Jump to content

Alex_1892

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Alex_1892

  • Ημ. Γέννησης 21/10/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Alex_1892's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορώ να βοηθήσω με μετάφραση, αλλά ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος. Αν μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι και το σκ, λογικά θα στείλω κάτι.
  2. @juancho Αν πας σε προηγούμενη σελίδα ή κάνεις αναζήτηση, θα βρεις σχετικό post για την ενοποίηση αποθηκευτικού χώρου. Είναι guide απο το xda, πολύ αναλυτικό και εύκολο να το ακολουθήσεις. Απλά διάβασέ το ολόκληρο και προσεκτικά. Και πάντα πριν το επιχειρήσεις κάνε backup τα δεδομένα σου όλα. Good luck!
  3. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Έσωσες το όχι μόνο το κινητό, αλλά και την ψυχική υγεία μου! Να 'σαι καλά! :)
  4. Καλημερα σε όλους! Έχω ένα iocean x7 hd (version 2) που τρέχει με kitkat (4.4.2). Έτρεχε δηλαδή, τώρα δεν τρέχει πια γιατί στην προσπάθεια να το ρουτάρω, το μπρίκαρα :O Μετά από ψάξιμο και προσπάθεια, κατάφερα να το επαναφέρω ως ένα σημείο. Κατέβασα την αντίστοιχη rom από τη σελίδα της εταιρίας και τα προγράμματα για να ξαναγράψω IMEI και NV. Το κινητό ανοίγει αλλά: i) δεν υπάρχει η επιλογή του recovery mode και ii) δεν λειτουργεί η αφή (το χειρίζομαι με mouse). Για το πρώτο πρόβλημα, ξέρει κάποιος αν πρέπει να περάσω κάτι επιπλέον για να μπορεί να μπαίνει σε recovery mode ή όταν τελειώσω την επανεφορά θα το κάνει από μόνο του; Για το θέμα της αφής, διάβασα σε κάποιο άλλο φορουμ ότι χρειάζονται drivers για το touch, αλλά δεν βρήκα ακόμα κάποιο αρχείο. Στο άλλο φόρουμ, αυτός που έγραψε για τους drivers (σε αντίστοιχη περίπτωση από μπροκάρισμα) έστειλε τη δική του rom που είχε τους drivers περασμένους. Κάποια ιδέα/πρόταση; Αν μου στείλει κάποιος δικό του nand backup θα μπορέσω να το φορτώσω δεδομένου ότι δεν μπαίνει σε recovery mode? Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια! edit: IMEI και NV γράφτηκαν επιτυχώς. edit2: Εν τέλει, απέκτησα root access και έβαλα το stock recovery. edit3: Καμία πρόοδος όσον αφορά την αφή. Hard reset και clear cache δεν φέρουν αποτέλεσμα. edit4: Σε άλλο φορουμ προτείνουν δοκιμή διαφορετικού kernel. Κάποια ιδέα/πρόταση ως προς αυτό;
  5. Είναι όντως τεράστια! Για το κινητό το hancome office φαίνεται τέλειο. Η προβολή αρχείων είναι το θέμα παρά οτιδήποτε άλλο (σχετικά μικρή οθόνη). Αν είναι καλή πάντως της microsoft θα το κοιτάξω για το tablet. Ευχαριστώ :)
  6. Ίσως αυτό σε βοηθήσει: https://www.androidpit.com/how-to-downgrade-to-older-version-of-apps-on-android Σχετικά με εφαρμογή office θα μπορούσατε να προτείνετε κάποια καλή; Αυτό που κυρίως ζητάω είναι μια πλήρης εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται μία ώρα μελέτη για να τη δουλέψεις. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το polaris office, αλλά με τις τελευταίες αλλαγές το 'χουν κάνει περίπλοκο (ή εγώ δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση ν' ασχοληθώ). Ευχαριστώ πολύ!
  7. Να ρωτήσω κάτι; Το ρουτ το su και το benchmark τι ακριβώς είναι; Διαβάζοντας κατάλαβα ότι είναι μάλλον σημαντικά...
  8. Κι εγώ εκεί το είδα, αλλά θέλω να το ψάξω καλά πρώτα. Καλώς ή κακώς δεν μου περισσεύουν και αυτό που θα πάρω θα το κρατήσω για καιρό. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
  9. Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι ότι ένα tablet θα ήταν πολύ χρήσιμο. Η χρήση του θα είναι κυρίως επαγγελματική, χωρίς αυτό να αποκλείει και άλλες χρήσεις. Μέσα σε όλα λοιπόν, βρήκα και αυτό Vero Tablet Tab A9724 IPS 9.7". τα χαρακτηριστικά του φαίνονται πολύ καλά. Το ίδιο και η τιμή του. Εσείς τι γνώμη έχετε;
×
×
  • Create New...