alex222800 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 όταν είμαι σπίτι και στα κινητά και στο ταμπλετ έχω κατεβάσει την εφαρμογή Wi-Fi file transfer pro και από τον browser του πισι μεταφέρω αρχεία από και προς τις συσκευές αυτές.αν όμως έρθει κάποιος φίλος και συνδεθεί στο οικιακό δίκτυο μου ΧΩΡΊΣ να εγκαταστήσει στο κινητό του την ίδια εφαρμογή γίνεται κάπως να κάνω το ίδιο; να του μεταφέρω π.χ. αρχεία από το πισι μου. νομίζω όχι ..θέλει παρεμφερή πρόγραμματα με Wi-Fi file transfer ..για προσωπική σου χρήση για μεταφορές αρχείων (copy paste)..streaming .... από pc δοκίμασε το es Explorer ..(θα έχεις πρόσβαση στους σκληρούς σου από τις συσκευές σου .. με το ταβλετ ,κινητό μου έχω πρόσβαση στα 10 tb του pc μου ..για "μεταφορές" και σε οτιδήποτε που έχω στο pc ..δεν χρειάζομαι browser..:D ,το es τα κάνει όλα και συμφέρει ..δωρεάν!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 τελικά είναι bug του play store και όχι της συσκευής μου που νόμιζα.όταν είσαι στην κεντρική σελίδα του play store και πατήσεις αναζήτηση και κατέβασες την μπάρα ειδοποιήσεων ΔΕΝ σου έχει εκεί την επιλογή να αλλάξεις πληκτρολόγιο! για δοκιμάστε με κιτκατ και πείτε κι εσείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 τελικά είναι bug του play store και όχι της συσκευής μου που νόμιζα.όταν είσαι στην κεντρική σελίδα του play store και πατήσεις αναζήτηση και κατέβασες την μπάρα ειδοποιήσεων ΔΕΝ σου έχει εκεί την επιλογή να αλλάξεις πληκτρολόγιο! για δοκιμάστε με κιτκατ και πείτε κι εσείς Ετσι ειναι, μονο στο play store δεν μπορεις να αλλαξεις. ΥΓ Αλλα εχουμε την ιδια συσκευη, οποτε ας απαντησει και αλλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Ετσι ειναι, μονο στο play store δεν μπορεις να αλλαξεις. ΥΓ Αλλα εχουμε την ιδια συσκευη, οποτε ας απαντησει και αλλος... δοκίμασα και στο Asus tablet και κάνει το ίδιο! καμία μλκια έχει κάνει η Google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Ναι και μενα το κανει, δεν το ειχα δει. Αλλα τουλαχιστον μου βγαζει το default keyboard... Εγω ηθελα να ρωτησω κατι αλλο, στο google drive, πως γινεται να τροποποιω ενα αρχειο (excell) και να συγχρονιζεται αυτοματα σε συσκευη και drive? To "διατηρηση στη συσκευη" τι ειναι, δεν εχω καταλαβει.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Ναι και μενα το κανει, δεν το ειχα δει. Αλλα τουλαχιστον μου βγαζει το default keyboard... Εγω ηθελα να ρωτησω κατι αλλο, στο google drive, πως γινεται να τροποποιω ενα αρχειο (excell) και να συγχρονιζεται αυτοματα σε συσκευη και drive? To "διατηρηση στη συσκευη" τι ειναι, δεν εχω καταλαβει.. Αν δεν κανω λαθος, "διατηρηση στην συσκευη" σημαινει οτι εχεις το αρχειο στην συσκευη σου, αρα και δυνατοτητα για off line επεξεργασια ή ανοιγμα/αναγνωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Αναζητω προγραμμα για οργανωση ταξιδιου καταρχας δωρεαν αν υπαρχει.Θελω να βαζω ποια μερη θελω να επισκεφθω και τις μερες και να μου φτιαχνει το προγραμμα. Παλαιοτερα που ειχα iphone ειχα βρει κατι τετοιο αλλα δε το θυμαμαι τωρα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Είχα το Tinder και λειτουργούσε κανονικά, δηλαδή μετά από λίγη ώρα μου έβγαζε άλλα προφίλ. Τώρα πια όλο search κάνει και όταν βγάλει θα βγάλει μόνο 1-2 προφίλ. Εχω ανοιχτό το GPS (το default), δοκίμασα logout-log in, unistall-reinstall αλλά τα ίδια. Καθάρισα ακόμα και τα cache αλλά τα ίδια. Μπορεί να διορθωθεί αυτό; πχ με το να κατεβάσω μια καλύτερη εφαρμογή για GPS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Ξέρει κανείς σε ποια έκδοση το watch on δούλευε με ote tv; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Καλημέρα, ξέρει κανείς κάποιον dialler που α) όταν μιλάς στο τηλ να σε αφήνει να σημειώσεις και αποθηκεύσεις τηλεφωνα στον ίδιο τον dialler και 2)η αναζήτηση να γίνεται και με λατινικούς χαρακτήρες στις ελληνικά γραμμένες επαφές? Χρησιμοποιώ το hello sms και αν πάς να γράψεις πχ Maria σου βγάζει απο κάτω και τα Maria και τα Μαρία το οποίο βολεύει τρομερά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ψαχνω εφαρμογη για σκαναρισμα εγγράφων και φωτογραφιών κατα προτίμηση free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Camscanner Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Καλημέρα, ξέρει κανείς κάποιον dialler που α) όταν μιλάς στο τηλ να σε αφήνει να σημειώσεις και αποθηκεύσεις τηλεφωνα στον ίδιο τον dialler και 2)η αναζήτηση να γίνεται και με λατινικούς χαρακτήρες στις ελληνικά γραμμένες επαφές? Χρησιμοποιώ το hello sms και αν πάς να γράψεις πχ Maria σου βγάζει απο κάτω και τα Maria και τα Μαρία το οποίο βολεύει τρομερά Για το δεύτερο μπορείς να κάνεις αναζήτηση μέσω Google Search και σου βγάζει τις επαφές ακόμα και αν τις γράψεις με λατινικούς χαρακτήρες. Για το πρώτο, δοκίμασε όταν είσαι σε κλήση, να μπεις στην εφαρμογή των επαφών και να προσθέσεις κάποια. Εμένα με αφήνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 καλησπερα παιδια. ψαχνω εφαρμογη για αυτοματη απενεργοποιηση ραδιοφωνου μετα απο καποια ωρα. ξερετε μήπως αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 καλησπερα παιδια. ψαχνω εφαρμογη για αυτοματη απενεργοποιηση ραδιοφωνου μετα απο καποια ωρα. ξερετε μήπως αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Δεν έχει από μόνο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 καλησπερα για κοιταξε κατι οπως αυτην την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.pboos.android.SleepTimer λεει οτι κανει για διαφορους players ισως κανει και για το ραδιο,αλλιως αν εψαχνες μια εφαρμογη τυπου tasker να ακνει αυτο που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Δεν έχει από μόνο του; δυστυχως στην συσκευη που πηρα με 4.4.2 εκδοση λογισμικου δεν το εχει ως επιλογη οχι, αν και σε προηγουμενα τηλεφωνα με 4.2 υπηρχε και με βολευε. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Για το δεύτερο μπορείς να κάνεις αναζήτηση μέσω Google Search και σου βγάζει τις επαφές ακόμα και αν τις γράψεις με λατινικούς χαρακτήρες. Για το πρώτο, δοκίμασε όταν είσαι σε κλήση, να μπεις στην εφαρμογή των επαφών και να προσθέσεις κάποια. Εμένα με αφήνει κανονικά. ευχαριστώ για το τιπ με το google search δεν το ήξερα! τώρα όσο αφορά το άλλο, μου είναι πολύ ευκολότερο απο τον dialler, η στοκ που είχα με άφηνε αλλά έχω αλλάξει ρομ πολλές φορές και δεν βρήκα κάποια που να έχει αυτό το feat για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει κάτι σε εφαρμογή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Εχω να αναφερω απλα οτι μετα απο 3 updates καταφεραν και εφτιαξαν την εφαρμογη του youtube για το samsung galaxy s4 που με το που ανοιγε το κινητο ετρεχε την εφαρμογη. Τι να πω δηλαδη χρειαστικαν 3 updates για να φτιαξουν κατι που χαλασαν οι ιδιοι προσφατα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) Λόγω περιορισμού μνήμης (1 GB), σε non rooted κινητό, αναγκάστηκα προ μηνών να θυσιάσω το Handcent SMS και να κρατήσω το Go SMS Pro, με μοναδικό κριτήριο το ότι το πρώτο δεν άνοιγε την οθόνη στα sms. Επειδή το πρόβλημα με τη μνήμη εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί, θα ήθελα να μάθω ποιο από τα δύο καταναλώνει περισσότερη μνήμη. Edited March 2, 2015 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Λόγω περιορισμού μνήμης (1 GB), σε non rooted κινητό, αναγκάστηκα προ μηνών να θυσιάσω το Handcet SMS και να κρατήσω το Go SMS Pro, με μοναδικό κριτήριο το ότι το πρώτο δεν άνοιγε την οθόνη στα sms. Επειδή το πρόβλημα με τη μνήμη εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί, θα ήθελα να μάθω ποιο από τα δύο καταναλώνει περισσότερη μνήμη. το handcet ανάβει την οθόνη κανονικά απλά πρέπει να το επιλέξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 ΟΚ ευχαριστώ, αν και δεν θυμάμαι αν το είχα επιλέξει όσο το χρησιμοποιούσα. Στην ουσιαστική ερώτηση, έχεις απάντηση; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 ΟΚ ευχαριστώ, αν και δεν θυμάμαι αν το είχα επιλέξει όσο το χρησιμοποιούσα. Στην ουσιαστική ερώτηση, έχεις απάντηση; Μπες στο google play ,Μπες στις 2 εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν κ δες κάτω στις πληροφορίες. Γράφει ποσα mb Είναι η καθεμία και σύγκρινε τα. Είναι κ αυτή μια λύση Να δεις το μέγεθος τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Όταν ανοίγω το AppMgrIII για να μεταφερω κάποια εφαρμογη στην sd παρατηρώ οτι διαφέρει το μέγεθος ορισμενων εφαρμογων. Παράδειγμα τον Chrome τον δείχνει μια στα 300MB και αλλες φορες στα 100 και κάτι ή και στα 180 MB. Γιατι το κανει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Όταν ανοίγω το AppMgrIII για να μεταφερω κάποια εφαρμογη στην sd παρατηρώ οτι διαφέρει το μέγεθος ορισμενων εφαρμογων. Παράδειγμα τον Chrome τον δείχνει μια στα 300MB και αλλες φορες στα 100 και κάτι ή και στα 180 MB. Γιατι το κανει αυτό; Μήπως σβήνεις περιοδικά την cache. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts