aurame Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 μπορεις να πάς σε Nokia care να στην περάσουν οκ ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony97 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Την black πως την περνάνε; μία φίλη το έχει και δεν της το βγάζει στις ενημερώσεις. Την Amber έχει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Την black πως την περνάνε; μία φίλη το έχει και δεν της το βγάζει στις ενημερώσεις. Την Amber έχει τώρα. δεν έχει έρθει ή black ακόμα για τα 620 όταν έρθει (λογικά μέσα στο μήνα) τότε θα την δεί αυτόματα ή μπορεί να πάει ρυθμίσεις---->ενημέρωση τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 καλησπερα μηπως μπορει καποιος να βοηθησει; μετα απο αναβαθμιση της συσκευης στο mail (yahoo) δεν μποροuν να ανοιξουν τα συνημμενα (pdf, doc κλπ). υπαρχει καποια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Πήρα πριν μέρες και εγώ το τηλεφωνάκι στο οποίο έχω να παρατηρήσω τα εξής. Αγορασμένο από κατάστημα της Αθήνας, ήταν Ιταλικό (059R8L1) και είχε Ελληνικά μέσα. Από περιέργεια που έψαξα για Ελληνικό Product Code υπάρχει τελικά μόνο αυτό της Vodafone? (059R5T9). Το οποίο φαντάζομαι θα έχει ένα κάρο δικές της εφαρμογές... Για την ώρα το μόνο που μ' ενοχλεί είναι ότι ΔΕΝ βλέπω τα updates των εφαρμογών στο Store. Η εφαρμογή Here Drive+ Beta που είχε ως default έκδοση μέσα, μόνο αν την βρω στο store "βλέπει" ότι υπάρχει αναβάθμισή της. Αυτό βέβαια ισχύει και για άλλες 7-8 Nokia apps και άλλες τόσες τις εφαρμογές του τηλ/νου, τύπου: Μεταφορά δεδομένων, ήχος, πρόσθετα+πληροφορίες, έλεγχος μνήμης, οθόνη και ένα κάρο άλλα. Έχει φυσικά την amber απ'τη μαμά ήδη επάνω. Κάτι ακόμα. Αρχικά βάζοντας Microsoft account είδα ότι στις ρυθμίσεις είχε επιλεγμένο το e-mail. Προσθέτοντας outlook account έφτιαξε φυσικά δεύτερο email tile και στις ρυθμίσεις είχε 4 επιλογές για συγχρονισμό και τικαρισμένες. email, επαφές, ημερολόγιο και σημειώσεις νομίζω. Τι παίζει? Βέβαια με τον Microsoft account οι επαφές μου π.χ. συγχρονίζονται. Edited January 18, 2014 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Πήρα πριν μέρες και εγώ το τηλεφωνάκι στο οποίο έχω να παρατηρήσω τα εξής. Αγορασμένο από κατάστημα της Αθήνας, ήταν Ιταλικό (059R8L1) και είχε Ελληνικά μέσα. Από περιέργεια που έψαξα για Ελληνικό Product Code υπάρχει τελικά μόνο αυτό της Vodafone? (059R5T9). Το οποίο φαντάζομαι θα έχει ένα κάρο δικές της εφαρμογές... Για την ώρα το μόνο που μ' ενοχλεί είναι ότι ΔΕΝ βλέπω τα updates των εφαρμογών στο Store. Η εφαρμογή Here Drive+ Beta που είχε ως default έκδοση μέσα, μόνο αν την βρω στο store "βλέπει" ότι υπάρχει αναβάθμισή της. Αυτό βέβαια ισχύει και για άλλες 7-8 Nokia apps και άλλες τόσες τις εφαρμογές του τηλ/νου, τύπου: Μεταφορά δεδομένων, ήχος, πρόσθετα+πληροφορίες, έλεγχος μνήμης, οθόνη και ένα κάρο άλλα. Έχει φυσικά την amber απ'τη μαμά ήδη επάνω. δυστυχώς το store λειτουργεί έτσι . Ψάχνει για updates μόνο του σε προκαθορισμένες ώρες όποτε σε τυχαίες φάσεις σου βγάζει όλα τα updates μαζεμένα υπάρχει βέβαια και μια εφαρμογή που κάνεις εσύ force search για updates και μας έχει σώσει ολους Sysapp pusher http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/sysapp-pusher/19d44d9e-f18e-4df1-9bce-36335242ed2e το μοναδικό κακό είναι ότι εκτός από τις system και nokia εφαρμογές που τις έχει ήδη τις υπολοιπές πρέπει να τις βάλεις manually ....μικρο το κακό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 δυστυχώς το store λειτουργεί έτσι . Ψάχνει για updates μόνο του σε προκαθορισμένες ώρες όποτε σε τυχαίες φάσεις σου βγάζει όλα τα updates μαζεμένα υπάρχει βέβαια και μια εφαρμογή που κάνεις εσύ force search για updates και μας έχει σώσει ολους Sysapp pusher http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/sysapp-pusher/19d44d9e-f18e-4df1-9bce-36335242ed2e το μοναδικό κακό είναι ότι εκτός από τις system και nokia εφαρμογές που τις έχει ήδη τις υπολοιπές πρέπει να τις βάλεις manually ....μικρο το κακό Ευχαριστώ. Έκανα επαναφορά για να δώ τι γίνεται και θα το αφήσω να δω. Βέβαια ενώ τώρα βρήκα και πέρασα τα updates των Nokia εφαρμογών, δεν θυμάμαι πως μου εμφάνισε να περάσω και τις λοιπές εφαρμογές του λογισμικού του τηλεφώνου. Επίσης ένα θέμα ακόμα. Η αυτόματη ενημέρωση ώρας, σας δουλεύει? Ήταν μισή μέρα πίσω από το αρχικό setup λόγω μπερδέματος με το 12ωρο format και ΔΕΝ το είχε διορθώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ευχαριστώ. Έκανα επαναφορά για να δώ τι γίνεται και θα το αφήσω να δω. Βέβαια ενώ τώρα βρήκα και πέρασα τα updates των Nokia εφαρμογών, δεν θυμάμαι πως μου εμφάνισε να περάσω και τις λοιπές εφαρμογές του λογισμικού του τηλεφώνου. Επίσης ένα θέμα ακόμα. Η αυτόματη ενημέρωση ώρας, σας δουλεύει? Ήταν μισή μέρα πίσω από το αρχικό setup λόγω μπερδέματος με το 12ωρο format και ΔΕΝ το είχε διορθώσει. εμένα η αυτόματη ενημέρωση ώρας δουλεύει κανονικότατα οσο για τις εφαρμογές του λογισμικού , μετράνε σαν κανονικές εφαρμογές οπότε το store βγάζει κανονικα τα updates τους και το syssapp pusher τις έχει μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Για τις ενημερώσεις των εφαρμογών αν το αφήσεις να τις βρει μόνο του, στρώνει και θα εμφανίζει κανονικά τα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theod65 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλησπέρα σε όλους Νέο μέλος και νεός στα WIN 8 Κάτοχος Lumia 620 και αντιμετωπίζω κάτι παράξενο. όταν με καλούν παρ' όλο που στην λίστα επαφών υπάχουν τα ονόματα και φωτό σε κάθε επαφή, η οθόνη του Lumia μου δείχνει μόνο το νούμερο της εισερχόμενης κλήσης και όχι τα άλλα στοιχεία της επαφής... Το κινητό το έχω μόλις 20 ημέρες και στην αρχή τα εμφάνιζε...Χωρίς να πειράξω τίποτα, έπαψε να το κάνει... Το έψαξα όσο μπορούσα αλλά δεν βρήκα κάποια σχετική ρύθμιση. Επειδή είναι χοντροσπαστικό, έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει και πως φτιάχνεται ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean07 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μου το έκανε και σε μένα σε 820 ξαφνικά, το έκανα επανεκκίνηση και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Ευχαριστώ για τις ανωτέρω απαντήσεις. Όσο αφορά το θέμα του Store και των updates έχω μια υποψία ότι τελικά τσεκάρει κάθε μέρα στις 6 το απόγευμα. Για Ελλάδα τουλάχιστον. 2 μέρες τώρα λίγο μετά τις 18:00 είδα updates. Το "πρόβλημα" με την αυτόματη ενημέρωση ώρας παραμένει. Το έχω αφήσει 3 λεπτά πίσω επίτηδες. Άνοιξα και τα δεδομένα κινητής μήπως και πάρει την ώρα από εκεί γιατί από το απλό gsm δίκτυο δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VGi Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Ξεπέρασα το bug με τους bing χάρτες που δεν άνοιγαν καμία διεύθυνση μέσα απο τις επαφές, Αυτό το εξαιρετικά ενοχλητικό θέμα πως και δεν έχει ακουστεί ευρέως? Μήπως κάτι μου ξεφεύγει ή το έχουμε μόνο λίγοι? Είναι πραγματικά απαράδεκτο να έχεις καταχωρήσει τις επαφές σου με την διεύθυνση τους και να μήν μπορεί να την βρεί στο χάρτη. (Όπως και να την καταχωρήσω, ελληνικά-λατινικά, κεφαλαία-πεζά, με σύνδεση ή χωρίς!) Δέν συζητάω ότι σε κινητό ΝΟΚΙΑ θα έπρεπε να μπορείς να οδηγηθείς εκεί μέσω του ΗΕRΕ Drive απ'ευθείας με ένα κλίκ! (πράγματα που γίνονται σε iphone εδώ και χρόνια):mad: Edited January 20, 2014 by VGi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αυτό το εξαιρετικά ενοχλητικό θέμα πως και δεν έχει ακουστεί ευρέως? Μήπως κάτι μου ξεφεύγει ή το έχουμε μόνο λίγοι? Είναι πραγματικά απαράδεκτο να έχεις καταχωρήσει τις επαφές σου με την διεύθυνση τους και να μήν μπορεί να την βρεί στο χάρτη. (Όπως και να την καταχωρήσω, ελληνικά-λατινικά, κεφαλαία-πεζά, με σύνδεση ή χωρίς!) Δέν συζητάω ότι σε κινητό ΝΟΚΙΑ θα έπρεπε να μπορείς να οδηγηθείς εκεί μέσω του ΗΕRΕ Drive απ'ευθείας με ένα κλίκ! (πράγματα που γίνονται σε iphone εδώ και χρόνια):mad: Το έχω ψάξει ακόμα βάζοντας και τις συντεταγμένες και σε διάφορες μορφές, αλλά πουυυ. Περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VGi Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ακόμα πιό περίεργο που δεν έχει γίνει χαμός με αυτό το θέμα. Εκτός από τον dedalos δεν βρήκα άλλη αναφορά στο ιντερνετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) καλησπερα.....εχω το 620 ενος φιλου και δεν μπορω να το συνδεσω με τιποτα στον υπολογηστη....το περιεργο ειναι οτι στον ιδιο υπολογηστη συνδεω κανονικα το δικο μου 920 αλλα και το 620 της γυναικας μου.....καμια βοηθεια???? δεν μπορω να καταλαβψω γιατι το συγκεκριμενο δεν μπορει να το βρει με τιποτα.... και επανεκινηση κανω στον υπολογηστη,και στο κινητο,τιποτα....... Edited January 20, 2014 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Σε άλλη θύρα δοκίμασες? Με διαφορετικό καλώδιο? Σε άλλον υπολογιστή συνδέεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Σε άλλη θύρα δοκίμασες? Με διαφορετικό καλώδιο? Σε άλλον υπολογιστή συνδέεται? Σε αλλη θυρα δοκιμασα,εχω αλλαξει τρια καλωδια,μονο αλλο υπολογηστη δεν εςχω δοκιμασει.......ενα laptop me xp εχω αυτη την στιγμη μου βγαζει οτι το 620 συνδεθηκε σε μη συμβατη λειτουργια USB...αλλα τα ιδια μου βγαζει και για τα αλλα δυο Edited January 20, 2014 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλημερα θελω να ρωτησω μηπως εχει καποιος δοκιμασει να συνδεσει στικακι στη συσκευη με καλωδιο μινι USB που εχει υποδοχη για USB. Η συσκευη το ανοιγει η δεν γινεται τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 το ζαχαρώνω το άτιμο.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Σχετικά με τη μπαταρία του κινητού. Ίσως έχει αναφερθεί ξανά για το αν μπορούμε να βάλουμε την bl-5j των 1430 mah που φοράνε άλλα τηλέφωνα της nokia. Δοκίμασα μία και ταιριάζει κανονικά αρκεί να βγάλουμε το αυτοκόλητο που υάρχει στο καπάκι στην μεριά που είναι η μπαταρία, οπότε η βελτίωση σε ότι την αφορά είναι σίγουρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ίσως έχει αναφερθεί ξανά για το αν μπορούμε να βάλουμε την bl-5j των 1430 mah. Την έχεις κάνει την βελτίωση; Έχεις δει διαφορά; Οποιοσδήποτε μπορεί, να γράψει κάτι γι αυτην τη βελτίωση καθώς με ενδιαφέρει να μάθω αν είναι αισθητή η διαφορά με πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Την έχεις κάνει την βελτίωση; Έχεις δει διαφορά; Οποιοσδήποτε μπορεί, να γράψει κάτι γι αυτην τη βελτίωση καθώς με ενδιαφέρει να μάθω αν είναι αισθητή η διαφορά με πριν. Μην περιμένεις κάποια πολύ αισθητή διαφορά αλλά σίγουρα υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Με το αυτοκόλλητο δεν κλείνει το καπάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Με το αυτοκόλλητο δεν κλείνει το καπάκι? Όχι δεν κλείνει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts