Jump to content

Vero Tablet Tab A9724

Alex_1892
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι ότι ένα tablet θα ήταν πολύ χρήσιμο. Η χρήση του θα είναι κυρίως επαγγελματική, χωρίς αυτό να αποκλείει και άλλες χρήσεις. Μέσα σε όλα λοιπόν, βρήκα και αυτό Vero Tablet Tab A9724 IPS 9.7". τα χαρακτηριστικά του φαίνονται πολύ καλά. Το ίδιο και η τιμή του. Εσείς τι γνώμη έχετε;

Δεν βρήκα κάποιο θέμα ή άλλη γνώμη πάνω σε αυτό το tablet γι'αυτό άνοιξα νέο θέμα. Εαν υπάρχει κάπου και δεν το πρόσεξα, παρακαλώ διαγράψτε το και συγχωρέστε με (νέο μέλος ένεκα :p)

THL 4000 - Samsung Galaxy Note 10.1 (GT-N8013EA)

• Απαντήσεις 99
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικα την ταμπλετα της oktabit Α9724 την πηρε στα 200 € απο κωτσοβολο ενας φιλος. απο τα λιγα που ειδα: android 4.04, rk3066 ,quad mali 400, 16gb, ips, bluetooth 4, 4000ah-> 7.4v(δηλ.8000ah), 1 ηχειο, με ρομ που τα στοιχεια της ταιριαζουν με το Ν101.Συγκρινομενο με το δικο μου Μ2 pipo mix :λιγο πιο φωτεινο το δικο μου και πιο ελαφρυ. χωρις google play αλλα και χωρις blootware με εγκατεστημενο ελληνικο πληκτρολογιο. περισσοτερες λεπτομερειες αυριο. νομιζω (με την προύποθεση να μην ψαχνεσαι για νεες ρομ) σε αυτα τα λεφτα δεν αξιζει να ασχοληθεις με κινεζικο πλεον.... Edited by kontz

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Κι εγώ εκεί το είδα, αλλά θέλω να το ψάξω καλά πρώτα. Καλώς ή κακώς δεν μου περισσεύουν και αυτό που θα πάρω θα το κρατήσω για καιρό. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Όντως δείχνει αρκετά καλό για μη κινέζικο ειδικά και σε πολύ καλή τιμή http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10108598&cmicc=skroutz

Περιμένουμε εντυπώσεις από τους πρώτους χρήστες. Το σκεφτόμουν για cube αλλά σε αυτη τη τιμή από Ελλάδα και με υποστήριξη το σκέφτομαι σοβαρά αν αξιζει η αγορά από Κίνα τελικά. Από ηχείο και οθόνη τι λέει;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

τελικα την ταμπλετα της oktabit Α9724 την πηρε στα 200 € απο κωτσοβολο ενας φιλος. απο τα λιγα που ειδα: android 4.04, rk3066 ,quad mali 400, 16gb, ips, bluetooth 4, 4000ah-> 7.4v(δηλ.8000ah), 1 ηχειο, με ρομ που τα στοιχεια της ταιριαζουν με το Ν101.Συγκρινομενο με το δικο μου Μ2 pipo mix :λιγο πιο φωτεινο το δικο μου και πιο ελαφρυ. χωρις google play αλλα και χωρις blootware με εγκατεστημενο ελληνικο πληκτρολογιο. περισσοτερες λεπτομερειες αυριο. νομιζω (με την προύποθεση να μην ψαχνεσαι για νεες ρομ) σε αυτα τα λεφτα δεν αξιζει να ασχοληθεις με κινεζικο πλεον....

Φίλε kontz αν τη δουλέψεις την ταμπλέτα, πες μας ορισμένα πράγματα για την απόκριση της, την ταχύτητα, την αυτονομία κλπ.

Πιστεύω ότι στα 199 ευρώ ενδιαφερόμαστε πολλοί να τη πάρουμε...

Με 1 ηχείο και χωρίς google Play? Σοβαρά μειονεκτήματα για μένα.

Και τι εννοείται ότι δεν είναι κινέζικο? Φυσικά και είναι εκτός αν κατασκευάζεται στην Ευρώπη που δεν νομίζω.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

+1 κι απο μενα...χωρις επισημο google play!?δεν λεει...οχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλα markets ...αλλα ειναι βασικο μειον!

Καλημέρα.

Δύο ηχεία έχει το tablet.

Google Play δεν έχει αλλά η εγκατάσταση του είναι πολύ απλή (install το apk και restart).

Η ανάλυση της οθόνης είναι η κλασική 1024x768.

Με 1 ηχείο και χωρίς google Play? Σοβαρά μειονεκτήματα για μένα.

Και τι εννοείται ότι δεν είναι κινέζικο? Φυσικά και είναι εκτός αν κατασκευάζεται στην Ευρώπη που δεν νομίζω.

εγω τουλαχιστον εννοω οτι δεν ειναι αγορασμενο απο κινεζικο μαγαζι. Το ταμπλετ φυσικα και ειναι κινεζικο .

Οσον αφορά το ταμπλετ:

Περασα ευκολα μαρκετ, ηχεια βλεπω 2 αλλα στην ιδια μερια με μικρη αποσταση μεταξυ τους. Οποτε μοιαζουν να ειναι ενα. Οσο το δουλεψα παει σφαιρα. Φαινεται να ειναι ρουτ αλλα το sυ δεν δουλεψε[;;;;;;] .ο ηχος μου φανηκε λιγο χαμηλος. Μεχρι στιγμης θετικοτατες εντυπωσεις

Edited by kontz

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Για κάποιον που δεν θέλει να αγοράσει από Κίνες , Αμερικές και Γερμανίες το εν λόγω tablet σε αυτά τα λεφτά (199,00 euro) είναι μία

πολύ τίμια αγορά !!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Αφού πέρασες εύκολα το google play και έχεις πρόσβαση κανονικά τότε είναι πολύ καλή επιλογή

Elisa-Saunalahti Huoleton Premium+ with Unlimited Voice, SMS, MMS, video calls

Unlimited 5G mobile internet

+ 20gb data roaming per month in EU countries

Price : 31,90 € το μήνα χωρίς δεσμεύσεις

τρέξε και κανένα benchmark αν γίνεται να δούμε τι παίζει αν και γνωρίζουμε στο περίπου με βάση CPU-GPU

Όντως αν μπορεί κάποιος που το έχει να τρέξει κάποια benchmarks , θα βοηθούσε και εμάς τους αναποφάσιστους...

Όντως αν μπορεί κάποιος που το έχει να τρέξει κάποια benchmarks , θα βοηθούσε και εμάς τους αναποφάσιστους...

ποιο προτιματε;( το ταμπλετ δεν ειναι δικο μου οποτε δεν μπορω να κανω οτι θελω ...) ;)

ποιο προτιματε;( το ταμπλετ δεν ειναι δικο μου οποτε δεν μπορω να κανω οτι θελω ...) ;)

Κλασικά το τελευταίο Antutu αν και αφού φοράει το Rk3066 είναι στάνταρ τα νούμερα.

Γύρω στο 11800 πρέπει να βγάλεις, αλλά δοκίμασε για το τυπικό.

Amazon Fire stick 4k max

11947 μου εβγαλε το antutu

build number: rk30sdk-eng 4.0.4 IMM76D eng.xcy.20121023.102017test-keys

kernel: Linux version 3.0.8+ (xcy@ubuntu) (gcc version 4.4.0 (GCC) ) #3 SMP PREEMPT Thu Nov 1 10:56:59 CST 2012

Edited by droulis

για το προβλημα με τον χαμηλο ηχο των ηχειων μια λυση που βελτιωνει τα πραγματα ειναι το volume+. υπαρχει free και paid εκδοση

Σημερα πηγαμε, να το παρει ενα φιλος απο κωτσοβολο, αλλα μολις ειχαν παραλαβει και δεν ειχαν ξεπακεταρει, οποτε μαλλον αργοτερα θα παει να το παρει.Ειδα το δειγμα και ειναι παρομοιο με το pipo μου,για 199 ευρω απο Ελλαδα ειναι μια χαρα. :) Αλλωστε εδω και μηνες ελεγα, πoτε επιτελους ,μια ελληνικη εταιρεια θα κανει παραγγελια σε καποιον κινεζο, ενα "δικο" της, "καλο" tablet,σε λογικη τιμη.Το e-shop εχει φερει ενα σωρο "πολωνους" εκ κινας,αυτοι πιο εξυπνοι ειναι ;
Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire

Καλά ρε παιδιά πως το δίνουν τόσο φτηνά. Η oktabit χοντρική το δίνει 198€ lol

φαντάζομαι άλλο 100 κομμάτια χονδρική και άλλο 10.000 ...

Να ρωτήσω κάτι; Το ρουτ το su και το benchmark τι ακριβώς είναι; Διαβάζοντας κατάλαβα ότι είναι μάλλον σημαντικά...

Να ρωτήσω κάτι; Το ρουτ το su και το benchmark τι ακριβώς είναι; Διαβάζοντας κατάλαβα ότι είναι μάλλον σημαντικά...

Το su είναι μέρος της λειτουργίας root και το benchmark σημαίνει πρόγραμμα μέτρησης επιδόσεων.

Amazon Fire stick 4k max