Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 620

Vercetti13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν απο μια ώρα πήρε την Black το 620 που έχει η γυναίκα μου...

Η αναβάθμιση έγινε με wifi,και μετά απο ελενχο για ενημέρωση...

Ιταλική συσκευή,unbranded....

Edited by jimlost

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν απο μια ώρα πήρε την Black το 620 που έχει η γυναίκα μου...

Η αναβάθμιση έγινε με wifi,και μετά απο ελενχο για ενημέρωση...

Ιταλική συσκευή,unbranded....

Και?Πως το βλεπεις?εμενα ακομα να τη λαβει.Ιταλιανικο επισης.

Στο 620μου έχω την Black εδώ και περίπου μια εβδομάδα.

Δεν υπάρχει λόγος να ανυπομονείτε… Δεν είναι και καμιά τεράστια αναβάθμιση. Τα μόνα που άλλαξαν είναι η δυνατότητα να κλείνεις τις εφαρμογές (μάλλον χρήσιμο αυτό), η προσθήκη μιας ρύθμισης "λειτουργίας οδήγησης" που σου επιτρέπει να διαλέξεις τι θα λειτουργεί όταν δηλώσεις ότι οδηγείς (ψιλομπούρδα δηλαδή), και το μενού της γρήγορης ματιάς μαζί με την ενεργοποίηση του τηλεφώνου με 2πλό χτύπημα στο μενού της αφής.

Αν εξαιρέσουμε την δυνατότητα κλεισίματος των εφαρμογών (που κι αυτό δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι μιας και είχα την αίσθηση ότι οι εφαρμογές έκλειναν μόνες τους έτσι κι αλλιώς), τα υπόλοιπα είναι πράγματα που είτε χαλαρά μπορούσες να ζήσεις χωρίς αυτά, είτε πρακτικά μεν (όπως το ξύπνημα με 2πλό χτύπημα), αλλά φαγανά στην μπαταρία (που σημαίνει ότι τελικά δεν θα τα χρησιμοποιήσεις). Άλλες αλλαγές δεν βλέπω, ούτε άλλαξε κάτι στην συνολική λειτουργία του τηλεφώνου.

Είναι τόσο μικρές οι αλλαγές που κάποιος που δεν ασχολείται-ψάχνεται πολύ ούτε καν θα το πάρει χαμπάρι. Στο 520 της γυναίκας μου η Black είχε μπεί ήδη εδώ και κανένα μήνα μέσω αυτόματων ενημερώσεων κι εκείνη ούτε κατάλαβε κάτι. Εγώ της το είπα...

Edited by theod65

Στο 620μου έχω την Black εδώ και περίπου μια εβδομάδα.

Δεν υπάρχει λόγος να ανυπομονείτε… Δεν είναι και καμιά τεράστια αναβάθμιση. Τα μόνα που άλλαξαν είναι η δυνατότητα να κλείνεις τις εφαρμογές (μάλλον χρήσιμο αυτό), η προσθήκη μιας ρύθμισης "λειτουργίας οδήγησης" που σου επιτρέπει να διαλέξεις τι θα λειτουργεί όταν δηλώσεις ότι οδηγείς (ψιλομπούρδα δηλαδή), και το μενού της γρήγορης ματιάς μαζί με την ενεργοποίηση του τηλεφώνου με 2πλό χτύπημα στο μενού της αφής.

Αν εξαιρέσουμε την δυνατότητα κλεισίματος των εφαρμογών (που κι αυτό δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι μιας και είχα την αίσθηση ότι οι εφαρμογές έκλειναν μόνες τους έτσι κι αλλιώς), τα υπόλοιπα είναι πράγματα που είτε χαλαρά μπορούσες να ζήσεις χωρίς αυτά, είτε πρακτικά μεν (όπως το ξύπνημα με 2πλό χτύπημα), αλλά φαγανά στην μπαταρία (που σημαίνει ότι τελικά δεν θα τα χρησιμοποιήσεις). Άλλες αλλαγές δεν βλέπω, ούτε άλλαξε κάτι στην συνολική λειτουργία του τηλεφώνου.

Είναι τόσο μικρές οι αλλαγές που κάποιος που δεν ασχολείται-ψάχνεται πολύ ούτε καν θα το πάρει χαμπάρι. Στο 520 της γυναίκας μου η Black είχε μπεί ήδη εδώ και κανένα μήνα μέσω αυτόματων ενημερώσεων κι εκείνη ούτε κατάλαβε κάτι. Εγώ της το είπα...

δεν είπε κανείς ότι είναι τεράστια αναβάθμιση αλλά προσθέτει χρήσιμα πράγματά και η GDR3 φιάχνει άλλα τόσα στο firmware που δεν φαίνονται μεν αλλά είναι σημαντικά πχ το όλο θέμα στο 'other storage' και την δυνατότητα να απενεργοποιείς την δόνηση στα capacitive πλήκτρα . Επίσης πολλές εφαρμογές θέλουν να έχεις εγκαταστημένη την GDR3 για να τρέξουν

Edited by ignus

Στην ταχυτηα και στα κολληματακια,εχει δει κανεις καμια αλλαγη με την black?Η στην αυτονομια?

Στην ταχυτηα και στα κολληματακια,εχει δει κανεις καμια αλλαγη με την black?Η στην αυτονομια?

Καμία αλλαγή δεν έχω παρατηρήσει. Τί είδους κολληματάκια έχεις?

έγω πάντως δεν είχα κολλήματα πριν την black , μετά όμως προσπάθησα να απενεργοποιήσω το bluetooth και έμεινα στην προσπάθεια , αλλά με μια επανεκκίνηση έφτιαξε !Κατά τα'λλα όλα καλά, και σημειωτέον πως μου πήρε κάνα 10λεπτο για να εγκαταστησω την ενημέρωση...Άλλα κολλήματα ή προβλήματα δεν έχω ..
Nokia Lumia 620

εγώ την έχω καταβρεί με τις ειδοποιήσεις στην glance screen γιατί πλέον δεν χρειάζεται να ανοίγω την οθόνη κάθε λίγο για να τσεκάρω.

Καλό το double tap αλλά από μπαταρία άστα να πάνε. Μέσα σε δύο ώρες έχει φάει 25%:cry:.

Τι να τα κάνεις λοιπόν τέτοια feature αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις:mad:

Καλό το double tap αλλά από μπαταρία άστα να πάνε. Μέσα σε δύο ώρες έχει φάει 25%:cry:.

Τι να τα κάνεις λοιπόν τέτοια feature αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις:mad:

Προφανως χρησιμοποιεις και αλλες εφαρμογες ή παιζεις πολυ με το κινητο. Εμενα ΔΕΝ μου τρωει 25% σε 2 ωρες :lol:

Για να ειμαι ειληκρινης. Ελαχιστη διαφορα στη μπαταρια παρατηρω... Καθε 3 μερες το φορτιζω οπως πριν απο την ενημερωση αλλωστε.

Καλησπέρα στους κατόχους του 620, μόλις έκανα την black ενημέρωση για το ουγγρικό μοντέλο και κοιτάω τα πράγματα που προστέθηκαν!

Και εμένα τρώει πολύ μπαταρία το double tap και το απενεργοποίησα..

Το καλο ειναι οτι η νοκια το διευκρινιζει πως καταναλωνει μπαταρια.

Αναλόγως πόσες φορες το χρησιμοποιείται το διπλό πάτημα. Σε εμένα δεν καταναλώνει πολύ απο το λίγο που το δοκιμασα.

Και καλυτερα να μην βγαζετε τόσο γρήγορα συμπεράσματα και χωρίς κανονική μέτρηση. Πιστεύω πως μετά απο ενα μήνα θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν καταναλώνει πολύ. (Το οτι καταναλώνει περισσότερο απο το να μην το έχουμε καθόλου είναι σίγουρο).

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Επιτελους μπηκε και σε μενα.δεν δοκιμασα το doubletap ακομα,αλλα προφανως το glance θα καταναλλωνει περισσοτερη ενεργεια σε μη amoled οθονες.Στην ταχυτητα αποκρισης δεν βρηκα διαφορα.Περισσοτερα αυριο που θα το χω πασπατεψει λιγο.

Παιδιά κανένα ωραίο παιχνίδι για το 620 μπορείτε να προτείνετε? Όσα κατέβασα μέχρι τώρα ήτανε κάτω του μετρίου.

Εννοώ για Free games. :worry:

I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase

Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1

Παιδιά κανένα ωραίο παιχνίδι για το 620 μπορείτε να προτείνετε? Όσα κατέβασα μέχρι τώρα ήτανε κάτω του μετρίου.

Εννοώ για Free games. :worry:

δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379013

Παιδια έχω το εξής πρόβλημα..Όπως ξανανέφερα ήδη σε προηγούμενο post μετά την εγκατάσταση της black μου κόλλησε το bluetooth , και ενώ επέλεξα απενεργοποιηση εκείνο έμεινε στην προσπάθεια απενεργοποίησης του. Τώρα πλέον μετράω την 4 φορά κολλήματος του , ενώ με μία επανεκκίνηση ξεκολλάει.Μήπως έχει ξαναγίνει αυτό σε κάποιον ; Έχει κανείς καμία εύκερη λύση ;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Nokia Lumia 620

Το bluetooth σπάνια το χρησιμοποιώ. Το δικό μου και ενός φίλου μου έχει θέμα με το wifi που ενώ δείχνει συνδεδεμένο, σύνδεση δεν υπάρχει.