prioxxx Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Σε όσους έχει σπάσει ή γρατσουνιστεί η πλάτη θυμίζω ότι υπάρχει και η λύση της dbrand. Εγώ τοποθέτησα σήμερα το μαύρο carbon fiber και το αποτέλεσμα τόσο οπτικά όσο και στην αφή είναι καταπληκτικό. Από τη στιγμή που το παρήγγειλα ήρθε σε πέντε μέρες από Καναδά με εννέα ευρώ μαζί με τα μεταφορικά!!! Εξαρτάται το σπάσιμο βέβαια.. Αμα είναι ράγισμα ή γρατζουνια οκ.αλλά σε μένα εγίνε κομμάτια όλο το πίσω μέρος Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Φαντάσου το σαν αδιάφανο screen protector για την πλάτη. Είναι από υλικό της 3Μ το οποίο δεν χαράσσεται (και αν χαραχθεί επανέρχεται με θερμό αέρα). Το περνάς πάνω στην πλάτη και κρύβονται σπασίματα/γρατσουνιές κλπ. Ακόμη και άθικτη να είναι η πλάτη (σαν τη δική μου) αξίζει τον κόπο :) Αν είναι άθικτη η πλάτη, γιατί να το βάλεις; Έτσι κρύβεται όλο το κρύσταλλο από πίσω που είναι από τα πιο όμορφα μέρη του κινητού. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Αν είναι άθικτη η πλάτη, γιατί να το βάλεις; Έτσι κρύβεται όλο το κρύσταλλο από πίσω που είναι από τα πιο όμορφα μέρη του κινητού. Γιατί είναι εξίσου όμορφο (για να μην πω ομορφότερο αλλά αυτά είναι γούστα) και για να μην φοβάσαι να ακουμπήσεις το κινητό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Επείγον!!! Ένα απλό restart έκανα και το κινητό έχει κολλήσει σε bootloop δείχνοντας το Χ μόνο. Είμαι root με franco kernel. Είμαι επαρχία για διακοπές, τι να κάνω; καθάρισμα cache, delving έκανα πάντως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Επείγον!!! Ένα απλό restart έκανα και το κινητό έχει κολλήσει σε bootloop δείχνοντας το Χ μόνο. Είμαι root με franco kernel. Είμαι επαρχία για διακοπές, τι να κάνω; καθάρισμα cache, delving έκανα πάντως. Πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να κάνεις factory reset. Πάρε ένα backup πριν. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Επείγον!!! Ένα απλό restart έκανα και το κινητό έχει κολλήσει σε bootloop δείχνοντας το Χ μόνο. Είμαι root με franco kernel. Είμαι επαρχία για διακοπές, τι να κάνω; καθάρισμα cache, delving έκανα πάντως. Stock Rom?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Backup είχα πάρει πριν 1 βδομάδα.αλλά δεν έχω τώρα pc για να το μεταφέρω. Φοβάμαι μήπως έκανε update μόνο του την 4.3. Μπορώ να κάνω reset χωρίς να χάσω τα data; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Ναι είναι stock Rom Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Backup είχα πάρει πριν 1 βδομάδα.αλλά δεν έχω τώρα pc για να το μεταφέρω. Φοβάμαι μήπως έκανε update μόνο του την 4.3. Μπορώ να κάνω reset χωρίς να χάσω τα data; Αν έχεις χώρο και custom recovery ξαναπάρε και κάνε factory reset. Για να μπορείς να επαναφέρεις τα data. Ο χώρος αποθήκευσης αν δεν κάνω λάθος δεν σβήνεται. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Επείγον!!! Ένα απλό restart έκανα και το κινητό έχει κολλήσει σε bootloop δείχνοντας το Χ μόνο. Είμαι root με franco kernel. Είμαι επαρχία για διακοπές, τι να κάνω; καθάρισμα cache, delving έκανα πάντως. περνα το backup σου.. σορυ δεν ειδα αυτα τα ποστ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Παιδιά είμαι διακοπές, δεν παίζει pc μόνο ένα ταμπλετ. Έχω twrp recovery. Εχει format data, wipe internal, system και wipe external. Κανένα από αυτά δεν βοηθάει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Παιδιά είμαι διακοπές, δεν παίζει pc μόνο ένα ταμπλετ. Έχω twrp recovery. Εχει format data, wipe internal, system και wipe external. Κανένα από αυτά δεν βοηθάει; Factory reset κάνε μετά από backup και θα είσαι εντάξει Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Factory reset κάνε μετά από backup και θα είσαι εντάξει gialakia αφου λεει backup δεν εχει... δεν ξερω αν αναγνωριζει ο PC τον αποθηκευτικο χωρο του nexus οταν ειναι κλειστο..αν ναι πανε σε ενα net cafe οπου και να σαι θα βρεις ενα και αφου εισαι ροοτ και εχεις recovery κατευασε μεσω του PC καποια ρομ cm,slim bean,η Packman +gapps μετεφερε τα στο κιν. και φλασαρε το..αν δεν το αναγνωριζει κατευασε το root kit...και οταν γυρισεις σπιτι περνα το backup και εισαι οκ..αλλη φορα ενα backup να αφηνεις παντα μεσα ας πιανει λιγο χωρο δε πειραζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Υπάρχει backup μέσα στο κινητό απλά δεν το έχω περάσει στο pc. Αν κάνω factory reset, δε θα χάσω και τα data; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Υπάρχει backup μέσα στο κινητό απλά δεν το έχω περάσει στο pc. Αν κάνω factory reset, δε θα χάσω και τα data; Custom recovery εχεις;;Αν εχεις όλα κομπλε..Κανέ factory reset απο twrp και δεν θα χάσεις data και μετα restore...Προσεξε όμως θα πας στο wipe όχι στο format.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Custom recovery εχεις;;Αν εχεις όλα κομπλε..Κανέ factory reset απο twrp και δεν θα χάσεις data και μετα restore...Προσεξε όμως θα πας στο wipe όχι στο format.. Στο μενού του wipe αν επιλεξω το factory reset γράφει : wipes data and cache. Σίγουρα αυτό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Στο μενού του wipe αν επιλεξω το factory reset γράφει : wipes data and cache. Σίγουρα αυτό; Ναι αυτό είπα και λέει και ο andrewk. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Στο μενού του wipe αν επιλεξω το factory reset γράφει : wipes data and cache. Σίγουρα αυτό; Σε παρένθεση γραφεί not including storage mount..Οποτε δεν χάνεις το backup..Το backup το εχεις κανει απο twrp έτσι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Σε παρένθεση γραφεί not including storage mount..Οποτε δεν χάνεις το backup..Το backup το εχεις κανει απο twrp έτσι;; και εγω twrp εχω πανε στο wipe και swype to factory reset περνα μετα το backup και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Παίδες τσάμπα σας κούρασα. Χωρίς twrp, wipe κλπ , απλά έκανα restore και το κινητό ξύπνησε. :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Παίδες τσάμπα σας κούρασα. Χωρίς twrp, wipe κλπ , απλά έκανα restore και το κινητό ξύπνησε. :-) No problem, έτσι για να ξυπνάμε λίγο... Περιμένουμε και τη μικρή ΟΤΑ... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 No problem, έτσι για να ξυπνάμε λίγο... Περιμένουμε και τη μικρή ΟΤΑ... Ναι το είδα και εγώ άλλα δεν είναι τπτ..2mb update είναι και νομιζω είναι κάτι περί security. http://www.droid-life.com/2013/08/20/nexus-4-to-receive-update-to-build-jwr66y-of-android-4-3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το nexus 4 απο skroutzoμαγαζο.Σε επικοινονια που ειχα μαζι τους για την χωρα προελευσης του κινητου μου ειπαν οτι ειναι αμερικανικων προδιαγραφων!!θα εχω προβλημα με την εγγυηση?με τις αναβαθμισεις τι θα παιζει?να το παρω η να προτιμησω καποιο αλλο μαγαζι? Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 απο χωρα της ευρωπαικης ενωσης κυτα να ειναι καλυτερα. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 απο χωρα της ευρωπαικης ενωσης κυτα να ειναι καλυτερα. Για ποιον λογο φιλε μου?κατατοπισε με λιγο :lol: Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts