχω την 4.4.1 προφανως)... ΠΡΟΣΟΧΗ : ειμαι με custom recovery , custom kernel και root και κατεβασε το update !!!! σας το λεω μην την πατησετε καποιοι με τα mb οπως το καλοκαιρι... Να ενημερωσω επισης οτι εκανα : 1) full unroot μεσα απο το su , 2) uninstall το busybox, 3) μετα μεσω wug toolkit απλα φορτωσα τον stock kernel (κανει μια διαδικασια μικρη) 4) και μετα το boot πατησα για να κανει το update που οπως ειπα ειναι OTA και το εγκατεστησε μια χαρα αυτοματα μεσω του teamwin χωρις κανενα προβλημα για οσους ενδιαφερονται... edit : για να ειμαι και οσο μπορω περισσοτερο ακριβης, παροτι κανει το update με teamwin μετα που επιλεγω root απο το wug προφανως θελει και επιλογη του custom recovery διοτι μετα τα patch του update αν προσπαθησετε να πατε στο recovery θα σας εμφανιζει το ρομποτακι ξαπλωμενο με το κοκκινο τριγωνο , δηλαδη οτι υπαρχει καποιο error και δε φορτωνεται σωστα... Edited December 10, 2013 by nothing προσθηκη καποιο λεπτομερειων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Κάνει update κ μένα σε 4.4.2.. Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) edit : για να ειμαι και οσο μπορω περισσοτερο ακριβης, παροτι κανει το update με teamwin μετα που επιλεγω root απο το wug προφανως θελει και επιλογη του custom recovery διοτι μετα τα patch του update αν προσπαθησετε να πατε στο recovery θα σας εμφανιζει το ρομποτακι ξαπλωμενο με το κοκκινο τριγωνο , δηλαδη οτι υπαρχει καποιο error και δε φορτωνεται σωστα... Με το update φλασαρει την stock recovery που ειναι το ρομποτακι με το κοκκινο τριγωνο. Δεν υπαρχει καποιο λαθος. Για να κανουμε root χρειαζεται να ξαναφλασαρουμε μια custom recovery και μετα το ζιπ του supersu. To busybox απο την στιγμη που εχει εγκατασταθει στο /xbin δεν χρειαζεται απεγκατασταση αλλα ουτε και το supersu. απλα σβηνεται και μετα πρεπει να το περασουμε παλι με custom recovery οπως προειπα. Edited December 10, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Τι έγινε ρε παιδιά ,τι έχει το νεο update;; Μπας και μας τρέχουν για την έλευση της έκδοσης 5;; Edited December 10, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) και γω κατευθειαν 4.4.2 μου ηρθε.. σα να πεταει το scrolling... εφτιαξε και το whatsapp για art... τελεια.. Aυτό είχε φτιάξει από την .1 Mόνο 1,77mb το νέο update;; Edited December 10, 2013 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλημέρα, σήμερα το πρωί μου ήρθε και εμένα κατευθείαν από 4.4 σε stock. Παρατηρώ βελτίωση στην κατανάλωση της μπαταρίας. Χρησιμοποιώ exchange και η διαφορά φαίνεται αρκετά!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Εμείς ακόμα την 4.4.1 δεν πείραμε Ακριβως..ακομα περιμενουμε EDIT:μολις ηρθε η 4.4.2. Edited December 10, 2013 by gregstar1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Να ενημερωσω επισης οτι εκανα : 1) full unroot μεσα απο το su , 2) uninstall το busybox, 3) μετα μεσω wug toolkit απλα φορτωσα τον stock kernel (κανει μια διαδικασια μικρη) 4) και μετα το boot πατησα για να κανει το update που οπως ειπα ειναι OTA και το εγκατεστησε μια χαρα αυτοματα μεσω του teamwin χωρις κανενα προβλημα για οσους ενδιαφερονται... Ερώτηση. Είμαι στην έκδοση 4.4, rooted, με ξεκλείδωτο bootloader και με custom recovery εγκατεστημένο. Αν περάσω 4.4.1 ή 4.4.2 όταν με το καλό έρθει το update τι θα γίνει? Θα αφαιρεθεί κάτι μετά από όλα αυτά? :confused: ή πρέπει να κάνω εγώ από πριν unroot και μετά ξανά μανά root. Οι bootloaders και το custom recovery επηρεάζονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ήρθε και σε μένα το 4.4.2 με το που άνοιξα το wifi σήμερα το πρωί. Android Kitkat 4.4.2 (KOT49H) Is rolling out to Google Nexus 4 (If you haven't received 4.4.1 then you might get Android Kitkat 4.4.2 directly ) What's New? As the update is very new, the only changelog information we have at this point comes courtesy of Sprint, which let out the news first earlier today: Enhancements/Fixes - Fix for clearing the VM Indicator - Fix for delivery of the VM Indicator - Various additional software fixes - Security enhancements Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Aυτό είχε φτιάξει από την .1 Mόνο 1,77mb το νέο update;; Εμενα δεν έφτιαξε το whatsapp με την 4.4.2 . καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Με το update φλασαρει την stock recovery που ειναι το ρομποτακι με το κοκκινο τριγωνο. Δεν υπαρχει καποιο λαθος. Για να κανουμε root χρειαζεται να ξαναφλασαρουμε μια custom recovery και μετα το ζιπ του supersu. To busybox απο την στιγμη που εχει εγκατασταθει στο /xbin δεν χρειαζεται απεγκατασταση αλλα ουτε και το supersu. απλα σβηνεται και μετα πρεπει να το περασουμε παλι με custom recovery οπως προειπα. για το recovery προφανως και θα εχεις δικιο μιας και δε εχει τυχει ποτε να δω το μαμα... οσο για το unroot δε ξερω τι λες αλλα δε το ρισκαρω οπως την προηγουμενη φορα που κολλησε στα κυκλακια και μετα επρεπε να φλασαρω καθαρο image... ασε που το unroot ειναι υποθεση μισου λεπτου... Ερώτηση. Είμαι στην έκδοση 4.4, rooted, με ξεκλείδωτο bootloader και με custom recovery εγκατεστημένο. Αν περάσω 4.4.1 ή 4.4.2 όταν με το καλό έρθει το update τι θα γίνει? Θα αφαιρεθεί κάτι μετά από όλα αυτά? :confused: ή πρέπει να κάνω εγώ από πριν unroot και μετά ξανά μανά root. Οι bootloaders και το custom recovery επηρεάζονται? προσωπικα για σιγουρια δικη μου χωρις να ειμαι σιγουρος αν χρειαζεται θα εκανα unroot και μετα το update... μετα την εγκατασταση θα πρεπει να ξαναπερασεις την custom recovery και root... Edited December 10, 2013 by nothing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ερώτηση. Είμαι στην έκδοση 4.4, rooted, με ξεκλείδωτο bootloader και με custom recovery εγκατεστημένο. Αν περάσω 4.4.1 ή 4.4.2 όταν με το καλό έρθει το update τι θα γίνει? Θα αφαιρεθεί κάτι μετά από όλα αυτά? :confused: ή πρέπει να κάνω εγώ από πριν unroot και μετά ξανά μανά root. Οι bootloaders και το custom recovery επηρεάζονται? Από όσο ξέρω,recovery και root επηρεάζονται χωρίς να είμαι σίγουρος Γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία. Σίγουρα δεν επηρεάζει Ούτε επηρεάζεται ο boot loader.Εγώ ανοικτό είχα, ανοικτό έχω.το recovery ξέρω ότι χάνεται Και κατά συνέπεια Και το ροοτ, αλλά αν ξανακάνεις custom recovery Και supersu έχεις πάλι ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solor Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Εμενα δεν έφτιαξε το whatsapp με την 4.4.2 . καμιά ιδέα? Δοκιμασες να κανεις update το app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Εγώ δεν έχω λάβει ακόμα ούτε 4.4.1 ούτε 4.4.2. Φαντάζομαι δεν είμαι ο μοναδικός.. Sent from my Nexus 4 Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Δε ξέρω για σας, αλλά επειδή εμένα με art έχει δυσλειτουργία και στο Sygic το γύρισα σε dalvik και ηρέμησα. Πήρα και την 4.4.2 και όλα Οκ. Συν ότι προσωπικά δεν είδα διαφορά ανάμεσα σε art και dalvik. Αλήθεια, εσείς έχετε δει; Εννοώ σημαντική διαφορά και όχι το μισώ δευτερόλεπτο πιο γρήγορο φόρτωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gkarkamel Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 4.4 for ever παίδες. Στέλνει μήνυμα η google και απο κάτω έχει επιλογή "Δεν γουστάρω". Αυτό πατάω κάθε φορά ... Λέμε καμιά βλακεία μιας και μαζευόμαστε πολλοί σε 4.4. Μάλλον η google προσπαθεί να ξεπλύνει την νίλα της καθυστέρησης σε 4.4 οπότε με αυτό το φτηνό τρικ θα λανσάρει προσεχώς διαφημιστικά που θα λένε: "Είμαστε τόσο γρήγοροι στις αναβαθμίσεις που προτού ολοκληρωθεί η διανομής της 1ης έκδοσης έχει ξεκινήσει η 2η." Πλάκα κάνω παίδες, τι άλλο; Μπας και περάσει η ώρα και κτυπήσει κανά μύνημα! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Όσοι είμαστε με 4.4.1 έχει καποιος το οτα ζιπ για 4.4.2 ώστε να το περάσουμε με sideload;μην περναω παλι απο την αρχή τα πάντα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Τα έχει φροντίσει ο Γυαλάκιας από χθες αγόρι! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378746 /URL] Ευχαριστούμε πολύ, με την ευκαιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Δοκιμασες να κανεις update το app? Δεν το έχω εγκαταστήσει. Όταν πάω να το βάλω μου βγάζει ενα error -24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Τα έχει φροντίσει ο Γυαλάκιας από χθες αγόρι! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378746 /URL] Ευχαριστούμε πολύ, με την ευκαιρία. Tωρα το ειδα!Να σαι καλα gialakia!! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Δεν το έχω εγκαταστήσει. Όταν πάω να το βάλω μου βγάζει ενα error -24 Για σβήσε τον google λογαριασμό σου και ξαναβαλτον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Εγώ δεν έχω λάβει ακόμα ούτε 4.4.1 ούτε 4.4.2. Φαντάζομαι δεν είμαι ο μοναδικός.. Μια απ' τα ίδια !!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Για σβήσε τον google λογαριασμό σου και ξαναβαλτον.. Τα ίδια, παλι το ίδιο σφάλμα μου βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Τα ίδια, παλι το ίδιο σφάλμα μου βγάζει Για τσεκαρε λίγο εδώ http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2027663 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ήρθε σήμερα πουρνό πουρνό η 4.4.2 με ota σε μένα Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts