Jump to content

Stavros_21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Stavros_21

  1. Καλησπερα παιδια..εχω την 4.1.2 official και θα ηθελα να κανω root για να βαλω το ripple effect.πως μπορω να κανω root χωρις φλασαρισμα;
  2. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! :) Μηπως ξερουμε αν θα υπαρξει στο μελλον κανενα patch απο τη samsung γιατι δεν εχω ασχοληθει με root..
  3. Γεια σας παιδια,πριν λιγες μερες πηρα το S3 mini me 4.1.1 και μου ζητησε αναβαθμιση σε 4.1.2.Το εκανα κανονικα και τωρα δεν υπαρχει καθολου στην οθονη κλειδωματος το ripple effect θα ηθελα να μου πει αν ξερει καποιος.. (εχω ψαξει στις ρυθμισεις της οθονης κλειδωματος και δν υπαρχει πλεον)
  4. Με ποιο FW προσπαθησες?Δοκιμασε να το τρεξεις με την 2.71.Κι εμενα μου παρουσιαζε το ιδιο προβλημα αλλα οταν το δοκιμασα με την 2.71 επαιζε μια χαρα
  5. Δεν δουλευε και πριν..και με αλλα driver παλι τα ιδια.Εχω δοκιμασει να βαλω και τις ρυθμισεις pal-b και composite
  6. Το καλωδιο που χρησημοποιω εχει μια μονο ακρη και στις δυο πλευρες..η μια ειναι s-video η οποια μπαινει στην καρτα και η αλλη ειναι μια κιτρινη RCA την οποια την συνδεω στην tv:confused:
  7. Εχω συνδεσει το καλωδιο με την tv,ενεργοποιω την επιλογη της αλλα παραμενει μαυρη η οθονη...Εχω δοκιμασει και με πιο νεα Driver.τι πρεπει να κανω?Αν μπορει κανεις να με βοηθησει....:(
  8. Είχα..!Κοιμήθηκα μετά :zzz: και τώρα το πρωί είδα το post σου... Τώρα θα πάω το modenas για το 1ο service..:happy:
  9. Σωστός......!!!Γι'αυτό ο καθένας ας λέει ότι θέλει..αλλά όχι και να παρατήσεις το modenas....!!!!:blink::cry:
  10. για μενα και μαμα το modenas ειναι γαματο.τα ψ@λιαζει τα z
  11. Ayto ennoeitai..!!Twra exei megalh diafora m'ayta pou exeis valei?:confused:
  12. Egw kai enas filos mou phgame mia diadromh 40+ xiliometrwn xwris stash me ta modenas kai den epathan tipota.Alla paizei rolo kai o kairos,an exei poly zesth ktl.:cool: Pantws ta dinamic exoun ksefygei kapws apo ta klasika kai ta palia dixrona..mia diafora einai kai h oikonomia sto ladi..:shifty::happy:
  13. Diavasa kapou :rtfm: oti ta dixrona tha katarghthoun..einai alhtheia?Exete akousei eseis tipota? A..kai oti ta dixrona den einai gia taksidia..:mad::nagger:
×
×
  • Create New...