Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 620

Vercetti13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικα σημαντικό μειονέκτημα χωρις να καταλαβαίνω το λογο μη ύπαρξης ενος απλου file manager..

Ευχαριστώ παιδια!

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γίνεται αντί για την κανονική μπαταρία του 620 να βάλουμε αυτή που παίρνει το 520? Σε άλλο φόρου, διάβασα ότι έχουν το ίδιο μέγεθος και η μόνη διαφορά είναι ότι του 520 έχει λίγο μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Και κάτι ακόμα.Η μπαταρία του κινητού σας έχει επάνω αυτοκολλητο της νόκια?

Edited by Raptor1

Γεια σας, μετά από update σε amber, έκανα hard reset.

καμία εφαρμογή δεν μου έρχεται σε ειδοποίηση και ειδικότερα αυτές της νόκια. μόνο όταν πάω να τις βρω από το store μια προς μια εμφανίζεται. Ξέρει κανείς τί μπορώ να κάνω;

παλιά αναβαθμιζόντουσαν πολλά όπως nokia care, network+, screen etc που δεν υπάρχουν στο store. έχει κολλήσει κάπου η διαδικασία και δεν τα έχω τώρα;

TO CALL OR NOT TO CALL??

Γεια σας, μετά από update σε amber, έκανα hard reset.

καμία εφαρμογή δεν μου έρχεται σε ειδοποίηση και ειδικότερα αυτές της νόκια. μόνο όταν πάω να τις βρω από το store μια προς μια εμφανίζεται. Ξέρει κανείς τί μπορώ να κάνω;

παλιά αναβαθμιζόντουσαν πολλά όπως nokia care, network+, screen etc που δεν υπάρχουν στο store. έχει κολλήσει κάπου η διαδικασία και δεν τα έχω τώρα;

κατέβασε το Sysapp pusher και θα βρείς από εκεί τις όποιες αναβαθμίσεις υπάρχουν!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Αν δεν κάνω λάθος κάποιος χρήστης με 2 συσκευές ανέφερε ότι στην μία είχε αυτό το πρόβλημα. Έπρεπε δηλαδή να μπαίνει στο store για να δει τα updates. Η λύση στο πρόβλημα ήταν να αφήσει το κινητό κάποιες μέρες να δει τα updates (με την όποια καθυστέρηση). Αφού γίνει αυτό έπειτα το κινητό βλέπει άμεσα τα updates.

Αν δεν κάνω λάθος κάποιος χρήστης με 2 συσκευές ανέφερε ότι στην μία είχε αυτό το πρόβλημα. Έπρεπε δηλαδή να μπαίνει στο store για να δει τα updates. Η λύση στο πρόβλημα ήταν να αφήσει το κινητό κάποιες μέρες να δει τα updates (με την όποια καθυστέρηση). Αφού γίνει αυτό έπειτα το κινητό βλέπει άμεσα τα updates.

και όντως αυτό ισχύει. μόλις τώρα ήρθανε 13 updates. ευχαριστώ

δεν ξέρω αν και άλλες εταιρίες αναβαθμίζουν έτσι τα modules τους αλλά μου αρέσει που η nokia δουλεύει τόσο πολύ με τις συσκευές της. ένα μεγάλο μπράβο

TO CALL OR NOT TO CALL??

Σχεδόν όλοι το αντιμετωπίσαμε αυτό στις συσκευές μας αλλα τώρα δουλεύουν ρολόι τα updates.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• 2 weeks later...

Γεια σας και από μένα.... Προχθές έκανα την αναβάθμιση σε Amber και πήγαν όλα καλά! Σήμερα προσπαθώ να κατεβάσω κάτι εφαρμογές αλλά όταν πατάω εγκατάσταση μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα...

Υπάρχει ένα πρόβλημα με την ολοκλήρωση του αιτήματός σας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. Κωδικός σφάλματος : 8000ffff

Σας έχει εμφανιστεί κάτι τέτοιο; Έκανα κάτι λάθος με την εγκατάσταση;

Γεια σας και από μένα.... Προχθές έκανα την αναβάθμιση σε Amber και πήγαν όλα καλά! Σήμερα προσπαθώ να κατεβάσω κάτι εφαρμογές αλλά όταν πατάω εγκατάσταση μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα...

Υπάρχει ένα πρόβλημα με την ολοκλήρωση του αιτήματός σας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. Κωδικός σφάλματος : 8000ffff

Σας έχει εμφανιστεί κάτι τέτοιο; Έκανα κάτι λάθος με την εγκατάσταση;

δες αυτό http://www.optimizewindows8.net/2013/09/resolve-error-code-8000ffff-on-your-windows-phone/

Δηλαδή πρέπει να κάνω απεγκατάσταση σε όσα apps δε δουλεύουν; Τα δοκίμασα όλα και τρέχουν μια χαρά!!! :wacko:

Το αγορασα και εγω χθες απο το Πλαισιο και ανακαλυψα πως στην πανω μερος της οθονης δεν λειτουργει το touch.

Το παω πισω για doa...

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Καλημέρα.

Το αγόρασα και εγώ χθες. Πρώτη επαφή με WP. Πριν είχα το nokia c6-01.

Μια ερώτηση μόνο: υπάρχει κάποιος τρόπος ή app για να εναλλάσσεσαι μεταξύ των ανοιχτών εφαρμογών?

Καλημέρα.

Το αγόρασα και εγώ χθες. Πρώτη επαφή με WP. Πριν είχα το nokia c6-01.

Μια ερώτηση μόνο: υπάρχει κάποιος τρόπος ή app για να εναλλάσσεσαι μεταξύ των ανοιχτών εφαρμογών?

Καλημερα, κρατας πατημενο το back button!

Καλημερα, κρατας πατημενο το back button!

Χαχαχα. Ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω προλάβει να το ψάξω αρκετά :)

Edited by dsx83

Το αγορασα και εγω χθες απο το Πλαισιο και ανακαλυψα πως στην πανω μερος της οθονης δεν λειτουργει το touch.

Το παω πισω για doa...

Μου τα άλλαξαν την επόμενη ημέρα, ολα καλά...

Να ρωτήσω κάτι, αν και υποπτεύομαι πως έχει ξανααπαντηθεί, αλλά δεν βρίσκω πού...

Πώς κάνω αναβάθμιση σε Amber; Απλά περιμένω; Έχω κάνει την αναβάθμιση σε GDR2.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Μου τα άλλαξαν την επόμενη ημέρα, ολα καλά...

Να ρωτήσω κάτι, αν και υποπτεύομαι πως έχει ξανααπαντηθεί, αλλά δεν βρίσκω πού...

Πώς κάνω αναβάθμιση σε Amber; Απλά περιμένω; Έχω κάνει την αναβάθμιση σε GDR2.

στα lumia η GDR2 λεγεται Amber

αν πας στις ρυθμισεις ---> προσθετα και πληροφοριες θα το δεις

στα lumia η GDR2 λεγεται Amber

αν πας στις ρυθμισεις ---> προσθετα και πληροφοριες θα το δεις

Α, δεν το είχα πάρει χαμπάρι... :O

Στα Extras+info, στα Nokia Enhancements η έκδοση είναι 1.7.0.173. Είμαι οκ;

Α, δεν το είχα πάρει χαμπάρι... :O

Στα Extras+info, στα Nokia Enhancements η έκδοση είναι 1.7.0.173. Είμαι οκ;

ναι και γω το ιδιο ειμαι

Καλημέρα.

Ενδιαφέρεται φίλος μου για συσκευή "ελαφριάς" χρήσης (κλήσεις, skype, fb κλπ). Σκέφτηκα το 620.

Πως πάει από μπαταρία? Μπορούμε να αποθηκεύουμε στην καρτα μνήμης foto's, χάρτες κλπ? Έχει παρουσιάσει "θέματα"?

Ευχαριστώ

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλημέρα.

Ενδιαφέρεται φίλος μου για συσκευή "ελαφριάς" χρήσης (κλήσεις, skype, fb κλπ). Σκέφτηκα το 620.

Πως πάει από μπαταρία? Μπορούμε να αποθηκεύουμε στην καρτα μνήμης foto's, χάρτες κλπ? Έχει παρουσιάσει "θέματα"?

Ευχαριστώ

με ελαφρια χρηση μου κραταει 2 μερες εμενα

δεν εχω βαλει microSD ακομα για να μπορω να σου απαντησω σιγουρα αλλα απ οσο ξερω στην καρτα αποθηκεύονται μονο φωτογραφιες . βιντεο και μουσικη . Το πρόβλημα που εχω ακουσει και γω είναι ότι σε μερικους τους εμφανιζει τα mp3 και/ή τις φωτογραφιες διπλα και τριπλα αλλα αν βαλεις καινουργια αδεια microSD δεν θα εχεις προβλημα

Και εμένα 2 ημέρες συνήθως μου κρατάει. Εκτός αν κάνεις πολλή χρήση του 3G όπου εκεί η κατανάλωση είναι πολύ μεγαλύτερη.

Στην κάρτα μνήμης φυσικά και μπορούν να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες και τα βίντεο. Οι χάρτες έχουν προεπιλεγμένη επιλογή να αποθηκεύονται στην μνήμη του τηλεφώνου. Μέσω της εφαρμογής "Έλεγχος μνήμης Lumia" μπορείς να αποθηκεύσεις τους χάρτες στην κάρτα μνήμης.

Προσωπικά θεωρώ απαραίτητο για εμένα να τα έχω όλα αυτά στην κάρτα μνήμης διότι στην εσωτερική έχω ελεύθερο χώρο περίπου 3gb.

εμενα ακομα να ερθει η amber...δεν μπορω να καταλαβω απο τι εξαρταται και σε αλλες συσκευες ειναι διαθεσιμη και σε αλλες οχι...

καλησπέρα παιδιά.ενας φίλος έχει το κινητό.εχει περάσει το hotmail του.ομως όταν πάει να κατεβάσει πχ το viber γραφει"απαιτείται να ρυθμίσετε το "η οικογένεια μου στο windowsphone.com".

κανεις ιδέα τί να κάνουμε;

ΥΓ.με ψαξιμο στο google ειδα οτι μια λύση που προτεινεται, είναι επαναφορα εργοστ.ρυθμισεων στο τηλεφωνο, και δημιουργια νεου live account με ηλικία άνω των 22 και σε πλήρη μορφη, δλδ, ημερα μηνα ετος.

συμφωνειτε?

εγω στο lumia 920 που εχω κανα διμηνο (και με amber update απ την αρχη σχεδον που το έχω αγορασει) δεν αντιμετωπισα παρομοιο προβλημα ποτε'.

ΥΓ2. ισχυει αυτο που ειχα διαβασει καπου, ότι λογω hardware περιορισμού, το 620 ακομα και με το amber update δεν θα εχει ραδιόφωνο ?

Edited by Thou_Bou

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

γεια σας και απο μενα...θελω απελπισμενα τη γνωμη σας!!! ειμαι μεταξυ των παρακατω:

1) nokia lumia 620

2)xperia M

3)lg optimus L9

4)SAMSUNG GALAXY CORE

Υ.Γ. 1 ξερω οτι πιθανως να μην ειναι το καταλληλο thread, και ζητω συγνωμη για αυτο!!!απλα δεν μπορω να καταληξω σε καποιο....

Υ.Γ. 2 στα σκρουτζομαγαζα οι πληρωμες γινονται μονο ντουκου, σωστα ?