Luci Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Λατρεύω το Nexus 7 μου αλλά διαλέγω ipad! Ο σχεδιασμός του Nexus 10 δεν είναι καλός, αλλά σε όλα τα άλλα είναι μια ποιοτική συσκευή. Ακόμα όσοι λέτε για το σύστημα. Δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές του android ειδικά φτιαγμένες για 10άρι tablet σε αντίθεση με την ios αγορά. Ακόμα η διαφορά 100 ευρώ περίπου δεν είναι μικρή μεν, αλλά δεν είναι και τεράστια. Σε κάθε περίπτωση πάντως 7 ίντσες>10 ίντσες για ταμπλέτα. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ μια συσκευη κατασκευασμενη για το ιντερνετ να κανει αυτο που γινεται στο βιντεο 1.19 και μετα να λεμε οτι ειναι οτι καλυτερο :lol: Το lag εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aPoLoNiOs Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Το lag εννοείς; Ναι, απλα τραγικο για συσκευη που θεωρειται Νο1. Οσο για τις εφαρμογες που απλα μεγαλωνουν κανενα σχολιο, τι να το κανω τοτε το tablet. Νομιζω iPad χαλαρα. Παράθεση "Όταν μιλάς φρόντισε να λες κάτι" Kim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 ipad φυσικα και μονο. δεν ξερω ποσο καλο ειναι το nexus10 αλλα και μονο με το τραγικο λειτουργικο (ειδικα στα tablets ειναι οτι πιο ατσουμπαλο εχω δουλεψει) δεν υπαρχουν περιθωρια. δεν ειναι οτι ειναι πιο καλο το ipad, ειναι το μονο που αξιζει να εχεις. το android για tablets δε διαφερει σε τιποτα απο windows 7 με touchscreen με τη διαφορα οτι δεν εχεις τις ευκολιες που σου προσφερουν τα windows. δε νομιζω οτι επρεπε καν να υπαρχει τετοιο poll..ειναι ασχετα πραγματα. το μονο που κατα την προσωπικη μου εμπειρια μπορει να ανταγωνιστει(οσο ειναι δυνατον) το ipad ειναι καποιο windows 8 tablet, τα οποια και αυτα σε κανουν να μην εισαι σιγουρος ποσο θα τα αντεξεις...εχω δουλεψει tablets με windows 8 αρκετο καιρο και το λεω εκ πειρας..οσον αφορα το android, στο επιπεδο που ειναι αυτη τη στιγμη ας κατσει στα αυγα του με τα κινητα...δε το λεω επειδη προσωπικα επιλεγω προιοντα της apple αλλα οποιος πληρωσει τωρα tablet οποιοδηποτε με android, πληρωνει για να γινει beta αν οχι alpha tester της google στο λειτουργικο της για tablets. ενταξει, το android το καταλαβαινω για καποιον που θελει να γαργαλισει το κινητο του, εχει διαφορα εφετζιδικα η και λειτουργικα(για μενα προσωπικα ανουσια) που αρεσουν σε κοσμο..αλλα πραγματικα tablet με android ειναι απαραδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Το nexus 10 το είχε φέρει γνωστός μου απο έξω όταν είχε μείνει για μερικές ημέρες Ελλάδα...μου το είχε δώσει για 2 ημέρες να το δοκιμάσω μήπως το κρατησω και του το επέστρεψα όπως όπως...όχι ότι ειναι κακό tablet αλλα σε σύγκριση με το iPad 3 που έχω ειναι πολύ πίσω...(φαντασου με το ipad4 τι γινεται) σε επίπεδο εφαρμογών μιλάω πάντα...ίδιες εφαρμογές ήταν λες και ήταν ένα αιώνα πίσω το nexus...μην μιλησω για ποσοτητα εφαρμογων...καλο ειναι όταν κάποιοι εδώ μέσα προτείνουν κάτι να τα έχουν δει και τα δυο...ίσως αν εξελίχθουν περισσότερο οι εφαρμογές στο android τότε να μιλήσουμε διαφορετικά...αν κάποιος σήμερα έχει να επιλέξει ανάμεσα στα δυο παει με κλειστά ματιά στο iPad...έτσι πιστεύω...έχει πολύ δρόμο ακόμα το play market στα tablet....παρά πολύ... Θα μπορούσες να παραθέσεις κάποιες παρόμοιες εφαρμογές ώστε να καταλάβω που υστερούν? Μιλαω για εφαρμογές ίδιες οχι παρόμοιες. Το ρωτάω γιατι στις γνωστες εφαρμογές δεν εχω δει κάτι διαφορετικό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Nexus φυσικά. Καλύτερο λειτουργικό, οικοσύστημα που βελτιώνεται σταθερά, τιμιότερη υλοποίηση -price/performance που δεν παίζεται. +1 Αυτά είναι κ εμένα τα κριτίρια μου Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordanchios Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 I pad χωρίς δεύτερη κουβέντα. Oικοσυστημα-Εφαρμογες-Μπαταρία-Ποιότητα κατασκευης-Ταχυτητα (το lag είναι κατι που δεν υπαρχει). Το android εχει δρόμο ακόμα για να πλησιασει, είναι σε σωστό δρομο αλλα not yet. Noμιζω ιδανικος συνδιασμος είναι Android Κινητο και ταμπλέτα Ipad. Aυτό που έχω κάνει εγώ :-Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 I pad επειδή είναι πιο όμορφο (υποκειμενικό) και επειδή έχει καλύτερες εφαρμογές απ'ότι το tablet android (αντικειμενικό). ΔΕ θα το έπαιρνα όμως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 O Chrome για android δυστυχώς είναι σχετικά βαρύς. Αναμένεται σαρωτικό update βέβαια αλλά προς το παρόν η κίνηση της google να τον βάλει ως default browser για της nexus συσκευές στη θέση του aosb browser ήταν τουλάχιστον λάθος. Μια προσωρινή λύση που απαιτεί root είναι να βάλεις τον aopk browser. http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.mobiflip.de%2Fnexus-4-aosp-browser-aus-android-4-2-nachruesten-root%2F αλλιώς το dolphin σε συνδυασμό με το jet pack κάνει θαύματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Όπως έχουν δηλώσει και άλλοι "λόγω iTunes" εγώ φυσικά iPad αλλά η τιμή είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την τελική απόφαση. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 ipad φυσικα και μονο. δεν ξερω ποσο καλο ειναι το nexus10 αλλα και μονο με το τραγικο λειτουργικο (ειδικα στα tablets ειναι οτι πιο ατσουμπαλο εχω δουλεψει) δεν υπαρχουν περιθωρια. δεν ειναι οτι ειναι πιο καλο το ipad, ειναι το μονο που αξιζει να εχεις. το android για tablets δε διαφερει σε τιποτα απο windows 7 με touchscreen με τη διαφορα οτι δεν εχεις τις ευκολιες που σου προσφερουν τα windows. δε νομιζω οτι επρεπε καν να υπαρχει τετοιο poll..ειναι ασχετα πραγματα. το μονο που κατα την προσωπικη μου εμπειρια μπορει να ανταγωνιστει(οσο ειναι δυνατον) το ipad ειναι καποιο windows 8 tablet, τα οποια και αυτα σε κανουν να μην εισαι σιγουρος ποσο θα τα αντεξεις...εχω δουλεψει tablets με windows 8 αρκετο καιρο και το λεω εκ πειρας..οσον αφορα το android, στο επιπεδο που ειναι αυτη τη στιγμη ας κατσει στα αυγα του με τα κινητα...δε το λεω επειδη προσωπικα επιλεγω προιοντα της apple αλλα οποιος πληρωσει τωρα tablet οποιοδηποτε με android, πληρωνει για να γινει beta αν οχι alpha tester της google στο λειτουργικο της για tablets. ενταξει, το android το καταλαβαινω για καποιον που θελει να γαργαλισει το κινητο του, εχει διαφορα εφετζιδικα η και λειτουργικα(για μενα προσωπικα ανουσια) που αρεσουν σε κοσμο..αλλα πραγματικα tablet με android ειναι απαραδεκτο. Αναλογα..μη τα παρουσιαζεις και ολα ροδινα..προς το παρον παρεα ολοι βριζουμε το ios 6..σε ipads τουλαχιστον Youtube app : https://www.dropbox.com/s/86s408fwgltuh0j/Photo%204-12-12%2019%2043%2059.png Χαρτες..στο κεντρο της αθηνας παρουσιαστηκε κρατηρας απο τον οποιο ξεπηδουν ουρανια τοξα: https://www.dropbox.com/s/bfxszdn4unxufyd/Photo%204-12-12%2019%2045%2042.png Για οσους ειναι απο επαρχια η το εξωτερικο και δεν εχει δει την ακροπολη μας, behold : https://www.dropbox.com/s/f8ctaaz8f334x5a/Photo%204-12-12%2019%2046%2031.png Browsing που αναφερθηκε πριν, μαθαμε σημερα πως ο τσακ νορις καταφερε να κανει download αρχειο απο το σαφαρι..περαν της πλακας,δεν εννοειται το 2012 να μπορεις να κατεβασεις μονο 6-8 filetypes..Ντροπη. Memory managment? https://www.dropbox.com/s/lmi2c8xox2i0jku/Photo%2030-11-12%2015%2035%2054.png Enjoying ios6 yet? Το αναφερω γιατι το ipad 4 γιατι τα φερει προφορτομενο...εδω και αν μιλαψε για pre-alpha test mode.. Του αντροιντ τα ταμπλετ ειναι οντως αρκετα πισω.και εχοντας δει υλοποιησεις ηταν και ο λογος που και εγω κατεχω εν τελη ipad..το οποιο ομως δε σημαινει οτι αυτο ειναι αψογο,ουτε οτι σε πολλα θεματα δεν υπερτερουν τα αντροιντ ταμπλετ(usb oth,dlna,nfc,bluetooth,filesystem access,torrent clients(τρομερα θετικο),widgets κ.α).. Οπως ειπε και ενας συμφορουμιτης πιο πανω,πιστευω ο καλυτερος συνδιασκος ειναι αντροιντ τηλεφωνο+ipad. P.s ψηφισα ipad4,αλλα ειμαι πολυ πολυ μεγαλος φαν της τιμολογιακης πολιτικης που προωθει η google.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Νομίζω ότι τώρα αρχίζει και αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) Ψηφίζω ipad 4 και δεν χωρά καμία αμφιβολία στις ταμπλέτες. Στο μέλλον ίσως να αλλάξει αυτό. Edited December 4, 2012 by Sebastian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Το android πάντως έχει κάνει τεράστια βήματα στο tablet. Μάλλον κάποιοι έχουν μείνει στο 2011. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaftiras Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ipad 4 με κλειστά τα μάτια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 iPad 4 από όπου και ποσταρω τώρα.Το τέλειο ταμπλετ αυτή την στιγμή.Το έχω 4μερες που το αγορασα και έχω τρελαθεί από το ιντερνετ που φορτώνει τις σελίδες σε χρόνο ντε τε,από τις εφαρμογές, παιχνίδια,βίντεο το app store σε όλο το μεγαλείο του είναι τόσο καλόγραμμενες οι εφαρμογές που στην ρετινα οθόνη είναι τελειες.Καλο το nexus 10 αλλά αλλά για να φτάσει το iPad θα χρειαστεί πολυ καιρο ακόμα,γιατί καλά είναι η 2 ram ας πουμε αλλά ως εκεί όμως.Καμια ταμπλετα ανεξαρτήτως μάρκας και λειτουργικού δεν πρόκειται να φτάσει το iPad σε ένα βασικό και εξίσου εύκολο που πρέπει να έχει μια ταμπλετα:το SCROLLING και το πόσο SMOOTH πρέπει να είναι και να μην κάνει λαγκαρει το οποίο μόνο μια μάρκα το προσφέρει αυτό η APPLE.Μονοδρομος λοιπόν στα ταμπλετ iPad πως να το κάνουμε είναι κορυφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ploumouris Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Συμφωνώ. Στη ψηφοφορία προτίμησα το Nexus στην πραγματικότητα το Note 10.1. +1 και εγώ το Note 10.1 θα τσιμπούσα κι ας υστερούσα σε οθόνη και αναβαθμίσεις P. S. Κάτοχος Tab2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Ronnie 2004♥2018 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Με τετοια διαφορα τιμης θελει και ερωτημα? Nexus... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton_Senna_1 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Έχω δουλέψει και τα δύο... Πολύ καλό το Nexus, καλύτερο όμως το ipad... Βεβαια το ότι παρουσίασε το 4άρι έξι μήνες μετά το 3άρι με χάλασε πάρα πολύ και αν συνεχίσει έτσι η apple, ιδεολογικά και μόνο θα την κόψω... Παράθεση Power is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantisss Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Ειμαι κατοχος nexus s και δεν μου αρεσε η αpple λογω τιμολογιακης πολιτικης. Χρειαζομουν ενα tablet και αγορασα το note 10.1 καλο και οτι πιο γρηγορο σε android. Μολις ομως το συγκρινα με ενα ipad 3 το γυρισα πισω και πηρα το ipad 4. Το μονο αρνητικο που εχει το ipad ειναι πως δεν εχει Usb otg. Ενα μικρο παραδειγμα ειναι οτι στο note δοκιμασα ολους τους browsers και κανενας δε με ικανοποιησε πληρως,ενω στο ipad δε χρειαστηκε να ψαξω για αλλον. Θα συμφωνησω λοιπον με τον φιλο παραπανω, android σε τηλεφωνο και apple σε tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Νexus :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Και γα τα κινητά λέγανε ότι δεν θα φτάσει το android το ios αλλά... Η άποψή μου είναι ότι το android βελτιώνεται και γίνεται καλύτερο με πολύ γρηγορότερους ρυθμούς από το ios. Το ipad δεν μπορεί να στείλει αρχεία μέσω Bluetooth σε μη ios συσκευές, δεν έχει επεκτάσιμη μνήμη( nexus 10 otg), δεν έχει micro usb, δεν έχει micro hdmi, δεν έχει GPS (στα wifi), δεν έχει στερεοφωνικό ήχο, δεν εχει φλας, είναι πιο βαρύ,πιο παχύ, ζεστένεται,πιο αργό επεξεργαστή κλπ Ολα αυτά κάνουν κακό το ipad; Οχι φυσικά.Είναι πάρα πολύ καλό αλλά οι ανάγκες και οι προτιμήσεις κάνουν την καλύτερη συσκευή για τον κάθε χρήστη. Θα αγόραζα άνετα και τα δύο! :D Edited December 9, 2012 by marmaga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Στο iPhone δεν ειμαι fan. Στο iPad όμως ναι,τιποτα δεν πλησιάζει την εμπειρία χρήσης ενός iPad.τιποτα όμως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karateo Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (Είμαι κάτοχος Nexus 10) Με την Apple δε θα πάω καθόλου καλά! Ένα Ipod είχα αγοράσει και ο καρκίνος itunes μου είχε σπάσει τα νεύρα. Ένας γνωστός αγόρασε το iphone 4. Απλούστατες επιλογές κάναμε ώρες να τις βρούμε ΑΝ υπήρχαν! Για μένα το σημαντικότερο σε μία τέτοια συσκευή είναι το λειτουργικό και το κόστος απόκτησης. Στο nexus τώρα. Πανεύκολο multitasking. Πάρα πολύ γρήγορη συσκευή με καταπληκτική ευκρίνεια. Για σερφάρισμα, βίντεο, φωτογραφίες, επικοινωνία, μουσική που το θέλω είναι άριστο. Παλιά έλεγα ότι ήθελα ένα ipad με λειτουργικό android. Πλέον το nexus 10 για μένα υπερέχει και σε αυτόν τον τομέα. Πολύ καλό κράτημα και αίσθηση στο χέρι. Περι προγραμμάτων θα συμφωνήσω. Αλλά προσωπικά δε με ενδιαφέρει γιατί στο htc desire 2 χρονών περίπου απο τις 100 εφαρμογές που έχω περάσει, δε χρησιμοποιώ περισσότερε απο 10 διαφορετικές κάθε μήνα. Οι υπόλοιπες είναι διακοσμητικές ΑΝ χρειαστούν ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismastrokostas Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Έχω ένα iPad 3 από τη δουλειά. Φυσικά είναι δανεικό και δε θα το έχω για πάντα. Επίσης, έχουν περάσει από τα χέρια μου Android tablets, και έχω Android κινητό. Επειδή δεν έχω δει από κοντά το Nexus 10 δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω στην ερώτηση. Αλλά έχω να πω τα εξής: Θέλω πολύ να αγοράσω Android Tablet καθότι χρησιμοποιώ Google εφαρμογές, μου αρέσει η φιλοσοφία του Android, να σκαλίζω πράγματα, κ.α.. Το iOS είναι ειλικρινά πολύ απλό και κλειστό για τα γούστα μου, άλλωστε ποτέ δεν είχα κάτι σε Apple. Παρόλα αυτά η διαφορά σε tablet optimized apps αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγάλη. Θα αναφέρω κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα που ενδιαφέρουν εμένα: - Παιδικές εφαρμογές για παιχνίδι και εκμάθηση για το μικρό γιο μου. - Εξειδικευμένες εφαρμογές μουσικής, όπως ανάγνωσης παρτιτούρων: http://www.forscoreapp.com - Εφαρμογές περιοδικών/εφημερίδων που υπάρχουν μόνο σε iPad (The Sunday Times, και πολλά άλλα) Τα παραπάνω είναι λόγος για τον οποίο θα αγόραζα ένα tablet. Ειδικά στη μουσική και τα περιοδικά η διαφορά είναι χαοτική. Τι να την κάνεις τη Ferrari αν δεν έχει ρόδες; Συμφωνώ οτι η ψαλίδα θα κλείσει κάποια στιγμή αλλά εγώ το tablet το θέλω τώρα και όχι σε 1-2 χρόνια που θα έχει κλείσει !! Σε 2 χρόνια το ξαναβλέπουμε, πουλάμε το iPad και πάμε σε Android, που θα έχουν πέσει και οι τιμές περαιτέρω. Έτσι λοιπόν με βαριά καρδιά θα στραφώ προς iPad, αλλά δε θα ψηφίσω καθότι δεν έχω δει από κοντά το N10. Edited December 10, 2012 by arismastrokostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Αρα το συμπέρασμα είναι ότι κάθε συσκευή μπορεί να είναι καλύτερη ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Για όσους πάντως λένε για τη μπαταρία του ipad 4 να πώ ότι το ipad 2.5(Με τον 32nm cpu) έχει αρκετά καλύτερη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts