Jump to content

Salta_paoki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Salta_paoki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τον τελευταιο μηνα παρατηρω αμεση εξαντληση των δεδομενων για internet. Ακομα και με απλο σερφαρισμα σε ελαφριες σελιδες, τα mb εξαντλουνται πολυ γρηγορα, πχ 50 mb σε 20 λεπτα. Απενεργοποιω παντα τα δεδομεν παρασκηνιου χωρις καποιο αποτελεσμα. Παλαιοτερα δεν αντιμετωπιζα κατι τετοιο. Ειμαι με 6.9.29
  2. Τελικα κρατωντας πατημενο το power button εκανε επανεκκινηση και ξαναρχισε να λειτουργει ομως με εχει φοβησει αρκετα. Καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει - hardware/software? 6.9.29 gtv
  3. Νομιζω πρεπει να αλλαξεις τον φακελο αποθηκευσης στην sd. Ειχα και εγω προβλημα με το titanium backup και αποτι εψαξα στην marshmallow καθε εφαρμογη επιτρεπεται να αποθηκευσει μονο στον δικο της φακελο (στην sd). Δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω γιατι δεν δουλευει το touch αλλα αν ψαξεις για παρομοιο προβλημα με titanium back up πιστευω θα ακολουθησεις τα ιδια βηματα για την λυση.
  4. Σημερα, μετα απο 2 μηνες χωρις καποιο προβλημα, σταματησε να λειτουργει το touch. Ουτε νερο επεσε, ουτε εχει πεσει απο οποιοδηποτε υψος. Δεν μπορω ουτε να κανω επανεκκινηση... Το κουμπι στο πλαι και το δακτυλικο λειτουργουν αλλα η αφη καθολου :cry::cry::cry: Καμια ιδεα?
  5. Παρτο χωρις σκεψη, απαιχτο :)
  6. Θελει 2-3 μερες, υπομονη :P
  7. Ειχα και εγω το ιδιο θεμα. Απεγκατασταση και ξανα περασμα της εφαρμογης και ολα ΟΚ :happy: Εβαλα 6.9.15 και κανενα θεμα, it's preeetty good !
  8. Για τραγουδια και φωτο κανενα θεμα, απλα για το Sygic , αν χρησιμοποιει χωρο στην sd πχ για offline maps , μαλλον θα πρεπει να το ρυθμισεις απο την αρχη.
  9. Πολυ καλη η 6.9.9, απλα πολυ σπαστικη η διαχειριση της ext sd με το marshmallow, πολλες εφαρμογες εχουν αρχικα θεμα. Εχει δοκιμασει κανεις την snapdragon cam? Απο τοτε που περασα τη νεα ρομ δεν δουλευει καθολου ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/16575-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Android-5-1-1-%CF%83%CE%B5-Marshmallow-6-0-0-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi
  10. Εκανα και system wipe πριν περασω την beta , αλλα για το update μετα εκανα μονο τα απλα.
  11. Ενεργοποιησε απο τις εγαρμογες το Documents. Σε μενα εκει οφειλοταν παρομοιο προβλημα. Η συγκεκριμενη εφαρμογη ειναι frozen καθε φορα που ανοιγει η συσκευη.
  12. Εκανα wipe dalvik + cache και flashara
  13. Αρχικα εβαλα beta και μετα update οπως οι οδηγιες
  14. Αντιμετωπιζει κανεις προβλημα με τον αισθητηρα δακτυλικου με την 6.9.9? Παρα πολλες φορες δεν αναγνωριζει το αποτυμωμα ενω με την προηγουμενη ολα ηταν μια χαρα
  15. Εβαλα 6.9.9 συμφωνα με τις οδηγιες (πρρωτα beta, μετα update) αλλα εχω θεμα με adaway, το οποιο δεν αναγνωριζει τη συσκευη σαν root. Το τιτανιουμ την εμφανιζει ροοτ. Επισης στο τιτανιουμ δεν αναγνωριζει τα backup και μολις παω να αλλαξω χωρος αποθηκευσης κρασαρει η εφαρμογη. Τι μπορει να φταιει?
×
×
  • Create New...