Alex_tz Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 εγω θα συνεχεισω να εχω τον ιδιο στο δικο μου WP? Στο 620 θα κάνεις επαναφορά οπότε δεν επηρεάζεται το δικό σου Windows Phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλημερα. Περασα τα ντενιμ πριν κανα 2 μερες και δε βλεπω κατι διαφορετικο. Πρακτικα εχει αλλαξει κατι ή εγω δε βλεπω καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλημερα. Περασα τα ντενιμ πριν κανα 2 μερες και δε βλεπω κατι διαφορετικο. Πρακτικα εχει αλλαξει κατι ή εγω δε βλεπω καλα; στις συσκευές χωρίς pureview το denim δίνει γενικές βελτιώσεις , βελτιώσεις στον ι.e. , καλύτερο VPN , apps corner και live folders Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλημερα. Περασα τα ντενιμ πριν κανα 2 μερες και δε βλεπω κατι διαφορετικο. Πρακτικα εχει αλλαξει κατι ή εγω δε βλεπω καλα; Μπορείς να βάλεις στα toggles τη συντόμευση για τα data. Κάτι πολύ σημαντικό. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgkaok Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Καλημέρα.Μέτα την αναβάθμιση δεν βλέπω στις ρυθμίσεις την επιλόγη "εφαρμογές στο παρασκήνιο".Βρίσκεται κάπου αλλού;Ευχαριστώ Edited January 19, 2015 by kgkaok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλημέρα.Μέτα την αναβάθμιση δεν βλέπω στις ρυθμίσεις την επιλόγη "εφαρμογές στο παρασκήνιο".Βρίσκεται κάπου αλλού;Ευχαριστώ Ναι στην οικονομία μπαταρίας είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Συγκρινα 2 Lumia 620 και παρατηρησα αυτη την διαφορά στα χρώματα και στην φωτεινότητα. Τσέκαρα τις ρυθμισεις για την φωτεινότητα αλλα και για τα χρώματα όπως βλέπετε, και είναι οι ίδιες και στις 2 συσκευές! Περιεργο... υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που να επηρεάζει την οθόνη ? Η μάλλον φταίει ότι το πήρα (αριστερά) απο σκρουτζομάγαζο και η κοπέλα (δεξιά) το πήρε απο επώνυμο κατάστημα? :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ειδες αν ειστε στο ιδιο update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ειδες αν ειστε στο ιδιο update; Είμαστε σίγουρα στο ίδιο update. Εγώ (αριστερά) τσεκάρω και για updates συχνά επειδή είμαι πιο power user, ενώ η κοπέλα το έχει για πιο καθημερινή χρήση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Το πρώτο screenshot απλά είναι για τις ρυθμίσεις χρωμάτων και όχι φωτεινότητας. Τσέκαρε την φωτεινότητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Έκεινη τη στιγμή που πήρα τα screenshots είχα φροντισει και τα δυο να είναι στην υψηλότερη φωτεινότητα. Οπότε τις είχα τσεκάρει τις ρυθμίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Το εχω για δευτερο το 620..Καλο κινητακι δεν μπορω να πω..Αλλα με την αναβαθμιση μου φαινεται οτι εχει αρχισει και τρωει καποια κολληματα..Μπορει να ειναι και η ιδεα μου ομως.. Επειδη εχω βαρεθει το κιτρινο καπακι, αμα καποιος εχει πορτοκαλι ( που ειναι η αδυναμια μου ) η πρασινο και θελει να ανταλλαξει, ας μου το πει..Θα αγοραζα δευτερο, αλλα μιας και δεν ειναι το βασικο μου τηλεφωνο, δεν με καιει τοσο πολυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Δεν είναι ιδέα σου. Τρώει κολλήματα και δυστυχώς πολλές φορές είναι μεγάλα. Είτε στον browser που σε πετάει, είτε στην κάμερα που κάνει μία ώρα να ανοίξει κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Το εχω για δευτερο το 620..Καλο κινητακι δεν μπορω να πω..Αλλα με την αναβαθμιση μου φαινεται οτι εχει αρχισει και τρωει καποια κολληματα..Μπορει να ειναι και η ιδεα μου ομως.. Επειδη εχω βαρεθει το κιτρινο καπακι, αμα καποιος εχει πορτοκαλι ( που ειναι η αδυναμια μου ) η πρασινο και θελει να ανταλλαξει, ας μου το πει..Θα αγοραζα δευτερο, αλλα μιας και δεν ειναι το βασικο μου τηλεφωνο, δεν με καιει τοσο πολυ:) Τα ίδια έκανε και στου αδερφού μου. Με μια επαναφορά εργοστασιακών έγιναν καλύτερα τα πράγματα. Παραμένει όμως ένα αργό τηλέφωνο λόγω ραμ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Θα συμφωνησω απολυτα, το εχω στο κουτι αλλα το εβγαλα για να κανω το denim update και ειναι αρκετα αργο πλεον. Δεν νομιζω να ειναι η ram γιατι το 630/635 πεταει με την ιδια ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Downgrade γινεται;Κριμα ειναι να το δωσω..Ειναι καλο κινητακι..Ειδικα για τα λεφτα του, πηγαινε σφαιρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Downgrade γινεται;Κριμα ειναι να το δωσω..Ειναι καλο κινητακι..Ειδικα για τα λεφτα του, πηγαινε σφαιρα Με το Lumia recovery tool γίνεται downgrade, καθώς βάζει ακόμα την CYAN. Απλά όταν πει ότι υπάρχουν κρίσιμες ενημερώσεις και φυσικά δεν τις έχεις στο αυτόματο κατέβασμα, πατάς ματαίωση και μένεις εκεί. Edited February 9, 2015 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Θα συμφωνησω απολυτα, το εχω στο κουτι αλλα το εβγαλα για να κανω το denim update και ειναι αρκετα αργο πλεον. Δεν νομιζω να ειναι η ram γιατι το 630/635 πεταει με την ιδια ram. Και σε 625 ενός φίλου έχω δει πάει αρκετά πιο σβέλτα, βέβαια με αρκετά λιγότερες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 γνωριζει κανεις αν το 620 θα παρει τα win 10; Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) γνωριζει κανεις αν το 620 θα παρει τα win 10; Ναι, θα πάρει Win10 κουτσουρεμένα, η Technical preview όμως δεν είναι διαθέσιμη για τη συσκευή προς το παρόν. Edited February 18, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλημέρα...συνδεω το κινητό με τον φορτιστή και μου βγάζει ένα ένα μικρό γρανάζι μαζί με το σύμβολο του ρεύματος(αστραπή)... Κάποια βοήθεια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλημέρα...συνδεω το κινητό με τον φορτιστή και μου βγάζει ένα ένα μικρό γρανάζι μαζί με το σύμβολο του ρεύματος(αστραπή)... Κάποια βοήθεια;;; Δοκίμασε hard reset ή φλασάρισμα με το Nokia Software Recovery Tool. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπερα παιδια!Εχω ενα μικρο προβλημα και θελω τα φωτα σας... Εχει η μητερα μου το 620 και επειδη αρχισε να χανει αποτομα πολυ μπαταρια το εκανα format απο το Lumia Software Recovery Tool.. το θεμα τωρα ειναι οτι δεν μου εμφανισει πουθενα την επιλογη να διαλεξω 2g/3g στις ρυθμισεις της sim!Ειναι μονιμα απ οτι καταλαβαινω στο 3g διοτι μου βγαζει το σημαδακι H και δεν εχει καλο σημα στο σπιτι ενω πριν θυμαμαι ειχε.. Του εκανα και την αναβαθμιση σε denim αλλα παλι δεν εχει την επιλογη... Την επιλογη αυτη για να διαλεξω μεταξυ 2g/3g φανταζομαι παντα την ειχε..τωρα τι μπορει να εγινε? ειναι με branded με voda spain... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπερα παιδια!Εχω ενα μικρο προβλημα και θελω τα φωτα σας... Εχει η μητερα μου το 620 και επειδη αρχισε να χανει αποτομα πολυ μπαταρια το εκανα format απο το Lumia Software Recovery Tool.. το θεμα τωρα ειναι οτι δεν μου εμφανισει πουθενα την επιλογη να διαλεξω 2g/3g στις ρυθμισεις της sim!Ειναι μονιμα απ οτι καταλαβαινω στο 3g διοτι μου βγαζει το σημαδακι H και δεν εχει καλο σημα στο σπιτι ενω πριν θυμαμαι ειχε.. Του εκανα και την αναβαθμιση σε denim αλλα παλι δεν εχει την επιλογη... Την επιλογη αυτη για να διαλεξω μεταξυ 2g/3g φανταζομαι παντα την ειχε..τωρα τι μπορει να εγινε? ειναι με branded με voda spain... Η επιλογή αυτή υπάρχει σε μερικές μόνο ROM. Φαίνεται πως αυτή της Vodafone Spain δεν είναι μια από αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ναι επιβεβαιώνω οτι ετσι ειναι!Της περασα voda gr και ολα κομπλε!Ειναι θεμα ρομ τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts