andrewk Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Εγώ να ρωτησω κάτι;;Πως μπορω να στείλω μήνυμα sms με το hangout σε αριθμο που δεν έχω στις επαφες μου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 με το που περασα 4.4 εμφανιστηκε και το πρωτο κολλημα στο play store.... ωραια ξεκινησαμε. κατα τα αλλα δεν ειδα κολληματα. για την ωρα φαινεται αρκετα γρηγορο οχι οτι πριν ηταν αργο αλλα μου φαινεται και το ρολαρισμα καλυτερο ισως ενα κλικ ισως να ειναι και ιδεα μου. Εβαλα την στοκ καθαρη χωρις ρουτ χωρις τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 nexus 4 αγορασμενα απο αγγλικο γερμανικο playstore εχουν κανονικα εγγυηση εδω ελλαδα? 2 χρονια? απο αμερικανικο playstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Με TWRP τα φλάσαρα :) Aπλά θέλει τη τελευταία έκδοση ( 2.6.3.3 ) και αν τυχόν πετάξει symlink errors απλά κάνεις unmount τα partitions και συνεχίζεις κανονικά. Όποιος "ανησυχεί" ας περάσει τη τελευταία CWM για να φλασάρει και μετά γυρνάει πάλι TWRP. Η baseband/radio δουλεύει ανεξαρτήτως έκδοσης,εγώ σε 4.3 είχα βάλει radio .48 λόγω ενός κουφού προβλήματος. Αν θυμάμαι καλά, δεν είμαι σίγουρος, το ίδιο ισχύει και για τον bootloader. ( εκτός αν είναι τίποτα τροποποιημένα αρχεία αυτά που παραθέτεις, δε ξέρω ) 2.6.3.3 έχω και βγάζει ερορ.και αυτά τα Mount unmount είναι λιγο ρίσκο.πιο γρήγορα περνάς cwm.με περασμένα bootloader radio 4.4 δεν ανοίγει η 4.3 με τίποτα.τα αρχεία είναι τα επίσημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Εγώ να ρωτησω κάτι;;Πως μπορω να στείλω μήνυμα sms με το hangout σε αριθμο που δεν έχω στις επαφες μου;; Πατάς το + πανω δεξιά και πληκτρολογεις το νούμερο στο πάνω πάνω κουτάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Μου κάνει για πρώτη φορά κάτι περίεργα το WiFi και δε μου αρέσει καθόλου αυτό. Αρχικά νόμιζα ήταν ιδέα μου αλλά δεν. Και το κάνει και σε 2 ρούτερ που έχω δοκιμάσει. Ή θα χάνει τελείως το σήμα και δεν θα επανέλθει αν δεν το ανοιγοκλείσω (το WiFi) Ή ενώ βλέπει το δίκτυο δεν συνδέεται. Ούτε αυτόματα ούτε χειροκίνητα. Μόνο με restart. Επίσης στην κατανάλωση μπαταρίας το έχει ψηλά πλέον μεταξύ 7 και 10% και δεν φαίνεται να κλείνει ποτέ, παρόλο που όση ώρα κοιμόμουν το είχα κλείσει. Εντάξει. Δεν το έχει κάνει πολλές φορές αλλά είναι κάτι που ποτέ δεν είχα πρόβλημα και δεν το ανέχομαι. Edited November 17, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 nexus 4 αγορασμενα απο αγγλικο γερμανικο playstore εχουν κανονικα εγγυηση εδω ελλαδα? 2 χρονια? απο αμερικανικο playstore? Ναι,ναι και ναι.. Πατάς το + πανω δεξιά και πληκτρολογεις το νούμερο στο πάνω πάνω κουτάκι Παταω 1286 που θέλω να στείλω ενα μήνυμα και δεν μπορω να γράψω,μου προτείνει αλλες επαφες.. Edit: Οκ,απλα έπρεπε να κατεβασω τέρμα την μπάρα..Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Μου κάνει για πρώτη φορά κάτι περίεργα το WiFi και δε μου αρέσει καθόλου αυτό. Αρχικά νόμιζα ήταν ιδέα μου αλλά δεν. Και το κάνει και σε 2 ρούτερ που έχω δοκιμάσει. Ή θα χάνει τελείως το σήμα και δεν θα επανέλθει αν δεν το ανοιγοκλείσω (το WiFi) Ή ενώ βλέπει το δίκτυο δεν συνδέεται. Ούτε αυτόματα ούτε χειροκίνητα. Μόνο με restart. Εμένα έφαγε κόλλημα το wifi και δεν συνδεόταν στου σπιτιού μου, στου αδερφού μου, και της αδερφής της γυναίκας μου (3 διαφορετικά ρούτερ, 3 διαφορετικές εταιρείες). Έπρεπε κάθε φορά να βάζω τον κωδικό για να συνδεθώ. Το πρόβλημα διορθώθηκε με το που έβαλα την γλώσσα σε αγγλικά (US), προκειμένου να ενεργοποιήσω το Google now. Από εκείνη την στιγμή συνδέεται κανονικά, και μετά που το γύρισα σε ελληνικά, παραμένει οκ. Το ξέρω ότι ακούγεται άκυρο, αλλά έτσι μου λύθηκε :-D Ένα άλλο πρόβλημα που έχω, είναι με τον launcher, πολλές φορές που πατάω home για να βγω από κάπου, με ρωτάει ποιον launcher θέλω, κι ενώ έχω διαλέξει ποιον θέλω κι έχω πατήσει ΠΑΝΤΑ, δεν το κρατάει και με ξαναρωτάει. Κι αυτό γίνεται και κάθε φορά που κάνω restart, πάντα με ρωτάει ποιον θέλω. Edited November 17, 2013 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Μάλλον τυχαίο είναι αυτό που λες με την αλλαγή γλώσσας. Το είχα Αμερικάνικα μέχρι προχθές που το γύρισα Ελληνικά. Πριν πέσω για ύπνο, το βράδυ, έκλεισα το Wi-Fi. Όταν ξύπνησα δεν συνδεόταν, μέχρι να κάνω restart. Με τους launchers δεν έχω πρόβλημα. Ένας ο μαμίσιος της Rom, μετά έβαλα τον νέο, πάτησα το "πάντα"και το έχει δεχτεί κανονικά. Edited November 17, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Μάλλον τυχαίο είναι αυτό που λες με την αλλαγή γλώσσας. Το είχα Αμερικάνικα μέχρι προχθές που το γύρισα Ελληνικά. Πριν πέσω για ύπνο, το βράδυ, έκλεισα το Wi-Fi. Όταν ξύπνησα δεν συνδεόταν, μέχρι να κάνω restart. Με τους launchers δεν έχω πρόβλημα. Ένας ο μαμίσιος της Rom, μετά έβαλα τον νέο, πάτησα το "πάντα"και το έχει δεχτεί κανονικά. Πάντως και προχτές που μου ξανάκανε το ίδιο, του γύρισα γλώσσα και έφτιαξε πάλι. Με τον launcher έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και καιρό. Δεν ξέρω αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών μήπως φτιάξει. Και για του λόγου το αληθές, τώρα πήγα να βγω και: http://img.tapatalk.com/d/13/11/17/y9u5a5yq.jpg Edited November 17, 2013 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 εχει παρει κανεις την 4.4 ota; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 εχει παρει κανεις την 4.4 ota; Δεν έχει βγει ακόμα ΟΤΑ οποτε μην προσπαθείς τσαμπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 για το θέμα με το πλήκτρο power που δεν έπιανε με τη μία που λέγαμε με τον samakos.... μετά την αναβάθμιση σε 4.4 πατάει σαν καινούργιο... οπότε σίγουρα κάτι στο software έφταιξε.... μπορεί να είναι κουφό αλλά έτσι είναι. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Επειδή δεν νιώθω περιμένω ΟΤΑ άλλα το πρόβλημα το "ελυσα" αλλιως.απεγκατέστησα ολες τις εφαρμογές απο τοτε που ξεκίνησε το πρόβλημα και εφτιαξε.Τουλάχιστον ξέρω οτι ηταν λειτουργικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Το led ειδοποιήσεων το φτιάξανε στην stock 4.4; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Το led ειδοποιήσεων το φτιάξανε στην stock 4.4; Εγώ με στοκ ,μια χαρά δουλεύει. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Το led ειδοποιήσεων το φτιάξανε στην stock 4.4; Εμένα σε mail,μηνύματα δουλεύει μια χαρα,κλήσεις δεν ξέρω ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epee Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Δεν το έφτιαξαν. Στις αναπάντητες δε δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Δεν το έφτιαξαν. Στις αναπάντητες δε δουλεύει. Τόσο δύσκολο είναι το ρημάδι να το φτιάξουν και για τις κλήσεις; Σε όλες τις custom είναι κομπλέ και δεν μπορεί η Google; έλεος δηλαδή! Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 εγω θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι το led δουλευε στις αναπαντητες μεχρι που εβαλα το Lightflow για δοκιμη...ακομα και οταν το εβγαλα το prog το led δεν επανηλθε ποτε... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Εμένα δούλευε το φωτάκι, αλλά και πάλι έβαλα Light Flow. Έχει τόσες επιλογές σε χρώματα και εφαρμογές που δε βρίσκω το λόγο να έμενα με το στοκ. Τουλάχιστον τώρα ξέρω αν έχω αναπάντητη και είναι επείγον να δω το κινητό, πότε φορτισε πλήρως ή αν έχω ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές αφού κάνει cycle τα χρώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 εγω τουλαχιστον στη free εκδοση του lightflow δε βρηκα ειδοποιησεις fb και kakotalk που δουλευω οποτε δε με βολεψε Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Οτι θέλει κανει γενικά; εμένα δουλεύει σε μέιλ, κλήσεις, fb με διάφορα χρωματα ανάλογα τι είναι κλπ κλπ. Μήπως αν καποτε έχει μπει παραπλήσιο πρόγραμμα στην συσκευή τα ρημαζει όλα και μετα είναι προβληματική η λειτουργεία του ακόμα και σε στοκ μορφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Επιβεβαιώνω κι εγώ οτι το led notification δεν δουλεύει για αναπάντητες και σε μένα επίσης δεν δείχνει κάτι όταν η μπαταρία είναι χαμηλή. Σε όλα τα άλλα είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Παιδιά, το Art μετράει! Μπήκα σε dalvik λειτουργία για λίγο,να δω διαφορα,αλλά ξαναγυρισα σε Art κατευθείαν. Κανει το nexus να μοιάζει με iPhone στην αίσθηση! Art λοιπον! Ας γίνει έτσι! :) Stock ROM & Kernel,rooted,twrp 2633 Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts