tsabasid Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ναι, είναι γνωστό πρόβλημα του site αυτο και δεν πρόκειται να διορθωθεί. Έχει συζητηθεί και παλιότερα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ναι, είναι γνωστό πρόβλημα του site αυτο και δεν πρόκειται να διορθωθεί. Έχει συζητηθεί και παλιότερα. Δεν το ήξερα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Μου συμβαίνει κάτι περίεργο με το tapatalk και τις ειδοποιήσεις από το myphone.gr. Δεν μου στέλνει ούτε στο ipad ούτε στο LG 4 αλλά μόνο στο συγκεκριμένο forum. Ξέρει κανείς τι παίζει ? Ναι λογικό. Για το myphone δεν στέλνει ειδοποιήσεις γιατί δεν το υποστηρίζει. Σε κανέναν δεν στέλνει για το myphone, μη σε αγχώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 (edited) Σήμερα μου ήρθε update για το tapatalk και το ενημέρωσα. Έχει πολλές αλλαγές. Κάτι πάτησα όμως και πλέον βλέπω μόνο τα θέματα που παρακολουθώ στο myphone. Αν ξέρει κανείς πως το φτιάχνω........ Στέλνω εδώ κ όχι στο νήμα του tapatalk γιατί πρώτον δεν μπορώ να το βρω με την χαζομάρα που έκανα και δεύτερον εκεί το θέμα είναι "νεκρο" ----------(edit)--------- Λύθηκε το πρόβλημα. Πήγα πάνω δεξιά στις 3 τέλειες και πάτησα προσαρμογή. Εκεί τα έχει. Μπέρδεμα το κάνανε στην έκδοση 5.7.0 Edited March 12, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Είπα να δοκιμάσω το facebook μέσω chrome που λέγαν κάποια παιδιά σε προηγούμενα ποστ.Όλα καλά μια ερώτηση μόνο.με την εφαρμογή παταγες πάνω σε ένα ποστ με μια εικόνα και μπορούσες να την αποθηκεύσεις στο κινητό.μέσω chrome πως αποθηκεύει μια εικόνα; Επίσης γιατί ΜΌΝΟ το fb αυτές τις εικόνες τις αποθηκεύει στην εσωτερική μνήμη του ταμπλετ και όχι στην κάρτα μνήμης; στο κινητό τις αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης στο ταμπλετ όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Τότε ριξε μια ματιά και στο chomp sms γιατί είναι πολύ παραμετροποίησιμο και μάλλον θα σε βολέψει και η λειτουργία που έχει για 2sim. Εξαιρετικό το chomp. Το δοκίμασα στο lenovo a7000 και μου έχει επιτέλους και μετρητή χαρακτήρων και υποστηρίζει άψογα 2 κάρτες. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλησπέρα, ψάχνω εφαρμογή να μπορώ να κάνω mirroring την tv στην οθόνη του κινητού δηλαδή ότι βλέπω στην τηλεόραση να το βλέπω στην οθόνη του τηλεφώνου, υπάρχει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μιας και έχεις και εσύ δικαρτο, μήπως ξέρεις κάποια εφαρμογή που μπορεί να μετράει data 3/4G? Internet Speed Meter Lite... κορυφαιο! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Θέλω μια εφαρμογή που να έχει widget και να μπορώ πατώντας τα συγκεκριμένα κουμπιά να δίνω τα data από τη μια στην Στην άλλη.Έχω δικαρτο τηλέφωνο και θέλω να αλλάζω ανάλογα με το σήμα που έχει η κάθε κάρτα.να σημειώσω ότι έχω την 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Θέλω μια εφαρμογή που να έχει widget και να μπορώ πατώντας τα συγκεκριμένα κουμπιά να δίνω τα data από τη μια στην Στην άλλη.Έχω δικαρτο τηλέφωνο και θέλω να αλλάζω ανάλογα με το σήμα που έχει η κάθε κάρτα.να σημειώσω ότι έχω την 5.1.1 Δυστυχώς έχω κι εγώ το ίδιο θέμα. Όταν είχα 4.2 είχα αυτό και ήταν ό,τι πιο απλό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Δυστυχώς έχω κι εγώ το ίδιο θέμα. Όταν είχα 4.2 είχα αυτό και ήταν ό,τι πιο απλό. Εγώ είχα το dual SIM control και δουλευε Μια χαρά στην 4.4.4 αλλά τώρα στην 5.1.1 δεν παίζει.έχει δοκιμάσει κανείς άλλος κάτι αντίστοιχο γιατί είναι μεγάλη ευκολία να χρησιμοποιείς το widget από το να μπαίνεις συνέχεια στις ρυθμίσεις και να το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Εγώ είχα το dual SIM control και δουλευε Μια χαρά στην 4.4.4 αλλά τώρα στην 5.1.1 δεν παίζει.έχει δοκιμάσει κανείς άλλος κάτι αντίστοιχο γιατί είναι μεγάλη ευκολία να χρησιμοποιείς το widget από το να μπαίνεις συνέχεια στις ρυθμίσεις και να το κάνεις. Μήπως δουλεύει σε rootαρισμές 5.1 συσκευές, εσύ είσαι root? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ναι ρουταρισμενη είναι η συσκευή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Παρατήρησε κάνεις ότι επιτέλους πατώντας ένα λινκ για google play store στο tapatalk σου δίνει την επιλογή να το ανοίξεις με το ίδιο το play store και όχι μέσω browser? Για δοκιμάστε και αναφέρατε εντυπώσεις γιατί μου φάνηκε το έφτιαξαν επιτέλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Yπάρχει θέμα για το ταπατοκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μιας και Κυριακή σήμερα χάζευα λίγο για διαφορετικούς email clients.. Ενώ δουλεύω Type mail είδα πως η τελευταία αναβάθμιση του ήταν τον Ιανουάριο, ενώ το Blue mail που ουσιαστικά είναι η ίδια εφαρμογή οπτικά, αναβαθμίστηκε προχθές. Χρησιμοποιεί κάποιος τον Blue client να μας ενημερώσει αν είναι ευχαριστημένος κλπ.; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Παρατήρησε κάνεις ότι επιτέλους πατώντας ένα λινκ για google play store στο tapatalk σου δίνει την επιλογή να το ανοίξεις με το ίδιο το play store και όχι μέσω browser? Για δοκιμάστε και αναφέρατε εντυπώσεις γιατί μου φάνηκε το έφτιαξαν επιτέλους Δεν το κάνει τώρα μόνο. Πολύ καιρό τώρα δούλευε μια χαρά το link του Play store μέσω tapatalk. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλησπέρα !! Κάποια εφαρμογή που να μπορούμε να κατεβάσουμε κομμένα mp3 να μπορούμε να τα βάλουμε σαν ήχο σε ξυπνητήρι ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλησπέρα !! Κάποια εφαρμογή που να μπορούμε να κατεβάσουμε κομμένα mp3 να μπορούμε να τα βάλουμε σαν ήχο σε ξυπνητήρι ?? Υπάρχουν εφαρμογές που κόβεις οποίο mp3 θέλεις. Μετά το χρησιμοποιήσεις ως ό,τι θέλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Υπάρχουν εφαρμογές που κόβεις οποίο mp3 θέλεις. Μετά το χρησιμοποιήσεις ως ό,τι θέλεις. Όπως ?? :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ringdroid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ringdroid? Θα το δοκιμάσω !!! Ευχαριστώ πολύ !!! Κάτι ακόμα.. έχω ένα αρχείο στα email μου σε μορφή cvc είναι αντίγραφο συνομιλίας viber αλλά δεν μου το ανοίγει με κάποια εφαρμογή της συσκευής .. Υπάρχει κάποια εφαρμογή να ανοίγει αρχείο cvc ;;; Αν δεν κάνω λάθος έτσι λέγεται .. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Όπως ?? :):)http://s15.postimg.org/ee1wcpsaj/Screenshot_2016_03_13_18_49_39.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Παρατήρησε κάνεις ότι επιτέλους πατώντας ένα λινκ για google play store στο tapatalk σου δίνει την επιλογή να το ανοίξεις με το ίδιο το play store και όχι μέσω browser? Για δοκιμάστε και αναφέρατε εντυπώσεις γιατί μου φάνηκε το έφτιαξαν επιτέλους http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406781 Όχι... Δεν δίνει επιλογή τέτοια. Σε μένα τουλάχιστον. Ρώτα εδώ όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Υπαρχει explorer που να μπορεί από το smartwatch να μου δείχνει τα αρχεία του κινητου; Συγκεκριμένα το θελω για να μπορώ να διαλεγω τα mp3 που έχω στο κινητό χωρίς να ανοίγω το κινητό αλλά κατευθείαν από το smartwatch να διαλεγω τους φακέλους και τα mp3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts