Jump to content

saltcity

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About saltcity

  • Ημ. Γέννησης 17/11/1971

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

saltcity's Achievements

  1. Προσπαθώ να κάνω απεγκατάσταση ή απενεργοποίηση εφαρμογών (dolphin, gmail) αλλά δεν μου το επιτρέπει το σύστημα. Καμιά ιδέα ?
  2. Ναι, όμως δεν δίνει notifications. Αναμένουμε V5 για αναβάθμιση !
  3. Μακράν η καλύτερη από όσες δοκίμασα, το μόνο που δεν βλέπει είναι τα notifications του play store για updates των εφαρμογών. Στο δικό σου έρχονται κανονικά ?
  4. Θέλει και φλασάρισμα το system εκτός από cache κτλ. Κοινώς στήνεις το κινητό από την αρχή. Πρέπει να ακολουθήσεις οδηγίες εγκατάστασης της V1 και όχι της V4 καθώς την φλασάρεις για πρώτη φορά. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- + Go into recovery + Wipe full (και το system, προσοχή : ΟΧΙ το internal storage) + Flash Rom + Reboot system + Put mobile into recovery mod again + No wipe. Flash Add + Reboot system again.
  5. Μακράν η καλύτερη που έχω δοκιμάσει , νομίζω θα συνεχίσω μαζί της.
  6. Δοκίμασε να την κατεβάσεις μέσω του browser σου και όχι από την εφαρμογή mega με copy-paste. Θα πρέπει να έχεις κάνει πρώτα login στο mega.
  7. Είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα περνώντας τελικά την V4 που βγήκε χθες στο XDA και βασίζεται στην 18s http://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/rom-v1-x820-bshuy2003-t3439800 Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα !
  8. Καλή η 19s αλλά.... Δεν δέχομαι notifications σε καμία εφαρμογή . Στις ρυθμίσεις όλα τσεκαρισμένα και ανοικτά αλλά δεν έρχεται ούτε mail ούτε messenger ούτε τίποτα. Άλλος με το ίδιο πρόβλημα ??
×
×
  • Create New...