panagis_89 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Την γραμματοσειρα την εχει το κινητο θα ψαξω να την βρω :D Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 θα ψαξω να την βρω :D Ρυθμισεις - εμφανιση- στυλ γραμμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis0 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Είμαι άσχετος από android και σκοπεύω να αγοράσω το s3 mini. Στο παλιό μου κινητό (nokia c6) όταν ήθελα να βρώ μία επαφή πληκτρολογούσα στην αναζήτηση μέρος είτε του επώνυμου είτε του ονόματος είτε της εταιρείας και κατευθείαν μου εμφάνιζε τις επαφές που ταίριαζαν. Π.χ. Πληκτρολογούσα "ΝΙΚ" και μου εμφάνιζε τις επαφές: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΣ. Ύπάρχει αυτή η δυνατότητα στο s3 mini; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Είμαι άσχετος από android και σκοπεύω να αγοράσω το s3 mini. Στο παλιό μου κινητό (nokia c6) όταν ήθελα να βρώ μία επαφή πληκτρολογούσα στην αναζήτηση μέρος είτε του επώνυμου είτε του ονόματος είτε της εταιρείας και κατευθείαν μου εμφάνιζε τις επαφές που ταίριαζαν. Π.χ. Πληκτρολογούσα "ΝΙΚ" και μου εμφάνιζε τις επαφές: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΣ. Ύπάρχει αυτή η δυνατότητα στο s3 mini; Βεβαιως και υπαρχει... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis0 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Βεβαιως και υπαρχει... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!! Και μία ακόμη ερώτηση: Ανάμεσα σε xperia go και s3 mini τι θα προτείνατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!! Και μία ακόμη ερώτηση: Ανάμεσα σε xperia go και s3 mini τι θα προτείνατε; Γνωμη μου To mini φυσικα! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!! Και μία ακόμη ερώτηση: Ανάμεσα σε xperia go και s3 mini τι θα προτείνατε; Από χαρακτηριστικά, αλλά και σαν τηλέφωνα με βάση την αίσθηση που σου δίνουν (και τα 2 υπάρχουν στο σπίτι), ξεκάθαρα το mini! Το xperia go ο μόνος λόγος που θα άξιζε να το επιλέξεις είναι ότι είναι πιο ανθεκτική κατασκευή και αδιάβροχο. Εφόσον αυτά τα στοιχεία του δε σε αφορούν, mini.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Βεβαιως και υπαρχει... Στα ελληνικά αν πληκτρολογεις απευθείας απ το dialer δεν υπάρχει αυτο. Μόνο στις επαφές που έχουν γραφτεί στα λατινικά. Βεβαίως μπορείς να βάλεις τον ex dialer που έχει αυτό που θέλει ο φίλος παραπάνω συν πολλά άλλα. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Στα ελληνικά αν πληκτρολογεις απευθείας απ το dialer δεν υπάρχει αυτο. Μόνο στις επαφές που έχουν γραφτεί στα λατινικά. Βεβαίως μπορείς να βάλεις τον ex dialer που έχει αυτό που θέλει ο φίλος παραπάνω συν πολλά άλλα. αν στον dialer πατησεις πχ 6978 σου βρισκει τους διαθεσιμους... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 αν στον dialer πατησεις πχ 6978 σου βρισκει τους διαθεσιμους... Με ελληνικούς χαρακτήρες? ? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Με ελληνικούς χαρακτήρες? ? Στον dialer δεν γραφεις γραμματα αριθμους πληκτρολογεις... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 ποσες ωρες βγαζει οθονη μεχρι να παει 15%? ευχαριστω! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Παιδια,το πηρα σημερα κι εγω!Λοιπον εχουν σπασει τα νευρα μου!!Δεν αναγνωριζει με τιποτα τη μικροσιμ με ανταπτορα:mad: Σε αλλο κιν.δουλευει μια χαρα!!!Επισης να πω οτι το πηρα απο το Πλαισο με δωρω χαρτες,χωρις ομως να βλεπω κατι να υπαρχει μεσα!!!Ουτε στην αποδειξη γραφει κατι!!! Edited January 19, 2013 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis0 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 αν στον dialer πατησεις πχ 6978 σου βρισκει τους διαθεσιμους... Δηλαδή αν πάω στην αναζήτηση που έχει στις επαφές και πατήσω τα πρώτα γράμματα του ονόματος στα ελληνικά δεν θα μου το βγάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Στον dialer δεν γραφεις γραμματα αριθμους πληκτρολογεις... Το ξέρω ότι στο dialer πληκτρολογεις αριθμούς αλλά έως τώρα ΔΥΣΤΥΧΏΣ στο ΜΑΜΑ DIALER της Samsung ΔΕ μπορείς να κάνεις smart search και να σου βγάζει τις επαφές στα ελληνικά όπως λέει ο φίλος παραπάνω αλλά ΜΟΝΟ στα λατινικά η πρέπει να θυμάσαι απ εξω τον αριθμό της επαφής να αρχίσεις να πληκτρολογεις. Δοκίμασε το και θα δεις ότι έχω δίκιο. :) babis0 Εκει θα στα βγάλει κανονικά αλλά μέσω dialer είναι απίστευτα πιο πρακτικό και γρήγορο Edited January 20, 2013 by manan69t Απάντηση και στο babis0 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παιδια,το πηρα σημερα κι εγω!Λοιπον εχουν σπασει τα νευρα μου!!Δεν αναγνωριζει με τιποτα τη μικροσιμ με ανταπτορα:mad: Σε αλλο κιν.δουλευει μια χαρα!!!Επισης να πω οτι το πηρα απο το Πλαισο με δωρω χαρτες,χωρις ομως να βλεπω κατι να υπαρχει μεσα!!!Ουτε στην αποδειξη γραφει κατι!!! Μάλλον τους χάρτες τους "ξέχασαν". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Μάλλον τους χάρτες τους "ξέχασαν". Επειδή και σε εμένα το ειχαν κάνει σε 1 αγορά αυτό τους πήρα τηλέφωνο και το παραδεχτηκαν οπότε αφού ήμουν κοντά ακόμη πήγα και τους πήρα. Δε νομίζω να έχει πρόβλημα ο φίλος ας τους πάρει 1 τηλέφωνο και να τους το πει. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Οπου ναναι βγαινει cwm στο xda και θα αρχίσει το Παρτυ με τις ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Οπου ναναι βγαινει cwm στο xda και θα αρχίσει το Παρτυ με τις ρομ Για να δουμε :D Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παιδια,το πηρα σημερα κι εγω!Λοιπον εχουν σπασει τα νευρα μου!!Δεν αναγνωριζει με τιποτα τη μικροσιμ με ανταπτορα:mad: Σε αλλο κιν.δουλευει μια χαρα!!!Επισης να πω οτι το πηρα απο το Πλαισο με δωρω χαρτες,χωρις ομως να βλεπω κατι να υπαρχει μεσα!!!Ουτε στην αποδειξη γραφει κατι!!! Για τους χάρτες σου δίνουν ένα φυλάδιο που έχει στο πίσω μέρος έναν κωδικό και τους κατεβάζεις μαζί με το πρόγραμμα διαδυκτιακά ακολουθώντας τις οδηγίες του φυλαδίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didie Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Γεια στην παρέα! Εδώ και μια εβδομάδα ζαχαρώνω το mini, θεωρώντας πως είναι μια από τις καλύτερες επιλογές, και ότι είναι ανώτερο από την κατηγορία κινητών με προδιαγραφές σαν το Ace 2. Κάτι που μου το επιβεβαίωνε ήταν επίσης και η διαφορά στην τιμή, γιατί όταν το πρωτοείδα (μιλάμε 10 μέρες πριν) έκανε από 350 έως 400€. Πλέον το κινητό πωλείται στην τιμή των 269€!!! Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτή την θεαματική βουτιά? Σίγουρα στα 400 ήταν υπερβολή, αλλά 4'' με διπύρηνο στα 1000 και 269€??? Έχω προβληματιστεί λίγο... (αν και αύριο θα τα παραγγείλω, πλέον ότι και να παίζεται το ρίσκο είναι μικρό...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Γεια στην παρέα! Εδώ και μια εβδομάδα ζαχαρώνω το mini, θεωρώντας πως είναι μια από τις καλύτερες επιλογές, και ότι είναι ανώτερο από την κατηγορία κινητών με προδιαγραφές σαν το Ace 2. Κάτι που μου το επιβεβαίωνε ήταν επίσης και η διαφορά στην τιμή, γιατί όταν το πρωτοείδα (μιλάμε 10 μέρες πριν) έκανε από 350 έως 400€. Πλέον το κινητό πωλείται στην τιμή των 269€!!! Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτή την θεαματική βουτιά? Σίγουρα στα 400 ήταν υπερβολή, αλλά 4'' με διπύρηνο στα 1000 και 269€??? Έχω προβληματιστεί λίγο... (αν και αύριο θα τα παραγγείλω, πλέον ότι και να παίζεται το ρίσκο είναι μικρό...) Μια χαρά είναι το κινητό πάρτο Η τιμη του ειναι σούπερ στα 269 από πλαίσιο Edited January 20, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 νομίζω ότι σήμερα 269 το έχει το mediamarkt (μόνο για σήμερα) Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 νομίζω ότι σήμερα 269 το έχει το mediamarkt (μόνο για σήμερα) Ναι το έχει το βγάζει το σκουτζ αλλά το πλαίσιο είχε πιο εφικτό για τους πιο πολλους και έχει και δώρο χάρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 παιδια πως μπαινουμε recovery mode me to mini s3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts