andrewk Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ωραία, μόλις ανακάλυψα τότε ότι για κάποιο λόγο το κινητό μου έχει γυρίσει σε dalvik χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Ίσως όταν έβαλα το xposed να γύρισε... Ναι,έχει αναφερθεί αρκετές φορες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Εδώ και λίγες μέρες έτρεχα την cm-11-20131224-NIGHTLY-mako.zip Χθες ξαφνικά το κινητό μου άρχισε να χάνει το σήμα της κινητής τηλεφωνίας και ανά 10 λεπτά μου ζητούσε το PIN της κάρτας SIM. Μετά από μία επανεκκίνηση το κινητό σταμάτησε στο boot animation της CM. Αποφάσισα να το ξαναεγκαταστήσω από την αρχή ακολουθώντας τις οδηγίες με cm-11-20131226-NIGHTLY-mako.zip και gapps-kk-20131208.zip. Όλα πήγαν μια χαρά κατά την εγκατάσταση, αλλά με την επανεκκίνηση του κινητού πάλι το κινητό σταμάτησε στο boot animation της CM. Στη συνέχεια είπα να το επαναφέρω στο factory image 4.4.2 (KOT49H). Κάποιες φορές επανεκκίνησε με επιτυχία (χάνοντας πάλι το σήμα της SIM) και κάποιες φορές σταματούσε στο boot animation X. Εδώ και λίγα λεπτά έχω ξαναεπαναφέρει την cm-11-20131224-NIGHTLY-mako.zip χωρίς επιτυχία εκκίνησης του λειτουργικού (σταματημένο στο boot animation της CM). Καμιά ιδέα... Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο; Το κινητό έχει αγοραστεί από google play uk... Θα το δεχτεί η LG Hellas σε περίπτωση που χρειαστεί να το στείλω; Κάθε απάντηση δεκτή... Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Κάνε ενα reset to stock με το toolkit απο την επιλογή για softbrick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Εδώ και λίγες μέρες έτρεχα την cm-11-20131224-NIGHTLY-mako.zip Χθες ξαφνικά το κινητό μου άρχισε να χάνει το σήμα της κινητής τηλεφωνίας και ανά 10 λεπτά μου ζητούσε το PIN της κάρτας SIM. Μετά από μία επανεκκίνηση το κινητό σταμάτησε στο boot animation της CM. Αποφάσισα να το ξαναεγκαταστήσω από την αρχή ακολουθώντας τις οδηγίες με cm-11-20131226-NIGHTLY-mako.zip και gapps-kk-20131208.zip. Όλα πήγαν μια χαρά κατά την εγκατάσταση, αλλά με την επανεκκίνηση του κινητού πάλι το κινητό σταμάτησε στο boot animation της CM. Στη συνέχεια είπα να το επαναφέρω στο factory image 4.4.2 (KOT49H). Κάποιες φορές επανεκκίνησε με επιτυχία (χάνοντας πάλι το σήμα της SIM) και κάποιες φορές σταματούσε στο boot animation X. Εδώ και λίγα λεπτά έχω ξαναεπαναφέρει την cm-11-20131224-NIGHTLY-mako.zip χωρίς επιτυχία εκκίνησης του λειτουργικού (σταματημένο στο boot animation της CM). Καμιά ιδέα... Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο; Το κινητό έχει αγοραστεί από google play uk... Θα το δεχτεί η LG Hellas σε περίπτωση που χρειαστεί να το στείλω; Κάθε απάντηση δεκτή... οσον αφορα την lg θα το δεχτει αλλα το πιθανοτερο ειναι να το θεωρησει εκτος εγγυησης μιας και εχουν γινει τροποποιησεις. οσον αφορα την βλαβη χωρις να εχω πολλες γνωσεις θα σου προτεινα να δοκιμασεις να αλλαξεις pc μου εχει τυχει να προσπαθω να φλασαρω την στοκ πολλες φορες απο ενα συγκεκριμενο pc με τον συγκεκριμενο οδηγο και να κολλαει συνεχεια και μολις αλλαξα υπολογιστη εστρωσε κατευθειαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 οσον αφορα την lg θα το δεχτει αλλα το πιθανοτερο ειναι να το θεωρησει εκτος εγγυησης μιας και εχουν γινει τροποποιησεις. οσον αφορα την βλαβη χωρις να εχω πολλες γνωσεις θα σου προτεινα να δοκιμασεις να αλλαξεις pc μου εχει τυχει να προσπαθω να φλασαρω την στοκ πολλες φορες απο ενα συγκεκριμενο pc με τον συγκεκριμενο οδηγο και να κολλαει συνεχεια και μολις αλλαξα υπολογιστη εστρωσε κατευθειαν Εφόσον του περάσει την στοκ, κλειδώσει Και boot loader Γιατί να το βάλει από την εγγύηση? Υπέθετε ότι δεν ξέρει τί έχει γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Εδώ και λίγες μέρες έτρεχα την cm-11-20131224-NIGHTLY-mako.zip Χθες ξαφνικά το κινητό μου άρχισε να χάνει το σήμα της κινητής τηλεφωνίας και ανά 10 λεπτά μου ζητούσε το PIN της κάρτας SIM. Μετά από μία επανεκκίνηση το κινητό σταμάτησε στο boot animation της CM. Αποφάσισα να το ξαναεγκαταστήσω από την αρχή ακολουθώντας τις οδηγίες με cm-11-20131226-NIGHTLY-mako.zip και gapps-kk-20131208.zip. Όλα πήγαν μια χαρά κατά την εγκατάσταση, αλλά με την επανεκκίνηση του κινητού πάλι το κινητό σταμάτησε στο boot animation της CM. Στη συνέχεια είπα να το επαναφέρω στο factory image 4.4.2 (KOT49H). Κάποιες φορές επανεκκίνησε με επιτυχία (χάνοντας πάλι το σήμα της SIM) και κάποιες φορές σταματούσε στο boot animation X. Εδώ και λίγα λεπτά έχω ξαναεπαναφέρει την cm-11-20131224-NIGHTLY-mako.zip χωρίς επιτυχία εκκίνησης του λειτουργικού (σταματημένο στο boot animation της CM). Καμιά ιδέα... Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο; Το κινητό έχει αγοραστεί από google play uk... Θα το δεχτεί η LG Hellas σε περίπτωση που χρειαστεί να το στείλω; Κάθε απάντηση δεκτή... Εαν το επαναφέρεις σε factory image από τερματικό και χρησιμοποιείς πίσω θύρα usb ή μεμονωμένη από laptop (δηλαδή όχι esata/usb), και συνεχίζει τα προβλήματα, τότε το πρόβλημα βρίσκεται σε corrupted blocks πιθανότατα όπως είχε συμβεί και σε ένα φίλο εδώ παλαιότερα. Το επανέφερε με το LG flash utility και με οδηγίες από xda. Είναι λίγο μπελάς. Αν θες να δούμε τα λινκ αλλιώς πιο εύκολα φλασαρεις factory image, κλειδώνεις bootloader και πας σέρβις χωρίς πρόβλημα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Εφόσον του περάσει την στοκ, κλειδώσει Και boot loader Γιατί να το βάλει από την εγγύηση? Υπέθετε ότι δεν ξέρει τί έχει γίνει. σωστος...αληθεια εχει κανεις αλλος θεματα με την cm?την φλασαρα μαζι με ak kernel 5 λεπτα πριν γραψει ο φιλος το ποστ με το κολλημα και αρχισα ηδη να σκεφτομαι το restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 σωστος...αληθεια εχει κανεις αλλος θεματα με την cm?την φλασαρα μαζι με ak kernel 5 λεπτα πριν γραψει ο φιλος το ποστ με το κολλημα και αρχισα ηδη να σκεφτομαι το restore Κανένα απολύτως πρόβλημα. Την χρησιμοποιώ από την 1η μέρα που αγόρασα το κινητό (πέρυσι τέτοιες μέρες), με κάποια μικρά διαλείμματα (από την μέρα που δόθηκε η 4.4 και μέχρι να βγει η CM). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Εδώ και λίγες μέρες έτρεχα την cm-11-20131224-NIGHTLY-mako.zip Χθες ξαφνικά το κινητό μου άρχισε να χάνει το σήμα της κινητής τηλεφωνίας και ανά 10 λεπτά μου ζητούσε το PIN της κάρτας SIM. Μετά από μία επανεκκίνηση το κινητό σταμάτησε στο boot animation της CM. Αποφάσισα να το ξαναεγκαταστήσω από την αρχή ακολουθώντας τις οδηγίες με cm-11-20131226-NIGHTLY-mako.zip και gapps-kk-20131208.zip. Όλα πήγαν μια χαρά κατά την εγκατάσταση, αλλά με την επανεκκίνηση του κινητού πάλι το κινητό σταμάτησε στο boot animation της CM. Στη συνέχεια είπα να το επαναφέρω στο factory image 4.4.2 (KOT49H). Κάποιες φορές επανεκκίνησε με επιτυχία (χάνοντας πάλι το σήμα της SIM) και κάποιες φορές σταματούσε στο boot animation X. Εδώ και λίγα λεπτά έχω ξαναεπαναφέρει την cm-11-20131224-NIGHTLY-mako.zip χωρίς επιτυχία εκκίνησης του λειτουργικού (σταματημένο στο boot animation της CM). Καμιά ιδέα... Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο; Το κινητό έχει αγοραστεί από google play uk... Θα το δεχτεί η LG Hellas σε περίπτωση που χρειαστεί να το στείλω; Κάθε απάντηση δεκτή... Εδω ειναι το λινκ απο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2347060 Παντως αν δεν εισαι εξοικιωμενος καλο ειναι να βαλεις στοκ και να κλειδωσεις bootloader και μετα σερβις. Θα στο κανουν καινουργιο ταχυτατα! Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) Παιδιά, Είχα χρόνο για χάσιμο σήμερα και πέρασα κι εγώ την Mahdi Rom. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καλή. Να ρωτήσω μόνο 2 πράγματα εσάς που την φοράτε. Παρατήρησα ότι μέσα στις εφαρμογές έχει τον installer του xposed. Δεν είναι κάπως οξύμωρο αυτό; Δοκιμάσατε αν γυρνάει σε art απροβλημάτιστα; (Αν και απ'ότι βλέπω με το kernel που φοράει δεν υπάρχει λόγος) Edited December 29, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 και όταν είχε βγει η 4.3 τόσο πολύ αργήσαν να εμφανιστούν stable custom roms? είχα πει θα το αφήσω στοκ, αλλά με την 4.4 κάτι με έπιασε και το σκαλίζω. Για την ώρα είμαι stock rom+semaphore... θέλω κάποια στιγμή να δοκιμάσω και franco αλλά μου άρεσε η αλλαγή στην μπαταρία(σε idle mode) με την semaphore και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Κάποιος που έχει δοκιμάσει τους κερνελ που κυκλοφορούν με 4.4 να πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Παιδιά, Είχα χρόνο για χάσιμο σήμερα και πέρασα κι εγώ την Mahdi Rom. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καλή. Να ρωτήσω μόνο 2 πράγματα εσάς που την φοράτε. Παρατήρησα ότι μέσα στις εφαρμογές έχει τον installer του xposed. Δεν είναι κάπως οξύμωρο αυτό; Δοκιμάσατε αν γυρνάει σε art απροβλημάτιστα; (Αν και απ'ότι βλέπω με το kernel που φοράει δεν υπάρχει λόγος) Φίλε εγώ την φοραω κ δεν έχω προβλήματα. Την έχω αφήσει με τον δικο της κερνελ και το χω γυρισμένο σε art. Μου αρέσει οτι έχει πολλά customization. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Φίλε εγώ την φοραω κ δεν έχω προβλήματα. Την έχω αφήσει με τον δικο της κερνελ και το χω γυρισμένο σε art. Μου αρέσει οτι έχει πολλά customization. Ναι. Είναι πάρα πολύ καλή και ο kernel της εξαιρετικός. Μέχρι στιγμής η καλύτερη που έχω δοκιμάσει. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ αν έχει εμφανιστεί και σε σένα xposed ή πρόκειται για περίεργη κόμπλα μόνο σε μένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ναι. Είναι πάρα πολύ καλή και ο kernel της εξαιρετικός. Μέχρι στιγμής η καλύτερη που έχω δοκιμάσει. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ αν έχει εμφανιστεί και σε σένα xposed ή πρόκειται για περίεργη κόμπλα μόνο σε μένα; Όχι κ σε μένα έχει κ μ φάνηκε περίεργο! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλώς. Αυτό ήθελα μόνο για να μην τρελαθώ. Πάντως η rom είναι υπέροχη. Προς το παρόν την έχω σε dalvik και η απόκριση και πολύ περισσότερο το scrolling είναι σαν να βρίσκεται σε art :thumbup::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Παρε ενα backup και προχωρα!Κατσε να την δω και γω.Βασικα τωρα παιρνω backup και την περναω σε λιγο looool Καλώς. Αυτό ήθελα μόνο για να μην τρελαθώ. Πάντως η rom είναι υπέροχη. Προς το παρόν την έχω σε dalvik και η απόκριση και πολύ περισσότερο το scrolling είναι σαν να βρίσκεται σε art :thumbup::D Για μενα παιζει να ειναι η καλυτερη μεχρι στιγμης οσον αφορα το 4.4.2.Αλλα εγω το γυρισα σε art κατευθειαν δεν αντεξα :lol: οποτε δεν μπορω να σου πω πως πηγαινε με dalvik. Θελω να δοκιμασω και αλλον κερνελ καποια στιγμη αν και με αυτον δεν εχω κανενα προβλημα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Κάνε ενα reset to stock με το toolkit απο την επιλογή για softbrick Το δοκίμασα χωρίς επιτυχία... :( οσον αφορα την lg θα το δεχτει αλλα το πιθανοτερο ειναι να το θεωρησει εκτος εγγυησης μιας και εχουν γινει τροποποιησεις. οσον αφορα την βλαβη χωρις να εχω πολλες γνωσεις θα σου προτεινα να δοκιμασεις να αλλαξεις pc μου εχει τυχει να προσπαθω να φλασαρω την στοκ πολλες φορες απο ενα συγκεκριμενο pc με τον συγκεκριμενο οδηγο και να κολλαει συνεχεια και μολις αλλαξα υπολογιστη εστρωσε κατευθειαν Έχω μιλήσει με LG Hellas και το κινητό θα σταλεί στο τμήμα επισκευών. Έχει κλειδωθεί και το έχω επαναφέρει σε stock. Εδω ειναι το λινκ απο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2347060 Παντως αν δεν εισαι εξοικιωμενος καλο ειναι να βαλεις στοκ και να κλειδωσεις bootloader και μετα σερβις. Θα στο κανουν καινουργιο ταχυτατα! Πολύ καλό DIY, αλλά απόφάσισα να το στείλω LG Hellas... Για να δούμε! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Με τα bionic και dalvik patches σε full stock 4.4.2 έχετε ασχοληθεί καθόλου; Αξίζουν; και κάτι λέει οτι για το dalvik μπαίνει και σε Odexed αλλά είναι "strongly recommended" να έχουμε deodexed rom. Η stock όμως αν δεν κάνω λάθος είναι Odexed... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Έβαλα και εγώ Mahdi. Δεν μπορώ να πω για την ώρα οτι με ικανοποιεί το πως ρολαρει. Θα την αφήσω για την ώρα επανω και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Είμαι με beergang 1.0 stable 4.4.2 κ art, + stock kernel όλα smooth. Έχει επιλογή στα settings preferred network type 2g/3g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Είμαι με beergang 1.0 stable 4.4.2 κ art, + stock kernel όλα smooth. Έχει επιλογή στα settings preferred network type 2g/3g... γιατί δεν πας στην 1.2 ? έχει επιλογή αλλά όχι με ένα πάτημα αλλαγή, μπαινει μέσα στο μενου πρώτα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Μα καλά ποτε βγήκε 1.2?? Δεν έχει μέρες που πήγα απο 0.4 σε 1.0 ααα για να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Έβαλα και εγώ Mahdi. Δεν μπορώ να πω για την ώρα οτι με ικανοποιεί το πως ρολαρει. Θα την αφήσω για την ώρα επανω και βλεπουμε Τί δεν σε ικανοποιεί; Για μένα απορρίπτεται κι αυτή. Είχα τρομερό battery drain στη διάρκεια της νύχτας. Το άφησα με 40%, ξύπνησα και το βρήκα με 15%. Μου φαίνεται θα σταματήσω να ασχολούμαι. Σκέφτομαι μόλις φορτίσει να κάνω ένα clean install το factory, να βάλω μετά xposed και να τελειώνει η ιστορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Τί δεν σε ικανοποιεί; Για μένα απορρίπτεται κι αυτή. Είχα τρομερό battery drain στη διάρκεια της νύχτας. Το άφησα με 40%, ξύπνησα και το βρήκα με 15%. Μου φαίνεται θα σταματήσω να ασχολούμαι. Σκέφτομαι μόλις φορτίσει να κάνω ένα clean install το factory, να βάλω μετά xposed και να τελειώνει η ιστορία. Γιατί είχες τόσο πολύ drain;κ γω το βράδυ το αφήνω κανονικά κ έχω πολύ καλη αναμονή. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δε ξέρω ρε prioxxx. Αυτή η εφαρμογή του τηλεφώνου τρελάθηκε. Έφτασε πάνω κι από την οθόνη. Δε ξέρω τί να κάνω τώρα κι η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να στήνω από την αρχή πάλι. Έχω βέβαια και back up στοκ σε art.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts