Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 620

Vercetti13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα και καλη εβδομαδα!απο αυριο πολυ πιθανον να ειμαι κατοχος της συσκευης.το πρωτο μου wp.ερωτηση.που πρεπει να συγχρονισω τις επαφες μου;στ γμαιλ τις εχω τωρα.πηγα να φτιαξω outlook λογαριασμο καιμου εγραψ οτι θα γινει φορματ στο κινητο μου (optimus g) εαν φτιαξω ουτλοοκ λογαριασμο.σε αυτο το dropbox;δεν χω ασχοληθει αλλη φορα με cloud και τετοια..

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα και καλη εβδομαδα!απο αυριο πολυ πιθανον να ειμαι κατοχος της συσκευης.το πρωτο μου wp.ερωτηση.που πρεπει να συγχρονισω τις επαφες μου;στ γμαιλ τις εχω τωρα.πηγα να φτιαξω outlook λογαριασμο καιμου εγραψ οτι θα γινει φορματ στο κινητο μου (optimus g) εαν φτιαξω ουτλοοκ λογαριασμο.σε αυτο το dropbox;δεν χω ασχοληθει αλλη φορα με cloud και τετοια..

Καλημερα, εφοσον τις εχεις στο gmail εισαι οκ. Οταν παρεις το κινητο θα κανεις ενα account gmail και θα στις συγχρονισει μονο του τις επαφες!

Δεν χρειαζεται κατι αλλο.

Καλησπερα παιδια!ειναι πρωτη φορα που μπαινω στο φορουμ αυτο!λοιπον πριν λιγες μερες αγορασα το 620!ολες του οι λειτουργιες ηταν μια χαρα μεχρι πριν 4-5 μερες που αρχισα να εχω προβλημα με το κουμπι της επιστοφης (κατω αριστερα βελακι που εχει) Κανονικα αυτο με πηγαινε μια λειτουργεια πισω ή εφαρμογη, πλεον με βγαζει κατευεθειαν στην οθονη εναρξης οπου και να ειμαι!επισης μερικες φορες δεν πατιεται και καθολου....δοκιμασα να δω αν θελει ενημερωση λογισμικου αλλα ακομα δεν εχει κατι νεο.Επισης του εκανα μια επανακκινηση πατωντας παρατεταμένα τα πλήκτρα λειτουργίας και μείωσης έντασης για 10-15 δευτερόλεπτα αλλα τιποτα!μπορω να το διορθωσω εγω ή να παω σε καποιο καταστημα?φοβαμαι μην μου το πανε για service κανα μηνα!!!ουτε 2 βδομαδες δεν το εχω!!

Καλησπερα παιδια!ειναι πρωτη φορα που μπαινω στο φορουμ αυτο!λοιπον πριν λιγες μερες αγορασα το 620!ολες του οι λειτουργιες ηταν μια χαρα μεχρι πριν 4-5 μερες που αρχισα να εχω προβλημα με το κουμπι της επιστοφης (κατω αριστερα βελακι που εχει) Κανονικα αυτο με πηγαινε μια λειτουργεια πισω ή εφαρμογη, πλεον με βγαζει κατευεθειαν στην οθονη εναρξης οπου και να ειμαι!επισης μερικες φορες δεν πατιεται και καθολου....δοκιμασα να δω αν θελει ενημερωση λογισμικου αλλα ακομα δεν εχει κατι νεο.Επισης του εκανα μια επανακκινηση πατωντας παρατεταμένα τα πλήκτρα λειτουργίας και μείωσης έντασης για 10-15 δευτερόλεπτα αλλα τιποτα!μπορω να το διορθωσω εγω ή να παω σε καποιο καταστημα?φοβαμαι μην μου το πανε για service κανα μηνα!!!ουτε 2 βδομαδες δεν το εχω!!

Καλησπέρα! Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό θα σου διαγράψει τα πάντα από τη συσκευή σου, όπως εικόνες, βίντεο, ήχους και εφαρμογές και θα έρθει στην κατάσταση που ήταν όταν το έβγαλες απ' το κουτί του.

P.S.: Καλωσήρθες στο myphone! :)

Huawei Nova 5T

Δυστυχως δεν εγινε τιποτα....το μονο που καταφερα ειναι να πρεπει να ξαναπερασω εφαρμογες και οσες επαφες δεν ειχα στην καρτα sim! :mad:

Εφόσον υπάρχει το πρόβλημα δεν χρειαζόταν να περάσεις ξανά τις εφαρμογές που είχες. Οι επαφές συγχρονίζονται αυτόματα με το hotmail, εκτός αν δεν είχες περάσει κάποιο email.

Αν βρίσκεται σε εγγύηση DOA το στελνεις άμεσα πίσω και σου δίνουν καινούργιο. Εναλλακτικά το κρατάνε για επιδιόρθωση. Από που αγορασες το κινητό?

Δυστυχως δεν εγινε τιποτα....το μονο που καταφερα ειναι να πρεπει να ξαναπερασω εφαρμογες και οσες επαφες δεν ειχα στην καρτα sim! :mad:

Πόσο καιρό το έχεις; Κάτω από εβδομάδα;

Huawei Nova 5T

τωρα ειναι η 3η εβδομαδα που το εχω....το αγορασα απο το kinitomania στο κεντρο αλλα ηταν κλειστο με ολα του τα αυτοκολλητα και εγγυηση 2 χρονων οπως επισης και αντικατασταση σε περιπτωση βλαβης την πρωτη εβδομαδα!οσο για τις επαφες ισχυει δεν το ηξερα....ειχα περασει mail και αφου συνδεθηκα για αλλον λογω μου εμφανιστηκαν οπως ηταν ευτυχως!!

Έχει αρχίσει να γίνεται διαθέσιμη η ενημέρωση για την έκδοση black σε κάποιες χώρες.

Availability in Middle East

Αναμένουμε λοιπόν.

Έχει αρχίσει να γίνεται διαθέσιμη η ενημέρωση για την έκδοση black σε κάποιες χώρες.

Availability in Middle East

Αναμένουμε λοιπόν.

επιτελους

http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-620-black-update?utm_source=wpc&utm_medium=twitter

τωρα ειναι η 3η εβδομαδα που το εχω....το αγορασα απο το kinitomania στο κεντρο αλλα ηταν κλειστο με ολα του τα αυτοκολλητα και εγγυηση 2 χρονων οπως επισης και αντικατασταση σε περιπτωση βλαβης την πρωτη εβδομαδα!οσο για τις επαφες ισχυει δεν το ηξερα....ειχα περασει mail και αφου συνδεθηκα για αλλον λογω μου εμφανιστηκαν οπως ηταν ευτυχως!!

Χμ. Άρα, ξεχνάμε το DOA. Θες να κάνεις ένα τηλέφωνο σε κάποιο Nokia Store, μήπως είναι σύνηθες φαινόμενο και σου πουν κάποια λύση; Όχι για να το δώσεις στο service. Αυτή θα είναι η τελευταία λύση.

Huawei Nova 5T

Απο σχόλια χρηστών που έκαναν το update, διάβασα οτι υπάρχει και η λειτουργια double tap για όσους ενδιαφέρονται.

Απο σχόλια χρηστών που έκαναν το update, διάβασα οτι υπάρχει και η λειτουργια double tap για όσους ενδιαφέρονται.

καλή φαση το double tap , όταν με το καλο ερθει θα το δοκιμάσω και αν είναι δεν είναι ρουφηχτρα θα το κρατησω

καλή φαση το double tap , όταν με το καλο ερθει θα το δοκιμάσω και αν είναι δεν είναι ρουφηχτρα θα το κρατησω

Από τα αγαπημένα μου features λόγω συνήθειας.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Το τηλέφωνο είναι CV DE αγορασμένο χθες. Το βράδυ γύρισε μιά ώρα πίσω μόνο του. Έχει τύχει κάτι ανάλογο σε κάποιον;

Είναι μια παιχνιδιαρικη συσκευή κυριολεκτικά.

Ελκυστική τόσο στο μάτι όσο και στο χέρι. Καλύτερο grip περίμενα να το πω την αλήθεια. Γλιστράει λίγο στο χέρι αλλά μπορεί να 'διορθωθεί' με μια θήκη.

Η ClearBlack display κάνει θαύματα κάτω από τον ήλιο. Φωτεινή και ζωηρή με πολύ καλή απόκριση.

Καλό μεγάφωνο.

Τα κουμπιά δε τζογάρουνε, είναι σφιχτά.

Ίσως να έχει την καλύτερη 5αρα κάμερα... μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.

Εκεί που μου τα χάλασε είναι το ακουστικό. Το περίμενα καλύτερο επειδή είναι νοκια αλλά απ ότι μου είπανε οι συνομιλητές μου, υπάρχουν μεγάλες παύσεις λες και κλείνει η γραμμή όταν δε τους μιλάω.

Θα το ήθελα πιο καθαρό προσωπικά.

Δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας όμως ούτε με προβλημάτισε για DOA.

Το κινητό είναι εξαιρετικό για τα λεφτά που ζητάει.

Software

Τα 512 ram δυστυχώς κάνουνε τη διαφορά όσο αφορά τη ταχύτητα.

Μπορεί να ρολάρει άριστα αλλά υπάρχουν ΠΟΛΛΑ loadings και πολλές τελίτσες στο πάνω μέρος.

Το λέω γενικά για τις συσκευές των 512, δεν αφορά μόνο το 620.

...μου είπανε οι συνομιλητές μου, υπάρχουν μεγάλες παύσεις λες και κλείνει η γραμμή όταν δε τους μιλάω...

Λογικό... Αφου δεν τους μιλάς...

:rtfm:

Η τεχνολογία μείωσης θορύβου κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Εγώ όταν είμαι έξω στον δρόμο και μιλάω μου λένε ότι δεν ακούνε τίποτα άλλο (αμάξια, φασαρία κλπ). Ακούνε μόνο την φωνή μου, ένα πράγμα σαν την διαφήμιση της cosmote για το HD voice, αν και δεν έχω cosmote.

Η τεχνολογία μείωσης θορύβου κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Εγώ όταν είμαι έξω στον δρόμο και μιλάω μου λένε ότι δεν ακούνε τίποτα άλλο (αμάξια, φασαρία κλπ). Ακούνε μόνο την φωνή μου, ένα πράγμα σαν την διαφήμιση της cosmote για το HD voice, αν και δεν έχω cosmote.

Exactly !!!

Και παθαίνεις πολιτισμικό σοκ όταν ο άλλος μιλάει με ακουστικά ή αρχαίο κινητό και σου σπάνε τα νεύρα... :lol:

:rtfm:

Το δικό είναι CV it.

όντως η κάμερα του φαίνεται πολύ καλή. Για την μνήμη σύμφωνο αλλα προσπαθεί να μην το καταλάβεις.εγω με το πληκτρολόγιο έχω ένα θέμα μάλλον Είναι συνήθεια. Όπως και το γεγονός πως πατάω το πλήκτρο των παραθύρων στη μέση αντι για το σπεις

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Αν θες να κάνουμε διάλογο για να βοηθήσουμε το νήμα και τους υποψήφιους αγοραστές, ευχαρίστως.

Με την ειρωνεία δε βοηθάς.