Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά κανένα νεο σχετικα με τον φορτιστή απο wind έχουμε? Για το buzzing του ακουστικού?

Περιμένουμε.. Από wind και lg μου είχαν πει για τέλη Απριλίου!

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την σκεφτόμουν και εγώ την Fusion αλλά έστω και λίγο θα το πάρει τον έξτρα όγκο.

Για αυτό σκεφτόμουν να πάρω εγώ μόνο screen protectors, αφού ουσιαστικά με ενδιαφέρει να προστατέψω το μπρος πίσω και όχι τα πλαινά.

Προφανώς όταν βάζεις θήκη είναι αναπόφευκτη η αύξηση του όγκου. Το θέμα είναι να μην είναι υπερβολική. Μέχρι 2mm είναι ανεκτό για μένα και αν έχω καταλάβει καλά εκεί πρέπει να παίζει η Fusion, η τέλος πάντων σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη έχω δει είναι η πιο λεπτή.

Screen protector ειδικά μπροστά δεν έχω βάλει ποτέ. Είμαι της άποψης ότι η οθόνη πρέπει να φαίνεται και να δίνει την αίσθηση όπως ακριβώς είναι. Συν ότι σε 5 smartphones που είχα ως τώρα (όλα με Gorilla) κανένα δεν παρουσίασε γρατζουνιές ή άλλα σημάδια στην οθόνη. Όλα τα σημάδεψα, αλλά σε άλλα μέρη, περιμετρικά πχ. του σασί ή στο καπάκι, αλλά όλες οι οθόνες μου είναι άθικτες. Που επειδή έγω δεν είμαι καθόλου της προσοχής σημαίνει ότι το γυαλί έκανε τη δουλειά του. Σε ένα μάλιστα είχα το θάρρος να κάνω κ το τεστ που γρατζουνίζεις την οθόνη με ένα κλειδί, και πραγματικά μετά δεν είχε κανένα σημάδι.

ΥΓ. Να υποθέσω ότι οι παλιές πρακτικές περί πρώτης φόρτισης έχουν σταματήσει να υφίστανται έτσι; Από το κουτί στην κατανάλωση κατευθείαν όπως έρχεται από το εργοστάσιο προ-φορτισμένο; (Δεν ξέρω γιατί κάνω πάντα αυτή την ερώτηση σε κάθε νέα συσκευή! :lol: )

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

κανενα σημειο ζωης?στον υπολογιστη φαινοταν?ελπιζω να το εχεις γρηγορα!αψογη η lg!

Όχι , ούτε στον υπολογιστή φαινόταν... Το ledaki άναβε κόκκινο αν κρατούσα το power για πάνω απο 10 δευτερόλεπτα πατημένο. Ακόμα δεν έχω νέα ,αλλά δεν ανησυχώ ^_^

ο Κόκκινος

Παιδιά κανένα νεο σχετικα με τον φορτιστή απο wind έχουμε? Για το buzzing του ακουστικού?

Ναι σήμερα πήγα εγώ απο κατάστημα και μου είπαν οτι ξεκίνησε η αποστολή των φορτιστών κάποιους τους στέλνουν απευθείας στον πελάτη και άλλα στο κατάστημα και τα παραδίδουν αυτοί. Στο τοπικό κατάστημα μου είπαν ότι απ τα 10 νεξους οι 8 το παρέλαβαν

επίσης εγω δεν έχω κανένα Buzzing στο ακουστικό !

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Τελικά στη νέα έκδοση με τα "ποδαράκια" εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα με το κουδούνισμα της κάμερας;

Ρωτάω γιατί κάπου διάβασα ότι κάτι διόρθωσαν και στη κάμερα.

Ας απαντήσει κάποιος φίλος που το έχει.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ξαναγράψει το πρόβλημά μου αλλά η κατάσταση είναι λίγο τραγική γι'αυτό και ξαναγράφω.

Έχω το nexus 2.5 μήνες και ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχω πρόβλημα με το data του ίντερνετ. Με λίγα λόγια τα μειλ και το μηνύματα του whatsapp έρχονται με καθυστέρηση 10-20 λεπτών. Η πλάκα είναι ότι αυτό δεν γίνεται πάντα. Με το wifi όλα καλά. Πήρα στην cosmote τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχω κάποιο θέμα με την γραμμή μου, πήρα στην LG αλλά και αυτοί δεν ξέρουν τι να μου πουν. Δεν έχουν ακούσει κάτι παρόμοιο, οπότε και να πω ότι το στέλνω σε αυτούς δεν θα αλλάξει και κάτι.

Αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι ας μου πει γιατί δεν μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω το τηλέφωνο με αυτό τον τρόπο.

Ευχαριστώ!

Mε αφορμή το σχόλιο σου, έκανα ένα τεστάρισμα στο δικό μου και όντως γίνεται το ίδιο και σε μένα.

Από ότι είδα, είναι υπαρκτό πρόβλημα σε πολλούς ( αλλά όχι σε όλους ) και δεν υπάρχει οριστική λύση ή σοβαρό workaround.

Μόλις μου χάλασε ο μήνας του μέλιτος :mad:

Αναρωτιέμαι αν με άλλο kernel ( franco ? ) το πρόβλημα λύνετε. Καμιά ιδέα ;

Eδώ link με το πρόβλημα και προτάσεις λύσεων:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072930

http://things-linux.blogspot.gr/2013/02/google-and-nexus-4-users-report.html?m=1

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=42272.

http://productforums.google.com/forum/m/#!topic/mobile/SQH6JnIFYcQ

Edited by zerow

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια ερωτησούλα παιδιά..έχει παρατηρήσει κανένας π.χ. στα sms στιγμιαίο κλείσιμο του πληκτρολογίου και επαναφορά του? σα να γίνεται κατά κάποιο τρόπο reaarangement στην οθόνη? και αν ναι, οφείλεται κάπου? ή διορθώνεται κάπως?

παιδιά αυτό το έχει παρατηρήσει άλλος? και να ξέρουμε που οφείλεται?

παιδιά αυτό το έχει παρατηρήσει άλλος? και να ξέρουμε που οφείλεται?

Δεν εχω παρατηρησει κατι εγω...βεβαια ειμαι με paranoid rom

Παιδες με το 4g τι παιζει?

Εχω διαβασει πολλα στους xda αλλα δεν εχω βγαλει ακρη?

Απο την comote ζητησα να το ενεργοποιησουν αλλα δεν ξερω τι πρεπει να αλλαξω στην συσκευη...

Παιδες με το 4g τι παιζει?

Εχω διαβασει πολλα στους xda αλλα δεν εχω βγαλει ακρη?

Απο την comote ζητησα να το ενεργοποιησουν αλλα δεν ξερω τι πρεπει να αλλαξω στην συσκευη...

Δεν δουλεύει Ελλάδα.Να ρωτήσω μιας και είδα ότι βγήκε το swype 1.5 επίσημα στο playstore εμείς που έχουμε ήδη swype είναι το ίδιο,καλύτερο ή χειρότερο?Το έχει σε προνομιακή τιμή το playstore 0,7$

Δεν δουλεύει Ελλάδα.Να ρωτήσω μιας και είδα ότι βγήκε το swype 1.5 επίσημα στο playstore εμείς που έχουμε ήδη swype είναι το ίδιο,καλύτερο ή χειρότερο?Το έχει σε προνομιακή τιμή το playstore 0,7$

Εγω το αγορασα και πεταξα την beta, εχω την αισθηση οτι ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τι λέτε βρε παιδιά;

Τι είναι το 4g ; Έτσι το ανοίγουμε και το κλείνουμε;

Το επόμενο μοντέλο του Nexus θα βγει για 4g.

Τώρα δεν υποστηρίζεται.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τι λέτε βρε παιδιά;

Τώρα δεν υποστηρίζεται.

Τι λέτε βρε παιδιά;

Τώρα δεν υποστηρίζεται.

Καλα λεμε.Και ναι το ανοιγουμε και το κλεινουμε οποτε θελουμε ή απο το κρυφο μενου ή με mod.Το Nexus βασιζεται στο Optimus G το οποιο εχει 4g chip οπως και το Nexus απλα στο Nexus ειναι απενεργοποιημενο.Στην 4.2.2. το ''εκοψε'' η Google.Υποψιν οτι στην Ελλαδα ετσι και αλλιως δε θα επιανε λογω διαφορετικη συχνοτητας εκπομπης.Υπαρχουν παιδια στο εξωτερικο απο δω μεσα που το χρησιμοποιουν κανονικα.

ποσο εγγυηση εχει το nexus αν εχει αγοραστει απο το αγγλικο play store ενα ή δυο?

λογικά δύο. Από ευρωπαϊκή χώρα το παίρνεις

Mε αφορμή το σχόλιο σου, έκανα ένα τεστάρισμα στο δικό μου και όντως γίνεται το ίδιο και σε μένα.

Από ότι είδα, είναι υπαρκτό πρόβλημα σε πολλούς ( αλλά όχι σε όλους ) και δεν υπάρχει οριστική λύση ή σοβαρό workaround.

Μόλις μου χάλασε ο μήνας του μέλιτος :mad:

Αναρωτιέμαι αν με άλλο kernel ( franco ? ) το πρόβλημα λύνετε. Καμιά ιδέα ;

Eδώ link με το πρόβλημα και προτάσεις λύσεων:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072930

http://things-linux.blogspot.gr/2013/02/google-and-nexus-4-users-report.html?m=1

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=42272.

http://productforums.google.com/forum/m/#!topic/mobile/SQH6JnIFYcQ

Και με Franco το ίδιο μου έκανε μετά από μερικές μέρες. Εγώ θα περιμένω την 5 και μετά βλέπουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχει σε μερικούς και να μην υπάρχει και λύση.

:D

λογικά δύο. Από ευρωπαϊκή χώρα το παίρνεις

Έτσι είναι,το είπε εκπρόσωπος της LG στο τηλ.

Λίγα ποστ πιο πριν έιχα γράψει πως έστειλα το Νέξους μου για service, με άψογη ανταπόκριση και εξυπηρέτηση απο LG, σήμερα μίλησα με τον τεχνικό ( 9:01 πήρα, ποιος ξέρει τι θα άκουσα... ^_^) και... μου αλλάζουν πλακέτα και άυριο θα το έχω. Δευτέρα το δήλωσα χαλασμένο, Παρασκευή θα είναι πίσω...

Είμαι ΠΑΡΑ πολύ ευχαριστημένος, ίσως έχει να κάνει και λόγω της κακής προηγούμενης εμπειρίας με το service της HTC :(.

ο Κόκκινος

Και με Franco το ίδιο μου έκανε μετά από μερικές μέρες. Εγώ θα περιμένω την 5 και μετά βλέπουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχει σε μερικούς και να μην υπάρχει και λύση.

Προς το παρρόν φλασάρω κάποιες λύσεις μπας και δουλέψει. Αλλά είναι απίστευτο ξενέρωμα από τη στιγμή που το παρατήρησα.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για αλλαγή μπαταρίας αν χρειαστεί το πάμε στην LG ? επειδή είδα ότι είναι σχετικά εύκολο να αλλάξει κάποιος μόνος του την μπαταρία ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε καινούρια γνήσια μπαταρία? η γενικά να κάνουμε κάτι για να κρατάει λίγο παραπάνω η μπαταρία?
1+ Never Settle

Καλα λεμε.Και ναι το ανοιγουμε και το κλεινουμε οποτε θελουμε ή απο το κρυφο μενου ή με mod.Το Nexus βασιζεται στο Optimus G το οποιο εχει 4g chip οπως και το Nexus απλα στο Nexus ειναι απενεργοποιημενο.Στην 4.2.2. το ''εκοψε'' η Google.Υποψιν οτι στην Ελλαδα ετσι και αλλιως δε θα επιανε λογω διαφορετικη συχνοτητας εκπομπης.Υπαρχουν παιδια στο εξωτερικο απο δω μεσα που το χρησιμοποιουν κανονικα.

Ωπ δεν το γνώριζα για το chip.

Ήξερα μόνο ότι θα βγει το νέο Nexus με 4G.

Αυτό τι διαφορά θα έχει έχει τότε ;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Προς το παρρόν φλασάρω κάποιες λύσεις μπας και δουλέψει. Αλλά είναι απίστευτο ξενέρωμα από τη στιγμή που το παρατήρησα.

Φλασαρε αυτόν

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2048739

Είχες το ίδιο θέμα και στο έλυσε ; Εχω βάλει τον franco, αυτον θα τον περάσω απλά από πάνω ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είμαι εξωτερικό και θέλω να ενεργοποιησω το 4G. Τι πρέπει να κάνω; Φοραω την τελευταία έκδοση 4.2.2. Έχει κανένα link Ort Video in YouTube?
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)