Jump to content

Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά πολύ καλημέρα. μόλις πείρα το Samsung galaxy sIII mini (gt-i8190) και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος. το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι αντί να έχεις μέσα 8 Gb χώρο μου βγω ζει μόνο 4,4 Gb. πρέπει να κάνω κάτι? κάποια διαμόρφωση? ευχαριστώ πολύ!!!

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά πολύ καλημέρα. μόλις πείρα το Samsung galaxy sIII mini (gt-i8190) και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος. το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι αντί να έχεις μέσα 8 Gb χώρο μου βγω ζει μόνο 4,4 Gb. πρέπει να κάνω κάτι? κάποια διαμόρφωση? ευχαριστώ πολύ!!!

Όχι τόση μνήμη είναι διαθέσιμη στο χρήστη, η υπόλοιπη είναι για το λογισμικό.

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Καλησπερα,

το εχω 2 μερες και μου εμφανιζει μηνυμα αναβαθμισης,τι πρεπει να προσεξω,πχ βγαζω καρτα μνημης?

Επισης εχω ενα θεμα με τις επαφες ,ενω υπαρχει ,οταν με καλουν φαινεται μονο ο αριθμος.

Ευχαριστω.

ευχαριστω αλέξη για την απάντηση, αν είχες ενα λεπτό και δεις τις τελευταίες εκδόσεις ποια θα μου πρότεινες να περάσω με ελληνικό πληκτρολόγιο και ρυθμίσεις δικτύου? επίσης το VGR είναι vodafoneGR? να περάσω την I8190NXXAMA2 Germany O2 και μετά να αλλάξω το csc με το γνωστό πρόγραμμα από το playstore?

σε ευχαριστώ

Όχι δε γίνεται να αλλάξεις csc αν δεν υπάρχει στο firmware (και στο O2 δεν υπάρχει, είναι single csc). Kαι ναι, vgr είναι vodafone gr

Καλησπερα,

το εχω 2 μερες και μου εμφανιζει μηνυμα αναβαθμισης,τι πρεπει να προσεξω,πχ βγαζω καρτα μνημης?

Επισης εχω ενα θεμα με τις επαφες ,ενω υπαρχει ,οταν με καλουν φαινεται μονο ο αριθμος.

Ευχαριστω.

Δε χρειάζεται, αλλά αν θέλεις μπορείς, για να μην ψάχνει και την κάρτα μνήμης κατά την αναβάθμιση.

- Alex

Όχι δε γίνεται να αλλάξεις csc αν δεν υπάρχει στο firmware (και στο O2 δεν υπάρχει, είναι single csc). Kαι ναι, vgr είναι vodafone gr

Δε χρειάζεται, αλλά αν θέλεις μπορείς, για να μην ψάχνει και την κάρτα μνήμης κατά την αναβάθμιση.

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου:up:,ξερει κανεις τι πρεπει να κανω,οταν με καλουν να φαινεται το ονομα που με καλει,αφου υπαρχει ηδη αποθηκευμενο στις επαφες μου ?

Μολις ειμαι root , χωρις προβληματα ως τωρα , χαρη στον Tyxerakias!!!!

Εν τω μεταξυ μολις τελειωσε το odin , μετα απο 3 δευτερα εκλεισε το λαπτοπ απο υπερθερμανση!!!

Φανταζομαι οτι εχεις μεταφερει της επαφες μe το gmail. γραψε στον υπολογιστη σου μονο τα ονοματα παλι και μετα ολα οκ, ειναι λαθος το φορματ της γραμματοσειρας σου

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου:up:,ξερει κανεις τι πρεπει να κανω,οταν με καλουν να φαινεται το ονομα που με καλει,αφου υπαρχει ηδη αποθηκευμενο στις επαφες μου ?
Edited by Stavrosl

Ξερει κανεις ποια απο τα παρακατω ειναι ασφαλες να σβησω :

Δοκιμαστε την λειτουργια μετατοπισης (PanningTryActually.apk

SecWallpaperChooser.apk

Factory Test.apk

SASlideShow

PickupTutorial

Τοιχοσ φωτογραφιων (PhotoWall.apk)

DataCreate (KeyString_DFT.apk)

Πλαισιο Υπηρεσιων Google (GoogleServicesFramework.apk)

Self Test Mode

TMServerApp.apk

SecCalendarProvider.apk

SamsungWIdget_ProgramMonitor.apk

Keystring_factory.apk

DSMLawmo.apk

GoogleFeedback.apk

Picasa Uploader

OmaCP.apk

PopupuiReceiver

HelvNeueLT.apk

Google Backup Transport

SecOmaDownloadProvider.apk

SysScope

Yπηρεσιες Ανταλλαγης (SecExchange.apk)

OmaDrmPopup

ContextAwareService

Enterprise VPN Service

Enterprise SysScope Service

MAPServiceSamsung

BadgeProvider

Γεια σας παιδια,πριν λιγες μερες πηρα το S3 mini me 4.1.1 και μου ζητησε αναβαθμιση σε 4.1.2.Το εκανα κανονικα και τωρα δεν υπαρχει καθολου στην οθονη κλειδωματος το ripple effect θα ηθελα να μου πει αν ξερει καποιος.. (εχω ψαξει στις ρυθμισεις της οθονης κλειδωματος και δν υπαρχει πλεον)
http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-587712.jpg

Ξερει κανεις ποια απο τα παρακατω ειναι ασφαλες να σβησω :

Δοκιμαστε την λειτουργια μετατοπισης (PanningTryActually.apk

SecWallpaperChooser.apk

Factory Test.apk

SASlideShow

PickupTutorial

Τοιχοσ φωτογραφιων (PhotoWall.apk)

DataCreate (KeyString_DFT.apk)

Πλαισιο Υπηρεσιων Google (GoogleServicesFramework.apk)

Self Test Mode

TMServerApp.apk

SecCalendarProvider.apk

SamsungWIdget_ProgramMonitor.apk

Keystring_factory.apk

DSMLawmo.apk

GoogleFeedback.apk

Picasa Uploader

OmaCP.apk

PopupuiReceiver

HelvNeueLT.apk

Google Backup Transport

SecOmaDownloadProvider.apk

SysScope

Yπηρεσιες Ανταλλαγης (SecExchange.apk)

OmaDrmPopup

ContextAwareService

Enterprise VPN Service

Enterprise SysScope Service

MAPServiceSamsung

BadgeProvider

Γιατί θες να σβήσεις κάτι από αυτά?Καλύτερα να το αφήσεις έτσι όπως έχουν.

Γεια σας παιδια,πριν λιγες μερες πηρα το S3 mini me 4.1.1 και μου ζητησε αναβαθμιση σε 4.1.2.Το εκανα κανονικα και τωρα δεν υπαρχει καθολου στην οθονη κλειδωματος το ripple effect θα ηθελα να μου πει αν ξερει καποιος.. (εχω ψαξει στις ρυθμισεις της οθονης κλειδωματος και δν υπαρχει πλεον)

Με την 4.1.2 δυστυχώς χάνεται.

Ανέβασε το framework-res.apk για να ενεργοποιήσει το ripple effect ο φίλος μας ο Κύριλλος.Χρειάζεται ροοτ το κινητό νομίζω για να πάρεις το framework-res.apk :)

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! :) Μηπως ξερουμε αν θα υπαρξει στο μελλον κανενα patch απο τη samsung γιατι δεν εχω ασχοληθει με root..
http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-587712.jpg

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! :) Μηπως ξερουμε αν θα υπαρξει στο μελλον κανενα patch απο τη samsung γιατι δεν εχω ασχοληθει με root..

Από την samsung πιθανόν όχι από τον Κύριλλο σίγουρα ναι.Αν ασχοληθείς με ροοτ το ανεβάζεις.Εγω δεν το έχω ανεβάσει καθώς δεν έχω περάσει την 4.1.2 :)

Παιδιά καλημέρα.Το κινητό το έχω πλέον ένα μήνα περίπου και έχω δύο θέματα.

1.Μερικές φορές όταν θέλω να πάω στις επαφές αργεί πολύ να τις εμφανίσει.

2.Όταν θέλω να βγάλω μια φωτογραφία αργεί πάλι να ανοίξει το πρόγραμμα.

Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα?Υπάρχει λύση?

Δεν συμπεριφέρεται σαν κινητό με 1gb ram.Μου φαίνεται λίγο αργό.

Bγήκε πιο επίσημο CWM, και touch μάλιστα. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να το κατεβάσουν από εδώ.

Αλλιώς, απλά εγκαταστήστε το ROM Manager από το Play Store ως root.

Καλημερα tyxerakias. ποιος ειναι ο σωστος τροπος εγκαταστασης του αρχειου .img CWM

Ευχαριστω πολυ.

Δοκίμασα 2-3 διαφορετικές rom από xda , σίγουρα η πιο σταθερή και την οποία κράτησα είναι η official rooted του tyxerakias (σελίδα 4 του παρόντος μίτου).

Για όποιον (όπως εγώ) θέλει black notification bar το κατεβάζει από την πρώτη σελίδα της rom του benz εδώ :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2119219

Είνα το αρχείο blackstatusbar.zip και είναι συμβατό με την rooted του tyxerakias.

Ακολουθείστε τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα (φλασάρισμα από την κάρτα σε recovery mode) και σε 3 λεπτά είστε

με μαύρη μπάρα αντί για την ορίτζιναλ γκρι. ;)

Επιτέλους και για το mini μας βγήκε reseter το εχω δοκιμασει δουλευει

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114

Ήταν θέμα χρόνου :D

Ποιό push messages? Δεν βγαίνουν push messages αν δεν το θέλεις. Αν βγαίνουν, έχεις βάλει κάποια ηλίθια εφαρμογή που το κάνει, βγάλτην.

Υπάρχει ευτυχώς και αυτός ο τρόπος για να μην βγάλω το puzzle της Barbie και έχουμε μετά άλλα με την μικρή... :D

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4551197#post4551197

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Καλημερα, σε ποια απο της δυο ρομ I8190XXALJL - I8190XXAMA2 το εχεις δοκιμαση? σε εμενα που εχω την δευτερη δεν το εγκαθιστά

ευχαριστω πολυ.

Δοκίμασα 2-3 διαφορετικές rom από xda , σίγουρα η πιο σταθερή και την οποία κράτησα είναι η official rooted του tyxerakias (σελίδα 4 του παρόντος μίτου).

Για όποιον (όπως εγώ) θέλει black notification bar το κατεβάζει από την πρώτη σελίδα της rom του benz εδώ :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2119219

Είνα το αρχείο blackstatusbar.zip και είναι συμβατό με την rooted του tyxerakias.

Ακολουθείστε τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα (φλασάρισμα από την κάρτα σε recovery mode) και σε 3 λεπτά είστε

με μαύρη μπάρα αντί για την ορίτζιναλ γκρι. ;)

Καλημερα, σε ποια απο της δυο ρομ I8190XXALJL - I8190XXAMA2 το εχεις δοκιμαση? σε εμενα που εχω την δευτερη δεν το εγκαθιστά

ευχαριστω πολυ.

Καλημέρα, στην I8190XXAMA2 το έβαλα κι εγώ και μου δουλεύει μια χαρά.

Δοκίμασες να την εγκαταστήσεις σε recovery mode και δεν σου παίζει ?

Ναι , αν θελεις πες μου πως το εβαλες και ποια εκδοση του CMW εχεις μηπως και για αυτο δεν εγκαθισταται σε μενα.

Ευχαριστω πολυ φιλε για την βοηθεια

Καλημέρα, στην I8190XXAMA2 το έβαλα κι εγώ και μου δουλεύει μια χαρά.

Δοκίμασες να την εγκαταστήσεις σε recovery mode και δεν σου παίζει ?

Ναι , αν θελεις πες μου πως το εβαλες και ποια εκδοση του CMW εχεις μηπως και για αυτο δεν εγκαθισταται σε μενα.

Ευχαριστω πολυ φιλε για την βοηθεια

Χρησιμοποίησα το rom manager για να μπω σε recovery mode , δεν ξέρω αν έχει σημασία .

CMW έχω την τελευταία 6.0.2.7.

Ελπίζω να βοήθησα ;)

μαλλον εδω ειναι το προβλημα εχω την 3. βεβαια εχω κατεβαση την 6.0.2.7. αλλα εινα το αρχειο.img δεν ξερω πως να την εγκαταστησω (το Ace βλεπεις ηταν ποιο ευκολο για εμας τους ασχετους)

Σε ευχαρισρω πολυ και παλι.

Χρησιμοποίησα το rom manager για να μπω σε recovery mode , δεν ξέρω αν έχει σημασία .

CMW έχω την τελευταία 6.0.2.7.

Ελπίζω να βοήθησα ;)

μαλλον εδω ειναι το προβλημα εχω την 3. βεβαια εχω κατεβαση την 6.0.2.7. αλλα εινα το αρχειο.img δεν ξερω πως να την εγκαταστησω (το Ace βλεπεις ηταν ποιο ευκολο για εμας τους ασχετους)

Σε ευχαρισρω πολυ και παλι.

Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα.

Ξέχασα να σου πω ότι έβαλα το blackstatusbar.zip κατευθείαν στην κάρτα μνήμης και στο recovery mode επέλεξα install .zip from external card.

Δεν το δοκιμάζεις κι έτσι μήπως και βρεις λύση ?

• The title was changed to Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)