tatos Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 οποτε ξεκινω τα uninstall ....αμα εισαι νεος... και ο νικητης αυτου...NoLed app !!! αλλη ερωτηση τωρα καθοτι νεος... εβγαλα καμια δεκαρα εφαρμογες και τωρα θα της ξαναβαλω... με ολο αυτο το βαλε βγαλε παιζει θεμα? παιζει να κανω κατι η να κοιταω κατι? πχ στον υπολογιστη μπορει να εκανα ενα reg clean η defrag... εδω παμε ως εχει??? Παράθεση ...OMERTA... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 και ο νικητης αυτου...NoLed app !!! Δεν σε πρόλαβα, θα σου το έλεγα εγώ, γιατί μου έκανε το ίδιο. Όχι πάντα όμως, μόνο αν είχα ενεργοποιημένη την επιλογή για ειδοποίηση από τρίτες εφαρμογές. Δεν την έχω, δεν μιλάει και συνεχίζουμε... Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Δεν σε πρόλαβα, θα σου το έλεγα εγώ, γιατί μου έκανε το ίδιο. Όχι πάντα όμως, μόνο αν είχα ενεργοποιημένη την επιλογή για ειδοποίηση από τρίτες εφαρμογές. Δεν την έχω, δεν μιλάει και συνεχίζουμε... τι εφαρμογή είναι αυτη βρε παιδιά? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Η NoLed, όπως λέει και το όνομά της είναι μία εφαρμογή που αναπληρώνει κατά κάποιο τρόπο την έλλειψη led ειδοποίησης σε κάποιες συσκευές, καλή ώρα στην δική μας. Όταν έχεις αναπάντητη ή μήνυμα ή email ανάβει ένα μικρό εικονίδιο πάνω στην μαύρη κλειστή οθόνη. Έτσι κοιτώντας το τηλέφωνο βλέπεις αν υπάρχει ειδοποίηση για κάτι χωρίς να χρειαστεί να ενεργοποιήσεις την οθόνη. Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Η NoLed, όπως λέει και το όνομά της είναι μία εφαρμογή που αναπληρώνει κατά κάποιο τρόπο την έλλειψη led ειδοποίησης σε κάποιες συσκευές, καλή ώρα στην δική μας. Όταν έχεις αναπάντητη ή μήνυμα ή email ανάβει ένα μικρό εικονίδιο πάνω στην μαύρη κλειστή οθόνη. Έτσι κοιτώντας το τηλέφωνο βλέπεις αν υπάρχει ειδοποίηση για κάτι χωρίς να χρειαστεί να ενεργοποιήσεις την οθόνη. δημιουργεί πρόβλημα αυτή η εφαρμογη τελικά? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Όχι βέβαια, εγώ την έχω ακόμα. Μόνο σε κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση άκουγα αυτή την φωνή που ανέφερε παραπάνω ο φίλος Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Όχι βέβαια, εγώ την έχω ακόμα. Μόνο σε κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση άκουγα αυτή την φωνή που ανέφερε παραπάνω ο φίλος επειδή σκέφτομαι να την βάλω κι εγώ αυτή την εφαρμογή, πια ρύθμιση να αποφύγω? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 επειδή σκέφτομαι να την βάλω κι εγώ αυτή την εφαρμογή, πια ρύθμιση να αποφύγω? Η ρύθμιση βρίσκεται στις ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ( τηλεφώνου)/ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΌΤΗΤΑ/ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ/NoLed όπου έχει επιλογή για ενεργοποίηση ή μη. Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Η ρύθμιση βρίσκεται στις ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ( τηλεφώνου)/ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΌΤΗΤΑ/ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ/NoLed όπου έχει επιλογή για ενεργοποίηση ή μη. Ok θα το τσεκαρω... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didie Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Το έχει πάρει κανείς σε καφέ χρώμα? Amber Brown το official όνομα του. Αν ναι, ας μοιραστεί καμιά φωτό του να το δούμε καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 όταν συνδεθείς στο ίντερνετ με το κινητό σου μπορείς να κάνεις έλεγχο για ενημερώσεις από τις ρυθμίσεις.Αλλιώς μπορείς και από τον υπολογιστή σου μέσω του προγράμματος kies. ok με αυτο ... τι γινετε με τα apps ? δν ειχα ποτε android .. οπου βρω κατεβαζω ? Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) ok με αυτο ... τι γινετε με τα apps ? δν ειχα ποτε android .. οπου βρω κατεβαζω ? Από το play store κατεβάζεις apps με το google λογαριασμό σου Δυστυχώς το μικρό είχε την πρώτη του πτώση ( τη Δευτέρα παραλαμβάνω θήκη flip cover :( ). Προστατέψτε το! Το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιοτικό. Ένα μεγάλο βαθούλωμα ( σαν σφαίρα) στη χρωμιωμένη στεφάνη πάνω απο την κάμερα. Ευτυχώς δεν βρήκε στην οθόνη. Συμπέρασμα: Πολύ φτηνό υλικό η απομίμηση αλουμινίου και καθόλου αντοχής. Είχα blackberry στο παρελθόν που κάτι τέτοιες πτώσεις τις είχε για πρωινό. Ξέρετε αν μπορέι να αλλαχθεί η χρωμιωμένη στεφάνη? Δυστυχώς δε γίνεται χωρίς να αλλαχθεί όλη η πρόσοψη μαζί με την οθόνη. Γι'αυτό λέμε για θήκες και τέτοια... Edited February 4, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Δυστυχώς δε γίνεται χωρίς να αλλαχθεί όλη η πρόσοψη μαζί με την οθόνη. Γι'αυτό λέμε για θήκες και τέτοια... Και γω αυτό φοβόμουν...:wacko: Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 αυτό πως σας φένεται; http://www.ebay.com/itm/NEW-LEATHER-FLIP-CASE-COVER-FITS-SAMSUNG-GALAXY-S3-MINI-I8190-FREE-SCREEN-GUARD-/350652183608?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item51a47fb438 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Θα περιμενω να δω και το μαυρο χρωμα για να δω πιο μ'αρεσει περισσοτερο (μαυρο/ασπρο). Το μπλε, που το εχετε οι περισσοτεροι απ'οτι καταλαβα, δεν με κανει κλικ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) κατι αλλο ποθ μπορει να ειναι κλασσικο αλλα οπως ειπα εγω τωρα ανακαλυπτω το android... κατω στην μπαρα εχουμε 4 εικονιδια.. εγω τα κανω 5..οταν λοιπον κλεισω το κινητο η πατησω εκκαθ.μνημης RAM το κινητο επιστρεφει στα 4 εικονιδια! ειναι θεμα αυτο? υπαρχει τροπος να κρατησει τα 5 εικονιδια? edit: πηρα απαντηση απο αλλου απλα αφηνω το σχολιο μηπως καπου φανει χρησιμο! το θεμα ειναι να τρεξεις ολες τις εφαρμογες που βαζεις στην μπαρα αφου τις βαλεις και να τις τρεξεις απο την μπαρα. μετα μενουν κανονικα! :) Edited February 6, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση ...OMERTA... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Αν δεν κατεβαίνει η γραμμή ειδοποιήσεων, που είναι πάνω πάνω στην οθόνη, υπάρχει εναλλακτική λύση ή πάμε σε επανεκκίνηση; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Αν δεν κατεβαίνει η γραμμή ειδοποιήσεων, που είναι πάνω πάνω στην οθόνη, υπάρχει εναλλακτική λύση ή πάμε σε επανεκκίνηση; Σήμερα μου το έκανε κι εμένα αυτό πρώτη φορά... Με ένα restart ήρθε στα ίδια του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_SERRES Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 παρελαβα το κιν, μου σημερα και σκεφτομαι να το κανω ροοτ γιατι με την δινει τα προγραματα που εχει μεσα να μην μπορω να τα διαγραψω. ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να το κανο ροοτ και να μπορω να το επαναφερω οποτε θελω? ειδα του τυχερακια τον τροπο αλλα δεν μπορω εγω λογο οτι δεν ειναι ελληνικο το κιν. L8190XXALK6 Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jack88 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Καλησπέρα σε όλους...Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα να είμαι ένας χαρούμενος κάτοχος του s3 mini:)Το κινητό το έχω 10 μέρες.Το αγόρασα 299 απο τη προσφορά του πλαισίου...Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τις επιδόσεις του και την οθόνη του...Δεν περίμενα ούτε κάτι παραπάνω ούτε κάτι λιγότερο για το συγκεκριμένο κινητό σε αυτή τη τιμή(299 euro).Το μόνο ''πρόβλημα'' που έχω είναι αυτο με τον κυματισμό κατα το ξεκλείδωμα της οθόνης.Μετά την αναβάθμιση χάθηκε και ήταν τόσο όμορφο...Ξέρει κανεις γιατι καταρχήν το άλλαξαν και αν υπάρχει τρόπος να το ξαναβάλουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos29_ Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Καλησπέρα σε όλους...Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα να είμαι ένας χαρούμενος κάτοχος του s3 mini:)Το κινητό το έχω 10 μέρες.Το αγόρασα 299 απο τη προσφορά του πλαισίου...Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τις επιδόσεις του και την οθόνη του...Δεν περίμενα ούτε κάτι παραπάνω ούτε κάτι λιγότερο για το συγκεκριμένο κινητό σε αυτή τη τιμή(299 euro).Το μόνο ''πρόβλημα'' που έχω είναι αυτο με τον κυματισμό κατα το ξεκλείδωμα της οθόνης.Μετά την αναβάθμιση χάθηκε και ήταν τόσο όμορφο...Ξέρει κανεις γιατι καταρχήν το άλλαξαν και αν υπάρχει τρόπος να το ξαναβάλουμε; επαθα το ιδιο. αν μαθεις πως το ξαναβαζουμε πες το και σε μενα. εχω ψαξει τα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 πως το βλέπετε με την 4.1.2 ? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nisga Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 καλησπέρα και απο μένα...πήρα κ εγώ το s3 mini πριν μια βδόμαδα κλασσικά πλαίσιο..αλλά με 299 Ε..από χθες το έχει πάλι 349. Επειδή είμαι σχετικά καινούριος με το android (είχα το galaxy y) και επειδή δεν είμαι τόσο hacker :) μπορεί να μου πει κάποιος πως να κάνω root (έαν υπάρχει δηλ. στο galaxy y) ώστε να εξοικειωθώ και να μην καταστρέψω το μίνι??? επίσης όλα το ROM Manager χρησιμοποιείται για συσκευες που έχουν άλλες ROM?? (ένα λεξικό ορολογίας θα βοηθούσε-πέρα απ αυτό που παρέχει το φορουμ please) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 καλησπέρα και απο μένα...πήρα κ εγώ το s3 mini πριν μια βδόμαδα κλασσικά πλαίσιο..αλλά με 299 Ε..από χθες το έχει πάλι 349. Επειδή είμαι σχετικά καινούριος με το android (είχα το galaxy y) και επειδή δεν είμαι τόσο hacker :) μπορεί να μου πει κάποιος πως να κάνω root (έαν υπάρχει δηλ. στο galaxy y) ώστε να εξοικειωθώ και να μην καταστρέψω το μίνι??? επίσης όλα το ROM Manager χρησιμοποιείται για συσκευες που έχουν άλλες ROM?? (ένα λεξικό ορολογίας θα βοηθούσε-πέρα απ αυτό που παρέχει το φορουμ please) Για να κανεις ροοτ το siii υπαρχει ενας οδηγος του τυχερακιας εδω στ φορουμ... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nisga Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 thanks..επίσης έχω ένα θέμα με το μίνι..δεν ανοίγει την εφαρμογή του youtube και βγάζει μία ένδειξη "παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο [500]" μήπως έχει κάποια ιδέα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts