Jump to content

nisga

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nisga

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

nisga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω ενα θέμα με μια εφαρμογή. Το sports tracker. Ενώ έχω ενεργοποίησει τις ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια πχ του τρεξίματος..παρόλα αυτά δεν άκουγεται τπτ. Δλδ ακόμα κ οταν πατάς πχ start ακούγεται ένα φωνητικό "started". Φυσικά ούτε αυτό ακούγεται ούτε οποιαδήποτε ειδοποίηση. Και επειδή απ οτι έχω καταλάβει έχει ένα θέμα με τη διαχείριση των ήχων..Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει ώστε να εντοπίσω αν είναι θέμα της συσκευής μου ή της εφαρμογής?
  2. Κάπου στο thread νομίζω ή κανω λάθος είχε αναφερθεί το KNOX αλλά δεν το βρίσκω. Γενικά με αυτό τι προτείνετε??
  3. Ναι, το είχα στο αυτόματο. Βέβαια το έκανα και ένα τσεκ και μου έγραψε ότι είναι ενημερωμένο.
  4. Η αλήθεια είναι ότι είχα την ψευδαίσθηση (οκ με εμφανή άγνοια) ότι μεταφέροντας το fb στην sd θα μου έτρωγε λιγότερο χώρο και απ τη RAΜ όταν πχ βλέπω εικόνες ή βίντεο. Τέσπα, την απεγκατέστησα από κει γιατί βαρέθηκα. Και μάλλον είναι θέμα της sd γιατί εξακολουθεί να μου κάνει τα ίδια. Οπότε μάλλον θα ψάξω κ εγώ για άλλη sd. Όσον αφορά τα updates εμφανίζεται κάποια ένδειξη ή κάνετε αναζήτηση μόνοι σας???
  5. Καλημέρα Εξακολουθώ να έχω θέμα με την sdcard. Ειδικά όταν μεταφέρω το fb σε αυτήν κολλάει κ εξαφανίζει ολα τα αρχεία..Μετά από λίγο είναι οκ κ το κινητό βγάζει την ένδειξη εκείνη που σου λέει να σφραγίζεται καλά το κάλυμμα της μπαταρίας (σαν να κάνει reboot). Γενικά το fb το χει μεταφέρει κανείς στην sd? Με αλλες εφαρμογές υπάρχει θέμα? Η sd ειναι της SanDisk class 10 u1. Σε ενα μαγαζί που πέρασα κ το τσέκαραν μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας. Πέρα απ το θέμα αυτό, με τα hands free καθώς μιλάω μετά από 3 λεπτά αλλάζει τελείως ο ήχος κ ακούω τον άλλον λες κ είναι στο πηγάδι..Αυτό είναι θέμα ηχείουή ακουστικών??
  6. Ναι το κουτί ειναι EU, και απ ότι είδα CSC: Τσεχία false alarm, ευχαριστώ και πάλι
  7. ευχαριστώ πολύ..τώρα έχω το εξής θέμα: country of origin: VIETNAM!!!!! Πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι?? Τελικά δεν είναι τόσο τυχαία η χαμηλή τιμή στα σκρουτζομάγαζα
  8. πήρα το s5 neo εδώ και 3 μέρες και για να είμαι ειλικρινής έχω την εντύπωση ότι "σέρνεται" παρόλο που έχω σβήσει διάφορες εφαρμογές. Είχε μία φίλη μου ένα alcatel (έλεος δλδ) και το μενού κινούταν πιο γρήγορα! Για κάποιο λόγο η μετάβαση σε τρίτο παράθυρο με τις εφαρμογές καθυστερεί. Επίσης έχω τα εξής θέματα: 1. Όταν έβαλα την παλια μου microSD 16gb (την οποία την είχα πληρώσει αρκετα πριν 3 χρόνια) ενώ τα αρχεία φαίνονταν όταν προσπαθούσα να τα δω το κινητό κολλούσε και δεν έμπαινε ούτε στα αρχεία της δικής του μνήμης. Είναι θέμα συμβατότητας?? και αν ναι έχει κανείς κάποιο link για microSD? 2. Δεν συνδέεται με Kies αλλά μου ζήτησε να καταβέσω στο pc μου to smart switch. 3. Η έξυπνη ειδοποίηση δεν λειτουργεί ή έχω κάνει κάποια ρύθμιση με τη δόνηση που ισως την αναιρεί. 4. Πως μπορώ να βρω τη χώρα προέλευσης? Απ το ΙΜΕΙ δεν έβγαλα άκρη 5. Έδωσα 285 ως value for money κινητό, να το κρατήσω ή να το στείλω?
  9. Μπόρει κάποιος να μου πει τα βήματα για το πως ακριβώς γίνεται το Kies μέσω wifi??? προσπαθώ με laptop και desktop..αλλά δεν τα ανιχνεύει
  10. Δυστυχώς δεν εμφανίζει την επιλογή αυτή. Το παράξενο είναι οτι στο YouTube μπαίνω μέσω web άρα η εφαρμογή έχει το πρόβλημα..Ευχαριστώ για το τιπ πάντως
  11. δεν γίνεται...είναι "κλειδωμένο" και δεν έχω κάνει ροοτ..έκανα απλά διακοπή αλλά δεν άλλαξε κάτι..τώρα μου ξεκίνησε και μια νέα ιστορια..παίζει μαζί μου..όταν μου έστειλαν sms η ένδειξη ήταν κολλημένη ακόμα και όταν το διάβασα το sms..μετά έκανα delete ολα τα threads και τώρα όποτε λαμβάνω sms δεν υπάρχει ένδειξη...it's aliiiiive!!!!!! :scared:
  12. Android 4.1.2, Έκδοση Kernel 3.0.31-809600 dpi@DELL171#2
  13. επίσης το s voice μου ζητάει σύνδεση με δίκτυο..έχει κανείς άποψη γι αυτό??? τίποτα ούτε με τη σύνδεση του κινητου... ρε παιδιά..έχω βάλει και το πρόγραμμα πλοήγησης...οπου στο πλαίσιο μου έλεγαν ότι θα μου πιάσει τρελό χώρο και ότι καλό θα ήταν να πάρω μια εξωτερική κάρτα...όπως και έκανα, πήρα τη Sandisk C10 16gb αλλά εννοείται πως είναι σχεδόν άχρηστη... 1ον επειδή δεν χρειαζόταν γιατί το πρόγραμμα πλοήγησης πιάνει σχεδόν 60 mb με τους χάρτες .. 2ον όποτε προσπάθησα να κάνω μετακίνηση των αρχείων του συστήματος πλοήγησης χρειαζόταν επανεγκατάσταση των αρχείων στην sd!!!! 3oν ακόμα και για το viber ο φάκελος του ξαναεμφανιζόταν αυτόματα στην sd παρόλο που τον είχα κάνει μετακίνση στην εξωτερική!! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  14. ρε γμτω ενώ δούλεψε όταν έβαλα τα αγγλικά, χωρίς ν αλλάξω γλώσσα πάλι εμφάνισε την ίδια ενδειξη...αντιμετωπίζει κανείς αυτό το πρόβλημα???
  15. Μπα τζίφος καμιά ενημέρωση ή ένδειξη για ενημέρωση δεν έχει για το γιουτουμπι και εξακολουθεί να βγάζει την ίδια ένδειξη. .μήπως έχει να κάνει με τους λογαριασμούς του Google? Επίσης το s voice λειτουργεί μόνο αν είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο? ??
×
×
  • Create New...