Jump to content

myphone VERSUS: iPad 4 vs Samsung Nexus 10

plankton69
 Κοινοποίηση

iPad 4 vs Samsung Nexus 10  

450 members have voted

1. 1. iPad 4 vs Samsung Nexus 10

• iPad 4
      150
    • Samsung Nexus 10
      300

Recommended Posts

• Απαντήσεις 79
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το ξαναγράφω λοιπον

απο που μπορώ να παραγγείλω το Nexus 10 και πόσο κοστίζει???

Το πήρα από την Αγγλία και handtec.co.uk... Δες ποιο μοντέλο θες, διαθεσιμότητα και πόσο θα σου κοστίσει ;)

εννοείται ότι δεν το έχω δει από κοντά (όπως το iPad 3-4 ή το Nexus 7 που χρησιμοποιώ) όμως από τις φωτογραφίες βλέπω ότι δεν μου αρέσει το κάδρο του.. Από κοντά ίσως αλλάξω γνώμη..!!! :)

Μιας και το συζητάμε και μένα από τα video μου φαίνοταν κάπως και μάλιστα έλεγα ότι έχει μεγάλο κάδρο... Από κοντά είναι όντως διαφορετικά τα πράγματα αφού το κάδρο είναι όσο χρειάζεται να το κρατάς άνετα (μάλιστα και με το ένα χέρι λόγω μικρού βάρους) ενώ το υλικό που έχουν επιλέξει έχει πολύ καλό grip και εμένα προσωπικά μου αρέσει... Επίσης είναι πολύ λεπτό

Ψήφισα Nexus 10 γιατί μπορεί το iOS να εχει προς το παρόν καλύτερη υλοποίηση στο οικοσύστημα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπήσω ξανά iOS αν δεν κάνει ριζικές αλλαγές
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Μιάς και μόλις εχτες πήρα το nexus 10 στα χέρια μου και ως πρώην χρήστης ipad έχω να πω οτί απλά δεν συγκρίνονται. Nexus 10 με κλειστά μάτια. ;)
Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus

Ipad 4 και ενα lumia 920 νομιζω οτι θα ειμαι καλυμενος :D Edited by Cyber_Spartacus
I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith.

Σαμι Νεξους 10 χαλαρα για πολλους λογους :-) νομιζω η μια εταιρια ανεβαινει καθε μερα και η αλλη κατηφοριζει σε ολα σιγα Αλλα σταθερα..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Έχοντας και playbook& ipad3 στην οικογένεια έχω πειστεί ότι οι ταμπλέτες είναι άχρηστες ή μάλλον αχρειαστες προς το παρόν τουλάχιστον για μένα,έχω μία ελπίδα ότι αυτό θα αλλάξει με την έλευση των windows 8 pro. Όπως και να χει στο σημερινό δίλημμα επιλέγω νεξους λόγω λογισμικού και τιμής.
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Ipad 4 με κλειστα ματια......ακομα και το ipad 3 που εχει βγει κανα εξαμηνο πριν φαινεται και ειναι ανωτερο απο το Νexus......:p

ipad 4 ψηφισα, αν και με επιφυλαξη γιατι το 3αρι γνωστου, εσκασε (κυριολεκτικα) το καλοκαιρι απο θερμοκρασια(οχι,δεν ηταν στον ηλιο)..

Απλα για ταμπλετες σε εφαρμογες ειανι πιο πολλες διαθεσιμες στο appstore.και πολυ καλυτερα αξιολογουν το real estate της οθονης..

Παντως, η εναλλαγη χρηστων ειναι killer feature και το αναγνωριζω..ηδη η κοπελα μου εχει γεμισει σαβουρο-εφαρμογες και φτιαχνω συνεχεια φακελους στο ipad 2 :lol:

Μιας και τα έχω και τα δύο στην κατοχή μου μπορώ να πω πως έστω και στα σημεία με κερδίζει το Android παιδιά...

Στα μόνα που υστερεί το nexus 10 σε σχέση με το ipad 4generation είναι η μπαταρία και τα application που όντως και στα δύο η διαφορά είναι μεγάλη και γέρνει στην Apple...

Οποιοσδήποτε αλλού το 10ρι είναι πιο μπροστά...

Πιο ελαφρύ(Σαν κατασκευή)... Πιο γρήγορο και στο άνοιγμα εφαρμογών αλλά πλέον με τον dolphin και στον browsing...

Επίσης αν και ακόμα δεν το έχω θέση σε λειτουργία το usb on the go όπως και να το κάνουμε είναι πλέον απαραίτητο εργαλείο πιστεύω για όλους και για εμένα αρκετά...

Τώρα μιας και θα κρατήσω το ένα από τα δύο πιστεύω ότι το ipad λογικά πρέπει να φύγει...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Nexus 10 και απο μενα. Εχω το 7αρι και ειμαι ευχαριστημενος. Στα κινητα ισως προτιμω το wp8 αλλα στα ταμπλετ θελω περισσοτερη ελευθερια από το ios. Αλλα επειδη τιποτα δεν ειναι τελειο, θα ηθελα πολυ το Nexus με το store του ipad. Και αυτο οχι ολο, γιατι στο store της google εχει εφαρμογες που δεν θα τις δουμε ποτε sto applestore. αυτα. Καλες Γιορτες :)

Το nexus 10 το είχε φέρει γνωστός μου απο έξω όταν είχε μείνει για μερικές ημέρες Ελλάδα...μου το είχε δώσει για 2 ημέρες να το δοκιμάσω μήπως το κρατησω και του το επέστρεψα όπως όπως...όχι ότι ειναι κακό tablet αλλα σε σύγκριση με το iPad 3 που έχω ειναι πολύ πίσω...(φαντασου με το ipad4 τι γινεται) σε επίπεδο εφαρμογών μιλάω πάντα...ίδιες εφαρμογές ήταν λες και ήταν ένα αιώνα πίσω το nexus...μην μιλησω για ποσοτητα εφαρμογων...καλο ειναι όταν κάποιοι εδώ μέσα προτείνουν κάτι να τα έχουν δει και τα δυο...ίσως αν εξελίχθουν περισσότερο οι εφαρμογές στο android τότε να μιλήσουμε διαφορετικά...αν κάποιος σήμερα έχει να επιλέξει ανάμεσα στα δυο παει με κλειστά ματιά στο iPad...έτσι πιστεύω...έχει πολύ δρόμο ακόμα το play market στα tablet....παρά πολύ...

Το nexus 10 το είχε φέρει γνωστός μου απο έξω όταν είχε μείνει για μερικές ημέρες Ελλάδα...μου το είχε δώσει για 2 ημέρες να το δοκιμάσω μήπως το κρατησω και του το επέστρεψα όπως όπως...όχι ότι ειναι κακό tablet αλλα σε σύγκριση με το iPad 3 που έχω ειναι πολύ πίσω...(φαντασου με το ipad4 τι γινεται) σε επίπεδο εφαρμογών μιλάω πάντα...ίδιες εφαρμογές ήταν λες και ήταν ένα αιώνα πίσω το nexus...μην μιλησω για ποσοτητα εφαρμογων...καλο ειναι όταν κάποιοι εδώ μέσα προτείνουν κάτι να τα έχουν δει και τα δυο...ίσως αν εξελίχθουν περισσότερο οι εφαρμογές στο android τότε να μιλήσουμε διαφορετικά...αν κάποιος σήμερα έχει να επιλέξει ανάμεσα στα δυο παει με κλειστά ματιά στο iPad...έτσι πιστεύω...έχει πολύ δρόμο ακόμα το play market στα tablet....παρά πολύ...

Νομιζω οι ποιο πολλοι ειπαν αυτο που ειπες οπως και εγω. Απλα το ειπαν αναποδα. Nexus αλλα οι εφαρμογες του Ipad ειναι οντως καλυτερες. Προσωπικα τα εχω δει και δουλεψει και τα δυο.

Νομιζω οι ποιο πολλοι ειπαν αυτο που ειπες οπως και εγω. Απλα το ειπαν αναποδα. Nexus αλλα οι εφαρμογες του Ipad ειναι οντως καλυτερες. Προσωπικα τα εχω δει και δουλεψει και τα δυο.

Πρέπει η google κατα την γνώμη μου να πιέσει ώστε να φτιαχτούν περισσοτερες εφαρμογές και καλύτερα ...έχει την δυνατότητα πιστεύω...γιατί σαν tablet δεν ήταν καθόλου άσχημο...είχε και παρά πολυ καλή οθόνη...όχι σαν του iPad βέβαια αλλα πολυ εντυπωσιακή...και δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια...αλλα απο εφαρμογές πολυ πίσω...όχι απλώς λίγο πίσω...παρά πολυ πίσω...πιστεύω όμως ότι θα πλησιάσει η google...θα δούμε...

έχοντας δοκιμάσει το 4 μπορώ να πω ότι μ άρεσε πολύ, δεν κολλάει πουθενά. Ημουν πάντα της άποψης ότι το μόνο προιόν της Apple που άξιζε τα λεφτά του και ήταν μακράν πρώτο του ανταγωνισμού ήταν το ipad, αλλά η έλλειψη usb otg (πολύ σημαντικό) και η άνοδος του ανταγωνιστών κυρίως με κάνουν να αναθεωρώ σιγά-σιγά

samsung με χίλια....

Το θέλω για σχετικά απλά πράγματα... ιντερνετ.... mails.... video....

H apple δεν με ενθουσιάζει πια.... και δεν μπορώ πια τους συμβιβασμούς....

Ως karafu απέχω από την ψηφοφορία διότι η δημοσκόπηση θέτει εκβιαστικά διλήμματα στο λαό και σπρώχνει τη εργαζόμενη νεολαία στην αγκαλιά των μεγαθηρίων του καπιταλισμού. :lol:

Σοβαρά τώρα... μετά λύπης παραδέχομαι ότι αν μου βάζανε το μαχαίρι στο λαιμό θα πήγαινα στο ipad. Το nexus10 μετά από 4-5 μήνες θα έχει φάει το ξύλο της αρκούδας από τον ανδροειδή ανταγωνισμό με νέα μοντέλα με καλύτερα specs. Το ερώτημα του "ποιος την έχει μεγαλύτερη" ταλαιπωρεί τους κατόχους android σε μεγάλο βαθμό και με την φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων σε ένα μικρό χρονικό διάστημα με το nexus10 στα χέρια θα βρεθείς να ... "την έχεις μικρότερη" από του γείτονος. :rolleyes:

Συνεπώς ipad (και ξαναλέω, με το μαχαίρι στο λαιμό) θα διάλεγα ακόμα κι αν αυτό ήταν ενάντια στις πεποιθήσεις μου. Και στο κάτω κάτω υποψιάζομαι πως μετά από κανα χρόνο το μήλο θα διατηρεί πολύ μεγαλύτερη (ποσοστιαία) αξία μεταπώλησης από το nexus οπότε... :O

Αύριο θα πάω να κοινωνήσω. :O

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ μια συσκευη κατασκευασμενη για το ιντερνετ να κανει αυτο που γινεται στο βιντεο 1.19 και μετα να λεμε οτι ειναι οτι καλυτερο :lol:

"Όταν μιλάς φρόντισε να λες κάτι" Kim

Ως karafu απέχω από την ψηφοφορία διότι η δημοσκόπηση θέτει εκβιαστικά διλήμματα στο λαό και σπρώχνει τη εργαζόμενη νεολαία στην αγκαλιά των μεγαθηρίων του καπιταλισμού. :lol:

Σοβαρά τώρα... μετά λύπης παραδέχομαι ότι αν μου βάζανε το μαχαίρι στο λαιμό θα πήγαινα στο ipad. Το nexus10 μετά από 4-5 μήνες θα έχει φάει το ξύλο της αρκούδας από τον ανδροειδή ανταγωνισμό με νέα μοντέλα με καλύτερα specs. Το ερώτημα του "ποιος την έχει μεγαλύτερη" ταλαιπωρεί τους κατόχους android σε μεγάλο βαθμό και με την φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων σε ένα μικρό χρονικό διάστημα με το nexus10 στα χέρια θα βρεθείς να ... "την έχεις μικρότερη" από του γείτονος. :rolleyes:

Συνεπώς ipad (και ξαναλέω, με το μαχαίρι στο λαιμό) θα διάλεγα ακόμα κι αν αυτό ήταν ενάντια στις πεποιθήσεις μου. Και στο κάτω κάτω υποψιάζομαι πως μετά από κανα χρόνο το μήλο θα διατηρεί πολύ μεγαλύτερη (ποσοστιαία) αξία μεταπώλησης από το nexus οπότε... :O

Αύριο θα πάω να κοινωνήσω. :O

Χωρίς να έχω δει κανένα από τα 2 μάλλον θα έλεγα κι εγώ το ipad. Μέχρι τις 7 ίντσες οι εφαρμογές δεν έχουν σημασία αλλά πολύ φοβάμαι ότι στις 10 η διαφορά θα φαίνεται (αν και το κολπάκι άλλη εφαρμογή για μικρή συσκευή, άλλη για μεγάλη μου φαίνεται ευκαιρία για να τα πάρουν εις διπλούν). Φυσικά όχι ξεκάθαρα λόγω του ότι το ipad συνεχίζει να πάσχει σε πολλούς τομείς όπως η συνδεσιμότητα, το iTunes, το πληκτρολόγιο, η σχεδίαση του λειτουργικού καθώς και η παραμετροποίηση και η οργάνωση των εφαρμογών. Στο αντίστοιχο συγκριτικό του 2013 πολύ φοβάμαι ότι όλα θα έχουν αντιστραφεί...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ μια συσκευη κατασκευασμενη για το ιντερνετ να κανει αυτο που γινεται στο βιντεο 1.19 και μετα να λεμε οτι ειναι οτι καλυτερο :lol:

Στον dolphin δεν υπάρχουν τέτοια θέματα...

Αν και πιστεύω ότι και ο chrome πλέον μετά και το τελευταίο updated είναι οκ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Το IPad είναι ο Βασιλιάς με διαφορά αλλά Nexus 10 και από μένα. Η εμπειρία μου από το 7άρι είναι άριστη μήνες τώρα και η έλλειψη εφαρμογών για την οθόνη του δεν με ενοχλούν. Πολλές φορές αγοράζω και την Phone version για να την μεταφερω και στ κινητό μου, είναι μόνο αισθητική η διαφορά. Αν καταφέρει η Google να γεμίσει το Play πάντως με ταμπλετο-απς πριν πάρει τα πάνω της η MS, ο βασιλιάς θα βιώσει αλλαγή πολιτεύματος