Jump to content

JammesHowlett

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About JammesHowlett

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 25

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone,GR/Verizon Wireless

JammesHowlett's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. sorryyy. Απλα νομιζα επειδη την εχει νομιζω 6ευρω το μηνα οποτε θα ηταν προσφορα :)
  2. Ειχε η ΜΣ μια προσφορα για 45ευρο ετησια συνδρομη στο live. Δε γνωριζω αν ισχυει ακομη αλλα για οποιον το χρησιμοποιει νομιζω οτι δεν ειναι πολλα. σχετικα με το next-gen , ισχυει αυτο που λεει ο chris. Ακομη και οι 2 ψαρευουν για να δουν τι θα κανουν. Μετα την Ε3 και βλεπουμε.
  3. Yeap, συγκριση μεταξυ του ελαχιστου και του μεσαιου στις φωτο. Αν σε ενδιαφερει καποιο κινητο στα 220 (νομιζω οτι εχει πλεον?) πιστευω ειναι το καλυτερο. Το S3 mini πιστευω ειναι το μονο ανταγωνισιμο απο πλευρας android (δε μπορω να εκφερω αποψη για τα huawei επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει καποιο). Αναμεσα στα 2 ημουν αλλα προτιμησα το 620. Και να το ξαναπω, εχει μικρη μπαταρια. Αν το χρησιμοποιεις πολυ θα θελει καθε μερα φορτιση. Εχω 4email accounts, messaging, skype, lync, 2 ωρες μπλα μπλα, και λιγο streaming και το βραδακι μπαινει στην μπριζα. Βεβαια το ιδιο ηθελαν και τα αλλα που δοκιμασα :D
  4. 1. Settings --> Ease of access --> Text Size 2. Δεν έχω παρατήσει κάποια δυσλειτουργία οσο αφορα skype - messenger. Xρησιμοποιω ελαχιστα το chat toy facebook. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι 1-2 μέρες ανάλογα με τη χρήση. Σε 2-3 περιπτώσεις μου έχει κρατήσει και σχεδόν 3 24ωρα αλλά όπως φαντάζεστε δεν υπήρχε ιδιαίτερη χρήση. Όσο αφορά τις εφαρμογές καλύτερα να αναφέρεις ποιες χρειάζεσαι. Προσωπικά έχω καλυφτεί.
  5. Export απο το gmail σου kai import sto Microsoft account. ναι μπορεισ να τα βλεπεις στο Nokia
  6. Αυτο ειναι βασικα το θεμα που με προβληματιζει, Το συγκεκριμενο το δινει μονο h Verizon, και δε ξερω αν ειναι locked, Λιγο που το εψαξα ειδα οτι καποιοι απο AT&T το χρησιμοποιουν, δεν βρηκα κατι που να λεει για δικτυα εκτως USA ομως.
  7. Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα :) Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις, εαν μου φερουν απο ΗΠΑ το 822 αν μπορει να λειτουργησει στην Ελλαδα με Vodafone συνδεση. * Οι λογοι ειναι οτι αν και "ασχημοτερο" απο το 820, ειναι καλυτερο σε χαρακτηριστικα και το σημαντικοτερο θα μου το φερουν τζαμπα :D Ευχαριστω για το χρονο σας
×
×
  • Create New...