solor Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Δεν μου έχει τύχει ποτε,δες μήπως δεν έχει μπει σωστα πανω στην θηκουλα.. Το κανει σε ασχετες φασεις και μολις τη βγαζω και την ξαναβαζω λειτουργει μια χαρα. Απλα Γίνεται αρκετα συχνα για να το θεωρησω τυχαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Το κανει σε ασχετες φασεις και μολις τη βγαζω και την ξαναβαζω λειτουργει μια χαρα. Απλα Γίνεται αρκετα συχνα για να το θεωρησω τυχαιο. Μήπως είναι οι επαφές της σιμ βρώμικες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Συχνα πυκνα μου βγαζει οτι η sim εχει βγει, χωρις ιδιαιτερους κραδασμους, στην μπροστινη τσεπη του παντελονιου το βαζω... εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο? η sim ειναι γνησια microsim και οχι κομμενη κανονικη sim. Αν η Sim σου είναι εντάξει, είναι θέμα της Ρομ. Στοκ η custom,θα πρότεινα ξανά εγκατάσταση. Και δοκίμασε μια στοκ Ρομ απείραχτη πρωτα,για να επιβεβαιώσεις οτι δουλεύει σωστά η Sim. Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solor Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Μήπως είναι οι επαφές της σιμ βρώμικες? τι εννοεις ακριβως φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εδώ και πολύ καιρό έχω παρατηρήσει οτι οταν μιλάω στο τηλεφωνο υπάρχουν κάποια παράσιτα,το παθαινετε και εσείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Όσοι είστε στοκ Ρομ 4.4.1 σας κολλάει ο dialer;πολλές φορες που πάω να κάνω αναζήτηση ονόματος για να καλεσω ενω πληκτρολογω δεν γράφει τπτ!μου το έκανε απο την 4.4 κ μετα. Το παρατήρησε άλλος; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solor Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Αν η Sim σου είναι εντάξει, είναι θέμα της Ρομ. Στοκ η custom,θα πρότεινα ξανά εγκατάσταση. Και δοκίμασε μια στοκ Ρομ απείραχτη πρωτα,για να επιβεβαιώσεις οτι δουλεύει σωστά η Sim. με στοκ ειμαι, θα το δοκιμασω να δω τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εδώ και πολύ καιρό έχω παρατηρήσει οτι οταν μιλάω στο τηλεφωνο υπάρχουν κάποια παράσιτα,το παθαινετε και εσείς;; Είχα αυτό το πρόβλημα όταν είχα περάσει την κ16ο αλλά μόλις έβαλα την κ 16s διορθώθηκε. Δοκίμασε άλλο radio ή ξαναπερνα την ρομ Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Απο το πρωι μέχρι τώρα το κινητό είναι στο 71% με 1 ωρα και 34 λεπτα οθόνη.Πρεπει να τα πηγαίνει παρα πολύ καλά η νέα εκδοση.φουλ στοκ με art.. Κανα Update στην αυτονομια εχουμε? :) Εδώ και πολύ καιρό έχω παρατηρήσει οτι οταν μιλάω στο τηλεφωνο υπάρχουν κάποια παράσιτα,το παθαινετε και εσείς;; Καποιες φορες κανει παρασιτα σε κανονικη κληση μεσω δικτυου,και παντα κανει παρασιτα μεσω Viber-WiFi Όσοι είστε στοκ Ρομ 4.4.1 σας κολλάει ο dialer;πολλές φορες που πάω να κάνω αναζήτηση ονόματος για να καλεσω ενω πληκτρολογω δεν γράφει τπτ!μου το έκανε απο την 4.4 κ μετα. Το παρατήρησε άλλος; Σε εμενα η ενεργη αναζητηση λειτουργει κανονικα,και ειμαι σε 4.4 φιλε @prioxxx Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Για πλακα (ναι ειναι εντελως αχρηστο) εκανα ενα benchmark για να δω πως παει η συσκευη μου. :) http://s28.postimg.org/sf963t7t5/Screenshot_2013_12_08_17_08_45.jpg Edited December 8, 2013 by niantic Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Είχα αυτό το πρόβλημα όταν είχα περάσει την κ16ο αλλά μόλις έβαλα την κ 16s διορθώθηκε. Δοκίμασε άλλο radio ή ξαναπερνα την ρομ Βασικά έχω φλασαρει 5-6 Ρομ kit kat με όλες το κανει και με 2 διαφορετικά radio.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Κανα Update στην αυτονομια εχουμε? :) Σε εμενα η ενεργη αναζητηση λειτουργει κανονικα,και ειμαι σε 4.4 φιλε @prioxxx Παλι κοντά στις 4 ώρες θα φτάσω μιας κ χρησιμοποιώ κ data k wifi. Αλλά μονο σε wifi πρεπει να τα πηγαινει παρα πολύ καλά. Το θέμα είναι οτι δεν το κάνει πάντα αυτό με το dialer Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Για πλακα (ναι ειναι εντελως αχρηστο) εκανα ενα benchmark για να δω πως παει η συσκευη μου. :) http://s28.postimg.org/sf963t7t5/Screenshot_2013_12_08_17_08_45.jpg Με ποιο προγραμμα εκανες το benchmark ? Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Antutu. 10 chars Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 τι εννοεις ακριβως φιλε? Εκεί που είναι το κύκλωμα της sim καθάρισε το προσεκτικά με ένα πανακι. Παλιά το είχα κανει σε μία που είχα και είχε διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Μολις το πούλησα το Ν4 μου :-( Μια ηλίθια ερώτηση να κάνω. όταν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σβήνονται τα πάντα ε? Ξέχασα να το ελέγξω αν και είμαι 99,99% σίγουρος. Απλά για επιβεβαίωση αν μπορεί κάποιος να μου το επαληθεύσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Συχνα πυκνα μου βγαζει οτι η sim εχει βγει, χωρις ιδιαιτερους κραδασμους, στην μπροστινη τσεπη του παντελονιου το βαζω... εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο? η sim ειναι γνησια microsim και οχι κομμενη κανονικη sim. Μου το έχει κάνει 2-3 φορές, με κομμένη sim βέβαια. Μια φορά το είχα αφήσει στο κάθισμα του αυτοκινήτου και λογικά λόγω των κραδασμών έφυγε λίγο από τη θέση της. Σήμερα έβγαλα για λίγο την Ringke Fusion θήκη που του φοράω και μετά από λίγο παρατήρησα ότι δεν αναγνώριζε την sim. Άνοιξα το καπάκι, ξαναέβαλα την sim και τώρα την βλέπει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Μολις το πούλησα το Ν4 μου :-( Μια ηλίθια ερώτηση να κάνω. όταν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σβήνονται τα πάντα ε? Ξέχασα να το ελέγξω αν και είμαι 99,99% σίγουρος. Απλά για επιβεβαίωση αν μπορεί κάποιος να μου το επαληθεύσει.. Ναι, τα πάντα, μην ανησυχείς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Για πλακα (ναι ειναι εντελως αχρηστο) εκανα ενα benchmark για να δω πως παει η συσκευη μου. :) http://s28.postimg.org/sf963t7t5/Screenshot_2013_12_08_17_08_45.jpg Με bionic και dalvik patches όπως φαίνεται, ε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Nαι αλλα χρησιμοποιωντας art. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Να κάνω μια ερώτηση ( μάλλον άκυρη!!) Μπήκα στο info της συσκευής απο τον dialer, και εκεί στα δίκτυα μου έβγαζε επιλογή να διαλεξω lte. Υπάρχει καμία περιπτωση να δουλεύει αυτό σε Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Να κάνω μια ερώτηση ( μάλλον άκυρη!!) Μπήκα στο info της συσκευής απο τον dialer, και εκεί στα δίκτυα μου έβγαζε επιλογή να διαλεξω lte. Υπάρχει καμία περιπτωση να δουλεύει αυτό σε Ελλάδα? Έχει ήδη απαντηθεί. Στην Ελλάδα η συχνότητα lte είναι διαφορετική από ότι στο εξωτερικό. Δε πιάνει στην Ελλάδα 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Το search δεν το βλέπει κανένας όμως!!έχουμε γράψει 150 φορές τα ίδια πραγματα !! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Μου έχει κάνει ΤΟΣΗ εντύπωση το γεγονός ότι το bluetooth δουλεύει άριστα στη συσκευή που ήθελα να το γράψω:lol: Είναι η πρώτη android συσκευή μου που δεν έχει κρασάρει τίποτα όσο χρησιμοποιώ bluetooth ή/και δεν αποσυνδέονται οι bluetooth συσκευές χωρίς λόγο! :cool: Αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένο το pebble 24/7, το bluetooth ακουστικό και ένα bluetooth ηχείο για μουσική και όλα λειτουργούν απροβλημάτιστα! :happy: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Έχετε πάρει την νέα έκδοση του play store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts