Dante Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 http://support.verizonwireless.com/support/devices/knowledge_base.html/65768/ http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=4653 Με βοήθησαν αρκετά αυτές οι ρυθμίσεις, κάτι μηνύματα έλαβα τώρα, αλλά όταν σβήνω από το κινητό ένα μήνυμα στον Η/Υ δεν μου συγχρονίζεται μου είναι ακόμα εκεί το μήνυμα σαν να μην έχει σβηστεί, άραγε γιατί? Κάτι λάθος παίζει στις ρυθμίσεις διακομιστών εισερχόμενα και εξερχόμενα. Μήπως επειδή είναι POP3 είδος σεταρίσματος? Ίσως. Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 εριχνα μια ματια στα μοντελα lumia που εχουν παρει την Black,ολα την εχουν παρει εκτος το 620,ειναι ακομα waitting for approval.Τι γντ ρε παιδια....γιατι αυτη η καθυστερηση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 εριχνα μια ματια στα μοντελα lumia που εχουν παρει την Black,ολα την εχουν παρει εκτος το 620,ειναι ακομα waitting for approval.Τι γντ ρε παιδια....γιατι αυτη η καθυστερηση???? είναι στο τελικό στάδιο και σύμφωνα με την Nokia θα την δούμε τις επόμενες μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 είναι στο τελικό στάδιο και σύμφωνα με την Nokia θα την δούμε τις επόμενες μέρες Ωπ! Αυτό δεν το ήξερα. Δεν πειράζει θα το δοκιμάσω με amber. Double tap κλπ είναι όλα στο 620, σωστά? Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Το double tap δεν υπάρχει στο 620 στην amber και δε νομίζω να μπει και στην black. Βέβαια και όσοι το έχουν αναφέρουν ότι καταναλώνει μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Μόλις το έκανα παραγγελία:D Στα 130 ευρώ δεν έχει αντίπαλο απλά :happy: Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Μόλις το έκανα παραγγελία:D Στα 130 ευρώ δεν έχει αντίπαλο απλά :happy: Ζηλιαρη :-) Το double tap δεν υπάρχει στο 620 στην amber και δε νομίζω να μπει και στην black. Βέβαια και όσοι το έχουν αναφέρουν ότι καταναλώνει μπαταρία. Φτου και το ήθελα αυτό. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Ζηλιαρη :-) Φτου και το ήθελα αυτό. Όπως είπα πιο πάνω, δεν είναι για μένα. Το κοιτούσα εδώ και καιρό και χτύπησα τη κατάλληλη στιγμή:) Από τη στιγμή που έχεις τη καλύτερη υλοποίηση του double tap στο Ν9(το θρυλικό κινητό του Στράτου, μου τα είπε ;) ) τι το θες κι δω; Δε το ζηλεύω στο HTC μου για τον λόγο που είπε ο moderator.... κι ας θέλουν να το κουκουλώνουν ορισμένοι! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Το double tap δεν υπάρχει στο 620 στην amber και δε νομίζω να μπει και στην black. Βέβαια και όσοι το έχουν αναφέρουν ότι καταναλώνει μπαταρία. Γιατι να μην παρει double tap; Αφου και το 520 με τις ιδιες δυνατοτητες την εχει! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Nokia Lumia Amber update will bring you Double Tap to wake feature, currently it is not supported for Lumia 720, 720T, 625, 620, 521, 520 and 520T. http://www.nokia.com/in-en/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142074 Με την black δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Το double tap to wake μαζί με το double tap to power off θα τα πάρουν όλα τα wp8 κινητά με την αναβάθμιση σε wp8.1 . Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) Φαίνεται πως ο offline συχγρονισμός με Outlook για Windows phone κινητά είναι σχεδόν αδύνατος για να τον πετύχει κανείς. Φαίνεται πως η Microsoft, έχει κάνει μυστική συμφωνία με την Nokia να γίνεται ο συγχρονισμός των δεδομένων μόνο μέσω του Windows Live. Φαντάζομαι αυτό αποφασίστηκε και έτσι συμφωνήθηκε το συμβόλαιο. Τέσπα βρήκα τελικά το Akruto Sync utility το οποίο μάλιστα κάνει offline συγχρονισμό, ναι καλά ακούσατε. Λέτε όμως να είναι αξιόπιστο? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Μία χαρά κάνει όλη τη δουλειά. Συγχρονίζει τα πάντα μέχρι και τις εργασίες του calendar. Μόνο που δεν συγχρονίζει τα μηνύματα. Τα τηλέφωνα του Outlook τα πέρασε μονομιάς στο κινητό και μάλιστα τάχιστα. EDIT ok κατάφερα να το κάνω να δουλέψει μετά από χίλια ζόρια. Ήθελε Imap4 setup. popper.forthnet.gr διακομιστή εισερχόμενων smtp-auth.forthnet.gr διακομιστής εξερχόμενων. user name password και μπαμ όλα έτοιμα. Τις επαφές μου τις συγχρονίζω όμως με Akruto Sync utility. Όποιος έχει Windows phone και Forthnet ας ρίξει μία ματιά σε αυτό το post για να μην τρέχει άσκοπα να ψάχνει. Καλό είναι οι admins να το βάλουνε και σε ειδική κατηγορία how to για τα Windows phones ώστε να το βλέπουνε και όλοι.:thanks: Edited February 21, 2014 by Dante Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Ήθελα να σου απαντήσω και πριν, αλλά δεν πρόλαβα. Αυτό που λες στο τέλος δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση. Μια χαρά παίζει σετάρισμα mail της Forthnet στα WP και μάλιστα είναι θέμα 1', όπως κάθε email από Internet provider (otenet κτλ). Δεν υπάρχει κανένα κόλπο ή κάτι τέτοιο. Αρκεί φυσικά να ξέρεις να στήνεις ένα τέτοιο email, όπως ακριβώς γίνεται και στα windows σε PC, δηλαδή να έχεις τις διευθύνσεις των διακομιστών. Τις σχετικές ρυθμίσεις τις έχουν όλες οι εταιρείες στα site τους. Μια παρατήτηση: δεν χρειάζεται IMAP, μια χαρά παίζει και με POP3. Και ο διακομιστής εισερχόμενης είναι mail.forthnet.gr και τον ρυθμίζεις με SSL για καλύτερα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Βάζοντας μια-δυό εφαρμογές παραπάνω είδα ότι τις "σπάει" εμφανίζει το αλφάβητο και τις "κατηγοριοποιεί". Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω πάλι αυτό γιατί δε βλέπω κάτι και το μόνο που κάνει είναι να έχω πιο πολύ scroll να κάνω για να φτάσω στις τελευταίες εφαρμογές π.χ και από 'κει αντίστροφα για πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Βάζοντας μια-δυό εφαρμογές παραπάνω είδα ότι τις "σπάει" εμφανίζει το αλφάβητο και τις "κατηγοριοποιεί". Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω πάλι αυτό γιατί δε βλέπω κάτι και το μόνο που κάνει είναι να έχω πιο πολύ scroll να κάνω για να φτάσω στις τελευταίες εφαρμογές π.χ και από 'κει αντίστροφα για πάνω. Μονο με επαναφορα εργοστασιακων γινεται. Θεμα συνηθειας ειναι, και μενα με κακοφανηκε στην αρχη αλλα ειναι πρακτικο οταν εχεις πολλες εφαρμογες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Εντάξει δε τίθεται θέμα επαναφοράς. Αν βγάλεις μια δυο φεύγει αλλά πάλι δεν είναι λύση κι αυτό. Οπότε υπομονή μέχρι να το συνηθίσω στο μάτι. Edited February 22, 2014 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Εντάξει δε τίθεται θέμα επαναφοράς. Αν βγάλεις μια δυο φεύγει αλλά πάλι δεν είναι λύση κι αυτό. Οπότε υπομονή μέχρι να το συνηθίσω στο μάτι. Δε φευγει το αλφαβητο εστω κι αν αφαιρεσεις εφαρμογες, αυτο λεω. Εσυ πως το καταφερες να φυγει; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Βγάζοντας αυτήν την "παραπάνω" εφαρμογή μάζεψε πάλι. Αλλά την ξαναβαλα καπάκι οπότε είχα τα ίδια πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Μολις εκανα update το extra&info και glance screen και πηρα τα notifications στην oθονη γρηγορη ματιας! Ευχαριστη εκπληξη.. Νομιζα οτι θα ερθει με τo update αλλα δεν με χαλασε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Εκανα και εγώ το update χθες το βράδυ αλλά ειδοποιήσεις δεν εμφανίζονται στην glance screen. Λογικά θα εμφανιστούν με την black. Εσύ το δοκίμασες και τις εμφανίζει; Μήπως χρειάζεται επανεκκίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Εκανα και εγώ το update χθες το βράδυ αλλά ειδοποιήσεις δεν εμφανίζονται στην glance screen. Λογικά θα εμφανιστούν με την black. Εσύ το δοκίμασες και τις εμφανίζει; Μήπως χρειάζεται επανεκκίνηση; Ναι τις εμφανιζει, στο glance screen στις ρυθμισεις εβγαλε επιλογη για επιπλεον πληροφοριες και εχει επιλογη να βαλω δικο μου κειμενο ή ανενεργο. Εγω το αφησα στο ανενεργο και μου τις εμφανιζει!! Ναι ηθελε restart. Το εχεις το gdr3 ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Όχι, με amber είμαι και ακόμα περιμένω όπως και όλοι να βγει επίσημα η black. Με επανεκκίνηση συνεχίζει να μην δείχνει ειδοποιήσεις, οπότε αναμένουμε για την black. Υπερβολική καθυστέρηση πάντως από τη nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Όχι, με amber είμαι και ακόμα περιμένω όπως και όλοι να βγει επίσημα η black. Με επανεκκίνηση συνεχίζει να μην δείχνει ειδοποιήσεις, οπότε αναμένουμε για την black. Υπερβολική καθυστέρηση πάντως από τη nokia. Ε τοτε λογικα θελει το gdr3..παντως ναι τι γινεται με το black οεο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ήθελα να σου απαντήσω και πριν, αλλά δεν πρόλαβα. Αυτό που λες στο τέλος δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση. Μια χαρά παίζει σετάρισμα mail της Forthnet στα WP και μάλιστα είναι θέμα 1', όπως κάθε email από Internet provider (otenet κτλ). Δεν υπάρχει κανένα κόλπο ή κάτι τέτοιο. Αρκεί φυσικά να ξέρεις να στήνεις ένα τέτοιο email, όπως ακριβώς γίνεται και στα windows σε PC, δηλαδή να έχεις τις διευθύνσεις των διακομιστών. Τις σχετικές ρυθμίσεις τις έχουν όλες οι εταιρείες στα site τους. Μια παρατήτηση: δεν χρειάζεται IMAP, . Ψάξε όσο θες στο site της Forthnet δεν υπάρχουνε πουθενά ρυθμίσεις για smartphones. :whistle: Εγώ ο ίδιος πήρα τηλέφωνο την Forthnet και δεν έβγαλα άκρη, κανένας δεν ήξερε. Τα δοκίμασες και ο ίδιος που παίζει μία χαρά με POP3 και mail.forthnet.gr? :scared: Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaMANfu Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Λοιπόν, ας τα πάρω απο την αρχή! 20 Φεβρουαρίου κάνω μια αναβάθμιση το lumia 620 για πρώτη φορά. αφού δεν το είχα κάνει και ποτέ. και ο αριθμός αναθεώρησης υλικολογισμικού ήταν: 1030.6407.1308.0001 γίνεται η διαδικασία,κάνει επανεκκίνηση το κινητό και ξαφνικά δεν μου δουλεύει το digitizer-touch screen. βγάζω την μπαταρία και ξανανοίγω,άρχισε να δουλεύει και πάλι. αλλά σε μια άλλη επανεκκινηση που χρειάστηκε να κάνω προέκυψε το ίδιο θέμα. έπρεπε να βγάζω την μπαταρία αλλιώς δεν δούλευε το αφής. αποφάσισα να κάνω hard reset. και αφού δοκίμασα για λίγο το κινητό και είδα ότι όλα πηγαίνουν ρολόι,κάνω μια αναβάθμιση να δω τι έφταιγε με την προηγούμενη. αυτήν την φορά όμως η αναβάθμιση είχε αριθμό αναθεώρησης:3046.0000.1329.2002 ! με κωδικό προϊόντος: 059S2G1 ,,,,, amber ? για να μην πολυλογώ, γίνεται εγκατάσταση και επανεκκίνηση κινητού και πάλι δεν δουλεύει το αφής. όσες φορές και να έβγαλα την μπαταρία δεν κατάφερα τίποτα, ούτε με hard reset ούτε με το Nokia software recovery tool. το κινητάκι έμεινε φυτό .... απ'ότι έψαξα σε άλλα φόρουμ αυτό οφείλεται στο ότι τα digitizer που δεν είναι γνήσια της Νόκια απλά τα κακαρώνουν με το καινούργιο update.Η αλήθεια είναι πώς είχα αλλάξει touch screen γιατί είχε ραγίσει. Εσείς παιδιά μήπως έχετε κάποια λύση? μήπως μπορώ να κάνω downgrade ? έστω να δουλεύει το κινητό μου..... :cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts