DjHoya Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ναι την είχα σε άλλο κινητό πιο πρίν..θα κοιτάξω να της κάνω μια διαμόρφωση μπας και φταίει αυτό. Σ' ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 (edited) έχω από χθες το 620. αυτό που μ αρέσει πολύ είναι η οθόνη του. εξαιρετική! σαν υλικό είναι ότι πρέπει, δηλαδή ντυμένο στα 2/3 από πλαστικό ώστε να προστατεύεται από γρατζουνιές, οπότε μιά χαρά, δεν σε νοιάζει αν γρατζουνιστεί! edit : παρ' όλο που έχω τα data off, μου βγάζει δίπλα από το σήμα (πάνω αριστερά) E,3G,H. είναι πρόβλημα? τραβάει όντως δεδομένα από μόνο του?? Edited April 23, 2013 by Tallyhawk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Σε όλα έτσι πρέπει να είναι..Μάλλον μας δείχνει πάντα τι σήμα πιάνει. Τώρα για τα δεδομένα δε έχω παρατηρήσει να μου τρώει όταν τα έχω απενεργοποιημένα. Καλορίζικο κιόλας φίλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 ευχαριστώ πολύ! ωραία μου έφυγε ένα βάρος τώρα, γιατί νόμιζα πως αποροφά δεδομένα με κάποιον τρόπο που δεν γνώριζα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Έχω καταλήξει στο 620. Η απορία που έχω είναι οι εξής Πως θα περάσω όλες της επαφές μου από το Android στο 620. Ακομα κάποια pdf αρχεία που έχω θα μπορώ να τα βλέπω στο Nokia; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JammesHowlett Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Πως θα περάσω όλες της επαφές μου από το Android στο 620. Ακομα κάποια pdf αρχεία που έχω θα μπορώ να τα βλέπω στο Nokia; Export απο το gmail σου kai import sto Microsoft account. ναι μπορεισ να τα βλεπεις στο Nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Export απο το gmail σου kai import sto Microsoft account. ναι μπορεισ να τα βλεπεις στο Nokia Ευχαριστώ Αλλά δεν τα έχω στο Gmail μονο Σε αρχείο στην κάρτα Sd. Μπορώ να τα κατεβάσω έτσι; Θυμάμαι όταν έπαιρνα καινούργιο Nokia μου έβγαζε μια επιλογή να συγχρονίσω μέσω bluetooth το ίδιο έκανα από το N95 στο Htc. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Στα wp 7.5 & 7.8 η nokia έχει μια εφαρμογή η οποία συγχρονίζει τις επαφές με το παλιο σου nokia, αλλά δεν ξέρω εάν υπάρχει στα 8 και κατα πόσο δουλεύει... Γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 (edited) Καλησπέρα. Μια ερώτηση, προς τους κατόχους της συγκεκριμένης συσκευής. Έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με αναβαθμίσεις, κολλήματα, αδυναμία εκτέλεσης κάποιων εφαρμογών; Επειδή, μεταξύ 620, 820 και 920, αυτό έχει 512MB Ram. Edit: Τελικά και μια δεύτερη ερώτηση. Η μπαταρία βγάζει τη μία μέρα; Γιατί τα 1300mAh, μου φαίνονται κάπως... Έχοντας και το Omnia W, που με 1500mAh είναι οριακά στη μέρα... Edited May 1, 2013 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Κολλήματα κλπ δεν έχω αντιμετωπίσει αλλά όσον αφορά τα 512mb ram έχει κάποια θεματάκια. Πχ αν ανοίξεις κάποια σχετικά βαριά σελίδα και έπειτα ανοίξεις μία δεύτερη καρτέλα με άλλο link και πεις να γυρίσεις στην πρώτη καρτέλα, θα σου ξαναφορτώσει την σελίδα. Σε android με 512mb ram δεν μου κλείνει την σελίδα, βέβαια εκεί κολλάει το σύμπαν. Επίσης το πιο εκνευριστικό είναι όταν είμαι στην εφαρμογή του facebook, πατάω να μου ανοίξει κάποια είδηση και με πάει στον browser.. όταν γυρίσω πίσω στο fb δεν με πάει στο σημείο που ήμουν αλλά στην αρχή των δημοσιεύσεων. Η μπαταρία προσωπικά μου κρατάει 2 ημέρες αλλά κάνω μέτρια χρήση. Το wifi το έχω πάντα ανοιχτό αλλά τα δεδομένα τα ανοίγω μόνο όταν δεν έχω πρόσβαση σε wifi. Οι συσκευές που αναφέρεις η μία είναι ακριβότερη από την άλλη κατά 100 ευρώ και πέραν της ram διαφέρουν αρκετά και στο μέγεθος σε σχέση με το 620. Καλύτερα να ανοίξεις θέμα εδώ: Επιλογή συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 (edited) Κολλήματα κλπ δεν έχω αντιμετωπίσει αλλά όσον αφορά τα 512mb ram έχει κάποια θεματάκια. Πχ αν ανοίξεις κάποια σχετικά βαριά σελίδα και έπειτα ανοίξεις μία δεύτερη καρτέλα με άλλο link και πεις να γυρίσεις στην πρώτη καρτέλα, θα σου ξαναφορτώσει την σελίδα. Σε android με 512mb ram δεν μου κλείνει την σελίδα, βέβαια εκεί κολλάει το σύμπαν. Επίσης το πιο εκνευριστικό είναι όταν είμαι στην εφαρμογή του facebook, πατάω να μου ανοίξει κάποια είδηση και με πάει στον browser.. όταν γυρίσω πίσω στο fb δεν με πάει στο σημείο που ήμουν αλλά στην αρχή των δημοσιεύσεων. Η μπαταρία προσωπικά μου κρατάει 2 ημέρες αλλά κάνω μέτρια χρήση. Το wifi το έχω πάντα ανοιχτό αλλά τα δεδομένα τα ανοίγω μόνο όταν δεν έχω πρόσβαση σε wifi. Οι συσκευές που αναφέρεις η μία είναι ακριβότερη από την άλλη κατά 100 ευρώ και πέραν της ram διαφέρουν αρκετά και στο μέγεθος σε σχέση με το 620. Καλύτερα να ανοίξεις θέμα εδώ: Επιλογή συσκευής Καλά, 2 links ταυτόχρονα σε smartphone προσπαθώ να μην ανοίγω, ασχέτως λειτουργικού συστήματος. Για το facebook, καλύτερα να σε πηγαίνει στην αρχή των δημιοσιεύσεων, παρά να σου κάνει force close κάθε φορά, μα κάθε φορά, που θα προσπαθήσεις να βγεις από την εφαρμογή, αφού έχεις κάνει logout, με το back button ( για Android συσκευή το τελευταίο ). Για τη μπαταρία, 2 μέρες με wifi/δεδομένα είναι πολύ καλό. Δε νομίζω να έχω δει 2η μέρα με το Omnia μου. Τέλος, το πρόβλημά μου με το 820 είναι και η τιμή, αλλά περισσότερο η ανάλυση της οθόνης του... Το μέγεθος του, δεν ξέρω καθόλου. Δεν είμαι fan των μεγάλων συσκευών, αλλά δε νομίζω ότι θα τη "γλυτώνω" για πολύ ακόμη, έτσι όπως το πάνε οι κατασκευαστές.. Κι έτσι όπως αλλάζω τα κινητά, νομίζω πως μια "λογική" επιλογή είναι το 620. Edited May 1, 2013 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Αν δεν ανοίγεις πολλά tabs στον browser δεν θα έχεις πρόβλημα. Παιχνίδια δεν παίζω στο κινητό και χρήση internet όπως είπα κάνω κυρίως μέσω wifi γι' αυτό μου κρατάει τόσο η μπαταρία. Αν κάνεις χρήση internet μέσω 3G για πολλή ώρα τρώει αρκετή μπαταρία. Το μέγεθος της συσκευής είναι ιδανικό για μένα γιατί μπορώ με ένα χέρι να χειρίζομαι τα πάντα. Τα άλλα 2 ξεφεύγουν κυρίως στο πλάτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Ενδιαφέρομαι να το πάρω για επαγγελματική συσκευή που σημαίνει λίγα calls και πολλά emails. Αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Αν δεν ανοίγεις πολλά tabs στον browser δεν θα έχεις πρόβλημα. Παιχνίδια δεν παίζω στο κινητό και χρήση internet όπως είπα κάνω κυρίως μέσω wifi γι' αυτό μου κρατάει τόσο η μπαταρία. Αν κάνεις χρήση internet μέσω 3G για πολλή ώρα τρώει αρκετή μπαταρία. Το μέγεθος της συσκευής είναι ιδανικό για μένα γιατί μπορώ με ένα χέρι να χειρίζομαι τα πάντα. Τα άλλα 2 ξεφεύγουν κυρίως στο πλάτος. Καλά κι εγώ παιχνίδια σχεδόν τα εχω καταργήσει. Αυτό είναι το σημαντικό για 'μένα. Η χρήση με το ένα χέρι. Αυτό το 3g δε μπορώ να το καταλάβω. Τόσο παλαιάς τεχνολογίας είναι κι έχει τόση κατανάλωση; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Είναι διαφορετική τεχνολογία το wifi με το 3G. Μεγαλύτερη απόσταση, περισσότερες απαιτήσεις για την κάλυψη σήματος άρα και περισσότερη κατανάλωση. @arish για την δουλειά που το θέλεις πιστεύω θα σε καλύψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Πχ αν ανοίξεις κάποια σχετικά βαριά σελίδα και έπειτα ανοίξεις μία δεύτερη καρτέλα με άλλο link και πεις να γυρίσεις στην πρώτη καρτέλα, θα σου ξαναφορτώσει την σελίδα. Σε android με 512mb ram δεν μου κλείνει την σελίδα, βέβαια εκεί κολλάει το σύμπαν. Επίσης το πιο εκνευριστικό είναι όταν είμαι στην εφαρμογή του facebook, πατάω να μου ανοίξει κάποια είδηση και με πάει στον browser.. όταν γυρίσω πίσω στο fb δεν με πάει στο σημείο που ήμουν αλλά στην αρχή των δημοσιεύσεων. Το facebook app είναι απο τις πιο προβληματικές εφαρμογές ανεξαρτήτου λειτουργικού. Εντόπισα πολλά προβλήματα και στην έκδοση για iOS καθώς και στην έκδοση για Androdi και Meego! Πλέον μπαίνω μόνο από τον browser γιατί με το "μαμά" πρόγραμμα συμβαίνει αυτό ακριβώς που περιγράφεις πιο πάνω! Πάντως για τις ανοιχτές καρτέλες που λέτε δεν πρέπει να παίζει ρόλο μόνο η μνήμη. Φυσικά και ο παράγοντας RAM παίζει μεγάλο ρόλο και επειδή το έχω δει και σε άλλα κινητά μάλλον έχει να κάνει με την διαχείριση της μνήμης ώστε να μην lagarei το κινητό. Αλλά, έχει να κάνει και με τον τρόπο που λειτουργούν αυτά τα λειτουργικά. Πχ στο (παλιό πλέον) 3gs υπήρχε ακριβώς το ίδιο θέμα ενώ ακόμα και σήμερα (στο 4S) απλά μειώθηκε το πρόβλημα του να ξαναφορτώνει καρτέλες γυρνόντας πίσω. Είναι ένα απο τα, ελάχιστα, μειονεκτήματα του φτηνού κατα τ'αλλα 620. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anda69 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Το Gps που εχει, σου μιλαει οταν πρεπει να στριψεις σε στροφες κτλ ή μονο δειχνει εικονα? Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 @arish για την δουλειά που το θέλεις πιστεύω θα σε καλύψει. Thanks. Το παρήγγειλα οποτε οταν με το καλο το παρω στα χερια μου θα πω εντυπωσεις. Ο στόχος ηταν μιας και θα ειναι 2ο τηλ (το note2 δεν αλλαζει για κανενα λογο) να εχω και μια πιο αναλυτικη εικονα και επαφη με τα win8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Το Gps που εχει, σου μιλαει οταν πρεπει να στριψεις σε στροφες κτλ ή μονο δειχνει εικονα? φυσικα και εχει φωνητικη καθοδηγηση το nokia drive. Ειναι πληρες προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.Μια ερωτηση μαθαμε τελικα κατι με το θεμα του ραδιοφωνου fm? Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.Μια ερωτηση μαθαμε τελικα κατι με το θεμα του ραδιοφωνου fm? Χρόνια Πολλά και σε σένα. Εκπρόσωπος της Nokia απάντησε σε σχετική ερώτηση για το 520 πως στο μέλλον (μετά από την σχετική αναβάθμιση) θα ενεργοποιηθεί η λειτουργία. Υποθέτω πως το ίδιο θα ισχύει και για το 620 αφού το chipset είναι το ίδιο. http://www.phonearena.com/news/FM-receiver-to-be-activated-on-the-Nokia-Lumia-520_id42660 Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Χρόνια Πολλά και σε σένα. Εκπρόσωπος της Nokia απάντησε σε σχετική ερώτηση για το 520 πως στο μέλλον (μετά από την σχετική αναβάθμιση) θα ενεργοποιηθεί η λειτουργία. Υποθέτω πως το ίδιο θα ισχύει και για το 620 αφού το chipset είναι το ίδιο. http://www.phonearena.com/news/FM-receiver-to-be-activated-on-the-Nokia-Lumia-520_id42660 Σε ευχαριστω να εισαι καλα φιλε μου. :) Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anda69 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 φυσικα και εχει φωνητικη καθοδηγηση το nokia drive. Ειναι πληρες προγραμμα. Ευχαριστω :) Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Καλημέρα. Κάποιες ακόμα ερωτήσεις.. 1. Στις γενικές ρυθμίσεις, στο κύριο μενού, υπάρχει η επιλογή για το μέγεθος της γραμματοσειράς; 2. Έχω ενεργοποιημένη την συνομιλία του facebook, έχω κάνει sing in στο skype και δεν έχω κανένα από τα 2 στο προσκήνιο. Αν λάβω κάποιο μήνυμα, θα έχω ειδοποίηση πάντα ή οπότε το θυμηθεί το λειτουργικό; Γιατί, στα 7.8, οι ειδοποιήσεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο ( για facebook και skype μηνύματα μιλώντας πάντα ). Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω κάποια στιγμή τις επόμενες 15 μέρες καινούριο τηλέφωνο μιας και το παλιό (Samsung Galaxy I5800) μετά από πολλά χρόνια χρήσης έχει αρχίσει και μου κάνει κόλπα και λέω να πάρω το Nokia 620. Τι λέει ως συσκευή; Από αυτονομία; Περισσότερο χρησιμοποιώ το τηλέφωνο για email και λιγότερο για να τηλεφωνώ, θα με καλύψει; Από προγράμματα τι λέει; Ξέρω πως δεν υπάρχουν στην πληθώρα που έχει το android αλλά τις βασικές ανάγκες τις καλύπτουν τα υπάρχοντα προγράμματα; Από εμπειρία χρήσης τι λέει; Σας ευχαριστώ. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts